از آنجایی که هدف اصلی این وبلاگ آموزش و رفع مشکلات دانشجویان رشته ی کامپیوتر است. بنا به درخواست یکی از دانشجویان در این پست روش حذف آدرس پستی که دیگر آن را به هر دلیل نیاز ندارید را توضیح می دهم.
روش اول: ساده ترین روش این است که به مدت چهار ماه از آن استفاده نکنید یعنی اینکه حتی وارد آن هم نشوید که در این صورت آدرس شما به همراه اطلاعات درون ان از بین می روند و اطلاعات آن دیگر قابل بازگردانی نیست.
روش دوم: روش دیگری که مورد استفاده قرار می گیرد و موجب حذف سریع آدرس و اطلاعات آن می شود این است که آدرس https://edit.yahoo.com/config/delete_user را در نوارد آدرس وارد کنید و پس از آن آدرس ایمیل و کلمه عبور خود را وارد کنید و در مرحله ی بعد عواقب این عمل را توضیح می دهد و هشدار می دهد که در صورت انجام این عمل آدرس و اطلاعات شما پاک می شود و برای تکمیل کار کلمه ی عبور را وارد کرده و سپس کد تصویری را وارد کرده و yes را بزنید . به این ترتیب ادرس پست الکترونیکی شما پاک می شود.
ترفند:
آیا برای شما نیز پیش آمده که به هنگام نصب ویندوز XP ، شماره سریالی در اختیار نداشته باشید؟ یا شماره سریال را فراموش کرده باشید؟ و یا حتی شماره سریال مخصوص ویندوز XP نیز بیابید اما با آن هم نتوانید کاری از پیش برید؟ در این ترفند قصد معرفی یک سریال جادویی را داریم که با استفاده از آن میتوانید تمامی ویندوزهای XP را رجیستر کنید! مهم نیست ویندوز مربوط به چه سالی باشد ، با این شماره سریال هر ویندوزی را میتوانید نصب کنید.
به هنگام نصب اولیه ویندوز XP ، از شما تقاضای وارد کردن شماره سریال (ترفندستان) میشود.
سریال جادویی عبارت است از:
Jbc46-q42fd-pggmc-kp38y-6mqd8
نرم افزار فوق العاده و بی نظیر قرآن کریم برای موبایل تحت فرمت جاوا که قابلیت نصب بر روی اکثر گوشی های همراه را دارا می باشد. از قابلیتهای این نرم افزار می توان به امکان ترجمه فارسی و حتی تفسیر آیات اشاره کرد. همچنین نرم افزار مشکات قابلیت جستجو در آیات و همچنین پرش به آیه مورد نظر را به آسانی در اختیارتان قرار می دهد . محیط فارسی نرم افزار از دیگر مزایای این نرم افزار بی نظیر است.
قابل توجه دوستان شرکت کننده در دوره های آموزش تخصصی کامپیوتر تابستان 87
برنامه ادامه کلاس ها بدین شرح خواهد بود:
.
کلاس ASP.NET، روزهای شنبه (16/6/) و دوشنبه (18/6/) ساعت 11 الی 13
کلاس PHP, MySQL، روزهای یکشنبه (17/6/) و سه شنبه (19/6/) ساعت 9 الی 11
کلاس HTML, CSS , JS، روزهای شنبه (16/6/) و دوشنبه (18/6/) ساعت 9 الی 11 (این جلسات برای هر دو گروه به صورت مشترک برگزار خواهد شد)
در مورد کلاس C#.NET همانطور که قبلا عنوان شده بود، استاد داوودآبادی تا 20 شهریور در سفر به سر می برند که پس از بازگشت ایشون و انجام هماهنگی، برنامه ادامه این کلاس نیز به اطلاع دوستان خواهد رسید.
.
ضمنا، برنامه برگزاری امتحانات لغو شده را میتوانید از سایت سازمان مرکزی دانشگاه پیام نور دریافت نمایید.
قابل توجه شرکت کنندگان در دوره های تابستانی انجمن
با توجه به اتمام بخشی از امتحانات ترم تابستان و فاصله چند روزه تا شروع مجدد باقی مونده امتحانات، و از اونجایی که نمی تونیم برای ادامه کلاس ها تا بعد از اون صبر کنیم، هماهنگی هایی با اساتید محترم و دانشگاه در حال انجام هست تا انشالله از روز شنبه کلاس ها رو مجددا شروع کنیم...
با توجه به اینکه ممکنه تا هماهنگی کامل دیگه فرصتی برای اطلاع رسانی از طریق وبلاگ نباشه، و از طرفی خیلی از دوستان هم به دلایلی به اینترنت یا وبلاگ دسترسی نداشته باشند، بنابراین زمان و مکان دقیق برگزاری هر دوره (ASP.NET، PHP و HTML) تلفنی به اطلاع شرکت کنندگان خواهد رسید و فعلا دوستان همین قدر مطلع باشند که انشالله از اوایل هفته آینده کلاس ها برگزار خواهد شد ...
.
.
ضمنا، برنامه برگزاری امتحانات لغو شده را میتوانید از سایت سازمان مرکزی دانشگاه پیام نور دریافت نمایید.
ممکن است تا به حال شما هم با این موضوع برخورد کرده باشید. فرض کنید که بخواهید URL های ( آدرسی که با آن صفحات وب را نشان میدهیم ) منفردی ( و نه تمام URL های موجود در history اینترنت اکسپلورر ) را از نوار آدرس حذف کنید. مثلا میخواهید آدرس http://www.yahoo.com/ را حذف کنید. من سعی کردم این کار را با هایلایت کردن URLی که میخواهم از نوار آدرس حذف کنم انجام بدهم و سپس با زدن Delete آنرا حذف کنم، اما از طریق این روش هرگز موفق نمیشدم ( اگر بخواهید با این روش URL را حذف کنید. پس از های لایت کردن اگر بخواهید روی آن URL کلیک راست کنید تا Delete را بزنید، کلیک راست هیچ چیزی را نشان نمیدهد ) من همیشه دنبال راه حلی میگشتم تا بتوانم از آن استفاده کنم تا URL های منفرد را بدون Delete کردن کل URL های موجود در history حذف کنم.
اگر دقت کرده باشید هنگامیکه شما در نوار آدرس اینترنت اکسپلورر شروع به تایپ کردن آدرسی میکنید یک یا چند URL که قبلا شما از آن بازدید کرده باشید در نوار آدرس ظاهر میشود. ( مثلا وقتی میخواهید به سایت yahoo بروید به محض تایپ کردن حرف y آدرس سایت یاهو و یا هر سایت دیگری که با حرف y آغاز شود در آنجا ظاهر میشود ) باید بدانید این آدرسی که در آنجا نمایش پیدا میکند از 2 محل گرفته شده است.
1.حافظه مرورگر شما(History)
2.کلیدهای رجیستری که موجب میشوند تا URL های که قبلا مستقیما در نوار آدرس تایپ کرده بوده اید ذخیره شود.
بنابراین شما برای حذف، باید URL مورد نظر خود را در هر 2 جا پیدا کنید و آنرا Delete کنید. ابتدا آن را از History مرورگرتان حذف کنید. برای این کار دکمه History را از نوار ابزار کلیک کنید تا در سمت چپ مرورگرتان، History قرار بگیرد. سپس در قسمت بالایی منوی View را انتخاب کنید و گزینه By site را انتخاب کنید تا لیست URL هایی را تا به حال سر زده اید به صورت ترتیب الفبایی ظاهر شود. اگر URL را که میخواهید حذف کنید در آنجا وجود داشت، بر روی آن راست کلیک کنید و Delete را بزنید. با انجام این کار نصف راه طی شده است و توانسته اید URL را از History حذف کنید. اما اگر URL که میخواستید حذف کنید در History وجود نداشت و یا علیرغم حذف آن از آنجا، هنگام تایپ آدرسی در اینترنت اکسپلورر دوباره آن آدرس در آنجا نشان داده میشد، باید مرحله دوم یعنی حذف آن از رجیستری را نیز انجام بدهید، تا مطمئن شوید URL مورد نظر شما حتما بطور کامل حذف شده است. برای این کار از منوی Start ویندوز، گزینه Run را انتخاب کنید، عبارت Regedit را تایپ کنید تا به قسمت رجیستری ویندوز بروید. سپس مسیر زیر را طی کنید تا به قسمت URL های ذخیره شده بروید:
HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Microsoft \ Internet Explorer \ TypedURLs
مقادیر سمت راست دارای مقادیری بصورت URL1, URL2, URL3 هستند که هر کدام حاوی آدرسی منحصربه فرد هستند. ( مثلا http://www.yahoo.com/ ) لیست را جستجو کنید تا URL مورد نظر خود را پیدا کنید. سپس آنرا حذف کنید. حالا کار تمام است و میتوانید مطمئن باشید که URL مورد نظرتان کاملا حذف شده است و دیگر در نوار آدرس اینترنت اکسپلورر نمایش داده نمیشود. اکنون آنچه شما نیاز دارید این است که حفره ای که بر اثر حذف URL مورد نظرتان ایجاد شده را بپوشانید. در لیست، URLی را که بیشترین مقدار را دارد، پیدا کنید ( توجه کنید که اگر URL ها بر اساس متن مرتب شده باشند URL10 قبل از URL2 میآید ) و مقدار آنرا به URL که حذف کرده اید عوض کنید. مثلا فرض کنید شما در لیست URL7 را حذف کرده اید و در لیست بزرگترین مقدار URL20 است . شما اکنون باید مقدار URL20 را به URL7 تغییر بدهید تا حفره بوجود آمده را بپوشانید. توجه کنید انجام این کار ضروری است و اگر این کار را نکنید اینترنت اکسپلورر سایر URL هایی را که بعد از URL حذف شده قرار دارند را، هم حذف شده در نظر میگیرد. مثلا اگر مقدار حذف شده URL7 باشد، سایر URL هایی را که بعد از آن قرار میگیرند، دیگر در نظر نمیگیرد و مثلا URL7 با آنها برخورد میکند.
hamedmonsef : منبع
قابل توجه دوستانی که برای ترم تابستان انتخاب واحد کرده اند:
با اعلام سازمان مرکزی دانشگاه پیام نور تعدادی از امتحانات که مقرر بود از تاریخ 7/6/87 لغایت 12/6/87 برگزار شود، لغو و به زمان دیگری موکول شده است. گفته شده تاریخ بعدی برگزاری این امتحانات روز سه شنبه مورخ 12/6/87 در سایت دانشگاه اعلام خواهد شد...
لیست عناوین دورسی که امتحان آنها لغو شده است.
لینک اصلی بخشنامه سازمان مرکزی
.
.
پ.ن: مهمتر از خبر بالا اینکه دعا کنید دوباره یه مشکل جدید سر راه ادامه کلاس های ما ایجاد نشده باشه !!
در این دنیای بزرگ دست به هر چیزی که بزنیم باید فرهنگ استفاده از آن را بدانیم. باید فرهنگ رانندگی داشته باشیم تا در خیابانهای شهر مشکلی برای خود و دیگران بوجود نیاوریم. باید فرهنگ مطالعه را بدانیم تا از خواندن کتابها لذت ببریم. باید فرهنگ داشته باشیم تا شخصیت اجتماعی پیدا کنیم و ... .
دنیای کامپیوتر هم به نوبه ی خودش دارای فرهنگ است! فرهنگ کار با سیستم عامل، فرهنگ استفاده از اینترنت، فرهنگ بازی کردن و ... .
لینوکس هم از این قاعده مستثنا نیست و برای خودش فرهنگ مشخصی دارد : " فرهنگ اپن سورس".
برای اینکه بعنوان یک کاربر لینوکس وارد دنیای پویای اپن سورس شویم باید فاکتورهای خاصی را رعایت کنیم تا هم خودمان لذت ببریم و هم دیگران را از آن بی بهره نگذاریم و حتی مانع آنها نباشیم.
اما چگونه؟
یک کاربر لینوکس میداند که برای رسیدن به هدفش مسیر راحتی پیش رویش نیست.
یک کاربر لینوکس پیوند ناگسستنی با صفحه ی جستجوی گوگل دارد.
کاربران لینوکسی هیچگاه از جستجو خسته نمیشوند چون میدانند که حتما به نتیجه میرسند!
کاربران لینوکسی دنیای قشنگی را برای خودشان بوجود آورده اند! دنیایی بر مبنای تعامل اطلاعاتی و پیشرفت دسته جمعی. این دنیای زیبا در قالب انجمن های اینترنتی و گروههای محلی و بومی به حیات خودش ادامه میدهد.
کاربران لینوکسی از حل مشکلاتی که برایشان بوجود می آید لذت میبرند. آنها سعی میکنند که با استفاده از دانسته های خود و رفیق شفیقشان (گوگل) به حل مسئله ی بوجود آمده بپردازند و بعد تجربه ی بدست آمده را با دیگران به اشتراک بگذارند.
لینوکسی ها ایمان دارند که هر وقت به مشکلی برخورد کردند فردی برای کمک وجود دارد و وظیفه ی خود میدانند که به سوالهای مطرح شده توسط دیگران تا جایی که میتوانند پاسخ دهند.
انتخاب لینوکس یک حرکت نژاد پرستانه نیست!
مهاجرت به لینوکس به معنای نفی قابلیتهای ویندوز نیست.
لینوکس برای کسانی که از کامپیوتر فقط فیلم دیدن ، بازی کردن و چت کردن را میدانند جز ظاهر جدید نسبت به ویندوز چیز دیگری به ارمغان نمی آورد.
لینوکس دنیای انتخابهاست.
برای کسانی که حس کنجکاوی آنها با سر و کله زدن با ویندوز ارضا نمیشود، لینوکس راضی کننده است.
لینوکس فقط یک سیستم عامل نیست! لینوکس بستری است برای آشنایی با دنیای متفاوتی در جهان رایانه : "دنیای اپن سورس". دنیایی پر از ایده ها و ابزارهای بکر و فوق العاده.
ابزارهای اپن سورس هر روز در حال پیشرفتند و برای دسترسی به آنها نیاز به واسطی بنام لینوکس است.
دنیای اپن سورس دنیای اشتراک ایده هاست. پیشرفت و پیشرفت و پیشرفت!
لینوکسی ها از درجا زدن متنفرند و از اینروست که لینوکس را انتخاب کرده اند. لینوکسی ها نمیتوانند منتظر شرکتهای تجاری بمانند تا روزی نسخه ی جدیدی از یک نرم افزار مورد نیاز را منتشر کنند و البته آن نرم افزار همانی نباشد که آنها منتظرش بودند. لینوکسیها دوست ندارندفقط یک مصرف کننده باشند آنها دوست دارند تا آنجا که در وسعشان هست به تیم توسعه ی نرم افزارهای مورد علاقه شان کمک کنند و همیشه منتظر نرم افزاری باشند که متناسب با نیازهای آنها طراحی شده است.
جستجو، اشتراک و تلاش زیاد از ویژگیهای یک کاربر لینوکسی است.
انتخاب لینوکس مانند بازکردن قفل دریست که ما را با دنیای جدیدی آشنا میکند. پس لینوکس را انتخاب کنید تا به بی نهایت برسید!
هنوز با لینوکس احساس غریبی میکنید؟ لطفا کلیک کنید!
دوست دارید بیشتر در مورد لینوکس بدونید؟ حتما کلیک کنید!
دوست دارید وارد یک اجتماع لینوکسی بشید؟ گروه لینوکس قم منتظر شماست.
محققان میگویند: میتوان از شبکههای گاز خانگی برای ارسال سیگنالهای فراپهن باند استفاده کرد. به گزارش ایلنا، تصور این که کاربران اینترنت برای اتصال به شبکه از لولههای گاز منزل خود استفاده کنند تا حد زیادی عجیب و شاید خندهدار به نظر میرسد. اما محققان یک شرکت در سانتیاگوی آمریکا به اسم نترکام سرگرم طراحی روشی برای استفاده از سیگنالهای بیسیم فراپهن باند جهت انتقال دادهها از طریق لولههای گاز طبیعی با سرعت پهن باند هستند. محققان شرکت نترکام ادعا میکنند: فناوری جدید این شرکت امکان دسترسی به اینترنت با سرعت 100 مگابیت بر ثانیه در خانههای کاربران را فراهم میکند، چنین سرعتی امکان دریافت فایلهای صوتی و ویدیویی در زمان خیلی کوتاه را فراهم میکند. البته کارشناسان میگویند: هنوز چنین فناوری صرفا یک ادعا بوده و عملا به کار گرفته نشده است. اما نحوه عمل فناوری پهن باند از طریق لولههای گاز چگونه است؟ شرکت نترکام از انتقال دهندهها و گیرندههای رادیویی فراپهن باند برای ارسال سیگنالهای بیسیم از طریق لولهها در هنگام جریان گاز استفاده میکند. فرا پهن باند یا UWB یک فناوری ارتباطی در حال توسعه است که دادههای شبکهای را با سرعت خیلی بالایی ارسال میکند، اما در سطوح توان بالاتر ممکن است با سیگنالهای بیسیم تداخل کند. اما این مشکل هنگامی که سیگنالهای فراپهن باند از طریق لولههای گاز دفن شده ارسال میشود پیش نمیآید، در نتیجه میتوان بدون آن که تداخلی ایجاد شود حجم بالایی از داده را از طریق لولههای گاز منتقل کرد. در حالی که بسیاری ایده محققان شرکت نترکام را خندهدار میدانند این محققان همچنان مصمم هستند که در آینده نه چندان دور طرح خود را عملی کنند. در صورتی که این فناوری عملی شود و اینترنت پرسرعت از طریق لولههای گاز به خانههای کاربران بیاید، میتوان منتظر تحولات اساسی در بازار دسترسی به پهن باند بود.
منبع :بیتاسافت
لیست کل یادداشت های وبلاگ
جستجو در وبلاگ
عضویت در خبرنامه وبلاگ
آمار بازدیدکنندگان