مقدمه:
تعلق و وابستگی به جسمانیت وعادت کردن به آن ، دلیل بسیاری از مشکلات روحی یا حتی از دست دادن لذتهای بی نهایتی است که خداوند امکان تجربه آن را به بشر داده است ...لذا اولین مرحله و گام در رسیدن به عالم آرامش و در واقع رسیدن به او ، رها شدن از جسم و قطع تعلقات است .
مقاله زیر آموزش ساده ترین نوع خود هیپنوتیزم به عنوان Relaxation ، مقدمه ای برای کنترل ذهن ، راز اصلی تمرکز قوا و حذف تنشهای غیر ضروری و زیانبار بدن است .
نام API به توابعی اطلاق می شود که در فایلهای مختلف ویندوز مانند Advapi32.dll ،User32.dll ، Ole32.dll ، Kernel32.dll، Winmm.dllWinspool.dll ، Gdi32.dll ، Mpr.dll ، netapi32.dll، sheu32.dll، Rasapi32.dll ، Version.dll، Wsock32.dll ، Comdlg32.dll وجود دارند.
ویندوز برای صدها کارمختلف خود ازاین تابع ها استفاده می کند و برنامه های کاربردی نیز به طور متعدد از این توابع استفاده می کنند. به عنوان
مثال در زبان برنامه نویسی ویژوال بیسیک هرخط کد را که تایپ می کنید و بعد برنامه را run می کنید ، توسط توابع API کنترل می شوند.هنگامی که دستور form1.print را برای نمایش یک پیغام بر روی فرم صادر می کند ، در واقع ویژوال بیسیک در پشت صحنه از تابع API ، Elliptic استفاده می شود. و همچنین توابع دیگر، حرکت ماوس ، صفحه کلید، رنگها ، دکمه ها ، منوها و صدها عملیات دیگر.ادامه مطلب...
سلام به همگی،
و با آرزوی قبولی طاعات و عبادات دوستان در این ماه عزیز ...
اول، یک تذکر مهم درباره انتخاب واحد اینترنتی:
جهت اطلاع دوستانی که خبر ندارند، انتخاب واحد این ترم با محدودیت زمانی 24 ساعته برای هر کس همراه هست و پس از اون امکان انتخاب واحد برای دانشجویان وجود نداره! بنابراین لازمه که دوستان با مراجعه به سایت http://reg.pnu.ac.ir ضمن اطلاع از زمان مقررشده، در مهلت تعیین شده انتخاب واحد کنند...
لازم به ذکر هست که دوستانمون در واحد آموزش انجمن، همچون ترم گذشته، بنا داشتند در روزهای پایانی این هفته اقدام به برگزاری جلسات مشاوره انتخاب واحد کنند که متاسفانه با شرایط حاضر امکان پذیر نیست!
.
.
دوم، برنامه برگزاری ادامه کلاس های تابستانی انجمن در هفته جاری بدین شرح می باشد:
کلاس C#.NET، روزهای سه شنبه (26/6/)، چهارشنبه (27/6/) و پنج شنبه (28/6/) از ساعت 10 الی 13:30 (هر دو گروه همزمان)
کلاس PHP, MySQL روز سه شنبه (26/6/) ساعت 8:30 الی 10
کلاس ASP.NET، روز چهارشنبه (27/6/) ساعت 11 الی 13:30
کلاس HTML, CSS, JS روز چهارشنبه (27/6/) ساعت 8:30 الی 10 (هر دو گروه همزمان)
.
برنامه جلسات بعدی در حین برگزاری کلاس ها به اطلاع دوستان خواهد رسید...
سلام،
به اطلاع دوستان شرکت کننده در کلاس های ASP.NET و HTML, CSS می رسانیم، جلسه روز شنبه به دلیل برگزاری امتحانات ترم تابستان در ساختمان شماره 3 و همچنین آماده نبودن سایت برگزار نخواهد شد.
زمان برگزاری جلسات بعدی از طریق وبلاگ به اطلاع دوستان خواهد رسید ...
همانطوری که متوجه مدتی است که مرورگر گوگل کروم، در اختیار کاربران قرار گرفت.
اگر هنوز از این مرورگر استفاده نکردید ولی قصد استفاده دارید، بد نیست به نکات زیر نوجه کنید:
دو. مصرف رم در این مرورگر پایین آمده است. همین میتواند گزینه خوبی باشد برای کسانی که از سیستم های پرسرعت بهره مند نیستند. خدا را شکر از این سیستمها در کشور ما کم هم نیست. کروم روی یک سیستم با رم 64 نمایش قابل قبولی داشت. البته به نسبت مرورگرهای دیگر!
سه. گوگل کروم از یک موتوری به نام وب کیت استفاده می کند. نیازی نیست بدانید که این موتور چه طور کار می کند، ولی باید بدانید که بعضی وقتها این موتور در استفاده از زبان های راست به چپ اذیت می کند. کلا مایکروسافت فکر می کنم در این زمینه موتور بهتری دارد. gecko هم که موتور مورد استفاده از فایرفاکس است جایگاه خوبی دارد. بقیه رسما تعریفی نیستند.
چهارم. کروم از نظر محیط کاربری خیلی جالب است. یعنی جالب هم نباشد جدید است. بعضی چیز ها را دارد که بد نیست بقیه هم یاد بگیرند! مثلا همین که به صورت پیش فرض انگار که صفحه را فول اسکرین می بینیم! کروم برای مانیتور های wide جدید هم خیلی خوب به نمایش در می آید
پنجم. کروم هنوز به ثبات کافی برای نمایش صفحات نرسیده است. مثلا شما نمی توانید مطمئن باشید که صفحات در کروم نسبت به دیگر مرورگرها چه طور نمایش داده خواهد شد. . بعضی وقتها هم بازی های خاص خودش را در می آورد که زیاد مهم نیست.
ششم. اگر کاربر فایرفاکس باشید می توانید بی خیال این همه افزونه بشوید؟. فکر می کنم کروم فعلا به مرورگر اول خیلی ها تبدیل نمی شود چون افزونه ندارد.البته احتمالادر آینده گوگل مرورگر اول خیلی ها بشود چون گوگل خیلی زود بانک افزونه کروم را پر و پیمان خواهد کرد.
هفتم. کروم هنوز با پخش کننده های مدیای سایتهای زیادی مشکل دارد. این در حالی است که گوگل ادعا می کند که کروم کلا برای سایت های پر از فایل های چند رسانه ای بهینه شده است. اگر گوگل نتواند کروم را برای این سایتها بهبود بدهد شکست سختی خواهد خورد. هر چند اصلا عجیب نیست که در نسخه های بعدی گوگل ما را شگفت زده کند.
هشتم. کروم محصول گوگل است. . شما با مرورگری طرف هستید که به سرعت می تواند با محصولات گوگل هماهنگ بشود. مثلا گوگل گیرز در این مرورگر به صورت داخلی عمل می کند. فکر می کنم اگر امکانی هم باشد که هم اکنون یک پارچه سازی نشده باشد حتما می شود. این یعنی گوگل ریدر، جیمیل، گوگل داکس و … بهتر و سریعتر و راحت تر!
نهم. اگر یک تب را باز کنید اگر تب کرش کند، یعنی کلا سایت به خوبی باز نشود فقط همان تب کرش می کند. اینجاست که می گویند ببینید عقل گوگل به کجاها که نمی رسد. با این کار عملا مشکل کرش کردن که در فایرفاکس هم شایع بود دیگر به چشم نخواهد آمد. اگر کروم همه امکاناشتش کپی از دیگر مرورگرهاست در این مورد بقیه باید از کروم کپی کنند.
دهم . کروم در آینده و به سرعت زیاد پله های ترقی را طی می کند اما الان فقط سرویسی است که باید برای یک تست از آن استفاده بشود و نه بیشتر. باید فقط کمی صبر کنیم تا نسخه پایدارتری بیاید. آن وقت بین کروم جدید و احتمالا غولی چون فایرفاکس 3.1 مقایسه کنیم.
سلام، فکر کردم بد نباشه یه کلیاتی در مورد رجیستری بدونید! امیدوارم به کار بیاد.
برای اجرای Regedit از منو Start گزینه Run را انتخاب کرده و کلمه regedit.exe را تایپ کنید و Ok را بزنید .
این برنامه دارای دو پنجره میباشد که پنجره سمت چپ دربرگیرنده شاخه ها و ریشه های رجیستری و پنجره سمت راست شامل دستورات و مقادیر آن است .
در پنجره سمت چپ یک ریشه به نام My Computer و چهار ریشه به نامهای زیر وجود دارد:
1- HKEY_CLASSES_ROOT : شامل تناظر پسوند فایلها و تنظیمات سیستم است .
2- HKEY_CURRENT_USER : شامل تنظیماتی است که مختص کاربر فعلی است .
3- HKEY_LOCALL_MACHINS : شامل تنظیماتی که به صورت سراسری اعمال می شود و به کاربر وابسته نیست .
4- HKEY_USERS : شامل تنظیمات کاربران از جمله کاربر فعلی است .
5- HKEY_CURRENT_CONFIG : شامل تنظیمات سخت افزار موجود میباشد .
این شاخه به نوبه خود دارای زیرشاخه هایی است که مقادیر آن در پنجره سمت راست رجیستری نشان داده می شود که مقادیر این شاخه ها به سه دسته نوشتاری، عددی و باینری تقسیم می شوند .
نحوه ساختن یک دستور و انتخاب نوع آن :
1- ابتدا مسیر دستور را از پنجره سمت راست انتخاب کنید .(انتخاب مسیر)
2- در پنجره سمت راست، راست کلیک کرده و از گزینه New یکی از سه نوع String Value, DWORD Value و Binary Value را مشخص کنید. (انتخاب نوع مقدار )
3- سپس نام دستور را به جای New Value #1 تایپ کرده و Enter را بزنید.(تایپ دستور)
روی نام دستور دو بار کلیک کرده و مقدار مورد نظر را در پنجره ظاهر شده وارد کنید و Ok را بزنید.(مقدار)
با کامپیوتر قدیمی خود یک Router بسازید
سخت افزار مورد نیاز
برای تهیه این دستگاه به یک کامپیوتر قدیمی (مانند 486) نیاز دارید. سرعت کامپیوتر مهم نیست ولی دو کارت شبکه در آن لازم دارید. اگر مودم شما به روش دیگری نصب میشود (مانند مودمهای USB) یک کارت شبکه کافی است ولی باید علاوه بر این کارت شبکه (که به کامپیوترهای دیگر وصل خواهد شد) راه دیگری برای ارتباط بین مودم و این کامپیوتر باشد. برای نرم افزاری که استفاده می کنیم یک دیسکت درایو (floppy) لازم است.
تهیه و نصب نرم افزار
میتوان از Coyote Linux استفاده کرد. این برنامه روی یک دیسکت نصب می شود و برای تهیه این دیسک باید نسخه ای از Coyote Linux برای ویندوز یا لینوکس را از http://www.coyotelinux.com دریافت کنید. نسخه لینوکس پرقدرت تر است و روی کامپیوترهای قدیمی تر از 486 نیز اجرا می شود ولی برای افراد مبتدی نسخه ویندوز را توصیه می کنیم که آسانتر نصب می شود و در این مقاله آنرا را توضیح می دهیم:
بعد از اینکه فایل ZIP را دریافت کردید آنرا با برنامه ای مانند FilZip بازکرده و فایل coyote.exe را اجرا کنید. متن کوچکی درباره برنامه می بینید. روی Next کلیک کنید تا به صفحه بعدی بروید. در این صفحه هم چیزی را تغییر ندهید و به صفحه بعدی بروید چون تنظیمات انتخاب شده خوب و استاندارد هستند.
در صفحه بعدی اگر از Cable استفاده می کنید و باید برای ارتباط با اینترنت از نام کاربر و رمز استفاده کنید “My area requires me to Log in” را انتخاب کنید. این انتخاب در تورنتو لازم نیست.
صفحه بعدی باید براساس تنظیمات سرویس اینترنت تنظیم شود. این اطلاعات را میتوانید از شرکتی که به شما سرویس می دهد بپرسید. معمولا برای Cable باید DHCP را انتخاب کنید. برای DSL باید PPPoE و برای خط تلفن PPP Modem Dialup را انتخاب کنید.
در صفحه بعد “Enable the DHCP Server” را انتخاب کنید تا کامپیوترهای دیگر آسانتر تنظیم شوند.
در صفحه بعدی باید دو کارت شبکه را انتخاب کنید که اولی به کامپیوترهای دیگر وصل می شود و دومی به مودم. فقط کافی است که Card Type را انتخاب کنید. اگر کلید Select را فشار دهید می بینید که کدام نوع کارت به کارت شبکه شما مربوط می شود. اگر روی کارتهای شبکه را بخوانید نام کارت را می بینید. اطلاعاتی که در لیست “Card Type” هستند معمولا روی آی سی اصلی کارت نوشته شده اند و اگر آنرا پیدا کردید نیازی به پیدا کردن نام کارت در لیست نیست.
در صفحه بعدی می توانید دیسکت را تهیه کنید. حالا باید این دیسک را در داخل کامپیوتر گذاشته و آنرا روشن کنید. کامپیوتر هنگام روشن شدن از دیسکت استفاده می کند و اطلاعات را در حافظه قرار می دهد تا نیاز به استفاده دائم از دیسکت نباشد. شما می توانید این کامپیوتر را روشن نگهدارید.
برای تنظیم سیستم باید با نام کاربر “root” وارد شوید. در اینجا اگر کارت های شبکه را درست انتخاب کرده باشید با فشردن کلید “c” اطلاعاتی در مورد شبکه می بینید.
اگر مایل باشید با فشردن کلید “5” میتوانید امکان استفاده از سیستم از طریق کامپیوترهای دیگر درشبکه را ایجاد کنید. با این کار نیازی به استفاده از مانیتور و صفحه کلید برای این کامپیوتر نخواهد بود. اگر این گزینه را انتخاب کردید حتما با فشردن کلید “4” برای سیستم رمز عبور وارد کنید تا افراد بیگانه وارد سیستم نشوند. هر تغییری که در سیستم می دهید را با فشردن کلید “b” روی دیسکت ذخیره کنید. برای ورود به سیستم از کامپیوتر دیگر باید از telnet:192.168.0.1 استفاده کنید. البته به این کارها زمانی نیاز دارید که بدانید چکار می کنید در غیر اینصورت در صورت هرگونه تغییر در شبکه یا سرویس اینترنت خود میتوانید مجددا این دیسکت را بسازید.
حالا دستگاه Router خودتان را ساخته اید. این دستگاه با اینکه هزینه ناچیزی دارد بسیار پرقدرت است و اگرچه میتوانید با کمتر از 100 دلار یک دستگاه Router تهیه کنید دستگاهی که با این سیستم برابری می کند صدها دلار قیمت دارد. قدرت این سیستم به حدی است که خیلی از شرکتهای بزرگ از آن استفاده می کنند.
منبع : کامپیوتر
بنام یگانه یزدان پاک
برای دوستان گلم بگویم که چندیست دغدغه ارتقاء سیستم ذهنم را مشغول کرده و برای اینکه انتخاب قطعات را درست انجام بدهم مدتی است به وبگردی و مشاوره با افراد با تجربه میپردازم
چند سطری شامل چکیدهای از حاصل جستجوهایم را به رشتهی تحریر درمیآورم؛ اگر جایی اشتباه کردهام راهنماییم کنید، اگر مطالبم قدیمی است گوشزد کنید و در کل اگر شما بهتر میدانید راهنماییم کنید؛ اگر هم اطلاعی دراین باره ندارید امیدوارم این نوشته به دردتان بخورد.
وقتی نزد یکی از آشنایان جهت مشاوره رسیدم به من گفت: اگر میخواهی رایانه تهیه کنی بهتر است که انتخاب مادربرد را در رأس برنامه خریدت قرار دهی، چرا که مهمترین قطعه و یا یکی از مهمها، برد اصلی است.
همه ی ما با انواع مرورگرهای اینترنتی آشنا هستیم و یکی از آنها را به عنوان بهترین انتخاب کردیم. امکان ندارد که در این آشفته بازار رقابت مرورگرها ما بعنوان یک هوادار مرورگر محبوبمان را تنها بگذاریم و خیانت کنیم! فایرفاکس و اپرا و… همه و همه از غولهای بزرگ دنیای مرورگرها به حساب می آیند. اما مرورگرهای جدید بطرز فجیعی حافظه ی رم شما را میبلعند که البته در سیستم های قدرتمند هیچ اختلالی پیش نخواهد آمد اما سیستمهای ضعیف مطمئنا با مشکل مواجه خواهند شد. شاید از حرفهای من اینطور برداشت کنید که قصد دارم یک مرورگر تازه و سریع را به شما معرفی کنم ولی باید بگویم که توقع شما خیلی پایین است! در این پست شما را با دنیایی از مرورگرهای کوچک و کاربردی آشنا خواهم کرد.
پس حتما به ادامه ی مطلب بروید.
لیست کل یادداشت های وبلاگ
جستجو در وبلاگ
عضویت در خبرنامه وبلاگ
آمار بازدیدکنندگان