در عالم موبایل بازهای حرفه ای ، دو اصطلاح “تک زنگ زدن” و “تک زنگ گرفتن” وجود دارد. تک زنگ زدن رونق زیادی دارد اما تک زنگ گرفتن یک هنر هست که هر کسی از داشتن آن عاجز است!
به زبان ساده تر ، شما نیز احتمالأ تاکنون با مزاحم هایی برخورد داشته اید که گاه و بی گاه با زدن تک زنگ آسایش را از شما سلب میکنند.
شاید دوست داشته باشید هنگامی که شخصی با شما تماس میگیرد ، زودتر از آنکه گوشی شما زنگ بخورد و شماره فرد روی گوشی تان ظاهر شود ، به تماس وی پی ببرید. با ترفندی ساده میتوانید ? الی ? ثانیه قبل از زنگ خوردن گوشی تان متوجه شوید که هم اکنون گوشی تان زنگ میخورد و یا SMS دریافت خواهید کرد!
لازم به ذکر است این ترفند بر روی سیم کارتهای دارای سرویس GPRS عمل میکند. در نتیجه در حال حاضر تنها بر روی سیم کارتهای ایرانسل و در آینده ای نزدیک بر روی سیم کارتهای همراه اول قابل اجراست.
همچنین برای انجام این ترفند شما نیازمند گوشی با سیستم عامل سیمبین هستید.
ضمن آنکه در ادامه با ترفند ابتکاری دیگر موبایلها آشنا خواهید شد ، که برای تمامی گوشیها با سیستم عاملها و پلتفرمهای مختلف جوابگو خواهد بود …
سلام
همون طور که احتمالا بسیاری از دوستان میدونند، کلاس های ترم جدید طبق برنامه باید از امروز شروع میشد که متاسفانه مثل همیشه تاخیر در اطلاع رسانی از سوی دانشگاه باعث شد تا همین امروز کسی از برنامه کلاسی ترم جدید خبر نداشته باشه !
بهرحال برنامه کلاسی رشته های مختلف امروز روی سایت دانشگاه قرار گرفته که البته چون برنامه کلیه رشته ها به صورت یکجا درج شده حجم زیادی داره و دانلود اون با سرعت کم اینترنت خانگی خسته کننده است. به همین دلیل صفحات مربوط به رشته های سه گانه زیر مجموعه انجمن کامپیوتر به صورت جداگانه در اختیار دوستان قرار میگیره تا مشکل کمتری برای دسترسی به برنامه داشته باشند :
برنامه کلاسی رشته علوم کامپیوتر
برنام کلاسی رشته مهندسی کامپیوتر (نرم افزار)
برنامه کلاسی رشته مهندسی کامپیوتر (سخت افزار)
.
.
ضمنا قابل توجه دوستان شرکت کننده در دوره های تابستانی انجمن که برنامه ادامه کلاس ها پس از بررسی برنامه کلاسی دانشگاه و برنامه ریزی مناسب به زودی از طریق وبلاگ به اطلاع دوستان خواهد رسید ...
بانگ شبون بلند است و گویی این همه ناله را پاسخی نیست.
زمینیان در ماتمند و آسمانیان چشم انتظار و علی چون همیشه مظلوم...
امشب عجب حالی دارد حسن، نمیداند از غم فراق پدر بگرید یا بر این وصال ابدی غبطه خورد و حسین همچنان به پدر مینگرد ، پدر که غریبانه در بستر جهل کوفیان خفته.
علی را در محراب عشق کشتند ،
فرق عدالت را در شام سیاهی شکافتند و نخواستند آفتاب، ظلمت شبهایشان را روشن کند .
علی غریب و تنها، شکوه در چاه میکرد، نخلستانهای کوفه هیچگاه نالههای شبانهاش را از یاد نخواهد برد .
دل آسمانیاش پر بود از عشق خدا و همین عشق او را به عرشیان پیوند میزد و امشب عرش را در مقدمش، آذین بستهاند
علی رهسپار است و دلها در پی او روان،
او میرود و حسرت ابدی جهان را فرا میگیرد،
چرا که علی یگانه بود ...
.
.
پی نوشت : دوست های خوب، این شب ها رفقاشون رو فراموش نمی کنند! التماس دعا ...
تا حالا کول دیسک یا MP3 Player تان را گم کردهاید؟ چند بار؟ معلوم نیست! شاید واقعآ دست آدم بدی هم نیفتاده باشد. اما چطوری میتواند آن را به شما برگرداند وقتی هیچ اطلاعاتی از شما ندارد؟ اگر تا حالا کول دیسکی گم کردهاید از ترفند زیر استفاده کنید تا بلکه شاید دفعهی بعد دوباره به آن برسید. اگر هم گم نکردهاید که چه بهتر. باز هم از ترفند سادهی زیر استفاده کنید تا اگر گم کردید شانس بیشتری برای پیدا کردنش داشته باشید. ان شا الله که هیچ وقت گم نکنید!
فوق العاده ساده است. Notepad را باز کنید و متن زیر را تایپ کنید. فقط به جای Babak اسم خودتان و جلویش هم شماره تماستان را بنویسید.
حالا فایل را با اسم autorun.inf در کول دیسک یا MP3 Player (عمومآ برای دوربین های دیجیتال یا سایر تجهیزات usb هم میشود) ذخیره کنید.
میتوانید یک آیکون زیبا هم به این صورت اضافه کنید. مثلآ به آیکونی که من اضافه کردم نگاه کنید. به نظرم این میتواند روی کسی که کول دیسک را پیدا میکند تاثیر بگذارد.
برای این کار کافی است فایل آیکون را در پوشهی اصلی کول دیسک (همانجا که autorun.inf هم هست) قرار داده و خط زیر را به autorun.inf اضافه کنید
icon=./name.ico
که باید به جای name نام فایل آیکون را بنویسید.
دانلود آیکونی که من استفاده کردهام
به نام خدا
وقتی صحبت از قلب ویندوز به میان می آید عموما تصویری از Registry در ذهن ایجاد می شود . Registry ابزار قدرتمندی است که قلب و هسته اصلی اعمال تغییرات در ویندوز است . اما در این بین Group Policy نیز ابزاری حیاتی و در عین حال ساده و User Friendly است که می تواند تغییرات بسیار جامع و کاملی را شامل شود . در مقایسه با Registry می توان گفت که سادگی کار و وجود توضیحات کافی , Group Policy را برتر از Registry جلوه می دهد . در این سری از مقالات ابتدا به معرفی Group Policy می پردازیم و سپس چند عملیات مهم را توسط Group Policy بررسی و پیاده سازی خواهیم کرد.
Group Policy مجموعه ای از تنظیمات پیکره بندی مرتبط با User و یا Computer می باشد که تعریف نحوه عملکرد برنامه ها , منابع شبکه و سیستم عامل درارتباط با User و یا Computer است . Group Policy می تواند بر روی Site , Domain و Organizational Unit اعمال شود . در نهایت تنظیمات اعمال شده بر موارد فوق روی User ها و یا Computer ها تاثیر می گذارند .
در همین رابطه تعریف دیگری نیز وجود دارد که تفاوت بین Group Plicy های اعمال شده را نشان می دهد :
Local GPO : تنظیمات اعمال شده بر روی User/Computer در حالت Local است . این تنظیمات بایستی روی کامپیوتر توسط کاربر یا Administrator ایجاد شود و نهایتا بر روی همان کامپیوتر پیاده می شود .
Non-Local GPO : در مقابل تعریف فوق حالتی وجود دارد که در محیط شبکه ( بطور خاص محیط Active Directory ) توسط ناظر شبکه تنظیماتی ایجاد می شود که در هنگام ورود کاربران به شبکه این تنظیمات بر روی User و یا Computer آنها اعمال می شود . این تنظیمات توسط یک شخص ( ناظر شبکه ) صورت گرفته و بطور کلی بر تمام کاربرانی که وارد محیط شبکه می شوند اعمال خواهد شد . همانطور هم که قبلا اشاره کردیم Group Policy های تنظیم شده در این مرحله بایستی به یکی از موارد Site یا Domain و یا OU متصل شوند .
نکته : دقت کنید که تنظیمات Group Policy تنها بر روی سیستم عامل های Windows XP Professional – Windows 2000 و Windows Server 2003 اعمال می شوند و بر روی ویندوز های قدیمی نظیر خانواده 9X و یا Millennium پیاده سازی نخواهند شد .
Group Policy Editor
کنسول Group Policy Editor رابطی است که به کمک آن می توانیم تنظیمات دلخواه خود را در Group Policy مشخص کنیم . این کنسول با تاپیپ دستور زیر در قسمت Run باز می شود : Gpedit.msc
همانطور که در شکل ملاحظه می کنید این کنسول متعلق به سیستم Local می باشد .در پست بعدی بیشتر راجع به Group Policy Editor صحبت خواهم کرد.
بنام یگانه یزدان پاک
اگر از کامپیوترتون به صورت شخصی استفاده می کنید و کامپیوتر شما در داخل شبکه نیست، میتونید با انجام کارای زیر Windows XP خودتونو سریعتر و مطمئن تر کنید:
اول برید به آدرس زیر:
Control Panel > Administrative Tools > Services
بعد با خیال راحت گزینه های زیر را "disable" کنید:
Alerter
Clipbook
Computer Browser
Fast User Switching
Human Interface Access Devices
Indexing Service
Messenger
Net Logon
Netmeeting Remote Desktop Sharing
Remote Desktop Help Session Manager
Remote Procedure Call Locator
Remote Registry
Routing & Remote Access Server
SSDP Discovery Service
TCP/IP NetBIOS Helper
Telnet
Universal Plug and Play Device Host
Upload Manager
Windows Time
Wireless Zero Configuration
Workstation
واما بعد...
پروفایل فایرفاکس به نوعی قلب مرورگر شماست که تمام بوکمارک ها ، رمزهای عبور و … در آن ذخیره می شود.بنابراین باید با نگه داشتن نسخه پشتیبان از این فایلها ، نگران از دست دادن این اطلاعات در هنگام بروز مشکلات نرم افزاری و سخت افزاری نباشید.این آموزش می کوشد تا شما را در تهیه نسخه پشتیبان از پروفایل و بازنشانی آن یاری دهد.
نکته مهم : در هنگام کپی کردن برخی از فایلهای فایرفاکس ، مرورگر شما باید بسته باشد.
قدم اول: پیدا کردن پوشه پروفایل فایرفاکس
بسته به نوع سیستم عامل کامپیوتر شما ، این پوشه در مسیرهای مختلفی قرار دارد.
Windows 95, 98, ME:
* C:\Windows\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\
* C:\Windows\Profiles\<USERNAME>\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\
Windows 2000 ,XP:
* C:\Documents and Settings\<USERNAME>\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\
Windows Vista:
* C:\Users\<USERNAME>\AppData\Roaming\Mozilla\Firefo x\Profiles\/li]
Linux , Unix:
* ~/.mozilla/firefox/
Mac:
* ~/Library/Mozilla/Firefox/Profiles/
* ~/Library/Application Support/Firefox/Profiles/
شما باید به جای عبارت <USERNAME> نام کاربری ویندوزتان را بنویسید.احتمالا این پوشه بصورت مخفی (Hidden) است. معمولا پس از رفتن به مسیر فوق شما به پوشه ای برخواهید خورد که نامش به .default ختم می شود.با گشودن آن پوشه پروفایلتان رو مشاهده خواهید کرد. حالا که آن را یافته اید بهتر است تا در یک جای امن آن را کپی کنید تا در مواقع ضروری بتوانید به آن دسترسی داشته باشید.
قدم 2: تهیه نسخه پشتیبان از فایل های پوشه پروفایل
اینکه از چه فایلهایی نسخه پشتیبان تهیه می کنید بسته نسخه مرورگرتان و نظر شما دارد.
قدم 1-2 : فایل های مهم در Firefox 2.x
bookmarks.html : این فایل شامل تمام بوکمارک های (چوب خط) شماست.
cert8.db : این فایل شامل تمام اجازه نامه های امنیتی شماست
cookies.txt : در این فایل تمام کوکی های ذخیره شده فعلی شما وجود دارد.
downloads.rdf : تاریخچه دانلودهای شما در این فایل نگهداری می شود.
formhistory.dat : اطلاعات مربوط به پرکردن فرمها در این فایل قرار دارد.
history.dat : تاریخچه وبگردی هایتان را می توانید در این فایل پیدا کنید.
hostperm.1 : این فایل تنظیمات اختصاصی شما در مورد سایت ها مانند باز شدن popup ها ، کوکی ها و … را نگه می دارد.
key3.db : این فایل بانک اطلاعاتی شامل رمزهای عبور ذخیره شده در فایرفاکس شماست.در صورتی که می خواهید آنها را از دست ندهید باید این فایل را نگه دارید.
persdict.dat : این فایل هم شامل لغات الحاقی شما به غلط یاب فایرفاکس است.
prefs.js : تمامی تنظیمات فایرفاکس در این فایل ذخیره شده است.
secmod.db : این فایل دیتابیس ماژول های امنیتی فایرفاکس را دارد.
sessionstore.js : تاریخچه آخرین وبگردی شما که همراه با از کار افتادن ناگهانی فایرفاکس (Session) بوده در این فایل ذخیره شده است.
signons2.txt : این فایل تمام رمزهای عبور ذخیره شده را نگهداری می کند.برای استفاده از این فایل لازم ایست تا فایل key3.db را نیز داشته باشید.
قدم2-2: فایل های مهم در Firefox 3.x
cert8.db : این فایل شامل تمام اجازه نامه های امنیتی شماست
content-prefs.sqlite : تنظیمات اختصاصی برای سایت ها (مانند بزرگنمایی)
cookies.sqlite : این فایل شامل کوکی های ذخیره شده فعلی شماست.
downloads.sqlite :تاریخچه دانلودهای شما در این فایل نگهداری می شود.
formhistory.sqlite : اطلاعات مربوط به پرکردن فرمها در این فایل قرار دارد.
key3.db : این فایل بانک اطلاعاتی شامل رمزهای عبور ذخیره شده در فایرفاکس شماست.در صورتی که می خواهید آنها را از دست ندهید باید این فایل را نگه دارید.
persdict.dat : این فایل هم شامل لغات الحاقی شما به غلط یاب فایرفاکس است.
permissions.sqlite : مجوز بانک اطلاعاتی مربوط به پسوردها،کوکی،جلوگیری از popup،بارشدن عکس و نصب افزونه ها اینجا نگهداری میشود.
places.sqlite : این فایل شامل تاریخچه وبگردی و بوکمارک های (چوب خط) شماست.
prefs.js : تمامی تنظیمات فایرفاکس در این فایل ذخیره شده است.
secmod.db : این فایل دیتابیس ماژول های امنیتی فایرفاکس را دارد.
sessionstore.js : تاریخچه آخرین وبگردی شما که همراه با از کار افتادن ناگهانی فایرفاکس (Session) بوده در این فایل ذخیره شده است.
signons3.txt : این فایل تمام رمزهای عبور ذخیره شده را نگهداری می کند.برای استفاده از این فایل لازم ایست تا فایل key3.db را نیز داشته باشید.
هر فایلی که در لیست بالا قرار ندارد ، جزء فایلهای حیاتی مرورگر نبوده و نیازی به تهیه پشتیبان از آن ندارید.
قدم 3-2 : تهیه پشتیبان از فایل های انتخابی
این قدم ساده ترین گام است.با اطلاعات فوق ، فایل های مورد نیازتان را انتخاب و در یک جای دیگر کپی نمایید.
قدم 3 : بازگردانی فایل های پشتیبان
در صورتی که بر اثر مشکلی اطلاعات فایرفاکس تان را از دست دادید و نیاز به بازگردانی از فایل های پشتیبان پیدا کردید ، تنها لازم است تا آنها را در پوشه پروفایل مرورگرتان ، جایگزین فایل های فعلی نمایید.فقط توجه نمایید که قبل از این کار حتما باید فایرفاکس بسته باشد !
طراحی سایتهای صنعتی:
چگونه یک مشتری جنس مورد نظر خود را شناسایی و ردیابی می کنید، و احتمالا پیشنهادات خوبی را برای فروش بر روی صفحه وب ارائه می دهید؟ این مبارزه طلبی طراحی صفحات تجاری وب می باشد.
بیشترین تولید کنندگان صنعتی با جدیت به سمت مشتریانشان جهت گیری می کنند. صفحات طراحی شده برای کمپانی های صنعتی، می بایست تعصبات مشتری گرایانه قوی داشته باشند.
گرایش به مشتری در روشی که صفحات صنعتی، مشتری را چه از لحاظ تصویری و چه از لحاظ تعاملی درگیر می کنند، دیده می شود. صفحات صنعتی غالبا معمولی تر از صفحات دیگر به نظر می رسند.
صفحات صنعتی در کل دارای سه عنصر می باشند:
خصوصیات محصول: هر مشتری می بایست بتواند یک محصول خاص را از میان مجموعه ای از محصولات مشخص کند. این کار می تواند به صورت تصویری، با استفاده از یک لیست انتخابی یا با استفاده از یک برنامه جستجو انجام شود.
مشخصات محصول: بیشتر محصولات صنعتی همراه با اطلاعاتی عرضه می شوند که صفحه مشخصات نامیده می شود. یک صفحه مشخصات ترکیبی از متن، تصویر و توصیفاتی در مورد کارایی محصول در یک ورق کاغذ می باشد. خصوصیات کارایی یا تصویر توصیف کننده ساختار کالا، اغلب عامل فروش یک محصول می باشند.
البته با توجه به قابلیتهای وب، ایجاد صفحه مشخصات کالا در وب به روش سنتی، محدود کننده به نظر می رسد. مشخصات کارایی کالا می تواند به صورت سه بعدی و همراه با حرکت ایجاد شود، همچنین خود محصول در حال انجام عمل، قابل نمایش باشد.
ارتباط با مشتری: کارتهای جالبی را که در آنها از شما سوال می شود «آیا مایلید که نمایندگی سرویس های مشتری در مورد کالایی خاص با شما تماس بگیرد؟» را بخاطر بیاورید. با استفاده از وب سوالات تقریبا پس از پرسیده شدن جواب داده خواهند شد.
لیست کل یادداشت های وبلاگ
جستجو در وبلاگ
عضویت در خبرنامه وبلاگ
آمار بازدیدکنندگان