سفارش تبلیغ
صبا ویژن




 

چه شبی است امشب خدایا ! این بنده تو هیچ گاه این قدر بی تاب نبوده است .این دل و دست و پا هیچ گاه این قدر نلرزیده است .این اشک این قدر مدام نباریده است. چه کند علی با این همه تنهایی !
ای خدا در سوگ پیام آور تو که سخت ترین مصیبت عالم بود،دلم به فاطمه خوش بود.می گفتم :گلی از آن گلستان در این گلخانه یادگار هست .اما اکنون چه بگویم ؟ این همه تنهایی را کجا ببرم ؟ این همه اندوه را با که قسمت کنم ؟
ای خدا چقدر خوب بود این زن ؛چقدر محجوب بود؛ چقدر مهربان بود! چقدر صبور بود !
گاهی احساس می کردم که فاطمه اصلا دل ندارد .وقتی می دیدم به هیچ چیز دل نمی بندد ،با هیچ تعلقی زمین گیر نمی شود، هیچ جاذبه ای او را مشغول نمی کند. هیچ زیور و زینت و خوراک و پوشاکی دلخوشی اش نمی شود ،هر داشتن و نداشتن تفاوتی در او ایجاد نمی کند، یقین می کردم که او جسم ندارد ،متعلق به این جا نیست .روح محض است، جان خالص است .
وقتی به خانه می آمدم انگار پا به دریای محبت می گذاشتم، انگار در چشمه صفا شستشو می کردم. خستگی کجا می توانست خودی نشان دهد .
زندگی دشوار بود و مشکلات بسیار اما انگار من بر دیبای مهرفرود می آمدم، بر پشتی لطف تکیه می زدم و بال و پر عطوفت را بر گونه های خود احساس می کردم .
خسته ام خدا !چقدرخسته ام .
چطور من بدن نازنین این عزیز را شستشو کنم ؟! اگر تغسیل فاطمه به اشک چشم مجاز بود آب را بر بدن او حرام می کردم .اگر دفن او واجب نبود ،خاک را هم بر او حرام می کردم.
پس آب بریز اسما ! کاش آبی بود که آتش این دل سوخته را خاموش می کرد ،ای اشک بیا !بیا که این جاست جای گریستن.ای خدا این غسل نیست ،شستشو نیست، مرور مصیبت است.دوره کردن درد است وتداعی محنت. آرامتر اسما !دست به سادگی از این همه جراحت عبور نمی کند ،دل چطور این همه مصیبت را مرور کند ؟!
چه صبری داشتی تو ای فاطمه و چه صبری داشتی تو ای خدای فاطمه !
بچه ها بیایید .حسن جان ! حسین جان ! زینبم !عزیزم ام کلثوم بیایید با مادر وداع کنید ....
فاطمه جان کاش علی را غریب و خسته و تنها ، رها نمی کردی.


اصولا کلمه ی oscilloscope به معنی نوسان نما یا نوسان سنج است و این وسیله برای نمایش دوبعدی سیگنال های متغیر با زمان است. که محور افقی نمایش زمان و محور عمودی محور اختلاف ولتاژ بین دو نقطه از مدار است. پس اسیلوسکوپ فقط توانایی نمایش ولتاژ رو داره و وسیله ای صرفا برای اندازه گیری است و یک اسکوپ ایده آل نباید هیچ تاثیری بر روی سیگنال ورودی داشته باشه و فقط اون رو نمایش بده.

تنظیمات پایه
اگرچه کلیدهای کنترلی اسکوپ های مختلف کمی با هم فرق می کنه ولی در مجموع در اسکوپ های آنالوگ یک سری کلید های اساسی وجود داره که اگرچه در ظاهر تفاوت هایی وجود داره ولی در نهایت وظیفه ی اونا در مدل های مختلف یکیه و در شکل زیر یکی از ساده ترین مدل ها رو می بینید. این شکل به چهار قسمت مختلف تقسیم شده که سه قسمت مهم اون نامگذاری شده که در زیر توضیح اون ها رو می بینید

a. انتخاب و ضعیت عمودی (کلید Vertical MODE در مرز مشترک قسمت 2 و 3)
بسته به این که بخواهیم از کدوم یک از ورودی های اسکوپ استفاده کنیم می تونیم کلید MODE رو تنظیم کنیم که به ترتیب از بالا به پایین اسکوپ، روی صفحه نمایش، کانال یک، کانال دو، دو موج را همزمان و در وضعیت ADD، جمع ریاضی دو موج را نشان خواهد داد.

توجه1: بعضی از اسکوپ ها بجای کلید DUAL دو کلید دیگر به نام های ALT و CHOP دارند که هر دوی اون ها هم دو موج رو همزمان نمایش می دن اما تفاوت ALT و CHOP در اینه که ALT یک دوره تناوب از یک موج رو به طور کامل و بسیار سریع نمایش میده و بعد موج کانال دیگه رو. اما این تغییر انقدر سریع انجام میشه که ما اون رو حس نمی کنیم. اما وضعیت CHOP به صورت انتخابی بریده هایی از یک موج و بریده هایی ازیک موج دیگه رو هم زمان نشون میده که ممکنه شکل موج در فرکانس های پایین با نقطه هایی خالی نشون داده بشه.

ادامه مطلب...

  انجمن علمی کامپیوتر برگزار می کند:

               کارگاه های آموزشی یکروزه

جلسه پنجم


مونتاژ و ارتقاء سخت افزار

(آشنایی با قطعات داخل کیس و طریقه اتصال آنها به هم)


جمعه 27/2/1387          ساعت 12 - 10
نمازخانه ساختمان شماره یک


شرکت برای عموم دانشجویان آزاد است.


با سلام
قابل توجه دوستانی که در کلاس آموزش Matlab شرکت می کنند
M-file های تمرینات جلسه پنجم کلاس را میتوانید از طریق لینک زیر دانلود نمائید.

M-file تمرینات جلسه پنجم آموزش Matlab

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
اسلاید های جلسه اول آموزش Matlab
اسلایدهای جلسه دوم آموزش Matlab
M-file تمرینات جلسه سوم آموزش Matlab
M-file تمرینات جلسه چهارم آموزش Matlab
جزوه پردازش تصویر در Matlab
جزوه محاسبات ریاضی درMatlab
پروژه استگانوگرافی



نظریه زبان ها و ماشین ها یکی از دروس تخصصی رشته نرم افزار است که معمولا از روی کتاب An Introduction to Formal Languages and Automata نوشته ی پیتر لینز تدریش میشه و یکی از درس هایی است که کمی گنگ و گاهی بی مصرف به نظر میاد. انتشارات ناقوس این کتاب رو منتشر کرده و حتی کتاب حل تمرینات داخل این کتاب هم جداگانه توسط نشر ناقوس چاپ شده.

آنچه که این کتاب به شما کمک میکنه بیاموزید، طرز تعریف Regular Expression ها است و در اصل منطق ماشین را در هنگام دریافت ورودی ها شرح می دهد. اینکه ماشین (تقریبا همون کامپیوتر) چگونه پیش شما شطرنج بازی میکند و یا یک روبات چگونه یک مسیر ماز را طی میکند و بسیاری از چیزهای دیگری که شما با آن سر و کار دارید، از همین درس ساده ریشه گرفته است.

ماشین های DFA و NFA : در این درس ما به ماشین هایی که داده های ورودی ما را تحلیل میکنند آتاماتا میگوییم. آتاماتا ها انواع مختلفی دارند. اما نوع DFA مناسب ترین نوع آنهاست که یک مدل انتزاعی از یک کامپیوتر را مطرح میکند. شما یک ورودی به ماشین میدهید. این ماشین (همون اتاماتا) ممکن است آنرا قبول کند یا قبول نکند. اگر قبول کند اصطلاحا میگوییم که به حالت نهایی می رود.

برای آشنایی شما با مبحت آتاماتا ، یک ماشین DFA رو اینجا رسم کردم. کار این ماشین قبول رشته هایی با فرمت است.
*(0+1)1*00*1 در این فرمت از نوشتن هر چیزی که بعدش ستاره اومده یعنی میتونه کلا نباشه یا هر چند بار تکرار شه.چیزهایی که هیچ علامتی بعدشان نیامده یعنی باید حضور داشته باشند در رشته ورودی چیزهایی که بین آنها علامت جمع است یعنی یکی از آنها انتخاب میشود .

یک توضیح ساده تر از ورودی ای که این ماشین می پذیرد این است: شما در نقطه q0 هستید و برای اینکه به حالت نهایی بروید باید به q2 برسید. (دایره هایی که دو تا دایره دور Q کشیده شده حالت های نهایی هستن که اگه در اونها توقف کنید ، یعنی رشته شما پذیرفته شده). خوب اینجا باید در مورد گراف ها بلد باشید.

شما میتوانید از ته هر فلش خارج شوید و به مقصدی که فلش اشاره دارد بروید. برای رفتن روی هر فلش باید شما ورودی تان طبق همان چیزی باشد که روی یال نوشته شده است. مثلا با ورودی 01 شما به نقطه نهایی می رسید. زیرا با 0 به نقطه Q1 میروید و 1 که دومین کاراکتر رشته شماست، شما را توسط یالی که به Q2 راه دارد به آنجا می رساند.
حالا میتوانید چند حلقه را هم طی کنید. مثلا ورودی های زیر نیز پذیرفته میشوند:
111101 : توجه کنید که 0 و 1 قرمز ، همواره اجباری هستند و ما از حلقه اول برای تولید چند تا 1 استفاده کردیم.
111100000001 : در اینجا هم صفر و یک اجرای هستند و ما از حلقه اول برای تولید 1 و از حلقه دوم برای تولید صفر ها استفاده کردیم.
11110000000111001101010101 : در اینجا ما از آخرین حلقه برای تولید تعدادی 0 و 1 بصورت در هم استفاده کردیم. توجه کنید که پرانتز آخری که در *(1+0) مشاهده کردید، نشان دهنده این است که شما میتونید هر تعداد بار، این پرانر را تکرار کنید . علامت + در داخل پرانتر هم میگه هر وقت میخوای از داخل من چیزی برداری باید یکی از اینا رو ورداری. خوب شما میتونید یکبار از داخل پرانتر 0 و بار دیگه 1 یا دوباره 0 بردارین و یا چندین بار فقط 1 بردارین. این پرانتر در اصل هر رشته ی شامل 0 و 1 را تولید میکند.

در نهایت ماشین ما چنین رشته هایی را می پذیرد : که با چند تا یا هیچی یک شروع شوند و بعد یک صفر یا بیشتر پشت سر هم بیان و بعدش یه دونه 1 ظاهر شود و بعدش هر چی خواست بیاد.
این یک ماشین خیلی ساده و ابتدایی DFA بود که دیدین. برای مطالعه بیشتر در مورد آتاماتا ها میتونید به اینجا هم مراجعه کنید. چند نمونه گذاشته. رسم این آتاماتا ها ، اولین پایه های طراحی کامپایلرهای امروزی است. این مباحث پایه دروسی مانند کامپایلر و هوش مصنوعی است.

در این آدرس میتونید یک برنامه جاوا که آتاماتا رسم میکنه دانلود کنید. خیلی جالب و جذاب است و کار دانشجویان نرم افزار رو خیلی ساده میکنه.
     
منبع      

ای فروغ تابنده کوثر! ای پرستار شهادت! تو بانوی فصاحتی و اعجاز. نطق آتشین تو قلب سنگی کوفیان را ذوب کرد، اشک از چشمان آنها به راه انداخت و به سینه های کویری شان گسیل داشت. تو فرزند کوثری! تو جرعه ناب کوثری!

نامت همیشه درس آموز عزت و یادت هماره الهام بخش شرف و مردانگی باد.


بیشتر هموطنان ما از ایمیل Yahoo استفاده می کنند. و با توجه به اینکه تعداد ایمیل ها ممکن است زیاد باشد و برای دیدن آنها به روش سنتی زمان زیادی لازم است استفاده از نرم افزار Out Look کار با ایمیل را تا حد زیادی راحت کرده و در وقت شما صرفه جویی می شود. البته قبل از انجام این مراحل حتماً یک آنتی ویروس به روز نصب کنید و مرتباً آنرا Update نمائید چون با Out Look احتمال ویروسی شدن کامپیوتر شما بالا می رود.

دارندگان ایمیل Yahoo می توانند با رفتن به آدرس http://mailplus.mail.yahoo.com/ و ثبت نام در آنجا به عنوان یک کاربر سرویس Mailplus اجازه استفاده از Out Look را برای مدیریت پیغام های خود در Yahoo خواهید داشت.

بعد از اینکه به عنوان یک کاربر Mailplus شناخته شدید با انجام مراحل زیر می توانید به ایمیل خود دست پیدا کنید.

برای انجام تنظیمات Out Look مراحل زیر را انجام دهید:

1.از منوی Tools، گزینه Email Account را انتخاب کنید.

2.گزینه Add a new email account را انتخاب کرده و روی Next کلیک کنید.

3. POP3را انتخاب کرده و روی Next کلیک کنید.

4.اطلاعات زیر را وارد کنید.

اطلاعات کاربر

نام: نام خود را وارد کنید البته هر اسمی که دوست دارید در بالای email های شما که می فرستید ظاهر شود.

آدرس email: خود را به طور کامل وارد کنید. (مانند Yadbegir@yahoo.com)

ادامه مطلب...

انجمن علمی کامپیوتر برگزار می کند:

             کارگاه های آموزشی یکروزه


جلسه چهارم

Linux از آشنایی تا کاربری (بخش دوم)


معرفی و نصب آخرین نسخه توزیع

شنبه 21/2/1387           ساعت 12 - 14
ساختمان شماره 3



نصب ویندوز XP و در کنارش ویندوز ویستا به صورت بوت دو گانه کار چندان دشواری نیست به شرطی که اول XP را نصب نموده باشید و سپس برای نصب ویستا اقدام نمائید. اما اگر شرایط بر عکس باشد یعنی اگر ویستا اول نصب شده و بعد بخواهیم XP را نصب کنیم چه می شود؟

راستش مسئله اینجاست مایکروسافت همیشه تمایل دارد آخرین نسخه از محصولاتش را به کاربران تحمیل نماید، پس بنابراین اگر ویستا نصب شده باشد امکان نصب نسخه های قدیمی تر ویندوز وجود ندارد؟ حالا این وسط در نظر بگیرید کسی یک لپ تاپ نو خریده که رویش ویستا به صورت پیش فرض نصب است از طرفی پرینتری دارد که فقط با XP سازگار است، تکلیف چیست؟ بایستی بیخیال ویستای اورجینال نصب شده روی لپ تاپش بشود و آن را پاک کند تا بتواند XP را نصب نماید؟

گام اول: آماده سازی هارد دیسک و پارتیشن ها
در این راهنما فرض ما بر این است که ویستا به صورت پیش فرض بر روی سیستم شما نصب شده است، و به صورت کلی شما مشکلی با نصب کردن ویندوز ندارید چه ویستا و چه XP چون کلا این کار دارای پیچیدگی خاصی نیست.

نکته اینجاست که شما نمی توانید هر دو ویندوز یعنی XP و ویستا را روی یک پارتیشن نصب کنید و هر کدام از این ویندوزها بایستی روی پارتیشن هایی مجزا نصب شوند، اگر هارد شما چند پارتیشن دارد می توانید یکی از آنها را که دارای فضای کافی و مناسب برای نصب XP است را خالی کنید تا ویندوز XP را بر روی آن نصب نمائید، اگر که نه و کل هارد شما یک پارتیشن است لازم است تا پارتیشنی جدید را ایجاد نمائید تا XP را روی آن نصب کنید.

خوشبختانه در خود ویندوز ویستا ابزاری برای اینکار یعنی ایجاد یک پارتیشن جدید وجود دارد و نیازی نیست دست به دامن ابزارهای جانبی و قفل شکسته ای مثل پارتیشن مجیک بشویم. لذا و برای شروع روی My Computer کلیک راست می نمائید و سپس Manage و بعد از آن Disk Management را انتخاب می کنیم تا صفحه ای مطابق تصویر زیر در مقابل ما ظاهر گردد.

سپس در پنجره یی که در مقابلمان باز شده درایوی که مورد نظر مان است و قصد داریم از فضای آن برای ایجاد یک پارتیشن جدید استفاده کنیم را انتخاب و بر رویش راست کلیک می نمائیم و در منویی که بعد از راست کلیک باز می شود گزینه Shrink Volume را انتخاب می کنیم. (تصویر زیر)


ادامه مطلب...

   1   2   3   4      >



لیست کل یادداشت های وبلاگ

OpenCube Drop Down Menu (www.opencube.com)