سخت افزار:
RAID سرنامِ عبارت Redundant Array of Independent Disks (آرایهی افزونهی دیسکهای مستقل) است و به حداقل دو سختدیسک برای پیکربندی نیاز دارد تا بتواند کارایی سختدیسکها و یا قابلیت اطمینان اطلاعات ذخیره شده در آنها را بهبود بخشد. بنابراین بهطور کلی هدف از تشکیل RAID، افزایش کارایی (RAID 0) و یا بالا بردن قابلیت اطمینان (RAID 1) است.
در سالهای بین 1980 تا 1990 میلادی، مقدار اطلاعاتی که باید در سختدیسکها ذخیره میشد، افزایش چشمگیری پیدا کرد. حجم نرمافزارها، برنامههای کاربردی و ... به حدی افزایش یافتند که کاربران کامپیوترها، به سختدیسکهایی با ظرفیتهای بالاتر نیاز پیدا کردند. در آن زمان، به دلیل پیشرفت کُند فنآوری ذخیرهسازی، سختدیسکهای ظرفیت بالا، قیمتهای بسیار بالایی داشتند و برای کاربران کامپیوترهای خانگی، پرداخت این هزینهها امکانپذیز نبود. به عنوان مثال، سختدیسک 20 گیگابایتی قیمتی حدود 150 دلار و سختدیسک 40 گیگابایتی قیمتی در حدود 400 دلار داشت. بنابراین مهندسان کامپیوتر برای رفع مشکل ذخیرهسازی در کامپیوترها، راهحل سادهای به نام RAID را ارایه کردند. امروزه تعداد کامپیوترهایی که از این ویژگی استفاده میکنند رو به افزایش است و تقریباً بیشتر مادربردهای جدید از این ویژگی پشتیبانی میکنند. اما اصلاًً RAID چیست؟ بسیاری از کاربران کامپیوتر هیچگونه اطلاعاتی در مورد این ویژگی و نحوهی پیکربندی آن ندارند، بنابراین از به کار بردن آن میترسند
RAID 0
RAID 0 تحت نام Data Striping نیز مشهور است و موجب افزایش کارایی سختدیسکها میشود. این نسخه از RAID به حداقل دو سختدیسک نیاز دارد و توسط نوشتن فایلها درون چندین «قطعه» (Stripe) و ذخیره کردن هر یک از قطعهها در سختدیسکی متفاوت، عمل میکند. برای مثال، اگر فایلی 200 کیلوبایتی و دو سختدیسک داشته باشید، این پیکربندی فایلها را به دو قطعهی مساویِ 100 کیلوبایتی تقسیم کرده و هر قطعه را درون یکی از سختدیسکها ذخیره میکند. به عبارتی، نیمی از فایل شما در سختدیسکِ 1و نیمی دیگر در سختدیسکِ 2 ذخیره میشود.
توضیح بالا خیلی مختصر است. در حقیقت مقدار «قطعه» باید در زمان پیکربندی سیستم RAID مشخص شود. به عنوان مثال، اگر در تنظیمات RAID، مقدار قطعه را 128 کیلوبایت درنظر گرفته باشید، فایلِ 200 کیلوبایتی بالا به دو قطعهی مساوی 128 کیلوبایتی تقسیم میشود (هر قطعه روی یکی از سختدیسکها قرار دارد) و چون حجم فایل از مجموع حجم دو قطعه کمتر است، 28 کیلوبایت در انتهای هر یک از دو قطعه خالی خواهد ماند (به مجموع هر دو قطعهای که بخشی از داده را روی خود ذخیره میکنند، یک بلوک میگویند). اما اگر در تنظیمات RAID، مقدار قطعه 32 کیلوبایت تنظیم شود، فایل 200 کیلوبایتی به 8 قطعهی 32 کیلوبایتی تقسیم میشود و روی هر سختدیسک، 4 قطعه ذخیره خواهند شد و روی هر قطعه، 7 کیلو بایت فضای خالی موجود خواهد بود. در وضعیتی مشابه، فایل 64 کیلوبایتی به 2 قطعهی 32 کیلوبایتی تقسیم میشود و هیچ فضایی از سختدیسک بیهوده تلف نخواهد شد. بنابراین اگر فایلهای شما حجم کمی دارند، بهتر است هنگام پیکربندی0 RAID ، گزینهی Stripe (همان مقدار قطعه) را روی کمترین میزان، و هنگامی که با فایلهای حجیم سر و کار دارید، این گزینه را روی مقادیر زیادتر تنظیم کنید.
اما 0 RAID چگونه سبب افزایش کارایی میشود؟ در مثال بالا، همانطور که مشاهده کردید، به جای ذخیره کردن یک فایل 200کیلوبایتی در یک سختدیسک، دو فایل 100 کیلوبایتی در دو سختدیسک ذخیره شدند. زمان صرف شده برای ذخیره کردن یک فایل 100 کیلوبایتی، بهطور تئوری نصف زمانِ صرف شده برای ذخیرهسازی یک فایل 200 کیلوبایتی است. بهطور کلی،0 RAID با موازی کردن دو سختدیسک، اجازه میدهد سرعت خواندن و نوشتن اطلاعات در سختدیسکها افزایش پیدا کند و این موضوع نیز سبب افزایش کارایی آنها میشود.
مجموع کل ظرفیت دو سختدیسک، مقدار ظرفیت آرایهی0 RAID را تعیین میکند. به عنوان مثال، اگر شما از دو سختدیسک 80 گیگابایتی استفاده کنید، ظرفیت ذخیرهسازی سیستم 160 گیگابایت خواهد بود.
اگر قصد دارید سیستمی با کارایی بالا تهیه کنید، باید در عوضِ یک سختدیسک ظرفیت بالا، دو سختدیسک با ظرفیت پایینتر بخرید و آنها را به حالت0 RAID پیکربندی کنید. این روش، علاوه بر اینکه سبب افزایش کارایی میشود، هزینهها را نیز کاهش میدهد، زیرا امروزه قیمت دو سختدیسک 250 گیگابایتی (برای مثال) ارزانتر از یک سختدیسک 500 گیگابایتی است. البته باید این نکته را یادآور شد که0 RAID معایبی نیز دارد که مهمترین آنها، امنیت پایین است. به عبارتی، اگر یکی از سختدیسکها صدمه ببیند، تمامی اطلاعات صدمه میبیند و غیرقابل استفاده خواهد شد.
سلام به همگی
مدتی پیش و پس از ثبت نام نامزدهای انتخابات، دوستانمون در روابط عمومی و در واقع مسئولین برگزاری انتخابات انجمن خواسته بودند با درج مطلبی در وبلاگ خودم رو به دوستان بیشتر معرفی کنم و به عنوان کاندیدای مسئولیت انجمن برنامه هایی رو که برای آینده انجمن دارم عنوان کنم، تا اعضا بتونند انتخاب آگاهانه تری داشته باشند، که بدون شک خواسته منطقی و به حقی بود.
از طرفی به دلیل موقعیتی که در وبلاگ دارم و به منظور پرهیز از هرگونه شائبه ای، شخصا تمایل چندانی در استفاده از این ابزار برای انجام این وظیفه نداشتم که با توجه به عدم ثبت نام شخص ثانی در انتخابات این دوره، عملا حساسیت نسبت به این موضوع کمتر شد و میتونم با خیال آسوده تری این خواسته دوستان رو اجابت کنم...
از اونجایی که میدونم مخاطبان این وبلاگ رو افرادی خارج از مجموعه انجمن و دانشگاه هم تشکیل می دهند، ترجیح میدم فضای زیادی رو از صفحه اصلی وبلاگ اشغال نکنم و از دوستانی که مایلند متن کامل رو بخونند، بخوام یک کلیک مرحمت بفرمایند!
علم و دانش کلید خیرات و دستیابی به سعادت است. بدون دانش نه راه سعادت معلوم است و نه حرکت ممکن؛ از مهمترین توقّعات امامان معصوم علیهمالسلام از شیعیان این است که اهل دانش و فراگیری حکمت باشند.
امام حسن مجتبی علیهالسلام فرمودند: « عَلِّمِ النّاسَ عِلْمَکَ وَ تَعَلَّمْ عِلْمَ غَیرِکَ؛ دانش خود را به مردم بیاموز و دانش دیگران را یادگیر. »
و علم و دانش آنگاه نتیجهبخش و ثمر ده خواهد بود که با تفکّر و تدبّر همراه باشد. خواندن و فراگیری قرآن نیز آنگاه مفید و مثمر خواهد بود که با تدبّر و تفکّر همراه شود.
امام مجتبی علیهالسلام میفرماید: « اُوصیکُمْ بِتَقْوَی اللّه و اِدامَةِ التَّفَکُّرِ، فَاِنَّ التَّفَکُّرَ اَبُو کُلِّ خَیرٍ وَ اُمُّهُ؛ شما [شیعیانم] را به پروا پیشگی و اندیشیدن دائم سفارش میکنم؛ زیرا تفکّر پدر و مادر [و ریشه و اساس] تمامی خوبیها است. »
و در جای دیگر فرمود: « عَلَیکُم بِالْفِکْرِ فَاِنَّهُ مَفاتیحُ اَبْوابِ الْحِکْمَةِ؛ بر شما [شیعیان] لازم است که اندیشه کنید؛ زیرا فکر کلیدهای درهای حکمت است. »
حضرت عبدالعظیم حسنی رضی الله عنه از ابی الحسن الرضا علیه السلام روایت کرده است که امام فرمود یا عبدالعظیم!
از من به دوستان و یارانم سلام برسان و به آنها بگو که:
شیطان را به خود راه ندهند، و ایشان را به راستی در گفتار و پرداخت امانت فرمان بده؛
و نیز آنها را به سکوت و ترک جدال در آنچه که به آنها مربوط نیست و رویآوری به یکدیگر و دیدار از هم امر کن،
به درستی که این کارها موجب نزدیک شدن به من است، و به آنها بگو که خود را به درگیری و ستیز با یکدیگر سرگرم نکنند.
من به جان خود سوگند یاد کردهام، که هر کس چنین کند و یکی از دوستان مرا به خشم آورد، از خدا میخواهم که او را در دنیا به سختترین عذابها گرفتار کند و چنین کسی در آخرت از زیانکاران است.
«انوارالبهیة، تالیف مرحوم محدث قمی، ص 109»
ماجرای بیکسی زهرا علیهاالسلام از جایی شروع شد که پلکهای تو بر هم آمد. تو، رها و سبکبال از ادای رسالت، آرام، سر بر دامان مهربانی خداوند گذاشتی؛ در ازدحام سلام و تحیت فرشتگان، در هوای معطر جبرئیل، در ترنم صلوات فرشتگان، در احاطه غم و اندوه توامان، در جاودانگی اشک و ماتم من.
داستان بیکسی زهرا علیهاالسلام از جایی شروع شد که تو پلک بر هم نهادی، هنوز کوچههای مدینه، از عطر نفسهایت معطر بود که... آه، بگذار چیزی نگویم!
داستان بیکسی زهرا علیهاالسلام از جایی شروع شد که تو پلک بر هم نهادی تا شاهد روزگار سخت بعد از خود نباشی. از همان لحظه که شهر، صدایت را نشنید.
از همان لحظه که روزگار، نگاه مهربانت را ندید، روزگار رنج و ملال اهل بیت علیهالسلام آغاز شد.
کجاست آن روزگاران خوش با تو بودن؟ برخیز و دوباره قرآن بخوان!
.
.
خداحافظ، ای رحمت فراگیر در پهنه خاک! خداحافظ، سپیده تا همیشه جاری! خداحافظ، نور محض!
سلام. این پست آغازیست برای فعالیت من تو این وبلاگ که فعلا حالا حالاها دور محور گنو/لینوکس میچرخه. راستی شما چقدر با لینوکس و نرم افزارهای آزاد آشنایی دارید؟ آیا تا بحال هیچ محرکی شما رو بسمت لینوکس هدایت کرده؟ یا مثلا دنبال انگیزه ای برای شروع کار با لینوکس بوده اید؟ سعی دارم در این نوشتار و مطالب بعدی شما رو هرچه بیشتر با این جهان نسبتا غریب آشنا کنم و حداقل برای شروع، انگیزه و هدفی رو براتون تعریف کنم.
لینوکس یا ویندوز؟
از وقتی که یادمون میاد هرجا حرف از لینوکس زده میشد به چشم یک سیستم عامل مغلوب و ضعیف در مقابل ویندوز به اون نگاه میکردیم. اصلا چطور بعضی از آدما حاضر میشن که با چنین سیستم عاملی کار کنن؟! محیط جذاب و کاربر پسند ویندوز که با ورود ویستا به منتها الیه زیبایی رسیده ، دنیای نرم افزاری غنی و پر جمعیت ، مدارک مایکروسافت ، ادوبی ، سیسکو و بسیاری از شرکتهای این چنینی که همه برپایه ی ویندوز قرار گرفتند و خیلی از فاکتورهای ریز و درشت دیگه ای که هرکدوم دلیل محکمی بر سلطه ی ویندوز در دنیای سیستم عاملهاست دیگه جایی برای مقایسه ی این شاهکار مایکروسافت با لینوکس و توابع اون نمیزاره!
اما اون چیزی که گود این رقابت رو هنوز گرم نگه داشته و شاید بشه گفت هر روز عرصه رو بر ویندوز و یا بهتر بگم بر انحصار طلبی شرکتهایی مانند مایکروسافت تنگ تر میکنه صرفا یک سیستم عامل با عنوان لینوکس نیست بلکه جنبشی است که در پس آن قرار گرفته و لینوکس طلایه دار این انقلاب بشمار میاد.
دیواره آتشین (Fire wall) سیستمى است بین کاربران یک شبکه محلى و یک شبکه بیرونى (مثل اینترنت) که ضمن نظارت بر دسترسى ها، در تمام سطوح، ورود و خروج اطلاعات را تحت نظر دارد. بر خلاف تصور عموم کاربرى این نرم افزارها صرفاً در جهت فیلترینگ سایت ها نیست. براى آشنایى بیشتر با نرم افزارهاى دیواره هاى آتشین، آشنایى با طرز کار آنها شاید مفیدترین راه باشد. در وهله اول و به طور مختصر مى توان گفت بسته هاى TCP/IP قبل و پس از ورود به شبکه وارد دیواره آتش مى شوند و منتظر مى مانند تا طبق معیارهاى امنیتى خاصى پردازش شوند. حاصل این پردازش احتمال وقوع سه حالت است:
1- اجازه عبور بسته صادر مى شود.
2- بسته حذف مى شود.
3- بسته حذف مى شود و پیام مناسبى به مبدا ارسال بسته فرستاده مى شود.
• ساختار و عملکرد با این توضیح، دیواره آتش محلى است براى ایست بازرسى بسته هاى اطلاعاتى به گونه اى که بسته ها براساس تابعى از قواعد امنیتى و حفاظتى پردازش شده و براى آنها مجوز عبور یا عدم عبور صادر شود. همانطور که همه جا ایست بازرسى اعصاب خردکن و وقت گیر است دیواره آتش نیز مى تواند به عنوان یک گلوگاه باعث بالا رفتن ترافیک، تاخیر، ازدحام و بن بست شود. از آنجا که معمارى TCP/IP به صورت لایه لایه است (شامل 4 لایه: فیزیکى، شبکه، انتقال و کاربردى) و هر بسته براى ارسال یا دریافت باید از هر 4 لایه عبور کند بنابراین براى حفاظت باید فیلدهاى مربوطه در هر لایه مورد بررسى قرار گیرند. بیشترین اهمیت در لایه هاى شبکه، انتقال و کاربرد است چون فیلد مربوط به لایه فیزیکى منحصر به فرد نیست و در طول مسیر عوض مى شود. پس به یک دیواره آتش چند لایه نیاز داریم. سیاست امنیتى یک شبکه مجموعه اى از قواعد حفاظتى است که بنابر ماهیت شبکه در یکى از سه لایه دیواره آتش تعریف مى شوند. کارهایى که در هر لایه از دیواره آتش انجام مى شود عبارت است از:
1- تعیین بسته هاى ممنوع (سیاه) و حذف آنها یا ارسال آنها به سیستم هاى مخصوص ردیابى (لایه اول دیواره آتش)
2- بستن برخى از پورت ها متعلق به برخى سرویس ها مثلTelnet، FTP و... (لایه دوم دیواره آتش)
3- تحلیل برآیند متن یک صفحه وب یا نامه الکترونیکى یا .... (لایه سوم دیواره آتش)
معرفی نرم افزار:
Super Utilities Pro 2008 7.8.1983 نرم افزاری قدرتمند جهت بهینه سازی ویندوز، متشکل از 27 ابزار مختلف می باشد. برای مدیریت هرچه بهتر و باب میل تر کردن سیستم عامل و کامپیوتر و بخشهای آن , نیاز به نرم افزار های کاربردی متعددی داریم . شرکت SuperLogix با عرضه نسخه ی جدید از نرم افزار قدرتمند Super Utilities خود بسیاری از نیازهای کاربران را رفع می نماید و به افزایش کارایی سیستم و امنیت آن کمک بسیاری می کند . این مجموعه ی نرم افزاری قدرتمند شامل 27 ابزار مفید می باشد که در زیر با تک تک آنها آشنا می شویم :
Disk Cleaner: ابزاری برای پاکسازی سیستم از فایلهای اضافی و ناخواسته
Spyware Removal: از بین بردن نرم افزار های جاسوسی و مخرب
Registry Cleaner: تمیز کردن و بهینه سازی رجیستری ویندوز از کلید های خراب و نامعتبر
StartUp Organizer: مدیریت و کنترل StartUp ویندوز
Uninstall Plus: مدیریت و پاکسازی نرم افزار های نصب شده در ویندوز
Memory Turbo: بازیابی و بهینه سازی و افزایش کارایی Ram !
Shortcuts Repairer: جستجو و یافتن Shortcut های نامعتبر
Hide Folder: مخفی کردن فایلها و پوشه ها در محیط ویندوز !
Tracks Washer: پاکسازی ردپاهای بجا مانده از فعالیت های شما
IE Privacy Manager: مدیریت سایتهای دیده شده و لینک های ذخیره شده در ویندوز
Super ExeLock: پسورد گذاری برای اجرای نرم افزار ها !!
Super Shredder: نابود سازی فایلهایی که به آنها نیاز ندارید .
IE Password Manager: مدیریت پسورد های ذخیره شده در IE
SuperMenu Guard: محافظت از سایتهای مورد علاقه شما و منوی استارت
Windows Manager: مدیریت پنجره های باز ویندوز
Process Manager: مدیریت تمامی Process ها و فایلهای در حال اجرا
IE Protector: محافظت و مراقبت از تنظیمات IE
BHO Cleaner: پاکسازی فایلهای BHO ناخواسته ( Browser Helper )
Super Undelete: بازیابی فایلهای پاک شده !!
Windows Tools: ابزارهایی مورد نیاز ویندوز ...
System Information: جمع آوری و کسب تمامی اطلاعات و جزییات نرم افزار و سخت افزاری سیستم !
Auto Shutdown: مدیریت Power سیستم و تایمر گذاری برای زمان خاموش شدن آن !
Driver Backup: گرفتن نسخه ی پشتیبان از تمامی درایور های شما !
Service Manager: مدیریت و کنترل تمامی سرویس های در حال اجرا در ویندوز
Folder Analyzer: آنالیز کردنن درایوها و پوشه ها
Super Shell: باز هم مجموعه ای ابزارهای مفید دیگر ...
File Type Manager: مدیریت تمامی Type ها و فرمت های موجود در ویندوز !
حجم : 4.77 MB
دانلود Super Utilities Pro 2008 7.8.1983
بازی:
(Need for Speed ProStreet) نام بازی است که علاوه بر کامپیوتر قابلیت استفاده در موبایل را نیز دارد.
این بازی در رده پلات فرم بازیهای مهمی چون PC،Xbox، PLAYSTATION ،Wii, و PSP قراردارد .یک نسخه از این بازی برای موبایل در نظر گرفته شده و یک مسابقه اتومبیل رانی است که کاربران میتوانند در حین بازی از جوایز آن بهرهمند شوند.
بازی به این شکل آغاز میشود که شما یکی از 16 اتومبیل مسابقهای رده بالا را انتخاب و در خیابانهای شهر شروع به حرکت میکنید و از سوخت اضافی برای سرعت بیشتر و جا گذاشتن رقبا استفاده خواهید کرد. آسیب دیدن یکی از مشخص ترین وبارض ترین اتفاقات بازی است که بسیار با آن رو به رو خواهید شد. با آسیب دیدن اتومبیل نحوه ی حرکت اتومبیل یا سرعت و سایر پارامتر هایی که برای بردن مسابقه نیاز است به طور متناسب با شدت آسیب ضعیف می شوند فلذا برای بردن مسابقه به تعمیر اتومبیل نیاز خواهید داشت که برای این کار نیز به پول زیادی احتیاج خواهید داشت.
مشاهده می شود که سازندگان در این نسخه از بازی تلاش کرده اند که چه از لحاظ واقع گرایی و چه از لحاظ مشکل بودن,بازی را در سطح بالاتری عرضه نماییند. یکی دیگر از عواملی که در نسخه های قبل به طور جدی دنبال نمی شد و در این نسخه برای نزدیک شدن هرچه بیشتر بازی به واقعیت اضافه گشته است دست انداز ها و نا همواری های جاده است که در سرعت های بالا خسارت زیادی به اتومبیل وارد می کند . .تصادفات طوری برنامه ریزی شده اند که هیچ کدام از آنها شبیه هم نیستند و به ندرت پیش بیاید شبیه هم باشند.
برندگان بازی پول به دست میآورند و در تعمیرگاه تنظیم موتور برای ارتقای اتومبیل خرج میکنند و این کار رقابت را تشدید کرده و حتی افراد با پولی که به دست آوردند میتواند یک اتومبیل جدید بخرند.بازی جالبیه!
دانلود بازی:Need For Speed ProStreet 3D JAR | 128x160, 176x220, 240x320 | 2MB
منبع: CGM.ir
لیست کل یادداشت های وبلاگ
جستجو در وبلاگ
عضویت در خبرنامه وبلاگ
آمار بازدیدکنندگان