سفارش تبلیغ
صبا ویژن




"معرفی نرم افزار "

چند وقت پیش یکی از دوستان زحمت مطلبی رو کشیدند با عنوان تروجان .اما در این مطلب هم ابتدا تروجان رو مختصر معرفی خواهیم کرد و بعد نرم افزاری را به شما معرفی می کنیم که به طور اخص برای نابودی تروجان ها طراحی شده است. تروجان ها ابزارهایی می باشند که مورد استفاده هکرها قرار می گیرند. این برنامه به هکرها توانایی کنترل سیستم قربانی از راه دور را می دهند و یک هکر در صورت نصب یک تروجان بر روی سیستم قربانی قادر است تا به تمامی امکانات و قسمت های مختلف سیستم هدف دسترسی داشته باشد. نام این نرم افزار از داستان معروف اسب تروا انتخاب شده است که در یک جنگ دشمن برای نفوذ به قلعه مستحکم ، سربازان را وارد یک مجسمه بزرگ اسب ساخته شده به دست خود کرد و اسب را تقدیم ارتش مقابل نمود بدین شکل از داخل قلعه به آنان حمله کرد. برنامه های تروجان نیز دقیقا به همان شکل عمل می کنند . ممکن است هکر فایل مربوط به سرور تروجان را به کاربر و در تحت پوشش یک نرم افزار ارسال نماید و کاربر در صورت بی اطلاعی اقدام به اجرای آن نماید و خود را در دام هکر بیاندازد. برای نابودی این برنامه های نصب شده می توان از برنامه های ضد ویروسی استفاده نمود.

Trojan Remover نام یکی از مشهورترین برنامه های مبارزه کننده با برنامه های هک و تروجان ها می باشد. این نرم افزار با قدرت بالایی که در اختیار دارد می تواند به راحتی تروجان ها و یا برنامه های مشابه موجود بر روی سیستم را پاکسازی نماید. این نرم افزار همچنین قابلیت شناسایی ویروس ها را نیز دارا می باشد. این نرم افزار یکی از قدرتمندترین نرم افزارهای حال حاضر برای نابودی برنامه های جاسوسی می باشد. این نرم افزار با نظارت بر سیستم و فایل ها در قسمت های مختلف سیستم را در مقابل تروجان ها و برنامه های مشابه و ویروس ها حفاظت می کند. این نرم افزار محصولی از Simply Super Software می باشد.
از ویژگی های این نرم افزار می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- قابلیت شناسایی تروجان ها و نابودی آن ها
- توانایی شناسایی دیگر ویروس هایی که بر روی کامپیوتر قرار دارند.
- دارای پایگاه داده قدرتمند با توانایی شناسایی بیش از 6000 هزار نوع از ویروس ها تروجان ها
- قابلیت شناسایی روت کیت ها
- ارائه گزارش به صورت Log فایل بعد از انجام عملیات های مختلف
- کنترل و نظارت دقیق بر سیستم عامل و قسمت های مختلف آن
- نظارت بر روی برنامه های در حال اجرا
- توانایی کنترل کلید ها و مقادیر رجیستری ویندوز
- جلوگیری از اجرای فایل های آلوده و مشکوک !
و ...

دانلود کنید نسخه 6.6.7 را با حجم 6.56 مگابایت


انگار همین دیروز بود که اطلاعیه انجمن کامپیوتر روی برد توجهم رو جلب کرد: انجمن علمی_تخصصی کامپیوتر عضو می پذیرد. چقدر به نظرم رسمی اومد. اولین بار بود که توی دانشگاه اطلاعیه یه انجمن رو می دیدم. تصمیم گرفتم یه سری به اتاق انجمن ها بزنم. پس از چند باری رفت و آمد و مواجه شدن با در بسته، بالاخره موفق به زیارت جمال اتاق انجمن ها شدم، ولی خبری از کسی نبود به جز چند نفر که آنها هم برای ثبت نام اومده بودن بعد از چند دقیقه یه نفر نفس نفس زنان اومد، با فرم های ثبت نام. وقتی فهمیدم مسئول انجمن کامپیوتره یه کمی جا خوردم. نمی دونم چرا ولی انتظار داشتم یه آدم کاملا پخته رو ببینم که قراره مسئولیت یه گروه بزرگ رو به عهده بگیره ولی ...
برامون از انجمن گفت، از این که تازه کارش رو شروع کرده، از اینکه چه کارایی میخواد انجام بده و بالاخره اینکه خیلی دست تنهاست و نیاز به نیروهای فعال داره. شاید حرفایی که زد به نظرم یه کمی بلند پروازی اومد اما به خودم گفتم چه عجب یکی توی این دانشگاه پیدا شد که به خوندن چند تا کتاب برای پاس کردن واحدها اکتفا نکنه و بخواد خیلی از کارهایی رو که خیلی ها با توجیه پیام نور، ازش فراری هستن رو عملا تجربه کنه...

بعد از اون روز زیاد می دیدمش. همیشه در تکاپو بود، سر کلاسا تبلیغ می کرد، اطلاعیه می زد، فرمای ثبت نام رو جمع می کرد و شاید هر کاری که امروز واحدهای مختلف دارن انجام میدن رو به تنهایی انجام میداد خلاصه یه آقای حسینی بود و یه انجمن کامپیوتر. الحق که دانشجوی پر انرژی بود. کم کم به همت ایشون بچه ها از گوشه کنار جمع شدند و شد انجمنی که امروز شما می بینیدش. ما هم وارد شدیم و مثلا شدیم عضو فعال انجمن. شاید اون موقع هیچ کس نمی دونست که ایشون چه زحمتی برای انجمن دارن می کشن اما حالا میدونم که خیلی از روز ها و شبهایی که ما تو فکر کار و زندگی خودمون بودیم، همین دانشجوی پر انرژی فکرش پیش انجمنی بود که می خواست موفق ترین انجمن دانشگاه باشه. خیلی از وقتهایی که من و شما پای کتابامون نشسته بودیم و داشتیم درس میخوندیم آقای حسینی تو دانشگاه این ور و اون ور می دویید و دنبال حل مشکلات این انجمن نو پا بود.

امروز بعد از یک سال به جرات می تونم بگم خیلی از اعتبار و موفقیت امروز انجمن مدیون همین پیگیری ها و از خود گذشتگی های ایشونه.
طبق رسم روزگار روزا یکی بعد از دیگری سپری شد و رسیدیم به امروز، یعنی حدود یه سال گذشت. انگار وقتش رسیده بود که مثل خیلی از نهادها و سازمانهای کوچک و بزرگ که بعد از یه مدتی مدیریت و مسئولیت اون ارگان به کس دیگه ای واگذار میشه تا ایده های نو وارد بشه، مسئول انجمن عوض بشه و این دلیل برگزاری انتخاباتی بود که خیلی ها با تعجب اون رو جویا می شدن؛
این روزا همه جا حرف انتخابات بود و هست، اما توی همین هیاهوی انتخاباتی، یه گوشه این شهر یه سری دانشجو سرشون به کار خودشون گرم بود. اونام به انتخابات فکر می کردن، حرفش رو میزدند، به حضور حداکثری فکر می کردند، به تبلیغات، به کاندیدا، به نحوه برگزاری، به نگاه هایی که منتظر نتیجه انتخاباتند. همه تلاششون رو هم کردند از تبلیغات گرفته تا برگزاری مراسم اعلام نتیجه. نتیجه هم شد سه شنبه 21 اسفند 86 "اولین دوره انتخابات مسئول انجمن کامپیوتر."
ادامه مطلب...

جمعه 24/12/86 تصحیح شد.

قابل توجه دوستانی که در کلاس ICDL (ویندوز و اینترنت) انجمن علمی کامپیوتر ثبت نام کرده اند:
با توجه به استقبال زیاد دوستان و محدودیت های برگزاری دوره، همچنین بر اساس اولویت های اعلام شده قبل از ثبت نام، حائزین شرایط شرکت در سری اول این دوره در سه گروه دسته بندی شده اند که لیست اسامی و زمان قطعی برگزاری کلاس برای هر گروه رو میتونید در ذیل همین اطلاعیه ملاحظه بفرمایید.

گروه اول : شنبه، 10 الی 12 صبح / یکشنبه، 9 الی 11 صبح / دوشنبه، 9 الی 10:30 صبح

گروه دوم : شنبه و یکشنبه، ساعت 12 الی 14 ظهر / دوشنبه، ساعت 10:30 الی 12 صبح

گروه سوم : شنبه و یکشنبه، ساعت 14 الی 16 عصر / دوشنبه، ساعت 12 الی 13:30 ظهر

توجه :
1. تمامی کلاس ها، روزهای شنبه و یکشنبه در ساختمان آموزشی و روز دوشنبه در کارگاه کامپیوتر، ساختمان شماره 1 برگزار می شود.
2. اسامی عزیزانی که ثبت نام کرده اند اما نام آنها در گروه های مذکور نیست، محفوظ بوده و در سری دوم کلاس ها که به امید خدا از اواخر فروردین ماه برگزار می شود، شرکت داده خواهند شد.
3. سعی شده حتی الامکان طوری تقسیم بندی انجام شود که با کلاس های دانشگاه تداخل نداشته باشد، در غیر این صورت با اعلام دوستان سعی در رفع مشکل خواهد شد...
4. خواهشمند است حتما در گروه خود و در ساعت مقرر حضور داشته و بدین صورت از بروز بی نظمی در برگزاری کلاس ها جلوگیری نموده، همچنین دوستان خود را از زمان و مکان دقیق برگزاری کلاس مطلع نمایید ...
5. در صورت وجود هر گونه مشکلی با ایمیل واحد آموزش انجمن به آدرس qomelecom_amoozesh@yahoo.com در ارتباط باشید.

برای مشاهده لیست اسامی به ادامه مطلب توجه فرمایید...


ادامه مطلب...

مطمئنا همتون نام لینوکس رو شنیدید و خوب چون تا بحال دلیلی برای استفاده از اون پیدا نکردید هیچ وقت برای امتحان حتی طرفش هم نرفتید. پیرو پست قبلیم در مورد بحث گنو/لینوکس اینبار میخوام شما رو با تمام مباحث اساسی دنیای گنو/لینوکس آشنا کنم. حتم دارم برای کسانی که به این موضوع علاقه مندند آشنایی با این مباحث بسیار هیجان انگیز خواهد بود.

GNUGNU
GNU سرواژه عبارت "GNU Not Unix" است که یعنی سیستم عملی بر پایه یونیکس ولی نه با استفاده از کدهای اون.البته معنی تحت الفظی Gnu‌ یعنی گوزن یالدار.
مفهوم گنو برای اولین بار توسط ریچارد استالمن نابغه ی دنیای نرم افزارهای رایگان تعریف شد و هدفش هم از این کار ساخت سیستم عاملی آزاد و رایگان برای عموم کاربران کامپیوتری بود. براین اساس استالمن بنیاد نرم افزارهای آزاد رو در سال 1985 تاسیس کرد و کار نوشتن نرم افزارهای رایگان معادل نرم افزارهای انحصاری تحت یونیکس رو با جمعی از برنامه نویسان آغاز کرد و کار تا اونجایی پیش رفت که تقریبا برای تمام نرم افزارها یک معادل رایگان و کدباز نوشته شده بود. لوگوی تجاری هم همون گوزن Gnu انتخاب شد.

GPL
GPL سرواژه عبارت"General Public Licence" است که بعنوان مجوزی برای ساخت، توسعه و انتشار نرم افزارهای رایگان توسط ریچارد استالمن تهیه شد. تمامی نرم افزارهای رایگان من جمله لینوکس از این قانون تبعیت میکنند.

Richard Stalman

Linux
پروژه ی ساخت سیستم عامل توسط بنیاد نرم افزارهای آزاد با مشکلات عدیده ای مواجه شده بود و شاید تا مدتها کار نوشتن این سیستم عامل بطول می انجامید. از طرفی DOS که توسط مایکروسافت از یک هکر سیاتلی به قیمت 50000 دلار خریداری شده بود تمام سیستم های خانگی رو تحت سلطه ی خودش درآورده بود و از طرفی دیگر سیستمهای Mac و Unix با قیمتهای سرسام آور خودشون کمتر در میان کاربران خانگی محبوبیت داشتند.
در یک همچین شرایطی یک پروفسور هلندی به نام Andrew S. Tanenbaum سیستم عامل MINIX رو طراحی کرد.

ادامه مطلب...


Inestallshield
یک راه‌حل مطمئن برای تهیه برنامه نصب نرم‌افزارها یا به عبارت دیگر نوشتن Setup می‌باشد. نسخه‌های متعددی از آن موجود است , که در این متن نسخه حرفه‌ای آن یعنی Installshield Professional Edition مورد بحث است. شما در این نرم‌افزار امکان برنامه‌نویسی دارید و می‌توانید برنامه نصاب خود را به سلیقه خود آماده کنید و هم‌چنین امکانات فنی زیادی از قبیل امکان دسترسی به Registery , استفاده از فایل‌های WI , فراخوانی توابع API و بسیاری امکانات دیگر شما را در نوشتن یک برنامه Setup کاملا حرفه‌ای یاری می‌کنند. با این نرم‌افزار می‌توان ظرف 15 دقیقه یک برنامه نصب تهیه کرد و می‌توان این 15 دقیقه را به یک هفته هم ‌رسانید. معمولا بخش نصب برای یک پروژه خیلی زمان‌بر و پر کار نیست. اما بی اهمیت هم نیست. یک نمونه از اهمیت آن می‌تواند این است که شامل تعدادی DLL روی سیستم نصب می‌کنید که با یک نرم‌افزار دیگر مشترک است اگر این مشترک بودن را در نظر نگیرید چه اتفاقی می‌افتد؟

خیلی ساده به هنگام Uninstall یا برداشتن نرم‌افزار از روی سیستم‌ فایل‌ها یا DLLهای مشترک (Shared) هم حذف خواهند شد و نرم‌افزار اولی که قبلا نصب شده بود دیگر کار نخواهد کرد! Installshield ـ بدون نیاز به برنامه‌نویسی ـ امکان تعیین اشتراکی یا غیر اشتراکی بودن DLLها را توسط یک فرم در اختیارتان قرار می‌دهد. نوشتن در Registery و ایجاد گروه در منوی Start ویندوز نیز به وسیله همین فرم‌ها به سادگی قابل انجام است. برنامه Uninstall نیز به طور خودکار ساخته می‌شود و هم از درون Control Panel ویندوز قابل دسترسی است و هم می‌توان آن را به صورت یک آیکون کنار آیکون برنامه قرار داد تا به طور مستقیم قابل اجرا باشد. همان‌طور که ذکر شد Installshild نگارش حرفه‌ای دارای امکان برنامه‌نویسی نیز هست , با نگاه کوتاهی به راهنمای آن , انبوهی از توابع را برای انواع کارها خواهید یافت , تنها لازم است بدانید چه می‌خواهید ! شما به برنامه‌نویسی , عموما برای تغییر یا ویرایش کدهایی که به طور خودکار توسط نرم‌افزار تولید می‌شوند نیاز پیدا می‌کنید. قالب‌های متفاوتی برای ایجاد یک برنامه نصب وجود دارد که بر اساس هر یک کدهای مشخصی تولید می‌شود. ویرایش کدها مثلا می‌تواند برای تغییر تصاویر موجود در فرم‌های محاوره‌ای ,‌رنگ زمینه , تغییر شکل ظاهری فرم‌ها , فراخوانی یک برنامه از درون برنامه نصب , کار با Registery و ... اگر علاقه‌مند به فراگیری آن شده‌اید به عنوان یک برنامه‌نویس قول می‌دهم تمام نیازهای شما را رفع خواهد کرد و کوچک‌ترین مشکلی در استفاده از آن نخواهید داشت پس علاقه‌تان را با دیدن http://www.installshield.com زیادتر کنید.


نویسنده:

سخت افزار

منبع تغذیه یکی از عناصر حیاتی درکامپیوتراست. فعالیت سایر عناصر به عملکرد منبع تغذیه بستگی دارد. منبع فوق تامین کننده جریان الکتریسیته مورد نیاز هر یک از عناصر سخت افزاری است . بدون وجود منبع تغذیه ، کامپیوتر مشابه جعبه ای مملو از فلز و پلاستیک خواهد بود. منبع تغذیه جریان (AC (Alternating Current را به جریان (DC ( Direct Current تبدیل می کند.
در کامپیوترهای شخصی ، منبع تغذیه یک جعبه فلزی است که در گوشه Case قرار می گیرد. در اغلب سیستم ها در صورتیکه در پشت سیستم قرار گرفته باشید ، می توان منبع تغذیه را مشاهده کرد. 
شکل زیر یک منبع تغذیه را نشان می دهد.

منبع تغذیه

شکل زیر نمای داخل یک منبع تغذیه را نشان می دهد

نمای داخلی منبع تغذیه

منبع تغذیه را Switching power supplies نیز می گویند. با استفاده از نکنولوژی سوئیچینگ می توان ورودی AC را به ولتاژهای پایین تر DC تبدیل کرد. ولتاژهای 3/3 ، 5 و 12 ولتاژهای رایج می باشند. ولتاژهای 3/3 و پنج ولت عمدتا" توسط مدارات دیجیتال استفاده شده و ولتاژ دوازده ولت برای حرکت موتورهائی نظیر درایو دیسک ها و یا خنک کننده ها استفاده می گردد. شاخص اصلی یک منبع تغذیه " وات " است. وات معادل حاصلضرب  ولتاژ ( بر حسب ولت ) در جریان ( بر حسب آمپر ) است .

ادامه مطلب...

فراخوان گروه روباتیک

گروه روباتیک دانشگاه در نظر دارد دوره ای آموزشی کوتاه مدت شامل آموزش نرم افزار Matlab و کار با میکروکنترلرهای AVR برگزار نماید تا از میان شرکت کنندگان در این دوره افراد واجد شرایط برای پیوستن به گروه روباتیک را شناسائی نماید .
علاقمندان جهت ثبت نام این دوره می توانند در روزهای
•    سه شنبه، تاریخ 21/12
•    چهارشنبه، تاریخ 22/12 
•    پنج شنبه، تاریخ 23/12
•    دوشنبه، تاریخ 27/12
ساعت  12:30   -   9   به اتاق گروه روباتیک واقع در زیر زمین ساختمان شماره 2 مراجعه نمایند .
 
 گروه روباتیک
دانشگاه پیام نور استان قم

کارشناسان امنیتی در خصوص هجوم گسترده و ناگهانی خرابکاران، علیه پایگاه های اطلاعاتی هشدار دادند.

بنا بر گزارش PandaLabs، لابراتوارهای تحلیل و بررسی امنیت اطلاعات، با کشف یک حفره امنیتی خطرناک در نرم افزار مشهور و پرکاربرد Microsoft Access، کاربران این پایگاه اطلاعاتی مهم در معرض حملات مخرب رایانه‌ای قرار گرفته‌اند. این حفره جدید به مجموعه‌ای از نقص‌های امنیتی با عنوان CVE-2007-6026 تعلق دارد که یکی از آنها چندی قبل نیز در برنامه Access ردیابی شده و نسبت به آن هشدار داده شده بود.
از مهمترین اثرات ناشی از نقص امنیتی اخیر می‌توان به آلوده شدن و تغییر تنظیمات فایل کتابخانه‌ای msjet40.dll، اشاره کرد. خرابکاران اینترنتی که از چندی قبل موفق به کشف این حفره امنیتی در برنامه Access شده بودند، با بهره‌گیری از این آسیب‌پذیری موفق به آلوده کردن بسیاری از سیستم‌های خانگی و شبکه‌های محلی گردیده‌اند.
همچنین یک تروژان جدید به نام Keylogger.DB که به طور ویژه برای ثبت و سرقت عبارت‌های تایپ شده توسط کاربر و نیز کلیدهای فشرده شده طراحی شده است، مهمترین بدافزاری ست که از طریق آسیب‌پذیری اخیر منتشر می‌شود.
اجرای فایل‌های آلوده با قابلیت اجرا در نرم‌افزار Microsoft Access، بویژه فایل‌های .mbd و نیز عدم رعایت الزامات حفاظتی، از جمله مواردی ست که کاربران اینترنت را در معرض خطر بیشتری قرار می‌دهد به ویژه این که تا این لحظه هنوز هیچ اصلاحیه‌ای برای ترمیم آسیب‌پذیری فوق ارائه نشده است. علاقه مندان برای بررسی رایگان وضعیت امنیت در سیستم های رایانه ای خود به پایگاه اینترنتی www.infectedornot.com مراجعه فرمایند.

                                           

منبع


یکشنبه 19/12/86 ویرایش شد.


قابل توجه دوستانی که در کلاس ICDL (ویندوز و اینترنت) انجمن علمی کامپیوتر ثبت نام کرده اند:
با هماهنگی های انجام شده در دانشگاه، قرار بر این شد که اولین جلسه این دوره روز دوشنبه مورخ 20/12/86 در محل کارگاه کامپیوتر، زیرزمین ساختمان شماره یک 1 دانشگاه برگزار شود. با توجه به استقبال زیاد دوستان و محدودیت های برگزاری دوره، و همچنین بر اساس اولویت های اعلام شده قبل از ثبت نام، حائزین شرایط شرکت در سری اول این دوره در سه گروه دسته بندی شده اند که لیست اسامی و زمان برگزاری کلاس برای هر گروه رو میتونید در ذیل همین اطلاعیه ملاحظه بفرمایید.

توجه :
1. اسامی عزیزانی که ثبت نام کرده اند اما نام آنها در گروه های مذکور نیست، محفوظ بوده و در سری دوم کلاس ها که به امید خدا از اواخر فروردین ماه برگزار می شود، شرکت داده خواهند شد.
2. گروه بندی انجام شده قطعی نیست و احتمال اضافه شدن اسامی جدید وجود دارد...
3. سعی شده حتی الامکان طوری تقسیم بندی انجام شود که با کلاس های دانشگاه تداخل نداشته باشد، در غیر این صورت با اعلام دوستان سعی در رفع مشکل خواهد شد ...
4. خواهشمند است حتما در گروه خود و در ساعت مقرر حضور داشته و بدین صورت از بروز بی نظمی در برگزاری کلاس ها جلوگیری نموده، همچنین دوستان خود را از زمان و مکان دقیق برگزاری کلاس مطلع نمایید ...
5. اطلاعات بیشتر در مورد کلاس ها، جلسه اول و در محل برگزاری ارائه خواهد شد ...

برای مشاهده لیست اسامی به ادامه مطلب توجه فرمایید...

ادامه مطلب...

هر انچه که لازمه از اسپم(هرزنامه) بدانید :


1-طریقه ی پنهان کردن ایمیل ها از دید اسپم ها
همیشه یک از مشکلات کاربران اینترنتی از جمله وبلاگ نویسانی که آدرس email خود را در وبلاگهایشان قرار میدهند مقابله با هرزنامه ها و یا به اصطلاح spam بوده است.اسپمرها بوسیله‌ی ربات های جستجوگر خود سورس صفحات وب را کندوکاو کرده و آدرس های ایمل موجود در آنها را برای مصارف خود استخراج مکنند.چت روم ها ، newsgroupها ، فرومهای اینترنتی ، mailing list ها و بخش کامنتهای صفحات وب ، بدلیل داشتن تعداد زیادی آدرس‌ ایمیل که کاربران اینترنتی از خود به جای میگذارند یکی از لذت بخش ترین جاها برای اسپمرهاست !
ایمیل اسپمرها ( email spamer ) چگونه کار میکنند ؟
همان‌طور که میدانید تمامی آدرسهای ایمیل از دو کاراکتر یا علامت @ و . تشکیل شده اند (email@gmail.com ) که ماهیت یک آدرس میل را مشخص میکند. ربات های جستجوگر اسپمر ها هم از این ویژگی به نفع خودشان استفاده کرده و با جستجو در سورس صفحات وب و پیدا کردن علامت @ ، عبارات دو طرف آن را می دزدند و آن را بعنوان یک آدرس ایمیل فعال ثبت در بانک اطلاعاتی خود ثبت میکنند . به همین سادگی !

چگونه آدرس ایمیل خود را در دسترس کاربران واقعی قرار دهیم ولی از دید اسپمر ها پنهان کنیم ؟
برای اینکار تنها کافیست که با استفاده از ترفندهای مختلف ظاهر عمومی آدرس های ایمیل را تغییر دهیم بطوری که موتورهای جستجوگر اسپم متوجه آن نشوند ولی در عوض برای کاربران واقعی قابل استفاده باشد.

عوض کردن علامت at (@) و dot (.) :
یکی از ساده‌ترین و پرکاربردترین راه های مقابله با اسپم ها عوض کردن دو کاراکتر @ و . (dot) است.
emaill AT gmail DOT com
email (at) gmail.com
email@gmail.com
email_AT_gmail_DOT_com

پنهان کردن ایمیل ها با اضافه کردن کلمات معنی دار :
راه دیگر ، اضافه کردن کلماتی خاص در میان یا انتهای آدرس ایمیل است بگونه ای که کاربر واقعی متوجه شود که این کلمات برای جلوگیری از اسپم به آدرس اضافه شده است و با حذف آنها میتواند از آدرس واقعی استفاده کند. بهتر است که این گونه کلمات بصورت bold نشان داده شوند.
email@gmail.com.nospam
email@gmail.com.remove
email@REMOVE.gmail.com

نوشتن آدرس ایمیل بر روی یک فایل تصویری :
در این روش شما میتوانید با قرار دادن آدرس ایمل خود بر روی یک فایل تصویری آن را از دید ربات های اسپمر پنهان کنید ولی برای سایر کاربران براحتی قابل مشاهده باشد.سایتهای بسیاری وجود دارند که این کار را براحتی برای شما انجام میدهند. تنها کافیست که شما آدرس ایمیل خود را در کادر های مربوطه نوشته و با فشار یک دکمه تصویر ساخته شده را تحویل بگیرید.
For all email service:
http://www.nhacks.com/email/index.php
http://createsigs.com/
Only for Gmail:
http://gizmo967.mgs3.org/Gmail/
http://playtime.uni.cc/gmail.php
http://www.hkwebs.net/catalog/tools/gmail/

ادامه مطلب...

<      1   2   3   4   5      >



لیست کل یادداشت های وبلاگ

OpenCube Drop Down Menu (www.opencube.com)