مرورگر flock : یک دریچه برای دیدن
وقتی شما یک برنامه تحت ویندوز را اجرا میکنید آن برنامه که قبلا بصورت باینری ترجمه شده است در همان لحظه توسط cup اجرا میشود و شما نتیجه را می بینید . توجه کنید که محیط اجرایی برنامه و تمام کنترل هایی که روی آن قرار دارد (مثل دکمه ها و ...) در همان لحظه از فایل های DLL داخل برنامه ساخته میشوند و همیشه برنامه یک جور بنظر میرسد.
اما در محیط وب اینگونه نیست. در محیط وب مرورگر شما سورس فایلی را که باید اجرا شود دریافت میکند و مرورگرتان آن فایل را که html است تفسیر میکند و به شما نشان میدهد. نحوه تفسیر مرورگر ها کمی با هم متفاوت است. بهمین دلیل است که نمای صفحاتی که در Internet Explorer می بینید گاهی با نمای همان صفحه در مرورگر دیگری مانند FireFox فرق میکند.

و اما مرورگر جدید بازار:
1. Flock به معنای جمعیت و گروه است و نام مرورگر اوپن سورس جدیدی است که بتازگی عرضه شده است و از لحاظ ظاهر شباهت بسیاری به فایرفاکس دارد.
2. این مرورگر امکان افزودن تم ها و extension های گوناگون را مانند Firefox داراست و همچنین امکان مرور چندین صفحه را در Tab های گوناگون دارد.
3. این مرورگر دارای بیشترین امکانات وبلاگ نویسی و وبلاگ خوانی در بین مرورگر های موجود در بازار است. در تولبار اصلى Flock دکمه اى بنام Create a blog post وجود دارد که مجموعه اى از امکانات مختلف وبلاگ نویسى را در اختیار کاربر قرار می دهد. همچنین امکان خواندن RSS نیز از دیگر ابزار هایی است که وبلاگ دوستان را خوشحال میکند.
4. فلوک با سایت مشهور مدیریت عکس flicker و بسیارى از سرویس هاى مشهور وبلاگ نویسى مانند wordpress، sixapart و Blogger سازگارى دارد و امکانات بسیارى از آنها را در خود گنجانده است.
5. نسخه کنونی تحت تمام سیستم عامل ها عرضه شده است (ویندوز و لینوکس و مکینتاش)
6. Bookmark شخصی را فراموش کنید: در این مرورگر favorites شما بر اساس سیستم بوکمارک همگانی del.icoi.us ذخیره میشود و شما میتوانید بوکمارک های خود را با دیگران به اشتراک بگذارید!
7. در منوی view بخش encoding به غیر از پشتیبانی از کلیه استاندارهای موجود قسمتی بنام Middle East وجود دارد و در آن macFarsi نیز اضافه شده است.
8. در منوی view بخش Page Source که امکان نمایش سورس صفحه لود شده را فراهم میکند بصورت notepad ساده نیست، بلکه سورس صفحات را همانند Dreamweaver و FrontPage بصورت دسته بندی شده و با رنگ های متفاوت به بیننده نشان می دهد.
9. در منوی Tools با زدن Pageinfo اطلاعات جالبی از صفحه در حال مشاهده دریافت می کنید. از جمله تمام لینک های آن صفحه، متاتگ های بکار رفته در آن صفحه، عکس های بکار رفته در صفحه و ...
منبع : macromediax


غیرفعال کردن Auto Complete در IE

ویژگی Auto complete به شما کمک می کند تا مجبور نباشید متن هایی را که قبلا یک بار در صفحات اینترنت تایپ کرده اید باز هم تایپ کنید. IE متن های تایپ شده شما را ذخیره نموده و هنگامی که متوجه شود که دارید همان متن را تایپ می کنید به شما پیشنهاد وارد کردن خودکار متن را میدهد. (مثلا وقتی که کلمه ای را که قبلا search کرده اید و می خواهید دومرتبه همان کلمه را search کنید) اما ممکن است شما از این ویژگی چندان راضی نباشید چون باعث می شود که دیگران متوجه شوند که شما در اینترنت به دنبال چه می گشته اید و چه کاری انجام می داده اید. برای غیرفعال کردن این ویژگی از منوی Tools گزینه Internet Options را انتخاب کرده و در پنجره ظاهر شده به تب Content بروید. در قسمت Auto Complete روی دکمه Settings کلیک کنید تا پنجره AutoComplete Settings به شما نشان داده شود.
در این پنجره می توانید گزینه Web addresses را از حالت انتخاب خارج سازید تا آدرس سایت هایی که در IE تایپ می کنید ذخیره نشوند.
گزینه Forms را از حالت انتخاب خارج کنید تا اطلاعاتی را که در فرم های اینترنتی (مثلا فیلد مربوط به Search در Google) وارد می کنید، ذخیره نشوند و در نهایت User names and passwords on forms را از حالت انتخاب خارج سازید تا Username و Password های شما ذخیره نشوند (نرم افزارهایی وجود دارند که می توانند به راحتی این Username و Password های ذخیره شده را نشان دهند).
گزینه Prompt me to save passwords هم اگر فعال باشد باعث می شود تا IE  برای Save کردن Password از شما اجازه بگیرد.


خانه:
یک نجار مسن به کارفرمایش گفت که می خواهد بازنشسته شود تا خانه ای برای خود بسازد و در کنار همسر و نوه هایش دوران پیری را به خوشی سپری کند. کارفرما از این که کارگر خویش را از دست می داد، ناراحت بود ولی نجار خسته بود و به استراحت نیاز داشت. کارفرما از نجار خواست تا قبل از رفتن خانه ای برایش بسازد و بعد بازنشسته شود. نجار قبول کرد ولی دیگر دل به کار نمی بست. چون می دانست که کارش آینده ای نخواهد داشت. از چوب های نامرغوب برای ساخت خانه استفاده کرد و کارش را سر سیری انجام داد.
وقتی کارفرما برای دیدن خانه آمد، کلید خانه را به نجار داد و گفت: این خانه هدیه ی من به شما است، بایت زحماتی که در طول این سال ها برای من کشیده ای. نجار بسیار تعجب کرد. او در تمام این مدت در حال ساختن خانه ای برای خودش بود و حالا مجبور شده بود در خانه ای زندگی کند که اصلا خوب ساخته نشده بود.

صلح واقعی:
روزی پادشاهی اعلام کرد به کسی که بهترین نقاشی صلح را بکشد، جایزه ی بزرگی خواهد داد. هنرمندان زیادی نقاشی هایشان را برای پادشاه فرستادند. پادشاه به تمام نقاشی ها نگاه کرد ولی فقط به دو تا از نقاشی ها علاقه مند شد. در نقاشی اول، دریاچه ای آرام با کوه های صاف و بلند بود. بالای کوه ها هم آسمان آبی با ابرهای سفید کشیده شده بود. همه گفتند: این بهترین نقاشی صلح است. در نقاشی دوم هم، کوه بود ولی کوهی ناهموار وخشن. در بالای کوه هم آسمانی خشمگین رعد و برق می زد و بارن تندی می بارید و در پایین کوه آبشاری با آبی خروشان کشیده شده بود.
وقتی پادشاه از نزدیک به نقاشی نگاه کرد، دید که پشت آبشار روی سنگ ترک برداشته، بوته ای روییده و روی بوته هم پرنده ای لانه ای ساخته و روی تخم هایش آرام نشسته است. پادشاه نقاشی دوم را انتخاب کرد. همه اعتراض کردند. ولی پادشاه گفت: صلح در جایی که مشکل و سختی ای نیست، معنی ندارد. صلح واقعی وقتی است که قلب شما با وجود همه مشکلات آرام و مطمئن است. این معنی واقعی صلح است.


سلام
قابل توجه شرکت کنندگان در کلاس برنامه نویسی دات نت
جلسه این هفته روز جمعه 4/8/1386 ساعت 10 صبح الی 2 بعدازظهر برگزار می شود.

پ.ن: این اطلاعیه باید خیلی زودتر و به نام انجمن پست میشد، که به دلیل سهل انگاری و فراموشی موضوع از طرف من به تغویق افتاد. به همین بابت با یوزر خودم پست کردم تا شخصا از دوستان عذرخواهی هم بکنم ...


گوگل ایرانی
موتور جستجوگر قطره ، یک جستجوگر فارسی برای پیدا کردن خبرها و مقالات فارسی توی اینترنت است که دیگر دردسر جستجوگرهای خارجی را ندارد و مستقیما سر اصل مطلب می رود . در حال حاضر ، این سیستم بیش از 120 منبع خبری و یک میلیون خبر را پوشش داده و در آینده نزدیک ، تعداد آن ها بیشتر هم خواهد شد . یکی از توانایی های جالب این موتور جستجو ، امکان دسترسی به موضوعات مرتبط با هر خبر است که به کاربر ، این امکان را می دهد که از حواشی و خبرسازان مرتبط با یک موضوع خاص به طور کامل سر در بیاورد . برای دسترسی به سایت قطره باید از آدرس www.foogle.ir استفاده کنید . مطمئن باشید اگر پسوند سایت به غیر از ir. بود ( مثلا .com ) ابر سایت گوگل ، یا آن را می خرید ( گوگل هر سایتی که با oogle تمام شود را خریده ) یا اصلا بچه‌های ایرانی اجازه ثبت این سایت را پیدا نمی کردند . در هر صورت ، وجود یک موتور جستجوگر ایرانی، غنیمت است و باید از آن استفاده کرد .

اگر گوگل کم آورد
شده که یک کلمه یا یک عبارت را به یک موتور جستجو مثل گوگل بدهید ولی نتایج مناسبی دریافت نکنید و به سراغ موتور جستجوی دیگری مثل MSN بروید و در این موتور جستجو نتایج بسیار مناسبی دریافت کنید ؟ این مسئله باز هم ممکن است تکرار شود اما برای این که نیاز نباشد از این سایت به سایت دیگری بروید ، یک موتور جستجو با نام " متاسرچ " ایجاد شده است که بسیار به درد کاربرانی می خورد که معمولا با این مشکل رو به رو هستند . متاسرچ کلمه یا عبارت مورد نظر شما را به چند موتور جستجو (از جمله Google , yahoo , msn search , ask ) می فرستد و سپس نتایج حاصل از موتورهای جستجو را در یک صفحه به شما اعلان می کند .
www.metacrawler.com

منبع : همشهری جوان


نویسنده:

قبل ترها در مطلبی با عنوان « RSS چیست؟ » این پدیده کاربردی و نسبتا جدید دنیای وب رو معرفی کرده بودیم، اما خوب مهمتر از شناختن، چگونگی کار کردن با این ابزار فوق العاده است. چند وقتی بود قصد داشتم نحوه استفاده یکی از ساده ترین و رایج ترین RSS Reader ها رو توضیح بدم ولی فرصت نمیشد. تا اینکه این مطلب رو تو آرشیو وبلاگ نت نوشت دیدم ... ساده و روان توضیح داده و به اندازه کافی! عینا مطلب ایشون رو پست میکنم، بدون هیچ تغییری، حتی تصاویر از این وبلاگ برداشته شده ...

خیلی وقت ها پیش میاد وبلاگ ها یا سایت های مورد علاقه مون رو باز میکنیم و به قصد چک کردن که ببینیم مطلب جدیدی ، چیزی اضافه نشده ... که خدایی نکرده یه هو از دستمون در بره ... اگه یه خورده این دایره سایت ها وسیع باشه ... وقت زیادی رو از ما میگره ... برای اینکه وقت زیادی تلف نشه و همیشه هم اولین نفر از آپ شدن سایت یا وبلاگها مطلع بشیم ... میخوام یه امکان خیلی پیش پا افتاده از گوگل به اسم گوگل ریدر (Google Reader) رو برای دوستان عزیز بگم ...
قصد توضیح دادن RSS رو ندارم ... فقط می خوام با هم کاربردش رو ببینیم ...
خب نیازی به توضیح و تشریح درباره مرورگر فایرفاکس نمیبینم ... اگه با این مرورگر کار کرده باشین، وقتی بعضی از صفحات (بهتره بگم اکثر صفحات) یک چنین شکلی که نماد RSS feed هستش رو روبروی آدرس می بینین (مطابق شکل)

چون یه خورده گوشه کناره زیاد جلب توجه نمی کنه ... خب وقتی روی این نماد کلیک کنیم خواهیم داشت ...

خب طی این پیغام ظاهر شده ما می تونیم feed Reader خودمون رو انتخاب کنیم ... خب مثل من از توی کمبو باکس (ComboBox) گوگل ریدر (Google Reader) رو انتخاب کنید و روی دکمه Subscribe Now کلیک کنید . بعد از چند لحظه صبر کردن داریم ...

توی صفحه ظاهر شده گوگل دوتا امکان رو به ما پیشنهاد میکنه که شما یکیش رو اینجا می بینید (GoogleReader) نیازی برای توضیح مورد اول نمی بینم ... طیق تصویری که بالا می بینید روی دکمه Add to Google Reader کلیک می کنیم ... خب پس از یه خورده صبر می بینید که گوگل Accont و پسورد ما رو درخواست می کنه ... حتما همگی از سرویس Gmail استفاده می کنید ... (در صورت نداشتن فقط کافیه آدرس email خودتون رو توی کامنتها بزارین ، اساعه تقدیم میشه) ... خب با وارد کردن اطلاعات گفته شده وارد محیط Google Reader میشیم ...

اونقدر این محیط ساده و کاربردیه که نیازی به هیچ توضیح نمی بینم ... فقط به این اشاره کنم که به راحتی تمام مطالب سایت ها و وبلاگ های مختلف از جمله متن، تصاویر و حتی فیلم هایی که توی وبلاگ ها قرار گرفته از طریق این محیط قابل مشاهدس ...
مطمئن باشین از استفاده از این امکان فوق العاده اصلا علاوه بر این که پشیمون نمیشین ... مثل من از اینکه زود تر ندیدینش ناراحت میشین...
حالا دیگه بلافاصله بعد از به روز شدن هر جایی مطلع میشین و هیچ مطلبی رو از دست نمیدین ... و همیشه اولین نفرید ...

همین موضوع رو میتونید از زبان ابرش هم بخونید ...


چه تفاوتی میان اینترنت و وب جهان گستر وجود دارد؟ چه مواقعی باید قبل از URL از WWW استفاده کنیم؟ بسیاری از مردم مفاهیم اینترنت و وب جهان گستر (World Wide Web) را یکسان یا به جای هم به کار می برند. این جا توضیح می دهم که چرا این کار اشتباه است!
خب، اینترنت یک دالان تو در تو است از تلفن ها، خطوط کابلی، ماهواره ها، سیم های شبکه و کامپیوترهای به هم پیوسته که در سر تا سر جهان پراکنده شده اند. وب به نامی گفته می شود که به هر چیز (thing) در اینترنت تعلق گرفته است. ما می توانیم با استفاده از Uniform Resource Locator یا URL به آن چیز دسترسی داشته باشیم. این روش آدرس دهی (مثل www.qomelecom.parsiblog.com) در دهه 60 اینترنت را تبدیل به شاهراه اطلاعاتی کرد. به خصوص این که باعث حذف اعلان ها و فرمان هایی شد که سابقا کاربران مجبور بودند تا برای رسیدن به اطلاعات تایپ کنند. بخش اعظمی از محتویاتی که شما از طریق URL به دست می آورید، فایلهایی هستند که با یک کد خاص موسوم به Hyper Text Make Up یا به اختصار HTML نوشته شده اند. ما فایلهای HTML را به عنوان صفحات وب می شناسیم.
حالتهای زیادی پیش می آید که به جای وب از اینترنت استفاده می کنیم: مثل وقتی که یک e-mail می فرستیم، یک MP3 را به وسیله ی یک برنامه انتقال مستقیم (peer-to-peer) مشابه limewire دریافت می کنیم، یا یک پیام فوری را توسط برنامه ای مانند ICQ ارسال می کنیم، و نیز برخی از آدرس های وب که با "www." شروع نمی شوند.
به خاطر هوشمندی که در مرورگرها و اغلب وب سرورها قرار داده شده است، معمولا نیازی به وارد کردن "www." قبل از یک آدرس وب وجود ندارد. وقتی یک URL را وارد می کنید، مرورگر یک درخواست به یک سرور یرای پیدا کردن سایت می فرستد. سرور اغلب سایت را حتی بدون پیشوند (به عنوان مثال google.com) تشخیص می دهد. اما اگر نتوانست، خود مرورگر پیشوند را اضافه می کند و دوباره آن را ارائه می کند، یا به امید پیدا کردن یک مورد منطبق، آن را از سرورهای بزرگتر و بزرگتر طلب (ping) می کند. حتی اگر شما www را وارد نکرده باشید هنگام برقراری ارتباط در مرورگر شما نمایش داده می شود. اما باید کمی هم مراقب باشید، به هر حال بعضی از سرورها کمی غیر عادی هستند و توانایی تصحیح URL ها را ندارند، بنابراین اگر www را ننوشته باشید ممکن است سایتتان را پیدا نکنید.
یان یاکوبس از کنسرسیوم وب جهان گستر واقع در MIT می گوید: « در جهان ایده آل، URL ها نه دیده می شوند و نه شنیده ». در حال حاضر کاربران، سایتها را به وسیله موتورهای جستجویی چون google پیدا می کنند و برای رسیدن به هر چیزی روی لینک ها کلیک می کنند. کنسرسیوم در جستجوی راهبردهای جهانی برای تغییر معماری وب است تا گردش در آن را آسان تر کند. به خصوص برای افرادی که دچار نوعی معلولیت جسمی نیز هستند.


<      1   2   3   4      



لیست کل یادداشت های وبلاگ

OpenCube Drop Down Menu (www.opencube.com)