سایت لینک
چند روز پیش توی وبگردی و بازدید از سایت های مختلف با سایتی جالب و جامع آشنا شدم، شاید خیلی از شما با این سایت آشنا باشید ولی با این حال دوست داشتم این سایت رو به همه دوستان معرفی کنم.
سایت link.ir سایتی جامع می باشد که در آن به معرفی بیش از هفت هزار سایت و وبلاگ پرداخته شده است. شما به دنبال هر موضوعی که باشید می توانید سایت های مربوط به آن را در لینک پبدا کنید. کافی است در صفحه اصلی آن روی موضوع مورد نظر کلیک کرده و با دنبال کردن به سایت مورد نظر برسید.
امتیاز لینک این می باشد که سایت های گوناگون را در زمینه های مختلف در یک جا جمع کرده است و دسترسی به مطالب متنوع در کوتاهترین زمان ممکن می باشد. شما از هر قشر و رده سنی که باشید مطمئنا از دیدن این سایت لذت خواهید برد. دانشجویان درس خوان و فعال و اهل تحقیق و مقالات علمی (بچه های گل کامپیوتر) می توانند از طریق لینک به سایت های خوبی در زمینه های مختلف علمی مانند کامپیوتر، فنی مهندسی، پزشکی و ... دست یابند. ورزشکاران و فوتبال دوستان می توانند با لینک یه سری به سایتهای ورزشی بزنند و ضمن باخبر شدن از وضعیت لیگ برتر ایران از سایت باشگاه مورد علاقه خود بازدید کنند.
علاقمندان به هنر سینما که دوست دارند از آخرین اخبار سینما اگاهی پیدا کنند و بیوگرافی بازیگران مورد علاقه خود را بخوانند و با آثار کارگردانان مختلف اشنا بشوند حتما به لینک سر بزنند. میانه شما با شبکه تلوزیونی چطوره؟ سایت شبکه های مختلف تلوزیونی ایران و چند شبکه ماهواره ای (مهاجر و جام جم و...) را از طریق لینک می توانید پیدا کنید. و اما طرفداران موسیقی به واسطه لینک مطمئنا به سایت های جالبی می رسند. از سایت سازها و گل های رنگارنگ گرفته تا سایت خوانندگان مثبت (محمد اصفهانی) و خوانندگان اون ور آب مثل ... (برای من عجیب بود که چطور این سایت ها فیلتر نیستند.) اگر شما از آن دسته افراد هستید که دوست دارید به وبلاگ های گوناگون سر بزنید اول از لینک بازدید کنید. کار قشنگی که لینک انجام داده این است که وبلاگها را دسته بندی کرده؛ از وبلاگ کامپیوتری و مهندسی گرفته تا وبلاگ ورزشی و تفریحی و عاشقانه و ...
خلاصه کنم که این سایت دنیایی برای خودش. من دیگه چیزی نمی گم بهتره خودتون به لینک سربزنید. شنیدن کی بود مانند دیدن. فقط یادتون باشه که وقتی وارد لینک می شوید به گذشت زمان هم توجه داشته باشید!
برای جستجو در وب دو راه وجود دارد: 1- دایرکتوری یا فهرست 2- موتورهای جستجو.
در روش دایرکتوری اطلاعات بر حسب موضوع و زیر موضوع طبقه بندی شده اند ( مانند کتاب اول). شما با محدود کردن جستجوی خود بصورت سلسله مراتبی به اطلاعات دلخواه خود دست پیدا می کنید. بدین ترتیب که از یک موضوع کلی شروع کرده و سپس آنرا خاص تر می کنید تا به موضوعی که می خواهید برسید.
بعنوان مثال فرض کنید شما می خواهید در مورد مبدلهای حرارتی اطلاعاتی پیدا کنید. می دانید که مبدلهای حرارتی مربوط به مهندسی مکانیک و مهندسی شیمی می شود. پس ابتدا موضوع مهندسی را انتخاب کرده و در آن زیر شاخه مهندسی مکانیک یا مهندسی شیمی را انتخاب می کنید و در آن زیر شاخه به اطلاعات مورد نظر دست پیدا می کنید.
از آنجایی که مرتب نمودن این فهرستها و شاخه های آن توسط انسان انجام گرفته است، در طول جستجوی خود، با مطالب بی ربط کمتری مواجه می شوید. البته یکی از ضعفهای مهم فهرستها اینست که اطلاعات آنها به روز و کاملاً جدید نمی باشند.
موتور جستجو سایت وبی است که برای جستجو روی اینترنت طراحی شده است، تا به کاربران در جستجوی اطلاعات موردنظر در میان انبوه اطلاعات موجود در شبکه کمک کند.
موتورهای جستجو، از نظر توانایی در جمع آوری اطلاعات و مرتب سازی اتوماتیک آنها با فهرستها تفاوت دارند. نتیجة جستجوی شما بر روی یک موضوع با استفاده از فهرستها در ارتباط با موضوع موردنظر شماست ولی در موتورهای جستجو جوابهای بی ربط زیادی وجود دارد. با این وجود نتیجة جستجو در فهرستها بسیار محدودتر از نتیجة جستجو در موتورهای جستجو است.
در موتور جستجو شما یک کلید واژه را وارد کرده و برنامه جستجو در بانک اطلاعاتی خود به جستجو پرداخته و سایتهای مرتبط با موضوع شما را نمایش خواهد داد.
البته امروزه بیشتر موتورهای جستجو دارای اطلاعات طبقه بندی شده مانند دایرکتوریها می باشند و همچنین اکثر دایرکتوریها قابلیت جستجو مانند موتورهای جستجو را دارند.
آنچه مسلم است همه افراد زمان زیادی را بدون اینکه واقعا مطلبی برای گفتـــــن داشتــه باشند، صرف صحبت کـــردن میکنند. حتی شکسپیر با به کـار بردن همه فنون شاعری، سرودن شعرهای زیبا و نوشتن نمایشنامههای بدیع، در یک سرگذشت طولانی فقط به توصیف یک یـا چند واقعه مهم میپـــــردازد. در حالی که بایـد حداکثر مطالب را در کوتاهترین مدت بیان کرد. در واقع دیگران وقت و شکیبایی گوش دادن به سخنان طویل و بیمعنی را ندارند.
این موضـــــوع در دنیای کامپیوترها نیــز صادق است. کامپیوترها از زبان مختص به خود یعنی زبان باینری که رشتهای از اعداد ? و ? است، استفاده میکنند. اگر چه با گذشت زمان فضای بیشتری برای کار با فایلهای بزرگتر در اختیـــــار کاربران گذاشته شده است ولی هنوز مشکل فضای ذخیرهسازی و تنگناهای پهنای باند مطرح است.
معمولا برای ذخیره یک داستان کوتاه ??? هزار کلمهای در قالب یک فایل متنی، تقریبا به ??? مگابایت فضا نیاز است که این میزان نه تنها بیشتر از ظرفیت یک فلاپی دیسک است، بلکـــــه انتقال آن از طریق یک اتصال dial-up به زمان زیادی نیـاز دارد. لذا باید طی فرآیندی موسوم بـــــه فشردهسازی، اندازه فایل را بدون آسیب یــا ایجاد اشکال در دادهها، کاهش داد.
اهمیت فشردهسازی ناشی از این واقعیت است که ایجاد فضای بیشتر در هارددرایو علاوه بر آنکه منجر به عملکرد بهتر سیستم میشود، از نظر مالی نیز باعث کاهش هزینهها خواهد شد. برای مثال، اگر هزینه استفاده نامحدود از اینترنت را با نرخ یکنواخت در نظر بگیرید و در صورتـــــی که برای استفاده نامحدود ماهانه از اینترنت پول پرداخت میکنید، شاید دیگر به حجم دادههایی کـــــه ارسال یا دریافت میکنیـــد اهمیت ندهید. در حالی که شرکت ارائهدهنده خدمات اینترنتی ( ISP ) شما باید برای تمامی مـــــوارد اعم از فضای سرور تا اتصال پرسرعت هزینهای به شرکت مخابرات پرداخت کند. لذا ISP ها نرخ ماهانه خدمـــــات به مشتـــــری را بر مبنـــــای متوسط هزینه کاربران متعدد خود به اضافه سودی جزئی قرار میدهنـــــد.
بنابراین اگر همــه کاربران یک ISP بـــــه ارسال و دریافت فایلهای غیرفشرده بپـــــردازند، این حجم زیاد منجـــــر به افزایش هزینههای ISP شده و سرعت اینترنت را کاهش میدهد. ( یکی از علل نیاز به بلوکـه کردن هرزنامههـــــا جهت کاهش هزینههـــــا در سطح ISP . ) در هر حـــــال فشردهسازی یکـــــی از عملیات اصلـــــی برای کـــــار با کامپیوتر است و با احتیاج روز افـــــزون به اطلاعات و سرگرمیها در آینده نیاز بیشتری به آن خواهیم داشت.
فشردهسازی با 0 و 1
عبارت What mine is yours, and what is yours is mine. از عبارات معـــــروف یکی از نمـــــایشنامههای شکسپیـــــر است این عبارت نسبتا کوتاه است ولی میتوان آن را به طور مختصرتری نیز بیان کرد. ایــن جملـــــه شامل ?? حـــــرف، ? فاصله، یک کامـــــا و یک نقطـــــه است. بـــــا در نظر گرفتن اینکه هر بایت ( ? بیت ) معـــــرف یک کاراکتـــــر است این عبارت دارای ?? بایت ( ??? بیت ) است.
البته این جمله شامل کلمات زایدی نیز هست. در ایـــــن عبارت کلمه is سه مرتبه و کلمه what ، mine و yours دو مرتبه تکرار شدهاند. در اغلب الگوریتمهای فشردهسازی از یک فرهنگ لغت یا فهرستی از کلمههـــــا برای فایل مقصد جهـــــت کمک بـــــه ساخت اطلاعـــــات استفاده میشود. در این فهرست میتوان از نمادهای تک کاراکتری برای نمایش رشتههای تکراری کاراکترهـــــا یا کلمات فرهنگ لغت استفاده کرد. به این طریق با نادیده گرفتـــــن حرف W در اول این عبارت در کلمه What میتوان این عبارت را با استفاده از کلیدهای زیر خلاصه کرد:
@=what
#=mine
$=is
%=yours
یادمه روز اولی که برای ثبت نام اومدم دانشگاه ، دنبال محوطه و ورودی دانشگاه می گشتم که دیدم بله،یه تابلویی در اون دوردست ها هست که حکایت از دانشگاه پیام نور داره . تازه وقتی وارد دانشگاه شدم و شنیدم دانشگاه همین جاست ، باورم نشد،دنبال یه راهی بودم به محوطه اصلی دانشگاه ، که خب به جایی نرسیدم. البته به یه جایی رسیدم اونم محوطه خاکی پشت دانشگاه بود! ترم بالایی ها برای این که به محیط عادتم بدهند گفتن این که چیزی نیست بعضی وقتا در مسیر اومدن به اینجا با گوسفندا هم مسیر میشی که البته اونم کیف خودش رو داره !! بعد که یه کم به محیط عادت کردم تازه توجهم به اطرافم جلب شد؛ عزیزان بسیج سنگرهای ورودی رو تصرف کرده بودن و نمایشگاه دفاع مقدس دایر بود. دستشون درد نکنه در انتقال حس دانشجویی خیلی بهم کمک کردن !! داخل سوله (که البته بعدا بهمون یاد دادن بهش بگیم سالن اجتماعات) آرامشی حاکم بود،چون هنوز آقایون و شایدم خانم های مسئول تشریف نیاورده بودند. البته بعدا فهمیدم آرامش قبل از طوفان بود ،جاتون خالی کسانی که تا چند لحظه پیش مثل آدم های متمدن تو دو صف (خانم ها و آقایون) وایستاده بودن تا نوبتشون بشه، آنچنان برای طی مراحل ثبت نام از هم سبقت می گرفتن که فضای سوله (ببخشید سالن اجتماعات) به محل نزاع حق وباطل تبدیل شده بود ! هر کی زورش بیشتر بود و البته زبل تر زودتر کارش راه می افتاد.
اون روز گذشت و من فهمیدم دانشجوی پیام نور قم یعنی چی ؟! هرچی از سال می گذشت بیشتر به فضا عادت می کردم ومثل روزای اول از ناهماهنگی ها از کوره در نمی رفتم . دیگه عادت کردم به جملاتی که حتی از بعضی اساتید محترم هم می شنیدم ،مثلا اینکه"امکانات می خواستی بیشتر درس می خوندی تا شریف قبول بشی " ( چقدر دلم می خواست بهشون بگم شما هم،هم چنین) یا این جمله که "پیام نور پول کم میدن ،کسی حاضر نیست بیاد درس بده، من فقط به خاطر خدا میام! " ( بعدها به این نتیجه رسیدم خدا هم دانشگاه پیام نور درس می خونه !)
حتما خبر دارید پارسال پیام نور ظرفیتش رو دوبرابر کرد، البته بدون افزایش فضا و این یعنی عزیزان دانشجو یه کم مهربون تر بشینید . یادش به خیر ، کلاسایی که کنسل شد فقط به خاطر اینکه 4- 5 رشته قرار بود سر یه کلاس بنشینند و این یعنی حداقل 200 نفر برای کلاسی که اگر همش رو صندلی می چیدی به زور 100 نفر جا می شدن . خب عیب نداره مثلا شاید فکر کرده بودن دویست همون بیسته ! ...یادش به خیر ، کلاس پاسکال که کافی بود رفتن به کلاس- اونم یه ربع قبل از استاد- رو تبدیل کنی به 10 دقیقه، امکان نداشت صندلی خالی پیدا کنی . اون وقت یه سوژه می شدی برای بقیه وقتی با کلی مکافات مجبور بودی صندلی رو تا آخر کلاس دنبال خودت بکشونی و هی بگی ببخشید، اجازه میدید ردبشم !
امسال که ساختمون 3 افتتاح شد ، انصافا کلی حس دانشجویی بهمون دست داد .خصوصا با اون آْلاچیق های تفکیک شده که اخبار باور نکردنی ای در مورد قیمتش به گوشم رسیده. خبر آلاچیقای پیام نور به بچه های دانشگاه آزاد و دانشگاه قم هم رسیده ، واقعا جالبه ، نه! ...
راستی خبر دارید رییس دانشگاه عوض شده . همین چند هفته پیش مراسم تودیع دکتر نجفی بوده ، اگر خبر ندارید حتما صندلی هایی رو که آورده بودن ، دیدید. نمازخونه خیلی بزرگ بود، نصف قسمت دخترا رو هم گرفته بودند یه چیزایی هم بردن قسمت پسرا ،ظاهرا می خواستن سن درست کنن که خب به دلیل پرده وسط اطلاعاتم ناقصه ، اگه کسی خبر داره به ما هم بگه ...
یادش به خیر چقدر دکتر نجفی خاکی بود! (البته خاکی به معنی ساده ، چون کت و شلوار سرمه ایش همیشه تمیز بود) از وقتی اومدیم ساختمون 3 زیاد تو حیاط می دیدمش ، وقتی سلام می کردی اونقدر گرم می گرفت شک می کردی نکنه از قبل تو رو می شناخته ! خیلی از بچه ها نمی شناختنش ، بچه ها که جای خود دارن ، چند وقت پیش که دکتر از جلوی کلاسمون رد می شد چند نفری که می شناختیمش نیم خیز شدیم بعد که رفت استاد پرسید: "این کی بود ؟!"
من که هنوز موفق نشدم رییس جدید رو ببینم ولی میگن چند روز پیش تو حیاط می گشته و از بچه ها در مورد مشکلات دانشگاه سوال می کرده . تازه به بعضی از کلاسا هم سر زده و از مشکلات پرسیده. اخیرا هم در حال بازدید از آزمایشگاه ها دیده شده ، یکی از بچه ها هم زرنگی کرده و بعد از اعتراض به کمبودهای آزمایشگاه ها، ازش وقت گرفته ، بره اتاقش!( زود خودمونی شده ، نه!) اونم قبول کرده و این دوست زرنگ ما هم یه کمی حرف زده و آخرشم خواسته سایت رو برای استفاده بچه ها راه بندازند و خب طبق معمول همه روسا ، جناب رییس هم گفته:"درخواست بنویسید، رسیدگی میشه."همون جا هم چندتا دستور به زیردستان داده و... همه اینا که گفتم شروع خوبیه. امیدوارم تا چند وقت دیگه به یه پشت میز نشین حرفه ای تبدیل نشه و مثل الان قابل دسترسی باشه ...
راستی یه سوال، این عکسه هست جلوی در ساختمون3 ، همون که دکتر نجفی داره ساختمون 3 رو افتتاح می کنه ، حالا که دکتر رفته چی کارش می کنن ؟! میگم شاید یه بار دیگه روبان میزنن و یه عکس دیگه ! ... یا شایدم مثلا این عکسه میمونه تا نسل های آینده هم دکتر نجفی رو بشناسن ! نظر شما چیه؟!
*این مطلب قرار بود یه کم زودتر پست بشه که متاسفانه نشد،اگه یه کمی از تاریخ بعضی اتفاقات گذشته دیگه باید ببخشید. البته این تاخیر مزایایی داشته مثل اینکه من فهمیدم فامیلی رییس جدید چیه؛" دکتر محمدرضایی" البته اگر اشتباه نگفته باشم!
** این تاخیر یه مزیت دیگه هم داشت ؛ باعث شد جواب یکی از سوالام رو امروز بگیرم ،چون امروز پرده وسط نمازخونه رو برداشته بودند و اون ورش هیچ خبری نبود ! یعنی خبری از سن نبود.البته حالا یه سوال دیگه پیش میاد اینکه اصلا قضیه این پرده چی بود ؟! چرا گذاشتند؟ چرا برداشتند ؟!
خیلی اوقات پیش می آید که کامپیوتر شما دچار ویروسی می شود که امکان اسکن و تشخیص آن توسط آنتی ویروس وجود ندارد و یا آنکه ویروس با تشخیص نصب بودن آنتی ویروس بروی سیستم تان عملکرد آن را دچار اختلال می کند و مانع از این می شود که شما بتوانید از آنتی ویروس خود برای اسکن کامپیوتر استفاده کنید. در این شرایط چه باید کرد؟ آیا راهی وجود دارد که بتوان در این شرایط کامپیوتر را خودمان اسکن کنیم و مشکل به وجود آمده در آنتی ویروس را برطرف کرد؟ پاسخ تمامی این سوالات مثبت است! در این ترفند قصد داریم به معرفی روشی ابتکاری و در عین حال کاربردی بپردازیم که با استفاده از آن می توانید کامپیوتر خود را شخصا اسکن کنید و ویروس موجود را پاک کنید ، بدون بهره گیری از هیچ نوع آنتی ویروسی.
اولین قدم برای اسکن کردن کامپیوترتان نمایش فایل های مخفی در کامپیوتر می باشد.
برای انجام این کار : ابتدا با مراجعه به My Computer بروی منوی Tools کلیک کنید و از منوی حاصل بر روی عبارت Folder Options کلیک کنید. سپس بروی برگه View کلیک کنید و در این برگه تیک کنار عبارت های Show Hidden Files and Folders را فعال کنید و تیک کنار عبارت Hide Extensions For Known File Types را بردارید و بروی عبارت OK کلیک نمایید.
اینک از طریق مسیر C:/Windows/system32 به پوشه System32 مراجعه کنید. پس از ورود به پوشه system32 بروی منوی View کلیک کنید و از منوی حاصل عبارت Details را انتخاب کنید.
حال در پوشه system32 بر روی جدا کننده Date Modified کلیک کنید و آنرا به سمت راست بکشید به طوری که تاریخ تمامی فایل ها به طور کامل نمایش داده شود.
فایل های نمایش داده شده در پوشه system32 فایل های سیستمی مربوط به ویندوز می باشد که اکثرا با پسوند dll می باشد و این بخش معمولا مورد هدف ویروس ها و Spyware قرار می گیرد و خود را در بین این فایل ها مخفی می کنند.
اگر دقت کنید متوجه خواهید شد که اکثر این فایلهای قرار گرفته در این بخش دارای یک زمان مشخص می باشد و این زمانها (مثلا 8/10/2004) معرف این می باشد که مایکروسافت در این تاریج برنامه مربوط به فایل مورد نظر را به پایان رسانیده است و در واقع این زمان ها هیچ ربطی به زمان نصب ویندوز ندارد. حال اگر ویروس و یا spyware به این بخش حمله کند زمان آن با زمان فایل های سیستمی موجود در پوشه system32 مطابقت ندارد و زمانی جدید تر از زمان مربوط به فایلهای سیستمی ویندوز خواهد بود و به راحتی از طریق مشاهده زمان های قرار گرفته در Date Modified قابل تشخیص می باشد. البته نکته بسیار مهم که باید توجه شود این است که نصب یک سخت افزار جدید و یا یک نرم افزار خاص می تواند فایلی را در این بخش کپی کند که زمان آن با زمان فایل های سیستم مطابق ندارد.
پس برای اینکه فایلی را در این بخش به اشتباه پاک نکنید روشی را مطرح می کنیم که این اشتباه رخ ندهد:
اگر میان فایل های واقع در پوشه system32 به فایلی برخورد کردیدکه تاریخ آن با تاریخ فایل های سیستمی ویندوز مطابقت ندارد بر روی این فایل کلیک راست کنید و گزینه Properties را انتخاب نمایید. سپس در پنجره Properties بروی برگه Version کلیک کنید و در این برگه نام کمپانی و ورژن فایل مورد نظر را مطالعه کنید.
اگر اطلاعات این فایل شامل نام کمپانی و خیلی اطلاعات دیگر برایتان آشنا نبود نام فایل مورد نظر را در موتور جستجو گر گوگل تایپ کنید و اگر در نتایج جستجو به این اشاره شده بود که این فایل ویروس است حتما آن را پاک کنید ولی اگر در نتایج جستجو به آلوده بودن این فایل اشاره نشده بود این فایل به واسطه یک سخت افزار و یا نرم افزاری به وجود آمده است.
به نقل از: ترفندستان
سلام
نمیدونم این روزها به صفحه Signup سایت یاهو مراجعه کردید یا نه؟ اگر هم ندیده باشید، احتمالا خبرش بهتون رسیده! Yahoo mail یه تغییراتی تو این صفحه داده، کار کردن باهاش ساده تر و کاربرپسند تر شده، گرافیکش هم تغییراتی داشته و در کل ظاهرش خیلی بهتر شده، اما ...
اما باطن این تغییرات اون قدرها هم قشنگ نیست، بهتره بگم خیلی هم زشته! حالا دیگه نام ایران از لیست کشورهای این سایت حذف شده، شاید با این کار میخوان بگن از نظر اونها چنین کشوری وجود نداره! یا شاید مثلا اینقدر کم اهمیت بوده براشون که لازم نیست اسمش توی لیست باشه! البته شما بشنوید ولی ... همون مثلا!!!
همین یکی دو سال پیش بود، قضیه خلیج عربی! که یادتون هست؟! ظاهرا باید یک بار دیگه تکرار بشه، قراره یک بار دیگه مسئولین یکی از شرکت های معظم امریکایی از ایرانیان عذرخواهی کنند! قراره مجبورشون کنیم به این کار ... این بار نوبت Yahoo mail رسیده !!
Hello Yahoo mail صفحه ای است که جوونای ایرانی طراحی کردند، برای اعتراض به این عمل شرکت یاهو، و حالا من و شما باید کمک کنیم تا همه مردم جهان این صفحه رو ببینند! خیلی ساده است، فقط کافیه لینک (ترجیحا) یا لوگوی اون رو تو سایت یا وبلاگ خودمون بگذاریم و به دوستانمون هم پیشنهاد کنیم ...
یه توصیه هم برای دوستانم دارم، به خصوص هم دانشگاهی ها و دانشجوها که بیشتر با سرویس های ایمیل سر و کار دارند، هیچ بعید نیست این روزها این روند مخالفت با ایران ادامه پیدا کنه و چه بسا Yahoo mail و حتی سرویس های دیگه مثل Gmail سرویس هاشون رو برای ایرانیان کاملا مسدود کنند! (همین روزهای قبل، اختلالاتی که در سرویس Yahoo mail برای بعضی ها پیش اومده بود که یادتون هست احتمالا ...) بنابراین اکیدا توصیه میکنم، نگاهی هم به سرویس های دیگه ایمیل در وهله اول غیر از Yahoo mail ، مثل Gmail و در وهله بعدی حتی سرویس های ایرانی ارایه دهنده خدمات پست الکترونیک همچون Noavar داشته باشند ...
سلام
قابل توجه شرکت کنندگان در کلاس برنامه نویسی دات نت
جلسه این هفته روز دوشنبه (به دلیل عدم حضور مهندس عواطف رستمی) برگزار نخواهد شد. جلسه آخر این دوره همزمان برای هر دو گروه روز جمعه 11/8/1386 ساعت 10 صبح الی 2 بعدازظهر برگزار می شود.
انجمن علمی کامپیوتر دانشگاه پیام نور قم برگزار میکند،
اردوی یک روزه بازدید از
نمایشگاه بین المللی الکامپ
در محل نمایشگاه های بین المللی تهران
زمان: سه شنبه 8/8/1386
علاقمندان برای ثبت نام می بایست روز دوشنبه 7/8/86 از ساعت 10 صبح الی 2 بعدازظهر به اتاق کانون و انجمن های علمی در ساختمان شماره یک مراجعه نمایند.
آیا تا به حال به این فکر افتاده اید که چگونه می توانید از منزل و از راه دور سیستم محل شرکت و یا اداره خود را به نحوی Remote کنید که حتی صفحه دسک تاپ آن را به همان شکل و شمایل بر روی سیستم خود داشته باشید .به عبارت دیگر آیا می توان به نحوی از تمامی امکانات آن سیستم بهره برده و به راحتی برنامه های آن را از راه دور اجرا کنید و بر روی سیستم خود ملاحظه کنید.
شرکت مایکروسافت با قراردادن برنامه Remote Desktop در نسخه Xp Profesional خود این امکان را برای کاربران فراهم ساخته تا از راه دور به کامپیوتری در محل دیگر دسترسی یابند .از طریق این ویژگی می توانید از منزل به کامپیوتر محل کارتان مرتبط شوید و به تمام برنامه ها ، فایلها و منابع موجود در شبکه محل کارتان ، دسترسی یابید . حتی می توانید محیط دسک تاپ سیستم محل کارتان را عینا در کامپیوتر راه دور اجرا نمائید .
در واقع شیوه کار این برنامه به نحوی است که به محض برقراری ارتباط، سیستم راه دور بطور اتوماتیک Lock می شود و مادامیکه به آن مرتبط هستید هیچ شخص دیگری نمی تواند به برنامه ها ، فایلها و سایر منابع آن دسترسی داشته باشد و هنگامیکه به محل کارتان بازگردید می توانید آن را با فشار دادن کلید های CTRL+ALT+DEL از حالت Lock خارج نمائید .
از دیگر ویژگی های این برنامه امکان login در یک زمان بر روی چند سیستم می باشد - حتی در حالتی که دیگران نیز به آن سیستم Login کرده باشند- و کاربر می تواند برنامه های آنها را بطور همزمان اجرا کند.
برای دسترسی به امکانات و اجرای این برنامه باید موارد زیر را در نظر داشته باشید :
- یک کامپیوتر که در آن ویندوز Xp Profesional نصب شده و دسترسی به محیط اینترنت و یا شبکه را دارد.
- یک کامپیوتر دیگر در منزل و یا در همان محل شرکت (که از طریق شبکه داخلی با هم مرتبط هستند) با امکان دسترسی به اینترنت ، مودم
- نام کاربری ، کلمه رمز عبور و مجوزهای مناسب
برپایی سیستم Remote Desktop :
1- به Control Panel وارد شده و سپس گزینه System را انتخاب کنید.
2- در برچسب Remote ، گزینه Allow users to connect remotely to this computer را که در پائین پنجره قرار دارد انتخاب نمائید .
3- در محیط Remote Desktop ، گزینه Select Remote Users را کلیک کنید .
4- در کادر محاوره ای Remote Desktop Users گزینه Add را انتخاب نمائید.
5- در کادر محاوره ای Select Users گزینه Locations را برای تعیین موقعیت جستجو کلیک نمائید.
6- برای تعیین نوع آبجکتها ی مورد نظرتان نیز گزینه Types را کلیک نمائید.
7- هنکامی که نام مورد نظرتان را یافتید ان را انتخاب کرده و سپس Ok را کلیک نمائید .در این مرحله نام مورد نظر شما در لیست کاربران Remote Desktop قرار می گیرد.
در این مرحله سیستم مزبور آماده برقراری ارتباط از راه دور می باشد. بدین منظور:
1- از منوی Start گزینه Programs و سپس گزینه Accessorise را انتخاب کرده و از قسمت Communications نیز گزینه Remote Desktop Connection را انتخاب کنید.
2- در این مرحله پنجره Remote Desktop Connection نمایان می شود.
3- گزینه Options را انتخاب کنید تا امکان تعیین گزینه های بیشتری برای تان فراهم شود.
4- از قسمت Computer و از منوی پائین افتادنی آن نام کامپیوتر مورنظر تان را انتخاب کنید .و یا گزینه browse more for را برای دسترسی به نام کامپیوتر های دیگر انتخاب کنید .
5- در کادر های user name و password و domain به ترتیب شناسه یا نام کاربری ، رمز عبور و نام domain مربوط به شبکه را وارد کنید.
6- سپس برای برقراری ارتباط گزینه Connect را انتخاب کنید.
یکی از مهمترین مشکلات کاربران زبانهای مختلف و از جمله کاربران فارسی زبان آن است که وجه غالب حجم اطلاعات در اینترنت به زبان انگلیسی است و برای استفاده بهینه از این اطلاعات نیاز به تسلط به این زبان وجود دارد. از طرف دیگر حجم اطلاعاتی که به زبان فارسی در حال ارایه اینترنت است رو به تزاید است و اگر چه در برابر حجم اصلی اینترنت رقم قابل توجهی نیست ولی در هر حال مواقعی پیش می آید که کاربر به جست وجو به زبان فارسی احساس نیاز پیدا می کند.
معروف ترین ابزار برای این کار استفاده از سایت جستجوگر google.com است. این سایت در حال حاضر امکان جست و جو برای زبان های مختلف را پشتیبانی می کند. برای استفاده از این قابلیت جستجوگر google.com در صفحه اول آن language tools را انتخاب کنید. در صفحه بعد روی persian کلیک کنید. نکته قابل توجه این است که در محیط جستجوگر دکمه ها نیز فارسی خواهند شد. در حقیقت شما در همان صفحه اول google.com نیز قابلیت جست و جوی فارسی را دارید. کافی است تا کلمه مورد نظر خود را به فارسی در قسمت جست و جو وارد کنید.
در اینجا مناسب است تا با نحوه تایپ کلمات فارسی در ویندوز اشاره شود. استانداردی که در حال حاظر در این گونه سیستم ها حاکم است سیستم unicode مایکروسافت است .این سیستم که مخفف universal code است و همزمان با ارایه windows 2000 معرفی شد شما را از نصب فونتهای مختلف بی نیاز می کند. ویندوز هایی که unicode را پشتیبانی می کنند علاوه بر windows 2000 و xp ، ویندوز ?? عربی است که با فارسی ساز پارسا ?? فارسی شده است.
در صورتی که کارکتر های فارسی در windows 2000 یا xp شما تعریف شده باشند همانند ویندوز پارسا ?? شما در پایین صفحه کنار ساعت مربع کوچکی را می بینید که داخل آن EN برای انگلیسی و یا FA برای فارسی نوشته شده باشد. در صورتی که FA نداشته باشید به این معنی است که کارکترهای فارسی نصب نشده است که برای نصب آن کافی است که به control panel بروید و regional and language option را انتخاب کنید و زبان فارسی را به مجموعه زبانهای مورد استفاده کامپیوتر خود اضافه کنید.
پس به طور خلاصه تا این مرحله دیدیم که سایت google.com در بانک اطلاعاتی جست و جوگر خود صفحات فارسی را که با استاندارد unicode نوشته شده باشند را اندیس می کند و بنابراین یک کاربر میتواند (به شرط آن که قابلیت تایپ کارکترها با این استاندارد را داشته باشد) در این search engine به جستجو بپردازد. این جستجوگر قابلیت دیگری را نیز دارد و آن تغییر محیط جستجو (اعم از دکمه ها و کلیدها و راهنما و...) از زبان انگلیسی به فارسی است.
جستجوگرهای دیگری نیز هستند که صفحات فارسی را اندیس می کنند که از آن جمله می توان به جستجوگرهای altavista.com و alltheweb.com و lycos.com اشاره کرد.
در altavista.com کافی است که کلمات کلیدی مورد نظر را به فارسی تایپ کنید و مطمن شوید که در قسمت results in گزینه any language انتخاب شده باشد.
همین مورد عینآ در مورد سایت alltheweb.com صدق می کند.
جستجوگر lycos.com از آنجایی که توسط alltheweb.com حمایت می شود نیز این قابلیت را پشتیبانی می کند ولی شیوه نمایش کارکتر های فارسی را به طور کامل پوشش نمی دهد.
در اینجا مناسب است تا به یک قابلیت مشترک سایت های google.com و altavista.com اشاره کنیم و آن قابلیت ترجمه از تعدادی از زبان های رایج دنیا به انگلیسی است که صد البته با توجه به سابقه عدیدی که altavista.com در این زمینه دارد تعداد بیشتری (نه زبان) را در مقایسه با google.com (که قابلیت ترجمه پنج زبان را دارد) پشتیبانی می کند. این قابلیت می تواند در مواقعی که سایت های غیر انگلیسی را مشاهده می کنید به کمکتان بیاید و امیدواریم که هر چه زودتر قابلیت ترجمه online اینترنتی به فارسی و بلعکس فراهم شود.
لیست کل یادداشت های وبلاگ
جستجو در وبلاگ
عضویت در خبرنامه وبلاگ
آمار بازدیدکنندگان