سفارش تبلیغ
صبا ویژن




سلام

عید سعید فطر رو از طرف خودم و دیگر اعضای گروه به همه ی دوستان تبریک میگم و آرزو میکنم از ایام ماه مبارک رمضان بهره کافی برده باشید، طاعات و عباداتتون مقبول درگاه حق ...

پس از تشکیل انجمن علمی کامپیوتر دانشگاه پیام نور قم، یکی از اولین بخش هایی که کارش رو شروع کرد، وبلاگ انجمن بود. هفته های اول، انعکاس اخبار و اطلاعیه های انجمن مهمترین فعالیت وبلاگ بود. پس از مدتی با گسترش اعضای گروه و البته به خواست بازدیدکنندگان، تصمیم بر این شد که وبلاگ ظاهر علمی تری به خودش بگیره و از شکل تابلو اعلانات انجمن دربیاد.
این کار به صورت خاص از تاریخ 24/3/86 و با طرح آپدیت روزانه - موضوعی وبلاگ آغاز شد که بعد از گذشت 15 هفته، تاکنون ادامه پیدا کرده و از این پس هم ادامه خواهد داشت، البته در قالبی جدید ...
از این پس روند آپدیت روزانه - موضوعی وبلاگ متوقف میشه، اعضای گروه هر کدوم به صورت شخصی و با اسم خودشون مطالب رو پست میکنند و محدودیتی در مورد موضوع و زمان درج مطلب وجود نداره. البته باید متذکر بشم که این به معنای کم کار شدن وبلاگ نیست و اتفاقا در آینده موجب فعال تر شدن وبلاگ خواهد شد. بعد از این ممکنه گاهی دو یا سه بار در یک روز وبلاگ آپ بشه و علاوه بر دسته بندی های قبلی، موضوعات جدیدی از جمله بازی های کامپیوتری، برنامه نویسی، نرم افزارهای موبایل، اخبار فناوری و هر مطلب دیگری مرتبط با رایانه رو شامل بشه.

لازم میدونم از دوستانی که در این مدت با همه ی سختی ها، کاملا مسئولانه با من همکاری کردند و زحمت تهیه مطالب رو کشیدند تشکر کنم. از خانم جلالی (آموزش)، خانم غیاثی (معرفی منابع)، آقای موسوی (سخت افزار)، خانم عبادی (اینترنت) و خانم ها صالحی و علیخانی (شناور در همه موضوعات) از طرف خودم و همه ی دوستان قدرشناس دیگه، صمیمانه تشکر میکنم.

نکته آخر اینکه توی این گروه صمیمی و پرکار، جا برای شما هم هست، به شرطی که خودتون بخواهید ...


شنبه 21/7/1386 ویرایش شد!

سلام،

جمعه گذشته، به همت بچه های کانون قرآن و نهج البلاغه و انجمن کامپیوتر و البته با کمک برخی دوستان از انجمن های دیگه، یه مراسم افطاری جمع و جور توی دانشگاه داشتیم که اکثر بچه های فعال انجمن ها و حتی برخی اساتید و مسئولین دانشگاه هم حضور داشتند ...
جای اونایی که نبودند خالی، خیلی خوش گذشت. چند تا از عکسا که خانم کشتکاران زحمتشون رو کشیدند، آماده کردم. ببینید دلتون بسوزه !

برای دیدن عکس در اندازه بزرگتر کلیک کنید!
از حدودای ساعت 5 و با قرائت زیارت آل یاسین، بچه ها کم کم جمع شدند ...

برای دیدن عکس در اندازه بزرگتر کلیک کنید!
صداش که اومد، همه خودشون رو رسوندند، الله اکبر، الله اکبر ...

برای دیدن عکس در اندازه بزرگتر کلیک کنید!
پنیر، سبزی، زولبیا، بامیه و چای + حلوا و رنگینک، سفره ی افطارمون رو رنگین کرده ...

برای دیدن عکس در اندازه بزرگتر کلیک کنید!
اولش سفره ها این شکلی بود! اما آخرش، حالا میگم ...

ادامه مطلب...

بدرود! ای همدمی که چون رو آوردی، شادی افزودی و چون رو گرداندی و رفتی، سخت اندوهگین ساختی.
بدرود! ای یاور که ما را در برابر شیطان، یاری کردی و ای همراهی که راههای نکویی را برای ما هموار ساختی.
بدرود! بسا بدی ها که به خاطر تو، از ما دور شد و چه نیکی ها که به سبب تو، ما را سرشار کرد. بدرود تو و بدرود شب قدر که از هزار ماه بهتر است.
بارخدایا! با گذشتن این ماه، خطاهای ما را فرو ریز و با بیرون شد از این ماه، ما را از گناهان بیرون آور و ما را با آن نیکبخت ترین اهل این ماه و بهره مندترین آنان در آن و برخوردارترین آنان از آن، قرار ده.
                                                                                (گزیده ای از صحیفه سجادیه)


دل نوشت !

سلام

آماده شدی؟! وسایلتو جمع کردی؟! زود باش هر چی لازم داری و می‌تونی برداری آماده کن، دیگه خیلی وقت نداریم. اومدن تا بدرقمون کنن؛ اما انگار یه سری خیلی خاص بدرقه می‌شن؛ با آب و آینه و قرآن؛ انگار یه جور دیگه از اینا خوششون اومده، حسابی میزبان از اونا راضیه.
خیلی دلم گرفته؛ یادته یه ماه پیش اومدم همین جا یه جایی رو بهت معرفی کردم؟ کلی از خوبی‌ها و قشنگی‌هاش برات گفتم. یادته گفتم یه لحظه اشاره می‌خواد؟ رفتیم؛ حالا وقت هم تموم شده، انگار میزبانمون مثل وقت استقبال به بدرقمون اومده... اما آدم میفهمه که چقدر واسمون متأسفه. متأسف از اینکه کلی بساط پهن کرده بود واسه من و تو، اما ما یادمون رفته بود که آقا اینا می‌خواد جمع بشه‌ها! مثل همیشه مشغول کارای همیشگی و روز‌مره بودیم.
نمی‌دونم تو هم مثل منی یا نه؟! مثل من که دارم دیوانه میشم، دیوانه از اینکه اونی که می‌خواستم نشدم.
انگار میزبان مهربون، همون خدای آسمون، دنبال یه بهانه می‌گشت تا من و تو رو ببره پیش خودش، اون بالا بالاها. برای هر لحظمون یه بهانه گذاشته بود. واسه سحر یه جور، موقع افطار یه جور دیگه، واسه هر دقیقه و ثانیه‌مون یه راهی باز کرده‌ بود که سریع‌السیر بهش برسیم؛ اما افسوس و صد افسوس که دیدیم و شنیدیم و انجام ندادیم.
وقتی اولای ماه بود گفتیم هنوز وقت هست، وارد دهه‌ی دوم که شدیم، گفتیم هنوز شبای قدر مونده، از اونم که گذشتیم گفتیم هنوز ده روز دیگه باقیه! اما حالا چی؟حالا چی مونده؟ این همه وعده وعید دادیم به خودمون چکار کردیم؟ حداقل تو شبای قدر. تونستی موج‌هایی رو که خدا میفرسته خوب بگیریشون یا نه؟ آنتن دهی خودت چقدر قوی بود؟ تونستی اونی‌ رو که می‌خواستی بگیری یا نه؟ چقدر به خدا قول دادی یا بهتر بگم چه قولایی دادی؟ بهش گفتی می‌خوای چه جور بشی؟ تا همین حالا چقدر پاش ایستادی؟ شاید تو هم مثل من فکر میکنی نمی‌تونی واقعاً اون طور که خدا میخواد بشی؛ با خودت بگی شاید نتونم به همه‌ی اون قول‌ها عمل کنم؛ اما بیا به خودمون بگیم : آی‌آی... اونجا خط قرمزه... پیش خدا ناامیدی راه نداره.
تو خیلی جاها خوندم که یکی از حربه‌های خیلی به درد بخور شیطان همین یأس ناامیدی است. ناامیدی از اینکه بتونی خوب بشی و خدا تو رو ببخشه. اما حواست باشه‌ها داره غل و زنجیراشون باز میشه. میدونی که با سرعت هم میان سراغ من و تو خیلی زود‌تر از اون که فکرشو کنی.
بیا همین حالا اول به خودمون بعد به خدا قول بدیم که حداقل به یکی از قول‌هامون تا سال دیگه عمل کنیم. اگر هر سال به یکی از حرفامون وفادار بمونیم کلی جلو می‌افتیم. خدا هنوز سفرشو جمع نکرده. تازه عید هم رسیده کلی هم اونجا می‌تونی آماده شی. مطمین باش اگر بخوای و به خدا توکل کنی تو یازده ماه غیر ماه رمضان هم میتونی کارهایی رو بکنی که دیگران تو ماه مبارک هم نمی‌تونن! فقط یه کم اراده و اخلاص و توکل و تلاش می‌خواد، که من مطمئنم من و تو اگر بخوایم می‌تونیم داشته باشیم.
همیشه یادمون باشه:
« وقتی خدا هست هیچ دلیلی برای ناامیدی نیست »


سلام
قابل توجه شرکت کنندگان در کلاس دات نت
جلسه این هفته روز جمعه مورخ 20/7/86 برگزار نخواهد شد !


می خوانمت آن هم با زبانی که گناه گنگش کرده است، با تو راز می گویم با دلی که جرم هایش به هلاکتش کشانده، می خوانمت ای پروردگار من، هراسان و خواهان و امیدوار و ترسان، هنگامی که خودم و گناهانم را می بینم هراسان می شوم، اما آنجا که تو را می بینم، و کرامت و لطف تو را، نه تنها از هراس بیرون می آیم که به طمع می رسم.
                                                   (
فرازی از دعای ابوحمزه ثمالی)


اینترنت :

در عصر کنونی با افزایش تعداد کاربران اینترنتی و نیز علاقه مندی کاربران به گوش دادن به موسیقی سرویس Podcast از محبوبیت ویژه ای برخوردار شده است. یکی از دلایل محبوبیت آن به روز بودن، دانلود خودکار آن و نیز قابلیت استفاده آن در دستگاه های پخش موسیقی است.
پادکست یک فایل رسانه ای
است که به وسیله مشترکین و از طریق اینترنت توزیع می شود و اغلب برای استفاده در دستگاه های قابل حمل و رایانه های شخصی مناسب است. این رسانه می تواند هم به عنوان گیرنده و هم فرستنده عمل کند.
میزبان و برنامه ریز این رسانه ها را پادکستر می نامند. برای اولین بار کلمه
Podcast در مورد دانلود فایل در دستگاه های پخش موسیقی آی پاد شرکت اپل به کار برده شد. وب سایت های پادکستر ممکن است دانلود مستقیم یا گسترده ای را ارائه دهند. وجه تمایز پادکست ها با سایر فرمت های صوتی دیجیتالی، دانلود خودکار آنها است که توسط نرم افزارهای ویژه از جمله RSS یا ATOM امکان پذیر است.
این خدمات رسانی ها برای اولین بار در سال
???? ارائه شده است و تجهیزات فنی آن نیز در سال ???? در دسترس کاربران اینترنتی قرار گرفت و در سال ???? وب سایت ها و نرم افزارهای معروفی منتشر شد.
به زبان تخصصی تر، این خدمات پادکست یک دستگاه خودکاری است که توسط آن فایل های رایانه ای چند رسانه ای از سرور به کلاینت منتقل می شود. به طور کلی این فایل ها علاوه بر اینکه شامل فایل های صوتی و تصویری می شود توانایی ارائه فایل های عکسی، متنی،
PDF و غیره نیز می شود.
مسئولین
این سرویس ها در ابتدا باید یک فایل مشخص را (به عنوان مثال یک موسیقی با فرمت MP3) وارد شبکه اینترنت کنند. این عمل معمولا با قرار دادن فایل مورد نظر در وب سرورهای عمومی امکان پذیر است البته سایت معروف BitTorrent نیز برای این منظور استفاده می شود و نیازی نیست که حتما فایل ها به صورت عمومی قابل دسترسی باشند. به زبانی دیگر، آن فایل مد نظر باید در یک آدرس اینترنتت URL قرار گیرد.
در مرحله
بعد مسئول باید وجود فایل مذکور را با بازخوانی آن در فایل دیگری که Feed نامیده می شود تصدیق کند
Feed
. یک لیست از آدرس های اینترنتی است که توسط آن بخش های مختلف یک نمایش قابل دسترسی است. این لیست اغلب در فرمت های RSS و یا ATOM منتشر می شود که سایر اطلاعات مربوط به فایل از جمله تاریخ انتشار، موضوع و نسخه های متنی را فراهم می آورد.
این
Feed ها در یک وب سرور ارائه می شود و در دسترس مشترکین قرار خواهد گرفت. علاقه مندان می توانند برای به عضویت درآمدن و مدیریت فیدهای خود از یک نرم افزار جمع آوری کننده از قبیل Podcatcher یا Podcast receiver استفاده کنند. این برنامه ها همیشه فعال هستند یعنی همزمان با روشن شدن رایانه آن هم فعال می شود و دانلود از ادامه آن آغاز می شود، یعنی در صورت اضافه شدن فایل رسانه ای جدید این برنامه دانلود خود را آغاز خواهد کرد. تقریبا ?? درصد از این پادکست ها در دستگاه های قابل حمل و ?? درصد از آنها در رایانه های شخصی استفاده می شود.
این فایل ها که اغلب صوتی هستند، قابل انتقال به دستگاه های پخش موسیقی آی پاد بوده و کاربران می توانند در زمان مورد نظر به آن گوش دهند. از آنجایی که
فرمت این فایل ها MP3 بوده در هر رایانه ای قابل اجرا هستند. توسط سرویس RSS کاربران می توانند از انتشار فایل های موسیقی جدید مطلع شوند و آن را به صورت خودکار دانلود کنند.

منبع : پورتال اینترنتی شروکس

-----------------------------------------------------------------------
لینک شماره 93 :
http://www.mytennis4u.com/edu/biorhythm.htm
تا حالا به این فکر کردید که چرا آمادگی ذهنی، جسمی و روحی شما همیشه یکسان و یکنواخت نیست؟ و اینکه چطوری میشه تغییرات اون رو پیش بینی کرد ؟!
راحت تر بگم، اصلا میدونید نمودار زیست آهنگ (Biorhythm) چیه ؟

پایان


خدای من! مرا با عقوبت خویش ادب مکن. و در حایل شدن هایت مرا به مکر مگیر و در نقشه قرار مده.
کجا من به خوبی ها می رسم ای پروردگار من، در حالی که این ها جز در تو نیست. کجا من نجات می یابم، در حالی که نجات جز به وسیله تو ممکن نیست.
                                               (
فرازی از دعای ابوحمزه ثمالی)


سخت افزار :

همانطور که می دانید یکی از اصلی ترین عملیات کامپیوتر در هنگام روشن شدن عملیات POST یا Power On Self Test می باشد که تمامی نرم افزارها و قطعات سخت افزاری لازم برای بوت سیستم را تست کرده و آماده به کار می کند و در واقع کامپیوتر شما بعد از فشردن کلید Power توسط شما، در ابتدا تمامی فرمان ها را از بایوس کامپیوتر دریافت می کند. از اینرو بایوس وظیفه دارد که مشکلات سخت افزاری را به شما گوشزد کند. همه بایوس ها در هنگام درست بوت شدن سیستم یک بوق کوتاه در شروع کارد می زنند که این بوق به معنی درست و کامل کار کردن تمامی نرم افزارها و سخت افزارهای اصلی سیستم است. اما گاهی نیز اتفاق می افتد که یک یا چندی از برنامه ها یا قطعات معیوب شده یا به عللی از انجام وظیفه باز می مانند، اینجاست که بایوس با تنها راه ارتباطی مستقیم با کاربر (بوق) شما را آگاه می سازد. اما تا وقتی که از مفهوم بوق های بایوس اطلاع نداشته باشید، تشخیص اینکه کدام یک از قطعات وظیفه خود را به خوبی انجام نمی دهد، تقریبا غیر ممکن است و رفع اشکال را با سختی و مشقت بسیار همراه می کند. در ادامه بوق های اصلی دو شرکت بزرگ تولید کننده تراشه بایوس AWARD و AMIBIOS را شرح داده ایم.

کدهای بوقی بایوس AWARD:
بایوس آوارد عمدتا به پیام های خطا برای آگاه کردن کاربران از وجود مسئله اتکا دارد، اما چند کد بوقی مشهور وجود دارد که این تراشه بایوس تولید می کند:

نامحدود (تکرار شونده)، خطای حافظه سیستم
یک بوق بلند پس از دو بوق کوتاه، خطای کارت گرافیک
یک بوق بلند پس از سه بوق کوتاه، خطای گرافیک یا حافظه گرافیک
بوق های با ارتفاع بالای نامحدود (تکرار شونده)، خطای داغ شدن پردازنده
بوق های با ارتفاع بالا، با ارتفاع پایین (تکرار شونده)، خطای پرازنده

کدهای بوقی بایوس AMIBIOS:
بایوس AMIBIOS محصول شرکت American Megatrends یکی از بایوس های متداول است و آخرین نگارش آن تعدادی کد بوقی دارد که اشکالات زمان بوت شدن را به کاربران می گوید:

تعداد بوق ها در زمان قبل از POST
1 بوق، دیسکت را در دیسک ران A: قرار دهید.
2 بوق، فایل
AMIBOOT.ROM بر روی دیسکت بوت شدنی نیست.
3 بوق، خطای حافظه سیستمی
4 بوق، عملیات روزآمد سازی بایوس موفقیت آمیز بوده است
5 بوق، خطای خواندن دیسک
6 بوق، خرابی فرمان صفحه کلید
7 بوق، حافظه فلش بایوس تشخیص داده نشده است
8بوق، خرابی کنترل کننده دیسکت ران
9 بوق، خطای مجموع بررسی
(checksum) بایوس
10 بوق، خطای پاک کردن حافظه
فلش
11 بوق، خطای برنامه سازی حافظه فلش
12 بوق، اندازه فایل
AMIBOOT.ROM درست نیست (یا حضور ویروس)
13 بوق، نا همسانی تصویر (
BIOS فایل ROM دقیقا همان نسخه درون بایوس نیست)

تعداد بوق ها در زمان POST
1 بوق، خطای Timer احیای حافظه سیستم
2 بوق، خطای پریتی حافظه سیستم
3 بوق، خطای آزمایش خواندن / نوشتن حافظه سیستم
4 بوق، زمان دار تخته مدار مادر کار نمی کند
5 بوق، خطای پردازنده
6 بوق، کامپیوتر نمی تواند به حافظه حالت حفاظت شده برود
7 بوق، خطای استثنای عمومی (مربوط به پردازنده)
8 بوق، خطای حافظه نمایش (مربوط به کارت ویدئویی)
9 بوق، خطای مجموع بررسی
AMIBIOS ROM
10 بوق، خطای خواندن / نوشتن رجیستر
CMOS
11 بوق، اشکال آزمایش حافظه نهان
(cache)

نکته: اگر موقع عملیات POST یک، دو یا سه بوق بشنوید، تعویض کارت های RAM را در نظر بگیرید یا دست کم آن ها را بررسی کنید تا اطمینان یابید که درست نصب شده اند. اگر در عملیات POST هشت بوق بشنوید اطمینان یابید که کارت ویدئویی درست نصب نشده است، ممکن است لازم باشد که آن را عوض کنید. اگر موقع عملیات POST تعداد بوق ها با آنچه گفته شد متفاوت بود (چهار تا هفت یا 9 تا یازده بوق)، ممکن است یک مسئله جدی در تخته مدار مادر یا قطعات دیگر وجود داشته باشد، کامپیوتر را به یک تعمیرگاه تخصصی ببرید.

-----------------------------------------------------------------------
لینک شماره 92 :  http://www.harmonytalk.com
گفتگوی هارمونیک ...


تو میدانی که من را جز تو پروردگاری نیست. تنها تویی، برای تو شریکی نیست، که از تو ببرم و با او پیوند بخورم.
تو گفته ای و گفته ی تو ثابت است و وعده تو راست. تو گفته ای که « درخواست کنید خدا را از فضلش که به راستی او به شما مهربان است... » 
                                                 (
فرازی از دعای ابوحمزه ثمالی)


<      1   2   3   4   5   >>   >



لیست کل یادداشت های وبلاگ

OpenCube Drop Down Menu (www.opencube.com)