سفارش تبلیغ
صبا ویژن




سلام
پیرو تلاش دوستانتون در واحد آموزش دوره جدید کلاس های آموزش ویندوز و اینترنت همانند ترم گذشته برگزار خواهد شد.
این دوره همانند گذشته به هدف آشنایی دانشجویان جدیدالورود با مفاهیم ویندوز و اینترنت می باشد و در پایان دوره هیچ مدرکی به شرکت کنندگان اعطا نخواهد شد.
بر اساس رویه جدید انجمن که پیش از این در اینجا به اطلاع دوستان رسید، این دوره ها با همکاری شرکت کنندگان آن برگزار خواهد شد. لذا دوستانی که تمایل دارند در برگزاری این دوره ها همکاری کنند آمادگی خود را در همین جا یا در زمان ثبت نام اعلام نمایند.

لازم به توضیح است که در صورت عدم همکاری شرکت کنندگان این دوره ها، کلاسها برگزار نخواهد شد و هزینه دریافتی به ثبت نام کنندگان عودت داده خواهد شد.

این دوره ها ویژه دانشجویان ترم های اول و دوم رشته های مهندسی کامپیوتر و علوم کامپیوتر است.
هزینه این دوره 2000 تومان می باشد.

همچنین واحد آموزش انجمن قصد دارد برای دانشجویان ترم اول، کلاس رفع اشکال پاسکال برگزار نماید. این کلاسها در محل سایت و به هدف افزایش مهارت های برنامه نویسی برگزار خواهد شد.

ثبت نام در این دوره فقط به منظور ایجاد نظم بیشتر در برگزاری کلاس ها بوده و این کلاس رایگان می باشد.

زمان ثبت نام دوره ها: چهارشنبه و پنج شنبه 8/8 و 8/9
ساختمان شماره 2 - طبقه پایین - اتاق روباتیک


CyberSearch این ابزار جستجو، در آدرس بار فایرفکس 3 اضافه می شود.
دارای ویژگی های زیر است

• محدود کردن جستجو ها در یک سایت
با استفاده از سیستم کلمات کلیدی می توانید سرچ ها را به یک سایت محدود کنید. برای مثال با ساختن واژه کلیدی ( wiki ) که سایت ویکیپدیا رو برمی گرداند می توانید نتایجی رو ببیند که مسلما با سرچی که از طریق واژه کلیدی (cybernet ) که برای سایت cybernetnews.com ساخته شده، متفاوت خواهد بود،حتی می توانید چند سایت را به یک واژه کلیدی نسبت بدهید فقط لازم است برای جداسازی وب سایت ها از علامت کاما استفاده کنید
توجه : این ویژگی فقط برای موردهای Google Web, Blog, Image قابل دسترس هست (یعنی فقط برای سایت هایی که این وِیژگی ها را دارند می توان جستجو رو محدود کرد)

• کلمات کلیدی هوشمند
این ویژگی عالی به صورت پیش فرض در زمانی که یادآوری کلمات کلیدی مشکل می باشد،در نظر گرفته شده به این صورت که فقط کافیه URL رو تایپ کنید و با یک فاصله اون را از موضوعی که می خواهید در موردش سرچ انجام دهید جدا کنید ، شما به سرعت نتایجی رو می رسید.

همینطور می توان بعد از یک ادرس طولانی در address barیک فاصله تایپ کرد و به سرعت لیستی از لینک های مربوطه ( در صورت وجود ) از صفحه وبی که هم اکنون در آن هستیم را برای ما نشان دهد.


ادامه مطلب...

فایرفاکس به خاطر ویژگی های منحصر به فردش یکی از محبوب ترین مرورگرها در بین کاربران می باشد . که از میان ان ویژگی های برتر ، می توان به جستجوی اسان در این مرورگراشاره کرد .
" Awesome bar" یکی از نکات جالب  فایرفاکس 3  برای جستجو  هست ،  به عبارتی کلمه کلیدی وارد شده در آدرس بار از میان بوک مارک ها و History  که بر اساس بیشترین بازدید از سایت های مربوطه مرتب شده ، تمیز داده می شود،  بر این اساس همواره شامل پیشنهاد هایی  برای جستجو بهتر می باشد .همانطور که می دانید  راه های زیادی برای سرچ در فایرفاکس وجود دارد ، اما مسلما  گزنیش بهترین ها همیشه مسئله بوده ،با معرفی این سه افزونه که در ذیل بیان شده شما رو با جستجوی اسان تر اشنا می کنم که دارای قابلیت های نظیر دستیابی اسان، هوشمند  و سریعتر عمل کردن   دیدن بخشی از صفحه قبل از لود شدن و ... می باشد
برای اد کردن این 3 افزونه ، می بایست فایرفاکس 3 را ازاینجا نصب کنید


Inquisitor  یک ابزار جستجوی سریع ، هوشمند و منعطف که با یاهو و گوگل کار می کند، این افزونه  در ابتدا  در مرورگر Safari اضافه شد که حوزه جستجو فقط در سایت یاهو انجام می شد. و الان این افزونه  به فایر فاکس    (از نسخه 2 تا3.1b2pre ) واینترنت اکسپلوره هم اضافه شده،  روش  انجام کار به این صورت که  بعد از تایپ موضوع موردنظر  نتایج جستجو در قالب یک منوی دارپ دون ظاهر می شود که شامل : لیستی از بهترین سایتهای مربوطه ،  لغاتی تکمیلی تر برای سرچ  بیشتر،  همچنین دسترسی آسان به موتورهای جستجو نظیر Flickr  Wikipedia  و ... هست که می توان در آپشن آن،سایت های دیگری رو اضافه نمود ،همینطور وب سایت هایی که  قبلا بازدید شده  را با نشانه ای مشخص میکند.
Inquisitor به طور پیش فرض از یاهو استفاده می کند اما می توان با تغییر تنظیمات بر روی سایت گوگل سوئیچ کرد.



دانلود:     Inquisitor 1.0.2
منبع : Web worker daily  

سلام،

قابل توجه دوستان شرکت کننده در کلاس HTML

به دلیل عدم وجود هماهنگی های لازم، جلسه آخر این کلاس روز شنبه این هفته برگزار نشده به زمان دیگری موکول می شود.
زمان برگزاری این جلسه طی هفته جاری به اطلاع دوستان خواهد رسید...


 انــــــــــواع داده‌های رجیستری

هر مقدار رجیستری به صورت یکی از پنج نوع داده اصلی (که قبلا اشاره شد) ذخیره می‌شود. این پنج نوع عبارتند از :
(String Value) REG_SZ
این نوع، یک رشته استاندارد است که برای نمایش مقادیر متنی قابل خواندن به کار می‌رود ."SZ" مخفف "String Zero" می‌باشد.
(Binary Value) REG_BINARY
این نوع، مقادیر را بصورت داده‌های باینری خام ذخیره می‌کند .اکثر اطلاعات مربوط به اجزای سخت افزاری بصورت داده‌های باینری هستند و میتوانند در یک ویرایشگر بصورت هگزادسیمال نمایش داده شوند.
(DWORD Value) REG_ DWORD
این نوع،داده‌ها را بایک عدد چهار بایتی یعنی محدوده 0 تا 4249672295 نمایش می‌دهد و معمولا برای مقادیر بولی بکار می‌روند.مثلا 0 برای غیر فعال و 1 برای فعال و... .بسیاری از پارامترها برای راه‌اندازهای ابزارهاو سرویس‌ها ،از این نوع‌اندو می‌توانند در Regedit32 به صورت باینری ،هگزادسیمال و دسیمال ودر Regedit بصورت هگزادسیمال و دسیمال نشان داده شوند. DWORDمخفف جمله "Double Word " می‌باشد.
(Expandable String Value) REG_EXPAND_SZ
این نوع، یک رشته داده‌ای قایل رشد است که یک رشته ، شامل یک متغییر می‌باشدکه با فراخوانی توسط برنامه‌های کاربردی ،جایگزین می‌شود.برای مثال مقدار "%SystemRoot%" با مکان واقعی پوشه‌ای که شامل سیستم فایلی NT می‌باشد جایگزین می‌شود.(این نوع تنها در ویرایشگر رجیستری مربوط به ویندوز XP و یا یک نسخه پیشرفته ویرایشگر رجیستری نظیر REGEDT32 قابل دسترس است ).
(Multi String Value) REG_MULTY_SZ
این نوع ، یک رشته چند گانه است که جهت نمایش مقادیری شامل لیست‌ها یا مقادیر چندگانه‌ای بوده و هر کدام توسط یک کارکتر NULL از هم جدا شده‌اند،به کار می‌رود.(این مقدار در ویندوز XP و یا هنگام استفاده از یک ویرایشگر رجیستری پیشرفته مثل REGEDT32، قابل دستیابی است).
انواع دیگر داده‌های رجیستری که در ویرایشگرهای استاندارد رجیستری قابل دستیابی نیستند ،عبارتند از :
REG_WORD_LITTLE_ENDIAN : یک عدد 32 بیتی با قالب Little_Endian
•REG_WORD_BIG_ENDIAN: یک عدد 32 بیتی با قالب Big_Endian
•REG_NONE: یک نوع مقدار تعریف نشده.
•REG_QWORD:یک عدد 64 بیتی .
•REG_QWORD_LITTLE_ENDIAN: یک عدد 64 بیتی با قالب Little_Endian
•REG_RESOURCE_LIST: یک لیست منابع از راه‌اندازهای سخت‌افزاری .
•REG_LINK: یک ارتباط سمبلیک Unicode که به طور داخلی استفاده می‌شود.برنامه‌های کاربردی از این نوع استفاده نمی‌کنند
.

ادامه مطلب...

شاید برای شما پیش آمده باشد که در جایی بوده اید که احتیاج به اطلاعات کامپیوترتان داشته اید ولی نتوانسته اید به آن دسترسی داشته باشید. امروز روشی را به شما معرفی و آموزش می دهم که دیگر حسرت در دسترس نبودن کامپیوتر خود را نخورید.  

برای این منظور شما می توانید از امکان دسترسی به کامپیوتر از راه دور استفاده کنید که البته نرم افزار های زیادی برای این منظور طراحی شده اند ولی من روشی را به شما اموزش می دهم که نیاز به نرم افزار های جانبی نباشد و از طریق برنامه ی Remote control که در هنگام نصب ویندوز بر روی کامپیوتر شما نسب می شود می توانید این کار را انجام دهید . 
برای این کار باید چند مرحله تنظیمات نیاز داریم که به ترتیب بهتون میگم :
تنظیمات کامپیوتر میزبان(سیستم خودتان) :
1
- در Control Panel به قسمت network connection بروید.
2- بر روی Creat new connection کلیک کنید .
3- دکمه ی next را بزنید.
4- در پنجره Network connection type گزینه ی Setup an advances connection رو انتخاب کنید و next را بزنید .
5- گزینه ی Accept incoming connection را انتخاب کنید و سپس next رابزنید.
6- در  پنجره ی Divice for Incoming سخت افزار مودمتان را انتخاب کنید(تیک بزنید)و سپس next را بزنید.
7- در پنجره ی بعد گزینه ی Do not allow virtual private connections  را انتخاب کنید و به وسیله ی next به مرحله ی بعد بروید.
8- در پنجره ی User permission یک نام کاربری بسازید (و  یا اینکه از میان کاربران موجود در لیست یکی را انتخاب کنید) برای ساختن کابر جدید می توانید از گزینه ی Add استفاده کنید، و بعد با انتخاب کاربر مورد نظر به وسیله ی next به مرحله ی بعد بروید.
9-در پنجره ی بعد اگر با تنظیمات این قسمت آشنا نیستید بدون تغییر آنها گزینه ی next را بزنید.
10- در مرحله ی آخر نیز گزینه ی finish را برای اعمال تغییرات بزنید.
11- خاصیت Remote Desk top را فعال کنید، برای این کار به آدرس   Control panel/systems/remote/remote desktop بروید و گزینه ی Allow Users to connect remotely to this computer را تیک بزنید ( در این قسمت در زیر جمله ی Full computer name: اسم کامپیوتر شما قرار دارد که بعدا به آن نیاز پیدا میکنیم)  و سپس ok کنید.

حالا سیستم ما برای ورود از طریق کامپیوتر دیگر آماده شد.

تنظیمات سیستم مهمان(وارد شونده) :

ادامه مطلب...

سلام
تصمیم گرفتم یک سری مطالب پیوسته درچند پست متوالی در مورد رجیستری کامپبوتر بذارم.امیدوارم براتون مفید باشه.
بخش اول:
رجیستـــــــری چیست ؟
رجیستری بانک اطلاعاتی یا پایگاه داده‌ای است با ساختار درخت واره که برای ذخیره تنتظیمات و خصوصیات نسخه های 32 بیتی ویندوز شامل ویندوز های 95 , 98 , me , 2000 , NT و XP استفاده میشود . رجیستری شامل اطلاعات و تنظیمات مربوط به سخت افزار , نرم افزار , کاربران و ظاهر کامپیوتر شماست . هر وقت که شما تغییری در کنترل پنل تان می دهید یا نرم افزاری نصب می کنید و یا قسمت مربوط به فایل های سیستمی رادستکاری می کنید , این تغییرات در قسمت رجیستری ثبت و ذخیره می شود . فایل هایی که قسمت رجیستری را تشکیل می دهند بسته به نوع ویندوز متفاوتند .
در ویندوز 95 و 98 دو فایل مخفی در دایرکتوری ویندوز وجود دارند که USER.DAT و SYSTEM.DATنامیده می شود .
در ویندوز me علاوه بر این دو فایل , فایل دیگری نیز بنام CLASSES.DATوجود دارد .
اما در ویندوز 2000 و XP فایلهای مربوط به رجیستری بطور جداگانه در دایرکتوری

%SystemRoot%\System32\Configقرار دارند .
این فایل ها بطور مستقیم قابل ویرایش نیستند . به این معنی که شما نمی توانید مثلا در ویندوز 98 فایل USER.DAT را باز کنید و آنرا تغییر بدهید بلکه شما باید برای انجام تغییرات از ابزاری مانند Registry Editor استفاده کنید .این ابزار در خود ویندوز وجود دارد و هنگام نصب ویندوز نصب می شود.

ادامه مطلب...

نزدیک 90% از بازدید کنندگان یک سایت از طریق موتورهای جستجو به آن می رسند. شما اگر وب مستر هستید و یا وبلاگ دارید این ترفندها خیلی به درد شما می خورد تا با گوگل بهتر کار کنید.
cache:www.mysite.com
با استفاده از این دستور، سایت مورد نظر ما اگر توسط گوگل ذخیره شده باشه، آخرین نسخه ذخیره شده در سرورهای گوگل رو برای ما نشون میده.البته معمولا ورژن ذخیره شده مربوط به روزهای  گذشته می باشد.با این روش می توانید ببینید سایت مورد نظر آخرین بار چه زمانی توسط گوگل ذخیره شده.
link:www.mysite.com
با این دستور گوگل کلیه سایت هایی که به سایت مورد نظر ما در اینجا( mysite.com ) لینک داده اند را لیست می کند. 
 related:www.mysite.com
اگر می خواهید سایت های هم خانواده و شبیه به سایت مورد نظر خود را پیدا کنید از این دستور استفاده کنید.تا اونجایی که من دیدم این دستور بیشتر برای سایت های معروف جواب میده. 
 info:www.mysite.com
اطلاعاتی در مورد سایت مورد نظر، که گوگل میتواند ارایه کند.
 site:www.mysite.com myword
با استفاده از این روش کلمه مورد نظر خودمون رو می تونیم در یک سایت جستجو کنیم. به جای myword کلمه یا کلمات مورد نظر و به جای mysite سایتی که می خواهیم در آن جستجو کنیم قرار می دهیم.

allintitle:word1 word2 word3
در این روش نتایج جستجو محدود می شود به کلماتی که در عنوان (title) سایت ها بکار رفته.در این مثال کلیه سایت هایی که کلمات word1 word2 word3 در قسمت عنوان آنها بکار رفته لیست می شوند. 
intitle:word1 word2 word3
جستجوی word1 در قسمت عنوان و word2 و word3 در عنوان و متن سایت ها.

allinurl:word1 word2 word3
گوگل در این روش کلیه سایت هایی که در آدرس آنها (URL) کلمات مورد نظر ما به کار رفته را لیست می کند. 
inurl:word1 word2 word3
جستجوی word1 در آدرس سایت ها و بقیه کلمات در قسمت آدرس و متن سایت ها. 
filetype:myfiletype
اگر به دنبال فایل هستید با این روش می تونید فایل هایی که پسوند خاصی دارند را جستجو کنید.مثلا  filetype:doc به دنبال فایل های doc می گردد.
intext:word1 word2
با این روش گوگل تنها در متن سایت ها به دنبال کلمات می گردد و از سرچ در عنوان و آدرس سایت ها صرف نظر می کند.


شهادت امام صادق علیه السلام بر شیعیان مکتب آن امام تسلیت باد.

 گوهری از گنجینه جعفری:
برآوردن حوائج و نیازمندى هاى مؤمن از هزار حجّ مقبول و آزادى هزار بنده و فرستادن هزار اسب مجهّز در راه خدا، بالاتر و والاتر است.


<      1   2      



لیست کل یادداشت های وبلاگ

OpenCube Drop Down Menu (www.opencube.com)