سفارش تبلیغ
صبا ویژن




معرفی منابع و اشخاص :

امروز قصد دارم سه سایت غیر ایرانی رو بهتون معرفی کنم که بخصوص برای دانشجویان رشته کامپیوتر و علاقه مندان به برنامه نویسی مطمئنا کارایی زیادی دارند. شما می تونید از این سایت ها برای جستجوی تخصصی سورس کد های زبان های مختلف استفاده کنید و از تجربیات برنامه نویسان سراسر جهان برای بالا بردن توانایی های برنامه نویسی خودتون بهره بگیرید.

1. http://www.codeproject.com
تا حالا سایتی رو دیدید که بیش از 10000 نفر کاربر آنلاین در هر لحظه داشته باشه ! اگر نه این سایت رو باز کنید و یه نگاهی به گوشه بالا سمت چپ سایت بندازید ... Code Project شکل گرفته برای حمایت از برنامه نویسان، از طریق محلی که بتونن دور هم جمع بشن و ایده هاشون رو با هم در میون بگذارند. این تعریفی است که سازندگان این سایت دارند.
اینجا یکی از بزرگترین منابع سورس کد زبان های مجموعه .NET (از جمله VB، C#، ASP) است که میتونم بهتون معرفی کنم. علاوه بر اینها میتونید کدهای مرتبط با SDKs، MFC، برنامه نویسی گرافیکی، پایگاه داده و کلی موارد دیگه رو هم اینجا پیدا کنید، با تکنولوژی های روز برنامه نویسی آشنا بشید و جدیدترین مقالات رو بخونید. در این سایت سوالات شما در زمینه برنامه نویسی رو پاسخ میدن و حتی میتونید برنامه های نوشته شده توسط خودتون رو برای این سایت بفرستید تا به برنامه شما نمره بدن! پیشنهاد میکنم اگر این سایت رو باز کردید حتما سری به صفحه معرفی سایت بزنید. در این صفحه اطلاعات جالبی هم در مورد دست اندرکاران اون خواهید دید.

2. http://www.codase.com
در این سایت میتونید سورس کد های C، C++ و Java رو جستجو کنید که ظاهرا در آینده قراره زبان های دیگه ای هم به اون اضافه بشه. از دیگر امکانات سایت امکان جستجوی کد بر اساس پلت فرم های مختلف از جمله Windows، Linux و Java است که قابلیت منحصر به فردی به حساب میاد. همچنین این سایت قابلیت جستجو بر اساس اسم متد، تعریف متد، تعریف کلاس و ... رو داره. ظاهرا دست اندرکاران سایت خیلی هم به آینده کارشون امیدوارند و کلی برنامه برای اون دارند. از جمله اینکه یه Roadmap یا همون برنامه ریزی بلند مدت برای خودشون دارن که 7 مرحله داره و فعلا در مرحله اول به سر می برن. اگر میخواهید بیشتر از این سایت بدونید، سری به صفحه معرفی سایت بزنید.

3. http://www.koders.com
این سایت ادعا میکنه که بیش از 700 میلیون خط کد داره که تقریبا همه ی زبان های برنامه نویسی معروف رو شامل میشه. در این سایت امکان جستجوی کدها فقط به تفکیک زبان و مجوز استفاده ی اون ها در اختیار کاربران قرار گرفته که البته با استفاده از ترفندهایی که در صفحه اصلی سایت هم به اونها اشاره شده، میشه جستجو رو دقیق تر و محتوایی تر کرد. 33 زبان برنامه نویسی در لیست زبان هایی که سایت پشتیبانی میکنه اومده که من یکی تا حالا حتی اسم نزدیک به نصف اون ها رو نشنیده بودم !! در مورد این سایت هم اگر اطلاعات بیشتری میخواهید سری به اینجا بزنید.

-----------------------------------------------------------------------
لینک شماره 33 : http://www.shahnameh.com
اما لینک امروز دیگه آخر ایرانیه، شاهنامه ...


معرفی نرم افزار :

با رایج شدن گوشی‌های تلفن همراه دوربین دار در سراسر جهان، فرمت 3GP که مخصوص ذخیره فیلم این نوع گوشی‌ هاست بین کاربران بسیار رایج شده است. اما مشکل عمده در عدم پشتیبانی Windows Media Player از این فرمت می‌باشد. بنابراین کاربران برای تماشای فیلم گرفته شده توسط تلفن همراه خود به مشکل بر می‌خورند! همچنین فرمتهای تصویری قابل اجرا در کامپیوتر به دلایل زیادی در گوشی های موبایل قابل اجرا نیستند اگر هم قابل اجرا باشند حجمشون اونقدر زیاده که با حافظه گوشی های موبایل اصلا سازگاری ندارند.

شرکت ImTOO Software Studio نرم‌افزاری تحت عنوان ImTOO 3GP Video Converter عرضه کرده است که یک مبدل فایل‌های تصویری قدرتمند می‌باشد. این نرم افزار قادر است فرمت 3GP را به فرمت‌های رایج مانند AVI و یا MPEG یعنی mpg, mpeg, dat, vob تبدیل نماید تا شما به آسانی بتوانید این فایل‌ها را در کامپیوتر و یا بر روی Player خانگی تماشا نمایید. دیگر ویژگی قدرتمند این محصول توانایی تبدیل فرمت‌های avi، mpeg1، mpeg2، mpeg4، wmv، mp4، mov، yuv، dv، rm و h264 به 3GP همراه با کم کردن سایز کلیپ ها تا 10/1 و یا بیشتر برای خوانده شدن در تلفن‌های همراه می‌باشد.

این نرم افزار محیط بسیار راحت و زیبایی داره و کاربران آماتور هم برای استفاده از اون مشکلی نخواهند داشت. همچنین سرعت ImTOO 3GP Video Converter برای تبدیل فایلهای تصویری بسیار بالاست که از ویژگیهای مهم نرم افزار محسوب میشه. دیگه اینکه این نرم افزار قادر به استخراج صدا از تمامی این فرمت‌ها و همچنین قابلیت تبدیل برخی فرمت های دیگر غیر از 3GP به یکدیگر را دارا است.
اطلاعات بیشتر در مورد این نرم افزار رو میتونید از سایت سازنده بگیرید.

دانلود ImTOO 3GP Video Converter v3.1 (13.80 MB)

دانلود سریال برنامه

-----------------------------------------------------------------------
لینک شماره 32 : http://www.markcarey.com/mars
وبلاگ مارس روور مطالب جالب، خواندنی و صمیمانه ای در مورد مریخ داره در ضمن پر از عکس های عالی و به روز از این سیاره است.


آموزش :

روش نصب ویندوز XP بصورت خودکار
به طوری که در حین نصب هیچ سوالی از کاربر نپرسد حتی شماره سریال ویندوز !
همانطوری که می دانید هنگامی که قصد نصب ویندوز را داشته باشید (Clean Install) در حین نصب لازم است سوالاتی پیرامون نام کامپیوتر، نوع رزولوشن، کلمه عبور Admin، شماره سریال ویندوز و ... را پاسخ دهید. این مساله باعث می شود که شما دقایقی طولانی را کنار سیستم باشید تا نصب ویندوز به مراحل نهایی نزدیک شود. این مساله اگر لازم باشد روزانه تعداد زیادی ویندوز نصب نمایید، بیشتر نمایان می شود. با استفاده از ابزاری که در سی دی ویندوز XP در فولدر Support قرار داده شده، آن هم در یک فایل Cab !!! براحتی نسبت به نصب خودکار ویندوز اقدام نمایید.

حال روش کار :
در سی دی ویندوز XP به مسیر زیر مراجعه نمایید :    Support\Tools\
فایل Deploy.Cab را بر روی یکی از درایوهای هارد کپی کنید. سپس آنرا باز کرده (از طریق برنامه Zip Magic یا Winzip یا در خود ویندوز XP اگر بر روی فایل دو بار کلیک کنید باز می شود.) و فایل Setupmgr.Exe را از درون این فایل Cab کپی کرده و درون یک درایو از هارد کپی نمایید.

بر روی Setupmgr.Exe کلیک کنید. پنجره ای باز می شود. آنرا Next کنید. سپس گزینه زیر را انتخاب کرده و Next کنید: Create A New Answer File. مطمئن شوید که گزینه Windows Unattended Installation علامت زده شده باشد سپس Next کنید. در این صفحه نوع ویندوز خود را انتخاب نمایید در اینجا ویندوزXP Professional  را انتخاب می کنیم و Next می کنیم. گزینه Fully Automated را علامت بزنید و Next کنید.

در اینجا صفحه Distribution Folder نمایش داده می شود. در این صفحه به شما اجازه داده می شود تعیین نمایید که آیا ویزارد یک پوشه توزیعی را بر روی کامپیوترتان بسازد یا پوشه توزیعی را بر روی درایو شبکه ای که شامل سورس فایلهای ویندوز می باشد ایجاد نماید.

نکته : ساخت یک پوشه توزیعی نه تنها به شما اجازه نصب ویندوز بدون استفاده از CD را می دهد بلکه اجازه افزودن فایل های اضافی (همانند درایورهای قطعات) برای انجام یک نصب سفارشی را می دهد. اگر قصد انجام نصب خودکار را به دفعات زیاد دارید و درایور یا پوشه مناسب را در اختیار دارید میتوانید از این گزینه استفاده کنید.

ما در این آموزش گزینه No, This Answer File Will Be Used To Install From A CD را انتخاب کرده سپس Next می کنیم. در این صفحه گزینه مربوط به I accept the terms of … را علامت زده و Next می کنیم. حال شما صفحه ای را مشاهده هستید که با کمی دقت متوجه می شوید گزینه هایی درون این صفحه وجود دارند که شما در حین نصب ویندوز با آن برخورد می کنید. شروع به تکمیل گزینه ها به دلخواه خود کنید.

بعد از اتمام کار گزینه Finish را بفشارید. در این قسمت مسیری برای ذخیره تنظیماتی که انجام داده اید در قالب یک فایل پرسیده می شود. شما می بایستی نام فایل را که به صورت Unattend.Txt انتخاب شده به Winnt.Sif تغییر دهید و یک نسخه بر روی یک فلاپی ذخیره نمایید. از منوی File گزینه Exit را انتخاب نمایید.

اکنون شما فایل اصلی را ساخته اید و فایل برای انجام عملیات نصب آماده می باشد اما ممکن است قبل از شروع عملیات مایل باشید که نگاهی به محتویات فایل بیندازید. (ممکن است بخواهید پارامترهای اضافه تری را نیز به فایل بیفزایید. در صورت امکان با بخش Help برنامه Setup Manager مشورت های لازم را انجام دهید.) برای این کار فایل ساخته شده را در برنامه Notepad باز نمایید. شما می توانید خطوط دیگری را نیز برحسب نیاز برای فعالیت های دیگر مثل تعیین پارتیشن نصب دیسک سخت یا تبدیل سیستم فایل به NTFS معین نمایید. جزئیات مربوط به چگونگی انجام این کارها را می توانید در داخل فایل های کمکی موجود در داخل Deploy.Cab مشاهده کنید. اگر در داخل فایل هرگونه تغییری را اعمال کردید، فایل را ذخیره کرده و آنرا ببندید

فایل را بر روی فلاپی دیسک کپی نماید. سپس کامپیوتر را از طریق سی دی راه اندازی کرده و فلاپی را در داخل درایو فلاپی قرار دهید. ویندوز به صورت خودکار تنظیمات معین شده را مورد استفاده قرار می دهد.

منبع : شبکه فناوری اطلاعات ایران

آموزش نصب ویندوز
دوستانی که درخواست آموزش روش نصب ویندوز رو داشتند و قول داده بودیم که به زودی این کار رو انجام بدیم. از طریق لینک زیر میتونند، یک فایل نصبی رو دانلود کنند که توسط بچه های خوب فروم p30world آماده شده و به صورت کاملا تصویری نصب ویندوز رو آموزش میده. در مورد این فایل باید بگم که فوق العاده است. اونقدر که زحمات چند روزه من و دوستانم رو بر باد داد !
  دانلود آموزش تصویری نصب ویندوز XP

آموزش Windows Recovery Console
و اما برای دوستانی که نصب ویندوز رو بلد هستند. احتمالا Windows Recovery Console به گوشتون خورده. اگر نه، در ابتدای نصب ویندوز یه جایی هست که میتونید با فشردن کلید R در صورت تمایل ویندوز قبلی رو تعمیر کنید، منظورم همونه. لینک زیر اطلاعاتی در مورد این برنامه و نحوه کار با اون در اختیارتون میگذاره.
  دانلود آموزش Windows Recovery Console

-----------------------------------------------------------------------
لینک شماره 31 : http://www.bootdisk.com
خب از اسم سایت معلومه در باره ی چیه. تو این سایت همه ی دیسکت های بوت با قابلیت دانلود برای شما فراهم شده.


اصطلاحات، فناوری :

حتما کلمه UNICODE بارها به گوشتان خورده و یا در وب سایت ها و برنامه های کاربردی آن را دیده اید و از آن استفاده کرده اید.

Unicode چیست ؟

همینطور که حتما می‌دانید کامپیوتر فقط با عدد و رقم سرکار دارد و تمام اطلاعات نوشتاری، صوتی و تصویری نهایتا بصورت اعداد و ارقام در کامپیوتر ذخیره و پردازش می‌شوند. خوب حالا ما برای اینکه بتوانیم اطلاعات نوشتاری خودمان را برای کامپیوتر قابل فهم کنیم مجبوریم تا به هر حرف از حروف الفبا، یک کد عددی اختصاص بدهیم. از این رو صدها نوع سیستم کد گذاری به وجود آمده و برای زبان‌های مختلف سیستم های مختلف معرفی شده.

این مسئله در مورد زبان رسمی ایران یعنی فارسی هم صادق بود و تازه هر شرکت نرم افزاری ایرانی هم یک سیستم کد گذاری مخصوص خودش را داشت‌! و هیچ وقت یک سیستم کد گذاری استاندارد برای زبان فارسی بوجود نیامد که همه برنامه نویس‌ها از آن استفاده کنند. این مسئله در مورد زبان های دیگر هم وجود داشت. تا اینکه بالاخره UNICODE معرفی شد.

« یونیکد » یا همان Universal Character Set Transformation Format، نه یک نوع فونت خاص است نه یک برنامه خاص. بلکه استاند‌ارد‌ی‌ بین‌‌المللی بر‌ا‌ى‌ تبادل‌ ‌اطلا‌عات‌ چندزبانه است. یونیکد به هر یک از حروف، اعداد یکتایی مستقل از محیط سیستم عامل و برنامه و زبان اختصاص می‌دهد. این سیستم می‌تواند تمام حروف زبان‌های مختلف زنده امروز دنیا را در خودش جای دهد و به هر کدام از این حروف کد یکتایی اختصاص دهد. بکار گیری UNICODE در وب سایت‌ها و برنامه های Client - Server می تواند بسیار مفید باشد و ما نگران این نیستیم که کاربران وب سایت از چه سیستم عامل و از چه مرورگر اینترنتی استفاده می‌کنند. فقط باید از استاندارد UNICODE پشتیبانی کند.

امروزه بسیاری از شرکت‌های پیشتاز دنیای کامپیوتر این استاندارد را پذیرفته اند و تقریبا تمامی برنامه های کاربردی جدید از این سیستم کد گذاری حمایت میکنند.

برای گسترش و ترویج استاندارد UNICODE یک کنسرسیوم ایجاد شده است. این مسئله برای ما فارسی زبان‌ها نیز موقعیت مناسبی ایجاد کرده و می‌توانیم در عرصه اینترنت مطالب خود را به زبان فارسی بدون استفاده از روش هایی مثل ایجاد فایل‌های تصویری از متن و قرار دادن آن در صفحه وب و یا استفاده از کدگذاری زبان‌های دیگر مانند زبان تازی (عربی) عرضه کنیم. این مسئله فرایند ایجاد وب سایت ها و برنامه های فارسی را بسیار آسان تر و کم هزینه تر کرده است.

فرستنده : خانم قاضی

-----------------------------------------------------------------------
لینک شماره 30 :   http://www.parstranslator.com

این یه سایت خوب و کارآمد برای کسانی هست که برای ترجمه متون انگلیسی مشکل دارن. این سایت دارای این قابلیت هست که متون انگلیسی رو به صورت آنلاین و البته رایگان به فارسی ترجمه کنه. مطمئن باشید از دیدنش ضرر نمیکنید.

حرف های دانشجویی!

هم دانشگاهی من سلام
نمی دونم چند ساله یا بهتر بگم چند ترمه که اسم پیام نور رو در کنار نام دانشجویی یدک می‌کشی، ولی هر چی‌ که هست می دونم همه یک سری دغدغه مشترک داریم، یکی کمتر یکی بیشتر، مهم اینه که این دغدغه ها وجود داره ... اون روزی که قبول شدی انگار پذیرفتی‌ که باید خیلی صبور باشی، پذیرفتی که باید بشنوی و لبخند بزنی!
آره، باید بخندی به این که دیگران فقط یک قدمیشون رو می بینند. حتماً تو هم تجربه کردی اون اضطراب دیدن یک دوست یا آشنای قدیمی رو وقتی ازت می پرسه دانشگاه قبول شدی؟! و بعد از همه‌ی کنایه هاش وقتی می بینه که تو پذیرفتی پیام نوری باشی برای دلداری تو هم که شده می‌گه: خب البته پیام نورم دانشگاه خوبیه ... کاش این حرف رو هم نمی زد. شاید قبل از اینکه بیای پیام نور این اضطراب رو بارها و بارها برای قدیمی تر ها به وجود آوردی، می دونم که الان شرمنده ای و دلت می خواد یه جوری جبران کنی ولی عیب نداره شاید با کنایه هایی که از دیگران میشنوی بی حساب بشه.
بالاخره دیدگاه آدما تغییر می کنه. اما حالا تو که عوض شدی دلت میخواد دیگران رو هم عوض کنی، انگار میخوای به همه ثابت کنی که بابا پیام نوریم آدمه! یه دانشجو، مثل اونی که داره در بهترین دانشگاه تهران درس می خونه، اونم برای خودش یه سری آرمان داره، اونم به خیلی جاها می تونه برسه، خیلی حرفا برای زدن داره ولی بازم سر جای اولی چون کسی نیست صدای تو رو بشنوه. انگار هیچ کس نمی خواد عوض بشه مثل خود ما که تا همین چند وقت پیش نمی خواستیم عوض بشیم نمی خواستیم بیایم پیام نور ...
اما حالا دیگه وقت این حرفا گذشته ما الان یه دانشجوییم اونم از نوع پیام نوریش! با همه ی حرف و حدیثایی که پشت سرمونه، با همه ی کمبود ها، با دانشگاهی که اونقدر بزرگه که شرمنده دبیرستانت میشی، دانشگاهی که اونقدر امکانات داره که شرمنده مسئولینش میشی، دانشگاهی که ... اما بیاین از یه بعد دیگه به قضیه نگاه کنیم به نظر من بیاین بی خیال جامعه و آدماش بشیم. بی خیال همه‌ی اونایی که به دانشجو شدن ما پوزخند می زنن و بی خیال ...
حالا این فقط ما هستیم با حداقل چهار سال که به نظر من خیلی پستی و بلندی داره. ولی این که راه رو شبانه طی کنیم یا در روز بسته به انتخاب خودمون داره. این که می تونیم چشممون رو ببندیم و بریم جلو بدون نگاه کردن به عقب یا این که چشمامون رو بازتر کنیم و هی برگردیم عقب ... درسته پیام نور کتاب محوره ولی اگه بهتر نگاه کنیم می بینیم که دانشجو محوره، یعنی این من و تو هستیم که تعیین می کنیم چه طوری بهتره ... درسته کلاسای ما کمه، درسته به تنهایی از پس درسا بر اومدن سخته، ولی تا حالا فکر کردی این کمی کلاسا یه نعمته ؟! این که استاد سر کلاف رو به تو میده و تو دنبالش رو میگیری یه نعمته، اصلا اصل دانشجویی پیام نوره! قرار نیست دانشگاه مدرسه دوم باشه، قرار نیست استاد تو رو به جایی برسونه اگر اینطوری باشه پس تو کجای قضیه ای؟
یه کم فکر کن ببین چه فرصت هایی رو از دست دادی که می تونستی بهترین رو باهاش بسازی. هیچ کس حتی اونی که دانشجوی شریفه با خوندن کتابای دانشگاه به جایی نرسیده. این روزا دیگه به دست نمیاد، منظورم روزای دانشجوییه! روزای جوونی به نظرم می ارزه یه کمی بیشتر تلاش کنی، می ارزه یه کم به خودت سختی بدی ...
فکر نکن دارم شعار میدم یا دارم آرمانی فکر می کنم. باور کن همه چیز ممکنه فقط کافیه من و تو بخوایم، بخوایم که اسم دانشگاه رو یه جور دیگه مطرح کنیم، بخوایم که خودمون رو به دیگران ثابت کنیم، اصلا چرا به دیگران، به خودمون ثابت کنیم. بیا یه کاری کنیم که همه رو شرمنده خودمون بکنیم از همین الان شروع کن من به پشتکار جوون ایرانی ایمان دارم.                                        

( این متن رو یکی از بچه های دانشگاه خودمون فرستاده. شاید اولین - به معنای واقعی - دل نوشت وبلاگ! شما هم اگه حرفی داری بنویس و برامون بفرست. شاید هم بخواهید حرفای این دوستمون رو تکمیل کنید ... به هر حال اینجا مال شماست ... )


اینترنت :

اگر شما هم از خوانندگان پر و پا قرص وبلاگ ها هستید و به طور مثال، روزانه به تعداد زیادی وبلاگ سر میزنید، همواره با وبلاگ هایی روبرو خواهید شد که به اصطلاح آپدیت (به روز) نشده اند. درصورتی که شما می توانید فقط به وبلاگ هایی که به روز شده اند، سر بزنید و از این طریق در وقت خود صرفه جویی کنید. در این مقاله ما با معرفی روشی، چگونگی اطلاع از به روز شدن وبلاگ ها بدون مراجعه به تک تک آنها را آموزش خواهیم داد. ما در این مقاله به معرفی سرویس معروف وبلاگی Blogarithm می پردازیم.

این سرویس وبلاگی در آدرس http://www.blogarithm.com قابل دسترسی است. با کمک این سایت شما هر روز، براحتی از وبلاگ های به روز شده ی مورد علاقه ی خود باخبر خواهید شد. Blogarithm هر روز با ارسال ایمیلی، لیستی از وبلاگ های آپدیت شده که قبلا توسط شما وارد سیستم شده اند را، به اطلاع شما خواهد رساند. خب برای شروع، به سایت Blogarithm وارد شوید تا لیستی از وبلاگهای مورد علاقه خود را بسازید. همانطور که مشاهده می کنید، در صفحه اول این سایت دو باکس با عنوانهای URL to watch و Your email address وجود دارد. بدین معنی که شما به سرعت میتوانید یک وبلاگ را به لیست خود اضافه کنید، برای این کار آدرس وبلاگ را در باکس بالایی و آدرس ایمیل خود را در باکس پایینی وارد کرده و بر روی دکمه Watch this blog کلیک کنید. به همین سادگی این وبلاگ به لیست وبلاگهای مورد علاقه شما درBlogarithm ، اضافه می شود. البته برای جلوگیری استفاده نابه جا از این سیستم، یک ایمیل تاییدیه هم برای شما ارسال می شود که پس از کلیک بر روی آدرس موجود در نامه، آن وبلاگ به لیست شما اضافه خواهد شد.

همچین شما با کلیک بر روی My Account در بالای صفحه، می توانید برای مدیریت بیشتر، وارد اکانت خود شوید. شما در اکانت خود علاوه بر اینکه می توانید یکباره یک وبلاگ را به لیست خود اضافه کنید (یعنی دیگر ایمیل تاییده برای شما ارسال نخواهد شد) می توانید مدیریت بیشتری نیز بر روی لیست وبلاگ ها داشته باشید. در قسمت   Delete Subscriptionsبا تیک زدن وبلاگ، می توانید آن را از لیست حذف کنید.  Add Subscriptionنیز برای اضافه کردن یک وبلاگ جدید به لیست می باشد. Change Password برای عوض کردن پسورد شما در سایت، و   Update Email Address نیز برای عوض کردن آدرس ایمیل می باشد. پس از اینکه شما لیست وبلاگ های خود را وارد سیستم کردید،Blogarithm  هر روز برای شما ایمیلی را ارسال می کند و در آن وبلاگ هایی که نسبت به روز قبل تغییر کرده اند و یا به اصطلاح آپدیت شده اند را برای شما مشخص می کند. طبیعی است که اگر در این مدت هیچ وبلاگی آپدیت نشود، ایمیلی هم از طرف این سایت برای شما ارسال نخواهد شد. در پایان هم متذکر شویم که این سرویس به صورت رایگان ارائه می شود.

منبع : Esfahan4u.com

-----------------------------------------------------------------------
لینک شماره 29 :   http://www.digital.library.upenn.edu/books
این سایت توسط دانشگاه پنسیلوانیا ایجاد شده و بیش از 16000 هزار کتاب الکترونیکی در موضوع های مختلف را معرفی می کنه. می توان کتاب ها را بر اساس نام نویسنده، عنوان، موضوع و نیز کتاب های جدید جستجو کرد.


سخت افزار :

از زمان معرفی اولین تراشه های گرافیکی سه بعدی رابطه بین بازده بالاتر و مصرف انرژی بیشتر در کارت های گرافیک مطرح بوده است. اهمیت این موضوع تا بدانجاست که امروزه با معرفی هر نسل و مدل از کارت های گرافیک با مصرف بیش از 200 وات، همزمان با آن بحث تهیه منبع تغذیه ای که توان پشتیبانی از این کارت ها را داشته باشد نیز مطرح می گردد. اما شرکت nVIDIA اخیرا قابلیت جدیدی را به تکنولوژی معروف خود یعنی SLI اضافه کرده است که با معرفی آن سعی دارد تا حد ممکن جمله «قدرت بیشتر و مصرف کمتر» را تعبیر کند.

با این حال قابلیت جدید با نام SLI دوگانه یا Hybrid SLI که به قابلیت های تکنولوژی SLI اضافه شده است، چیزی جز یک تفکر ساده اما در عین حال کارآمد، نیست. این قابلیت جدید دو حالت مختلف در استفاده از قدرت تراشه گرافیکی یک کامپیوتر شخصی را در نظر می گیرد. حالت اول با نام حالت صرفه جویی انرژی یا Power Saving Mode، که در این حالت هنگامی که نیاز به انجام پردازش گرافیکی سنگینی نباشد، استفاده از توان پردازشی تراشه گرافیکی در کارت گرافیک متوقف شده و از تراشه گرافیکی موجود در تراشه برد مادر یا IGP استفاده خواهد شد. اما در حالت دوم که حالت حداکثر بازده یا Max Performance Mode نام گرفته است، علاوه بر استفاده از حداکثر توان کارت گرافیک، از قدرت پردازشی IGP نیز برای دستیابی به بازده بیشتر استفاده خواهد شد.

طبق توضیحات nVIDIA، این قابلیت برای استفاده در کامپیوتر های همراه و بخصوص سیستم های خانگی رده متوسط که کاربران آن مایل به تهیه دو کارت گرافیکی مجزا جهت اجرای حالت سنتی SLI یعنی Multi GPU نیستند در نظر گرفته شده است.

Jeff Fisher مدیر بخش بازاریابی تراشه های گرافیکی nVIDIA در مورد این قابلیت جدید اینگونه توضیح داد: "منظور از SLI دوگانه سیستمی است که مجهز به یک مادربرد با تراشه IGP و یک کارت گرافیک مجزا باشد. در هنگام تغییر وضعیت بین حالات مختلف Hybrid SLI کاربر نیازی به تعویض مکان کابل نمایشگر خود نخواهد داشت! این پروسه به صورت خودکار انجام خواهد شد. درحقیقت ما کاری کرده ایم که در هنگام استفاده نشدن از تراشه موجود بر روی کارت گرافیک، پردازش انجام شده از طریق تراشه IGP مادربرد، از طریق کارت گرافیک به نمایشگر ارسال شود به گونه ای که کاربر متوجه تغییر وضعیت نشود."

به گفته مسئولان nVIDIA این قابلیت در تراشه های جدید سری nForce 7 این شرکت و در اواخر سال جاری میلادی قابل دسترس خواهد بود. nVIDIA تاکنون جزییات بیشتری را از این تکنولوژی فاش نساخته است.

منبع : سایت سخت افزار

-----------------------------------------------------------------------
لینک شماره 28 : http://www.zarbolmasal.com
ضرب المثل های ایرانی رو این جا ببینید.


معرفی منابع و اشخاص :

با پدر کامپیوتر دکتر جان وینسنت آتاناسف John Vincent Atanasoff  آشنا شویم.

نگاهی به کامپیوترهای اولیه
دنیا همواره به آدم‌هایی نیاز داشته است که بتوانند آینده را شکل دهند و  John Vincent Atanasoff یکی از همین نوابغ با چنین دیدگاهی بود. وی از جمله نخستین توسعه ‌دهندگان کامپیوتر دیجیتال الکترونیکی بوده است و در واقع پدید آمدن رشته محاسبات الکترونیکی مدیون وی است. وی در عین نوآور بودن، فیزیکدان و ریاضیدان نیز بود.

اولین کامپیوتر الکترونیکی که از لامپ‌های خلاء استفاده می‌کرد توسط آتاناسف و کلیفورد بِری در دانشکده ایالتی یوتا ساخته شد. کامپیوتر آن‌ها که می‌توان لقب نخستین کامپیوتر دیجیتالی را نیز به آن داد، بین سال‌های 1937 و 1942 ساخته شد. این کامپیوتر می‌توانست محاسبات دودویی را انجام دهد، حافظه‌ای پاک‌شونده داشت و مدارات منطقی را شامل می‌شد. البته این کامپیوتر هیچ‌گاه به تولید انبوه نرسید و در حد یک نمونه باقی ماند.

آشنایی با پدر کامپیوتر
جان، به ریاضیات بسیار علاقه ‌مند بود و از سن ده ‌سالگی این علاقه خود را با مطالعه کتاب‌های جبر و سر و کله‌ زدن با ادوات مکانیکی که کارکرد آن‌ها تابع منطق ریاضی بود، نشان می‌داد. جان موفق شد دوران دبیرستان را زودتر از موقع یعنی طی دو سال بگذراند. اما با این حال به دلیل نیاز مالی نتوانست به دانشگاه برود و در عوض پی کسب و کار رفت تا درآمدی برای گذراندن زندگی داشته باشد.

وی سرانجام در سال 1921 توانست به دانشگاه فلوریدا وارد شود و چهار سال بعد در رشته مهندسی الکترونیک با درجهA  فارغ‌ التحصیل شد. سپس برای ادامه تحصیل وارد کالج ایالتی‌ یوتا شد و در همان جا با همسر آینده‌اشLura Meeks  آشنا شد. در سال 1926 یک سال پس از ورود به کالج موفق به دریافت مدرک عالی خود در رشته ریاضیات گردید. اما علاقه او به ریاضیات، فیزیک و مکانیک خاموش نشدنی بود. برای همین منظور، جهت کسب مدرک دکتری به دانشگاه ویکانسین رفت تا در تئوری فیزیک صاحب مدرک PHD شود.

و چنین آغاز شد
پس از تکمیل مدارج تحصیلی، جان به یاد آرزوی دیرینه خود افتاد. آرزوی وی همواره این بود که راهی بیابد تا انجام محاسبات ریاضی با سرعت بیشتری صورت بگیرند. هر چند که در آن زمان ماشین ‌حساب ‌های شرکت IBM با نام Tabulator و نوع دیگری از ماشین‌ حساب با نام Monroe Calculator وجود داشتند، اما این دستگاه‌ها از نظر آتاناسف، هنوز کند بودند و رضایت وی را ‌حاصل نمی‌کردند. وی اعتقاد داشت که دستگاه آنالوگ (قیاسی) نمی‌تواند به آن سرعتی برسد که محاسبات موردنظر وی را در مدت زمان کوتاهی انجام دهد و لذا به فناوری دیجیتالی بسیار علاقمند و معتقد بود.

وی با کمک همکارانش در کالج‌ یوتا، چهار اصل را برای ساخت یک کامپیوتر دیجیتالی در نظر گرفت. این اصول عبارت بودند از:
1.       کامپیوتر مورد نظر باید الکتریکی یا الکترونیکی باشد.
2.       کامپیوتر مورد نظر باید از سیستم دودویی (باینری) استفاده نماید.
3.      حافظه کامپیوتر باید از ظرفیت بالا برخوردار باشد. ضمن آنکه حافظه‌ای پاک‌شدنی و احیا شونده باشد و توان مصرفی پایینی نیز داشته باشد.
4.     
کامپیوتر باید از عملیات منطقی به‌ طور مستقیم استفاده نماید و نباید از روش‌ها یا دستگاه‌های آنالوگ برای انجام محاسبات بهره بگیرد.

اولین کامپیوتر، ABC
وی با در نظر گرفتن این چهار ویژگی، از دانشکده تقاضا کرد که یکی از دانشجویان تازه فارغ ‌التحصیل شده را به وی معرفی نماید و کلیفورد بری به همین منظور به وی معرفی شد. آن‌ها در سال 1939، اولین نمونه از کامپیوترشان را به نام ABC که سرنام (Atanasoff Berry Computer) بود آماده کردند که به خوبی کار می‌کرد. اما جان برای ثبت کامپیوتر خود به عنوان اولین نمونه کامپیوتر دیجیتالی مقداری تعلل کرد که این نتیجه خوبی در پی نداشت.

در سال 1940، دکتر جان ماچلی که چیزهایی از کامپیوتر ABC شنیده بود، از آتاناسف تقاضا کرد که کامپیوترش را ببینید و وی پذیرفت. اما این‌کار باعث شد که ماچلی از ایده ساخت ABC بهره برداری‌های فراوانی کند و بتواند به سرعت کامپیوتر خود به نام  انیاک (ENIAC) را آماده کند. در نتیجه انیاک که با کمک دکتر اکرت ساخته شده بود، با نمایش‌هایی که به راه انداخت نزد اغلب مردم به عنوان اولین کامپیوتر دیجیتالی شناخته ‌شد.

اما طی یک ماجرای حقوقی در سال 1972، قاضی ایالتی عنوان مبدع نخستین کامپیوتر دیجیتالی الکترونیکی را به آتاناسف اعطا کرد و مشخص گردید که در ساخت انیاک تا حد زیادی از ABC الگوبرداری شده است. وی سپس در سال 1990، مدال ملی تکنولوژی ایالات متحده را به لحاظ همین ابداع دریافت نمود.

دکتر جان وینسنت آتاناسف در سال 1995 و در سن 91 سالگی درگذشت. وی هر چند که نتوانست حق اختراع ABC را برای خود ثبت نماید اما پس از آن، 32 اختراع مختلف دیگر را به نام خود به ثبت رساند.

-----------------------------------------------------------------------
لینک شماره 27 :   http://www.computermuseum.li
موزه کامپیوتر، تاریخچه کامپیوتر و هر آنچه که مرتبط به اون میشه از اول تا حالا ...


معرفی نرم افزار :

فرض کنید یه سایت یا وبلاگ پیدا کردید پر از مطالب خواندنی (مثل وبلاگ ما!) و دلتون میخواد دونه دونه مطالب اون رو بخونید، یا حتی یه کپی ازشون داشته باشید. حالا فکر کنید چقدر طول میکشه که شما همه ی صفحات این سایت رو بخواهید باز کنید و یکی یکی بخونید. به خصوص اگر سایت نسبتا بزرگی هم باشه. اینترنت پر سرعت و مهم تر از اون مجانی هم که ندارید. حالا چاره چیه ؟

نرم افزار Offline Explorer محصول شرکت Meta Products به شما این امکان رو میده که تمام سایت های مورد علاقه تون رو بدون محدودیت و با تمام جزئیات اعم از عکس، فیلم، آهنگ و ... روی سیستم خودتون ذخیره کنید و بدون اتصال به اینترنت در اونها گشت و گذار کنید. نرم افزار فوق ابزار های مورد نیاز برای مشاهده، مرور، ویرایش و جستجوی صفحات رو هم در اختیارتون قرار میده طوری که هیچ تفاوتی با زمان آنلاین بودن اون صفحات احساس نمیشه! این نرم افزار توانایی دانلود بیش از یک میلیون سایت اینترنتی رو در یک پروژه تعریف شده و دانلود 500 فایل همزمان رو هم داره !

قابلیت های این برنامه :
- امکان وصل شدن به سایت مورد نظر با 500 کانکشن
- ذخیره کردن سایت برای حمل و نقل آسان (مثلا درون سی دی)
- ذخیره تصاویر ، ویدئو ها و کلیه ی اجزای سایت
- قابلیت دانلود و سازگاری با پروتکل های FTP, HTTPS, MMS, RTSP و ...
- آپدیت کردن سایت ذخیره شده به صورت اتوماتیک
- پشتیبانی از آخرین تکنولوژی های موجود در اینترنت
- قابلیت دسترسی به کلیه منابع استفاده در سایت از جمله Java & VB , CSS, XML, TOC, PDF و ...
- قابلیت جستجو در محتوای فایل های Html با قابلیت رنگی کردن موارد مورد درخواست شما
- قابلیت خبر کردن شما بعد از اتمام عملیات دانلود یک سایت توسط ایمیل یا ICQ
- قابلیت فیلتر کردن برای جلوگیری از دریافت صفحاتی با محتوایی شامل کلمات مشخص شده !
- قابلیت متوقف کردن یک پروژه و افزایش سرعت سایر پروژه ها
- قابلیت ساخت خروجی از وب سایت های دانلود شده بصورت HTML Help (.CHM files)

و دهها قابلیت منحصر به فرد دیگه که فرصت نیست همه رو لیست کنم ولی اگر هنوز قانع نشدید سری به سایت سازنده بزنید تا بهتون بگن چرا باید از Offline Explorer استفاده کنید. اگر باز هم قانع نشدید، 10 دلیل عمده انتخاب این نرم افزار رو هم از زبان خود سازنده بخونید. (این دو صفحه به زبان انگلیسی ولی بسیار ساده و روان هستند. حتما بخونید.)

دانلود Offline Explorer 4.7
دانلود Offline Explorer Pro 4.7
دانلود Offline Explorer Enterprise 4.7

-----------------------------------------------------------------------
لینک شماره 26 : http://www.3dparse.com
میخواهید بدونید شکل و ساختمان اولیه تخت جمشید چطوری بوده ؟ این آقا کلی طرح سه بعدی جالب رو براتون آماده کرده ...


صبر را مفهوم و معنا زینب است
کعبه ی غم های دنیا زینب است
چون حسین است آفتاب شهر عشق
ماهتاب عالم آرا زینب است


<      1   2   3   4      >



لیست کل یادداشت های وبلاگ

OpenCube Drop Down Menu (www.opencube.com)