اینترنت :
پنهان شدن فقط برای یک ID مورد نظر
ممکن است برای شما نیز پیش آمده باشد که در محیط نرم افزار Yahoo Messenger باشید و با ورود یک شخص، بخواهید وضعیت خود را به Invisible تغییر دهید. طبعا با این عمل، شما برای تمامی Add هایتان به صورت خاموش درخواهید آمد که چندان جالب نیست. با بهره گیری از این ترفند میتوانید کاری کنید که تنها برای همان یک نفر به حالتInvisible در بیایید و سایر دوستانتان شما را آنلاین ببینند.
بدین منظور بر روى ID مورد نظر کلیک راست کرده، از منوی باز شده گزینه Stealth settings و سپس عبارتPermanently Offline (همیشه خاموش) را انتخاب کنید.
حال اگر شما براى تمام دوستان خود Available باشید، برای این شخص مورد نظر همیشه Off هستید. براى بازگرداندن تنظیمات، مراحل قبل را طى کرده و سپس عبارت Online را انتخاب کنید.
روشی جدید برای دانستن آنلاین یا آفلاین بودن افراد !
شاید دیده باشید که بعضی از افراد برای شما به صورت Invisible آنلاین می شوند، یعنی شما متوجه نمی شوید که آن ID در حال حاضر روی خط است یا نه. حال ما می خواهیم بدون هیچ نرم افزار خاصی بفهمیم که ID مذکور در حال حاضر آنلاین است یا خیر؟ برای این کار قبلا روشی رو گفته بودیم و حالا روشی دیگر، مراحل زیر را انجام دهید :
ابتدا کلید IM را در Yahoo Messenger بزنید و در قسمت ID خود را وارد کرده و در قسمتی که متن مورد نظر را برای شخص مقابل می نویسد این متن را وارد کنید : msg:qomelecom_weblog
که به جای qomelecom_weblog باید ID شخصی که می خواهید بدانید در حال حاضر روی خط است یا نه را وارد کنید و send را بزنید بعد مشاهده می کنید که قبل از ID صورتکی که نماینگر آنلاین بودن یا آفلاین بودن شخص مقابل است ظاهر می شود.
توجه کنید که من به این دلیل گفتم در قسمت IM این کار را انجام دهید که متن نوشته شده دوباره برای خودتان ارسال شود. در ضمن ممکن است که مدتی طول بکشد تا صورتک نشان داده شود.
قرار دادن متن و یا لینک سایت خود در جلوی آی دی یاهو
شاید دیده باشید که در لیست دوستانتان در جلوی یک یا چند تا از آی دی ها یه متن یا لینک قرار داره. خوب اگه شما هم دوست دارید متنی جلوی آی دی تون بنویسید یا لینک وبلاگ یا سایت خودتون رو در جلوی آی دی قرار بدید باید به روش زیر عمل کنید :
پس از باز کردن یاهو مسنجر و وصل شدن از قسمت بالای مسنجر روی ID - Available (آی دی شما) کلیک کنید و از منوی باز شده گزینه ی New Status massage را انتخاب می کنید. در کادر باز شده متن خود را بنویسید و Ok کنید.
شکلک های پنهان یاهو
این رو هم حتما خیلی هاتون میدونید که علاوه بر شکلک های موجود در برنامه یاهو مسنجر، یک سری شکلک های پنهان دیگه وجود داره که میتونید از اونها در هنگام چت کردن استفاده کنید. برای این کار باید کد مربوط به شکلک مورد نظر رو در پنجره پی ام وارد کنید. مثلا با تایپ کد @};- شکل در پنجره پی ام ظاهر خواهد شد. برای دیدن این شکلک ها و اطلاع از کد خاص هر کدام میتونید به صفحه شکلک های پنهان سایت یاهو مراجعه کنید.
-----------------------------------------------------------------------
لینک شماره 41 : http://www.turnofftheinternet.com
اینترنت تان را خاموش کنید !!!!
OverClocking یعنی کار کشیدن از یک سختافزار بیشتر از مقداری که سازندهی اون، براش اعلام کرده و روش برچسب زده. این سختافزار میتونه CPU یا کارت گرافیک یا Ram یا هر قطعه دیگه ای باشه، که ما در مورد CPU صحبت میکنیم. مثلاً من الان دارم از CPU 1.0 GHz خودم به اندازه 1.16 GHz کار میکشم. یا مثلاً یه نفر از هاردش که UDMA 5 رو پشتیبانی میکنه در حالت UDMA 6 استفاده کنه .
اول از همه این سوال کاملاً منطقی پیش میآد که اگه میشه از از CPU مثلاً 1 گیگ به اندازه 1.16 گیگ کار کشید، چرا شرکت سازنده اون رو به عنوان 1 گیگ بفروشه؟ خب اون رو میکنه 1.16 و گرونتر میفروشه. این سوال دو تا جواب داره : 1. سرعتی که شرکت سازندهی CPU مثل اینتل یا AMD روی برچسب CPU مینویسه، سرعتی هستش که اون CPU در اون سرعت بهترین عملکرد رو داره و در سرعت های بالاتر، عملاً مشکلاتی مثل عدم ثبات یا گرمای زیاد براش پیش میاد. 2. این که یک شرکت مثلاً تمام CPU های 1 رو تبدیل کنه به 1.2 و گرونتر بفروشه همیشه هم خوب نیست که این دلایل خاص اقتصادی داره. مثلاً تنوع محصول باید باشه. ممکنه همهی مشتری ها پول CPU سریعتر رو نداشته باشن و ...
از این جواب ها میشه نتیجه گرفت که " ممکنه هر CPU رو بشه OverClock کرد. " درسته، تقریباً هر CPU رو میشه OverClock کرد. مهم اینه که تا چه اندازه ؟ این بستگی به شرایط داره. در واقع از دوتا جواب بالا، برای یک CPU ممکنه فقط یکیش درست باشه. یا یکیش نقش خیلی کمی داشته باشه.
قبل از اینکه بریم سر بحث اینکه چطور OverClocking رو انجام بدیم، دو تا چیز دیگه هم بگم :
اصلاً OverClocking چه لزومی داره ؟ OverClocking اصلاً لزومی نداره، بلکه کمی فایده داره. البته خیلی ها ممکنه به OverClocking به چشم تفریح و هیجان نگاه کنند. خیلی ها هم مطمئناً از نظر اقتصادی بهش نگاه میکنند. اما فایده دیگه یی هم داره. فرض کنیم من از وقتی که از کامپیوترم استفاده میکنم تا حالا مثلاً حدود 100 ساعت رو صرف تبدیل فرمتهای مختلف فایلهای صوتی و تصویری به هم کرده باشم. اگه کامپیوتر من بعد از OverClocking کار تبدیل رو 10% سریعتر انجام بده من میتونستم در وقتم 10 ساعت صرفهجویی کنم. حالا اگه خیلی کارهای دیگه رو هم حساب کنیم، من الان احتمالاً یکی دو سال جوونتر بودم!! اما در کنار این فایدهها ممکنه ضررهایی هم داشته باشه.
یک CPU رو تا چه حدی مبشه OverClock کرد؟ این سوال جواب مشخصی نداره. مثلاً ممکنه 50 MHz یا ممکنه 350 MHz . ک املاً بستگی به شرایط داره ( البته مطمئن باشید تبدیل CPU 2 GHz به 2.6 فقط یک رویاست! ) حتی اگه من تونستم CPU خودم رو از 997 به 1185 برسونم، ممکنه شما که همین CPU رو تو سیستم خودتون دارید نتونید اون رو به 1100 برسونید یا ممکنه به راحتی تا 1200 برسونید. این شرایط چند جنبه دارند : یکی خود CPU .
سابقاً میشد با افزایش Mutiplier سرعت CPU رو بدون مشکلات جانبی مثل Ram و ... OverClock کرد. اما خیلی وقته که شرکت های سازنده Multiplier رو قفل میکنن و نمیشه اون رو تغییر داد یا تغییرش هم تاثیری نداره. پس اگه شنیدید که یکی گفت من PII 200 رو رسوندم به 400 یعنی 200 تا بالاتر، نگید پس من هم میتونم از 1700 برسونم به 1900. ضمناً مطمئنا ً CPU های یک جنس و مدل و ساخت یک کارخانه هم با هم فرقهایی دارند.
ثانیاً MotherBoard نقش خیلی مهمی داره. بعضی از مادربرد ها به اصطلاح OverClocking-Friendly هستند و کلاً برای OverClocking کارها ساخته شدند که بعداً میگم چه امکاناتی دارند. در هر صورت هرچه مادربرد شما امکانات بیشتر و پیشرفته تری داشته باشه طبیعتاً بهتر میتونید OverClocking کنید. علاوه بر مادربرد قطعات دیگه هم نقش دارند، مثلاً قدرت تحمل فرکانس های بالاتر در RAM یا AGP یا کارت صدا و حتی مدل ها و جنس های مختلف با هم فرق دارند. یک چیز مهم دیگه، سیستم خنککنندهی کامپیوتر شماست. وقتی یک سی پی یو در سرعت های بالا کار میکنه، باید ولتاژ به نسبت بالاتری بهش داد و همین ولتاژ بالاتر باعث تولید گرمای بیشتر میشه و این گرما اگه از Case بخوبی خارج نشه، میتونه باعث سوختن یا کاهش شدید عمر مفید سی پی یو بشه.
معرفی منابع و اشخاص :
سایتی که امروز میخوام معرفی کنم رو میتونید در ادامه سایت های هفته گذشته به حساب بیارید. ایران ویج (www.iranvig.com) سایتی فارسی است که اگرچه از نظر دیتابیس و پشتوانه اطلاعاتی قابل مقایسه با سایت های تخصصی برنامه نویسی در سطح وب نیست، اما یکی از سایت هایی است توانسته با ایجاد اجتماعی فعال از برنامه نویسان مبتدی تا حرفه ای ایرانی، محیطی مناسب رو برای تبادل اطلاعات و ایده ها بین آن ها ایجاد کند.
در صفحه اصلی سایت اولین چیزی که نظر کاربران رو به خود جلب میکنه، لیست برنامه های آپلود شده توسط اعضای سایته که با فواصل بسیار کوتاه و گاه هر روزه موارد جدیدی به اون اضافه میشه. نکته قابل توجه در مورد برنامه ها اینه که در سه سطح مقدماتی، متوسط و پیشرفته طبقه بندی شده اند و زبان برنامه نویسی مورد استفاده در آنها هم مشخص است. برای دسترسی به برنامه های قدیمی تر که در صفحه اصلی نیستند هم میتونید از بایگانی استفاده کنید.
دیگه اینکه شما هم میتونید عضو سایت شده و برنامه های نوشته شده توسط خودتون رو برای سایت ارسال کنید تا دیگران هم از اون ها استفاده کنند. اینطوری از طریق نظراتی که بهتون میرسه میتونید ایرادات احتمالی برنامه هاتون رو رفع کنید و توانایی های خودتون رو افزایش بدید.
از دیگر قسمت های فوق العاده سایت، میشه به لینکستان اشاره کرد. در این قسمت لینک سایت های مرتبط با حوزه های مختلف برنامه نویسی بهتون معرفی میشه که میتونید بر اساس موضوع اونها رو دسته بندی کنید و یا حتی به جستجوی سایتی خاص بپردازید. اگر عضو سایت هستید، امکان افزودن لینک های جدید و تکمیل این لیست هم براتون فراهم شده ...
بخش مقالات سایت از دیگر قسمت های اصلی سایته که مقالات متعددی رو برای استفاده کاربران در اختیار اون ها گذاشته است. از قسمت هایی چون نظرات و پیشنهادات، نظرسنجی ها، پیشنهاد سایت، آمار سایت و چند قسمت معمول دیگه در سایت های اینترنتی که بگذریم، میتونم به بخشی با عنوان سورس میخوام اشاره کنم. در این قسمت میتونید به تفکیک زبان برنامه نویسی سورس کد های مورد نیاز خودتون رو از دیگر کاربران درخواست کنید تا در اختیارتون بگذارند. البته در لابلای درخواست ها میشه سوالات و مشکلات برخی و پاسخ های دیگران برای حل اونها رو هم دید.
بخش کوچکی هم با عنوان بپرس تا بدانی ایجاد شده که مثلا قراره کار قسمت پرسش های متداول یا FAQ در دیگر سایت ها رو انجام اما متاسفانه زیاد روش کار نشده و گسترش پیدا نکرده. البته برای بدست آوردن اطلاعاتی در مورد خود سایت، قوانین داخلی و اهدافش تقریبا جوابگوست ...
آخرین نکته اینکه اگه قصد دارید گشت و گذاری توی این سایت داشته باشید و از امکاناتش استفاده کنید قبل از هر چیز وارد بخش کاربری شده و مراحل عضویت در سایت رو که خیلی هم ساده است طی کنید، چرا که بسیاری از امکانات سایت فقط در اختیار کاربران ثبت شده قرار گرفته است.
-----------------------------------------------------------------------
لینک شماره 39 : http://www.banknotes.com/ir.htm
کلکسیونی از اسکناس های ایران از ابتدا تا کنون، واقعا جالبه ...
معرفی نرم افزار :
یکی از دستاورد های مهم علوم رایانه در سال های اخیر، ارائه نرم افزار های هوشمند، و قدرتمند در محاسبات و حل مسایل پیچیده است. به گونه ای که کمتر مسئله ای را می توان یافت که رایانه ها قدرت پردازش و تحلیل آن را نداشته باشند.
از اونجایی که اکثریت مخاطبان این وبلاگ رو هم دانشجویان و بخصوص دانشجویان کامپیوتر تشکیل میدهند، آشنایی با نرم افزار های تخصصی تر در کنار دیگر برنامه های کاربردی و حتی استفاده از اونها در طی مراحل تحصیل میتونه امتیاز بزرگی براشون به حساب بیاد و حتی شاید یکی از ملزومات ...
اصولا نرم افزار ها برخی کاملا تخصصی و فقط در زمینه های خاصی مورد استفاده قرار می گیرند. مانند نرم افزار های آماری، مهندسی، پزشکی، علوم اقتصادی، بهینه سازی، و غیره. برخی دیگر از نرم افزار ها به صورت عام تر بوده و موضوعات بیشتری را در بر می گیرند. یکی از این نرم افزار ها در زمینه ی عمومی ریاضیات نرم افزار Maple است.
میپل ابزاری قدرتمند در انجام محاسبات ریاضی و مهندسی می باشد. این نرم افزار در دهه هشتاد بوسیله گروههای تحقیقاتی چندین موسسه از جمله دانشگاههای واترلو، درکسل، موسسه تکنولوژی فدرال سوییس و... با نام Maple VR1 تهیه و در این مدت توسعه یافته است. هم اکنون نیز نسخه Maple 11 در اختیار کاربران قرار گرفته است.
Maple نرم افزار ریاضی ایده آلی برای پژوهشگران، معلمان و دانشجویان است که با بیش از 3500 روال، طیف گسترده ای از مفاهیم ابتدایی تا سطح پیشرفته حساب دیفرانسیل و انتگرال جبر را پوشش می دهد. تاکید میکنم که این نرم افزار خاص رشته ریاضی نیست، و حتی بچه های کامپیوتر میتونند در درس هایی از جمله ریاضی 1 و 2، معادلات دیفرانسیل، ساختمان های گسسته، ریاضیات مهندسی، آمار و احتمال مهندسی و تمام واحد هایی که به نوعی به ریاضیات مرتبط میشه کمک بگیرند.
از قابلیت های این برنامه هم به صورت مختصر به چند مورد اشاره میکنم :
1. پوشش واقعی تمام حوزه های علم ریاضیات از جمله حساب دیفرانسیل و انتگرال، جبر، معادلات دیفرانسیل، آمار، جبر خطی، هندسه و ...
2. ویرایشگر پیشرفته معادلات ریاضی با کاربری آسان
3. توانایی رسم نمودار های دو بعدی و سه بعدی به همراه انیمیشن و قابلیت های گسترده
4. دارای فرهنگ اصطلاحات فنی علوم مختلف ریاضی
5. توانایی تولید خودکار کدهای زبان های برنامه نویسی دیگر از جمله C، Fortran،Visual Basic ،Java ، MATLAB.
6. توانایی برقراری ارتباط با نرم افزارهای مرتبط از جمله Excel، C، Fortran و MATLAB.
7. آموزش تعاملی مباحث ریاضی
دانلود جزوه آموزشی برنامه Maple نسخه 9،5
معمولا در این قسمت لینک دانلود نرم افزار معرفی شده، پایان بخش مطلب بود. از اونجا که نرم افزار Maple بسیار حجیمه و عملا دانلود اون حداقل برای کاربران خانگی امکان پذیر نیست، و از طرفی میشه اون رو به راحتی از مراکز فروش سی دی های نرم افزاری تهیه کرد، امروز چنین لینکی نمیذارم. به جاش جزوه آموزشی این نرم افزار رو در قالب PDF آماده کردم که مطمئنا خیلی بیشتر به دردتون میخوره، چرا که پیدا کردن منابع فارسی از این نرم افزار در سطح وب و حتی کتاب فروشی ها کار راحتی نیست. حداقل من که اون موقع ها – حدود یک سال پیش- چیز زیادی ازش پیدا نکردم، نه سایت و نه کتاب.
در مورد جزوه هم توضیح اینکه، نرم افزار Maple مثل دیگر برنامه های مشابه از جمله Mathematica و MATLAB بیشترین کارایی خودش رو در خط فرمان و از طریق کدنویسی نشون میده. به همین دلیل در این جزوه هم فقط روی دستورات Maple تمرکز شده و فارغ از نسخه ای که با اون کار میکنید، برای همه قابل استفاده خواهد بود.
دوستانی که مایلند حرفه ای تر با این نرم افزار کار کنند، پیشنهاد میکنم قبل از هر منبع دیگه به Help برنامه رجوع کنند، چرا که Maple از اون دست نرم افزار هاییه که روی Help اون خیلی کار شده و شما رو از هر منبعی بی نیاز میکنه ...
-----------------------------------------------------------------------
لینک شماره 38 : http://www.fotosearch.com
یک موتور جستجوی خیلی عالیه عکس که هر موضوعی بهش بگید براتون پیدا میکنه.
آموزش :
حتما تا حالا برایتان پیش آمده که بخواهید اطلاعات روی یک هارد را به هارد دیگری منتقل کنید. شاید نزدیک ترین راهی که به ذهنتان رسیده استفاده از یک سی دی باشد، ولی روش دیگری هم وجود دارد. جهت اجرای این آموزش باید کمی حرفه ای باشید و حواستان را جمع کنید.
برای اولین قدم بهتر است که پارتیشن های هارد دیسک خودتان را نامگذاری کنید. برای این کار به My Computer رفته و روی یک پارتیشن کلیک راست کرده و گزینه Properties را انتخاب کنید. در پنجره باز شده شما می توانید نام پارتیشن را تغییر دهید. این کار را برای همه پارتیشن ها تکرار کرده و نام آنها را به خاطر بسپارید. حالا رایانه تان را خاموش کنید.
همه هارد دیسک ها به وسیله یک نوع کابل به مادربورد متصل می شوند. در کنار محل اتصال کابل به هارد دیسک محل اتصال فیش برق یا همان Power قرار دارد. اما مهمترین نکته که شما باید به آن دقت کنید جامپرها هستند. معمولا روی بدنه هارد دیسکها نحوه قرار گیری جامپرها توضیح داده شده است. جامپر یک قطعه ریز است که می توان به وسیله آن تنظیمات یک قطعه سخت افزاری را به صورت فیزیکی تغییر داد. در جدول موجود روی بدنه هارد دیسک به دنبال وضعیت Slave بگردید. شما باید جامپر هارد دیسک دوم را با توجه به توضیحات این جدول به حالت Slave تغییر بدهید.
حالا در کیس رایانه خاموش را باز کنید. مشاهده می کنید که کابلی هارد را به مادربرد متصل کرده است. این کابل معمولا دارای دو جای اتصال می باشد، ممکن است این کابل هم به هارد دیسک شما و هم به سی دی رام متصل باشد. می توانید از طریق همین کابل هارد دیسک دوم را نیز به مادربرد متصل کنید. برای این کار جای اتصال دوم را از سی دی رام جدا کرده و هارد دیسک را به این قسمت متصل کنید.
شما 2 هارد دیسک را از طریق یک کابل به مادربرد رایانه تان متصل کرده اید. هارد دیسک رایانه شما به عنوان میزبان و هارددیسک دوم به عنوان میهمان به حساب می آید. حالا باید برق مورد نیاز را برای هارد دیسک میهمان تامین کنید. به نوع فیش Power هارد دیسک دقت کنید، یکی از این نوع فیش ها احتمالا در رایانه شما به صورت آزاد وجود دارد. این کابل ها همگی به سیستم اصلی برق رایانه متصل هستند. یکی از این فیش های آزاد را به هارد دیسک میهمان وصل کنید و رایانه تان را روشن کنید.
به محض روشن شدن رایانه کلید Delete را فشار دهید تا وارد تنظیمات مادربرد شوید. این منو ممکن است با توجه به نوع مادربرد متفاوت باشد، اما معمولا در اولین منو تنظیمات هارد دیسک تعیین می شود. به منوی Standard Cmos Features بروید . معمولا به صورت پیش فرض مادربرد های جدید برای شناسایی هارد دیسک ها در حالت اتوماتیک تنظیم شده اند. اگر این گونه نیست شما تنظیم این قسمت را به حالت Auto تغییر دهید تا مادربرد به به صورت خودکار هارد دیسک ها را شناسایی کند. بعد از انجام این کار از این منو بیرون آمده و گزینه Save and Exit را انتخاب کنید.
در صورتی که تمام مراحل را درست انجام داده باشید رایانه شما مثل سابق عمل می کند و ویندوز شما بالا می آید، اما با رفتن به قسمت My Computer متوجه اضافه شدن پارتیشن های جدید می شوید. پارتیشن های غریبه که نامشان برای شما آشنا نیست، همان پارتیشن های هارد دیسک میهمان هستند. حالا اطلاعاتی را که لازم دارید بین دو هارد دیسک منتقل کنید. دقیقا مانند زمانی که روی هارد دیسک خودتان اطلاعات را از یک پارتیشن به پارتیشن دیگری کپی می کردید. بعد از تمام شدن کارتان دوباره رایانه تان را خاموش کنید.
حالا باید همه چیز را به حالت اول برگردانید . هارد دیسک میهمان را با جدا کردن کابل های مادر برد و برق جدا کنید. وضعیت جامپر روی آن را دوباره به حالت اول برگردانید. این حالت روی بدنه هارد دیسک با عنوان Master مشخص شده است. اگر محل اتصال دوم روی کابل قبلا به سی دی رام متصل بود دوباره آن را به همان وضعیت برگردانید و در کیس را هم کاملا ببندید.
منبع : شبکه فناوری اطلاعات ایران
-----------------------------------------------------------------------
لینک شماره 37 : http://www.imdb.com Internet Movie Database))
این سایت یکی از جامع ترین سایت های اطلاعات فیلم است و اطلاعات آن بیش از 250000 فیلم و تولید تلویزیونی را که از سال 1982 به بعد ساخته شده در بر میگیرد. مشخصات بیش از نیم میلیون هنر پیشه زن و مرد، 50000 کارگردان، جایزههای سینمایی، نقل قولها و غیره از دیگر بخشهای این سایته، واسه خودش یه شهره ...
روزگاری بود میوه اش فتنه، خوراکش مردار، زندگی اش آلوده، سایه های ترس شانه های بردگان را می لرزاند. تازیانه ستم عاطفه را از چهره ها می سترد. تاریکی، در اعماق تن انسان زوزه می کشید و دخترکان بی گناه، در خاک سرد زنده به گور می شدند. در این هنگام بود که محمد (ص) بر چکاد کوه نور ایستاد و زمین در زیر پاهای او استوار گردید.
بخوان به نام پروردگارت که بیافرید، آدمی را از لخته خونی آفرید، بخوان و پروردگار تو را ارجمند ترین است، همو که با قلم آموخت و به آدمی آنچه را که نمی دانست بیاموخت ...
اصطلاحات و فناوری :
Internet Protocol یا همان IP شماره ایست که به هر کامپیوتر متصل به اینترنت داده میشود تا بتوان به کمک آن شماره به آن کامپیوترها دسترسی داشت. این عدد برای کامپیوترهایی که حالت سرور دارند (مثلا سایتها) و نیز کامپیوترهای کلاینتی که معمولا به روشی غیر از شمارهگیری (Dial Up) به اینترنت وصل هستند، عددی ثابت و برای دیگران عددی متغیر است. مثلا هر بار که شما با شرکت ISP خود تماس گرفته و به اینترنت وصل میشوید، عددی جدید به شما نسبت داده میشود.
این عدد یک عدد ۳۲ بیتی (۴ بایتی) است و برای راحتی به صورت زیر نوشته میشود: xxx.xxx.xxx.xxx که منظور از xxx عددی بین ۰ تا ۲۵۵ است. (البته بعضی شمارهها قابل استفاده نیست) مثلا ممکن است آدرس شما به صورت 195.219.176.69 باشد. اگر به روش Dial Up به اینترنت وصل شوید، معمولا عددی که به عنوان xxx اول میگیرید، مابین 192 تا 223 خواهد بود.این توضیح برای تشخیص کامپیوترهای کلاینت از سرور (حداقل در ایران) بسیار میتواند مفید باشد. بعد از اتصال به اینترنت برای به دست آوردن IP خود، از دستور IPCONFIG در command prompt استفاده کنید.
IP وظیفه انتقال بستههای اطلاعاتی را دارد. TCP هم مسئول چک کردن انتقال صحیح اطلاعات از مبدا به مقصد است تا اگر مشکلی در میان راه پیش آمد دوباره ارسال شود و به طور کلیTCP/IP به قوانین و قراردادهای موجود در اینترنت برای دریافت و ارسال اطلاعات گفته میشود و در حقیقت اینترنت از TCP/IP استفاده میکند.
حتی اسمهایی مثل www.yahoo.com که برای اتصال استفاده میکنید، در نهایت باید به یک IP تبدیل شود، تا شما سایت یاهو را ببینید. شما وقتی در address bar خود سایت www.yahoo.com را تایپ میکنید، کامپیوتر شما این اطلاعات را به سرورهای مرکزی میفرستد و شماره IP کامپیوتر یاهو را بدست میآورد، سپس به آن شماره IP بسته ایی را ارسال و درخواست اتصال میکند و سایت یاهو با بررسی مجاز بودن یا نبودن این در خواست به شما اجازه اتصال میدهد.
در واقع اگر ما هر کامپیوتر را در اینترنت یک خانه بدانیم که هر خانه دارای یک پلاک مشخص باشد، IP حکم پلاک آن خانه را دارد. و وقتی شما میخواهید سایت یاهو را ببینید مثل این است که در خانه یاهو را زده اید و درخواست ورود و دیدن دارید و یاهو در صورتی که تمایل داشته باشد شما را به خانه اش راه میدهد.
حتما تا به حال سایت های فیلتر شده از طریق مخابرات را دیده اید مخابرات با غیر مجاز معرفی کردن IP سایت های فیلتر شده در زدن را از شما گرفته است چه برسد به مهمانی! و شما هر چقدر در بزنید به در بسته میخورید ...
-----------------------------------------------------------------------
لینک شماره 36 : http://www.payambarazam.ir/
پایگاه اطلاع رسانی پیامبر اعظم (ص)
دل نوشت !
الف. اشتیاق برای رسیدن به نهایت آرزوها
ب. بخشش برای تجلی و صیقل روح
پ. پویائی برای پیوستن به خروش حیات
ت. تدبیر برای دیدن افق فرداها
ث. ثبات برای ایستادن در برابر بازدارندهها
ج. جسارت برای ادامه زیستن
چ. چاره اندیشی برای یافتن راهی در گرداب اشتباه
ح. حق شناسی برای تزکیه نفس
خ. خودداری برای تمرین استقامت
د. دوراندیشی برای تحول تاریخ
ذ. ذکر گوئی برای اخلاص عمل
ر. رضایت مندی برای احساس شعف
ز. زیرکی برای مغتنم شمردن دمها
ژ. ژرف بینی برای شکافتن عمق دردها
س. سخاوت برای گشایش کارها
ش. شایستگی برای لبریز شدن در اوج
ص. صداقت برای بقای دوستی
ض. ضمانت برای پای بندی به عهد
ط. طاقت برای تحمل شکست
ظ. ظرافت برای دیدن حقیقت پوشیده در صدف
ع. عطوفت برای غنچه نشکفته باورها
غ. غیرت برای بقای انسانیت
ف. فداکاری برای قلبهای دردمند
ق. قدرشناسی برای گفتن ناگفتههای دل
ک. کرامت برای نگاهی از سر عشق
گ. گذشت برای پالایش احساس
ل. لیاقت برای تحقق امیدها
م. محبت برای نگاه معصوم یک کودک
ن. نکته بینی برای دیدن نادیدهها
و. واقع گرائی برای دستیابی به رویاها
ه. هدفمندی برای تبلور خواستهها
ی. یکرنگی برای گریز از تجربه دردهای مشترک
این متن رو خیلی جاها توی وب دیدم. از جمله اینجا، اینجا، اینجا، اینجا و ده ها جای دیگه. اما منبع اصلی رو نمیدونم. بهر حال فکر میکنم متن قشنگیه ...
سخت افزار :
مطلب این هفته سخت افزار، یه کمی طولانی تر از هفته های گذشته است. البته یه کم که چه عرض کنم، متن امروز به اندازه سه چهار مطلب عادی ما است. اما دلیلش هم اینه که با وجود طولانی بودن نکات خوبی رو در برمیگیره که حیفم اومد اون رو خلاصه کنم. پیشنهاد میکنم برای اینکه مجبور نباشید وقت زیادی رو صرف کنید، اون رو کپی و به صورت آفلاین مطالعه کنید.
کامپیوترها و در اصل قطعات تشکیل دهنده آنها دارای طول عمر محدودی هستند و البته عوامل دیگری مانند حمل نادرست، وجود اشکال در قطعات تولیدی و حتی مونتاژ نادرست میتواند عمر آنها را تا حد زیادی کاهش دهد. نمیخواهیم در این مقاله خیلی علمی و فنی به دلایل خرابی یک کامپیوتر اشاره کنیم بلکه سعی خواهیم کرد با بیانی بسیار ساده رایج ترین اشکالاتی را که ممکن است برای هر کامپیوتری اتفاق بیافتد شرح داده و برای هریک راه حل ساده ای نیز ارائه نماییم.
منبع تغذیه
منابع تغذیه در یک PC مهمترین قطعات در حفظ سلامت یک کامپیوتر هستند، ولی با این وجود از طرف ما با کمترین توجه رو به رو میشوند. بیشتر ما حاضر هستیم برای خرید یک پردازنده و یا کارت ویدیویی جدید مبالغ هنگفتی هزینه کنیم اما هنگام انتخاب منبع تغذیه سعی میکنیم ساده ترین و ارزان ترین را انتخاب کنیم بی خبر از اینکه همین منبع تغذیه به ظاهر بی اهمیت یکی از مهمترین قسمتها برای حفظ سلامت کامپیوتر ما است. طبق تحقیقات انجام شده، خرابی های ناشی از منابع تغذیه معیوب، بالاترین درصد خرابی های سخت افزاری را به خود اختصاص میدهند. از اینکه میگوییم منبع تغذیه یکی از خطرناک ترین قطعات PC است نباید تعجب کنید. به هر صورت این قطعه به ظاهر بی اهمیت وظیفه مهمی بر عهده دارد. منبع تغذیه باید ولتاژ بالایی برابر با 220 ولت را ورودی را به مقدار بسیار کوچکی برابر با 3/3 ، 5 و یا 12 ولت که برای تغذیه قطعات مختلف کامپیوترهای مدرن لارم است تبدیل نماید.
هنگامی که یک منبع تغذیه خراب میشود جریان الکتریکی را به صورت نامنظم به قطعات مختلف کامپیوتر ارسال میکند که میتواند به قطعات گران قیمت کامپیوتر شما آسیب بزند. متاسفانه بیشتر منابع تغذیه توسط شرکتهای بی نام و نشانی که کوچکترین توجهی به کنترل کیفیت و بسته بندی صحیح ندارند تولید شده و در کیسهای ارزان قیمت جای میگیرند. به همین دلیل هر روز شاهد تعداد زیادی کامپیوتر هستیم که عمرشان زودتر از موعد به انتها رسیده است. البته گاهی اوقات آنها به چیزی بیش از قطعات گران قیمت کامپیوتر شما صدمه میزنند. منابع تغذیه معیوب میتوانند صدمات جانی به بار آورده و یا حتی باعث آتش سوزی شوند.
اما برای جلوگیری از چنین مشکلاتی چه باید کرد؟ البته پیدا کردن راه حل مناسب و جامع کار ساده ای به نظر نمیرسد اما یک اصل کلی وجود دارد: همیشه به نام سازنده توجه کنید. البته مسلما" این بهترین راه نیست اما یکی از ساده ترین و در عین حال مطمئن ترین راه های موجود برای انتخاب یک منبع تغذیه مناسب است. خرید یک قطعه از یک شرکت معتبر از سازنده ای خوشنام که متخصص تولید چنین قطعاتی است میتواند شما را تا حد زیادی از سلامت قطعه خریداری شده مطمئن کند. برای پیدا کردن این سازندگان معتبر بهترین راه مراجعه به اینترنت و سایتهای معتبر اینترنتی است که چنین قطعاتی را آزمایش کرده و نتایج آن را در معرض دید عموم میگذارند. البته برای خرید چنین منابع تغذیه ای مجبورید پول بیشتری بپردازید اما مطمئن باشید که کاملا" ارزش آن را دارد.
راه دیگر برای جلوگیری از خرابی های منبع تغذیه، دور نگاه داشتن کامپیوتر از کف زمین و محیط گرد و خاکی است. گرد و خاک موجب تسریع در فرآیند خرابی منابع تغذیه میشود و معمولا" اولین چیزی را که از کار می اندازد نیز فن درون آن است.
لیست کل یادداشت های وبلاگ
جستجو در وبلاگ
عضویت در خبرنامه وبلاگ
آمار بازدیدکنندگان