سفارش تبلیغ
صبا ویژن




مقدمه

از آن‌جا که شبکه‌های بی سیم، در دنیای کنونی هرچه بیشتر در حال گسترش هستند، و با توجه به ماهیت این دسته از شبکه‌ها، که بر اساس سیگنال‌های رادیویی‌اند، مهم‌ترین نکته در راه استفاده از این تکنولوژی، آگاهی از نقاط قوت و ضعف آن‌ست. نظر به لزوم آگاهی از خطرات استفاده از این شبکه‌ها، با وجود امکانات نهفته در آن‌ها که به‌مدد پیکربندی صحیح می‌توان به‌سطح قابل قبولی از بعد امنیتی دست یافت.wireless

مفاهیم و تعاریف

وقتی از شبکه اطلاع‌رسانی سخن به میان می‌آید، اغلب کابل شبکه به عنوان وسیله انتقال داده در نظر گرفته می‌شود. در حالیکه چندین سال است که استفاده از شبکه سازی بی‌سیم در دنیا آغازگردیده است. تا همین اواخر یک LAN بی‌سیم با سرعت انتقال پایین و خدمات غیرقابل اعتماد و مترادف بود، اما هم اکنون تکنولوژی‌های LAN بی‌سیم خدمات قابل قبولی را با سرعتی که حداقل برای کاربران معمولی شبکه کابلی پذیرفته شده می‌باشد، فراهم می‌کنند.

WLANها (یا LANهای بی‌سیم) از امواج الکترومغناطیسی (رادیویی یا مادون قرمز) برای انتقال اطلاعات از یک نقطه به نقطه دیگر استفاده می‌کنند. امواج رادیویی اغلب به عنوان یک حامل رادیویی تلقی می‌گردند، چرا که این امواج وظیفه انتقال انرژی الکترومغناطیسی از فرستنده را به گیرنده دورتر از خود بعهده دارند. داده هنگام ارسال برروی موج حامل رادیویی سوار می‌شود و در گیرنده نیز به راحتی از موج حامل تفکیک می‌گردد. به این عمل مدولاسیون اطلاعات به موج حامل گفته می‌شود. هنگامیکه داده با موج رادیویی حامل مدوله می‌شود، سیگنال رادیویی دارای فرکانس‌های مختلفی علاوه بر فرکانس اصلی موج حامل می‌گردد. به عبارت دیگر فرکانس اطلاعات داده به فرکانس موج حامل اضافه می‌شود. در گیرنده رادیویی برای استخراج اطلاعات، گیرنده روی فرکانس خاصی تنظیم می‌گردد و سایر فرکانس‌های اضافی فیلتر می‌شوند.

فصل اول

استاندارد شبکه های محلی بی سیم

در ماه ژوئن سال 1997 انجمن مهندسان برق و الکترونیک (IEEE) استاندارد IEEE 802.11-1997 را به عنوان اولین استانداردِ شبکه‌های محلی بی‌سیم منتشر ساخت. این استاندارد در سال 1999 مجدداً بازنگری شد و نگارش روز آمد شده آن تحت عنوان IEEE 802.11-1999منتشر شد. استاندارد جاری شبکه‌های محلی بی‌سیم یا همانIEEE 802.11تحت عنوان ISO/IEC 8802-11:1999توسط سازمان استاندارد سازی بین‌المللی (ISO) و مؤسسه استانداردهای ملی آمریکا (ANSI) پذیرفته شده است. تکمیل این استاندارد در سال 1997، شکل گیری و پیدایش شبکه سازی محلی بی‌سیم و مبتنی بر استاندارد را به دنبال داشت. استاندارد 1997، پهنای باند 2Mbps را تعریف می‌کند با این ویژگی که در شرایط نامساعد و محیط‌های دارای اغتشاش (نویز) این پهنای باند می‌تواند به مقدار 1Mbps کاهش یابد. روش تلفیق یا مدولاسیون در این پهنای باند روش DSSS است. بر اساس این استاندارد پهنای باند 1Mbps با استفاده از روش مدولاسیون FHSS نیز قابل دستیابی است و در محیط‌های عاری از اغتشاش (نویز) پهنای باند 2Mbps نیز قابل استفاده است. هر دو روش مدولاسیون در محدوده باند رادیویی 2.4 GHz عمل می‌کنند. یکی از نکات جالب توجه در خصوص این استاندارد استفاده از رسانه مادون قرمز علاوه بر مدولاسیون‌های رادیویی DSSS و FHSS به عنوان رسانه انتقال است. ولی کاربرد این رسانه با توجه به محدودیت حوزه عملیاتی آن نسبتاً محدود و نادر است. گروه کاری 802.11 به زیر گروه‌های متعددی تقسیم می‌شود. برخی از مهم‌ترین زیر گروه‌ها به قرار زیر است:

ادامه مطلب...


چند تا عکس برای اونایی که سعادت حضور در انتخابات رو نداشتند!


هنوز انتخابات شروع نشده بود و ...


و کم کم بچه ها اومدند و توی صف رای منتظر موندن ...


به این میگن شفاف سازی انتخاباتی!!

ادامه مطلب...
نویسنده:

اصولا هر جا برای کسی خط قرمزی مشخص شده باشد ،افراد تمایل بیشتری برای شکستن آن دارند .ازجمله این خطوط قرمز که در کشورهایی نظیر ایران بسیار پررنگ می نماید ، مسئله فیلترینگ است .از وقتی که بحث فیلترینگ در کشور جدی شد ، بلا فاصله راه فرار از دست فیلتر هم فراهم شد .اصولا در دنیای امروز امکان اینکه جلوی دسترسی انسان ها به اطلاعات را بگیریم تقریا غیر ممکن است .هر چه تجهیزات فیلترینگ قوی ، هوشمند و پیشرفته باشند ،بازهم در مقابل هوش بشری ناتوان و عاجزند .
در مطلب فیلترینگ به بررسی نحوه کار یک سرور فیلترینگ در ISP ها پرداختیم.در این مقاله هم بدون توجه به بحث ضرورت بودن یا نبودن فیلترینگ به مرور نحوه کار فیلترشکن ها می پردازیم .فقط باید کمی حوصله کنید و ابتدا باخود Proxy و بعد هم با چند نوع Proxy آشنا شوید تا به نحوه کار یک فیلتر شکن برسیم.

Proxy چیست ؟
حتما برای شما هم پیش آمده که پس از برخورد به دیوار Access Denide ، به دنبال یک فیلتر شکن یا Proxy گشته اید تا هر طور شده به مطلب مورد نظرتان دسترسی پیدا کنید.آیا می دانید Proxy چیست و چگونه کار می کند ؟اگر به فرهنگ لغت انگلیسی مراجعه کنید معنی لغت Proxy را این چنین خواهید یافت :" وکیل ، وکالت و نمایندگی ."
شاید این معنی تا حدودی به شما کمک کند تا مفهوم Proxy را بهتر درک کنید.در واقع یک Proxy Server ،سروری است که مابین کاربر و سرور مورد نظر صحبت می کند .

کاربرد های Proxy
برایServer Proxy دو کاربرد عمده تعریف کرده اند:
1) افزایش کارایی برای کاربران .
2) در خواست فیلتر.(چه در جهت جلوگیری از دستیابی به اطلاعات و چه در جهت کمک به دور زدن فیلتر )

انواع Proxy
تعدادی از انواع Proxy Server ها به قرار ذیل هستند :
cache Proxy:جهت caching اطلاعات .
web Proxy : جهت جلوگیری از نفوذ Hackerها و هم چنین تغییر فرمت webpageها .
Access control Proxy : جهت ضبط اطلاعات و عملکرد کاربران در شبکه های محلی.
Anonymizing Proxy:جهت مخفی نگه داشتن اطلاعات کاربر متقاضی اطلاعات .
Hostile Proxy:معمولا توسط نفوذگران به صورت یک نرم افزار در سرور نصب می شود تا نسبت به شنود کلیه فعالیت های کاربران برای نصب کننده آن اقدام کند.
Transparent Proxy:به Proxy هایی گفته می شود که از دید user در شبکه وجود ندارد ، در حالی که وجود داشته و نسبت به انجام اعمال محول شده اقدام می کند.
Non-trans Proxy,Open Proxy ,Spilet Proxy ,Reverse Proxyو ...انواع دیگر Proxy می باشند که انشالله در فرصتی دیگر به معرفی آنها خواهیم پرداخت .

ادامه مطلب...

بنام یگانه یزدان پاک

این اولین نوشته من توی این وبلاگه و امیدوارم بعد از این بتونم پابه‏پای نویسندگان دیگه مطلب بدم.

دیگه همتون با کاربرد Defragment آشنا هستیدو میدونید برای چه کاری ازش استفاده میشه؛ اما شاید خیلی وقتها فرصت استفاده و یا حوصله استفاده از اون رو نداشته باشید. اگه می‏خواهید که خود ویندوز این کارو براتون انجام بده این مطلب رو بخونید.

اگر احساس می‏کنید که سرعت کامپیوتر نسبت به گذشته کاهش یافته احتمالا یکی از دلایل عمده این کاهش سرعت پراکندگی یا fragmantation فایل‌ها روی هارددیسک است. پراکندگی به مرور زمان اتفاق می‌افتد و به این معناست که فایل‌ها تکه تکه شده و در نقاط مختلف روی هارد پخش شده‌اند . برای باز کردن، ذخیره کردن و بستن یک فایل باید اطلاعات مربوط به آن از روی دسک سخت خوانده شوند و چون هر قطعه از فایل در قسمتی از دیسک سخت قرار گرفته است فرایند خواندن فایل کند می‌شود.

عمل Defragment به معنای قرار دادن تمام قطعات پراکنده یک فایل کنار یکدیگر است. در وندوز XP ابزاری برای Defragment کردن وجود دارد و بنابراین وادار کردن ویندوز XP به Defragment هفتگی ایده جالبی است.

قرار دادن Disk Defragment در برنامه هفتگی...

در کنترل پنل ابتدا بر روی Scheduled Task و سپس بر روی Add Scheduled Task دو بار کلیک کنید و در پنجره‌ای که باز می‌شود کلید Next را فشار دهید. سپس در پنجره Scheduled Task بر روی Browse کلیک کنید و حال درقسمت File Name عبارت زیر را وارد کنید:

SystemRoot%\System32\defrag.exe%

در پنجره بعد،نامی برای برنامه خود انتخاب کرده (مثلا Weekly Defregment ) و مشخص کنید که چند وقت یک بار باید اجرا گردد. سپس Next کنید.

در این پنجره نام کاربری و پسورد خود را وارد و Next کنید، گزینه ...Open advanced را تیک بزنید و بر روی Finish کلیک نمایید.

در قسمت Run و به به آخر آنچه در آنجا نوشته شده :C را اضافه کنید و سپس OK کنید.

حال Windows درایو ‍‍C شما را همان زمان که انتخاب کرده‌اید Defrag می‌کند. بدیهی است که شما می‌توانید هر درایوی که می‌خواهید برای Defrag انتخاب کنید.

البته بهتر است زمانی را برای اینکار انتخاب کنید که کامپیوتر روشن بوده و شما یا آن کاری نداشته باشید.


یکی از قابلیتهای بسیار خوب و کارآمد فایرفاکس امکان ذخیره کردن پسوردهایی است که ما برای ورود به اشتراک های مختلف مان که تحت وب هستند مورد استفاده قرار می دهیم، بنابراین نیازی نیست هر دفعه مثلا برای ورد به اشتراک ایمیل مان از طریق رابط کاربری تحت وبش کلمه ی عبور را تایپ کنیم. ولی مشکل اینجاست که این قابلیت فایرفاکس به شدت کلمات عبور و نام های کاربری شما را تحت خطر قرار می دهد و هر کسی که به کامپیوتر شما دسترسی داشته باشد می تواند به این موارد نیز دسترسی داشته باشد. کافی است در فایرفاکس از منوی Tools گزینه ی Options را انتخاب کنید و سپس در بخش Security روی گزینه ی Show Passwords کلیک کنید، خوب نتیجه؟ همه ی پسورد هایتان با هر ضریب امنیتی بالایی قابل رویت هستند!

ضعف بعدی اینجاست که اگر کسی بدون آگاهی از این نقطه ضعف فایرفاکس بدون اجازه شما با کامپیوتر تان مشغول وب گردی باشد و شما پسوردهایتان را ذخیره کرده باشید باز هم به راحتی و حتی به صورت اتفاقی ممکن است به اشتراک های شما دسترسی پیدا کند و از چیزهایی با خبر شود که نباید بشود.
بنابراین این قضیه اصلا شوخی بردار نیست!
حالا حتما متوجه شدید که احتمالا به چه سادگی هر کسی که به کامپیوتر شما دسترسی داشته باشد ظرف کمتر از چند ثانیه می تواند به چه چیزی دسترسی پیدا نماید، عملا از نام کاربری و پسورد اشتراک جی میل شما تا حساب بانکی تان ممکن است به خطر بیافتد. مطمئنا بعد از اینکه فهمیده اید تا به امروز تحت چه ریسکی به سر می برده اید خواهید پرسید چگونه از این وضعیت خودمان را نجات بدهیم؟

ادامه مطلب...

حافظه های الکترونیکی با اهداف متفاوت و به اشکال گوناگون تاکنون طراحی و عرضه شده اند. حافظه فلش ، یک نمونه از حافظه های الکترونیکی بوده که برای ذخیره سازی آسان و سریع اطلاعات در دستگاههائی نظیر : دوربین های دیجیتال ، کنسول بازیهای کامپیوتری و ... استفاده می گردد. حافظه فلش اغلب مشابه یک هارد استفاده می گردد تا حافظه اصلی . حافظه flash
در تجهیزات زیر از حافظه فلش استفاده می گردد :
تراشه BIOS موجود در کامپیوتر
CompactFlash که در دوربین های دیجیتال استفاده می گردد .
SmartMedia که اغلب در دوربین های دیجیتال استفاده می گردد
Memory Stick که اغلب در دوربین های دیجیتال استفاده می گردد .
کارت های حافظه PCMCIA نوع I و II
کارت های حافظه برای کنسول های بازیهای ویدئویی

مبانی حافظه فلش
حافظه فلاش یک نوع خاص از تراشه های EEPROM است . حافظه فوق شامل شبکه ای مشتمل بر سطر و ستون است . در محل تقاطع هر سطر و یا ستون از دو ترانزیستور استفاده می گردد. دو ترانزیستور فوق توسط یک لایه نازک اکسید از یکدیگر جدا شده اند. یکی از ترانزیستورها Floating gate و دیگری Control gate خواهد بود. Floatino gate صرفا" به سطر (WordLine) متصل است . تا زمانیکه لینک فوق وجود داشته باشد در سلول مربوطه مقدار یک ذخیره خواهد بود. بمنظور تغییر مقدار یک به صفر از فرآیندی با نام Fowler-Nordheim tunneling استفاده می گردد. از Tunneling بمنظور تغییر محل الکترون ها در Floating gate استفاد می شود. یک شارژ الکتریکی حدود 10 تا 13 ولت به floating gate داده می شود. شارژ از ستون شروع ( bitline) و سپس به floating gate خواهد رسید .در نهایت شارژ فوق تخلیه می گردد( زمین ) .شارژ فوق باعث می گردد که ترانزیستور floating gate مشابه یک "پخش کننده الکترون " رفتار نماید . الکترون های مازاد فشرده شده و در سمت دیگر لایه اکسید به دام افتاد و یک شارژ منفی را باعث می گردند. الکترون های شارژ شده منفی ، بعنوان یک صفحه عایق بین control gate و floating gate رفتار می نمایند.دستگاه خاصی با نام Cell sensor سطح شارژ پاس داده شده به floating gate را مونیتور خواهد کرد. در صورتیکه جریان گیت بیشتر از 50 درصد شارژ باشد ، در اینصورت مقدار یک را دارا خواهد بود.زمانیکه شارژ پاس داده شده از 50 درصد آستانه عدول نموده مقدار به صفر تغییر پیدا خواهد کرد.یک تراشه EEPROM دارای گیت هائی است که تمام آنها باز بوده و هر سلول آن مقدار یک را دارا است.در این نوع حافظه ها ( فلش) ، بمنظور حذف از مدارات پیش بینی شده در زمان طراحی ( بکمک ایجاد یک میدان الکتریکی) استفاده می گردد. در این حالت می توان تمام و یا بخش های خاصی از تراشه را که " بلاک " نامیده می شوند، را حذف کرد.این نوع حافظه نسبت به حافظه های EEPROM سریعتر است ، چون داده ها از طریق بلاک هائی که معمولا" 512 بایت می باشند ( به جای یک بایت در هر لحظه ) نوشته می گردند.

کارت های حافظه فلش کارت حافظه flash
تراشه BIOS در کامپیوتر، متداولترین نوع حافظه فلش است . کارت های SmartMedia و ComapctFlash نیز نمونه های دیگری از حافظه های فلش بوده که اخیرا" متداول شده اند. از کارت های فوق بعنوان "فیلم های الکترونیکی" در دوربین های دیجیتال، استفاده می گردد .کارتهای حافظه برای بازیهای کامپیوتری نظیر Sega و PlayStation نمونه های دیگری از حافظه های فلش می باشند. استفاده از حافظه فلش نسبت به هارد دارای مزایای زیر است :
حافظه های فلش نویز پذیر نمی باشند.
سرعت دستیابی به حافظه های فلش بالا است .
حافظه های فلش دارای اندازه کوچک هستند.
حافظه فلش دارای عناصر قابل حرکت ( نظیر هارد ) نمی باشند.
قیمت حافظه های فلش نسبت به هارد بیشتر است .



برای استفاده از ترفندها از منوی Start به Run رفته و در آن عبارت regedit را تایپ کنید تا ویرایشگر رجیستری باز شود.

1- غیر فعال کردن تنظیمات System Restore
اگر میخواهید دسترسی به تنظیمات System restore را در Control Panel غیر فعال کنید رجیستری را باز و به مسیر زیر بروید .

HKEY-LOCAL-MACHINE/Software/Microsoft/WindowsNT/SyetemRestore

در این مسیر مقداری با نام DisableConfig را بیابید .اگر وجود ندارد آن را از نوع DWORD Value بسازید . سپس مقدار آنرا به یک تغییر دهید .

2- حذف برنامه های بیشتر اجرا شده از منوی Start
در ویندوز XP برنامه هایی که اخیرا اجرا شده اند در ستون سمت چپ آن قرار می گیرد . اگر می خواهید این برنامه ها را حذف کنید به مسیر زیر بروید .

HKEY-CURRENT-USER/Software/Microsoft/Windows/CurrentVersion/Policies/Explorer

در این مسیر مقداری به نام NoStartMenuMFUprogramsList را اگر وجود ندارد بسازید . این مقدار باید از نوع DWORD باشد . سپس مقدار آنرا به یک تغییر دهید .

3- مخفی کردن نام برنامه در لیست Add/Remove
اگر می خواهید یکی از برنامه های نصب شده روی ویندوز را از لیست Add/Remove Programs در Control Panel حذف کنیدرجیستری را اجرا و به مسیر زیر بروید .

HKEY-LOCAL-MACHINE/software/Microsoft/Windows/CurrentVersion/Uninstall

در قسمت سمت چپ برنامه مورد نظر خود را پیدا کنید و روی ان کلیک کنید . در قسمت سمت راست Display Name را بیابید روی ان کلیک راست کرده و Rename را انتخاب کنید. به اول آن Quiet را اضافه کنید . به این ترتیب این برنامه از لیست خارج شده است .

4- تغییر مسیر فولدرهای خاص
با استفاده از رجیستری می توانید مسیر بعضی از فولدرهای خاص در ویندوز نظیر My Documents,My Pictures,… را تغییر دهید . برای این کار در منوی Run برنامه Regedit را اجرا کنید و به مسیر زیر بروید .

HKEY-CURRENT-USER/Software/Microsoft/Windows/ Current version/ Explorer/Usershellfolders

بر روی هر مسیری که میخواهید تغییر دهید دو بار کلیک کنید و مسیر دلخواه خود را وارد کنید. برای اعمال تغییرات یا Logoff کنید و یا اینکه سیتم را Restart نمایید .

5- نمایش پیغام در شروع ویندوز
اگر میخواهید هنگامی که ویندوز بالا می آید یک پیغام در یک پنجره نمایش داده شود رجیستری را اجرا و به مسیر زیر بروید .

HKEY-LOCAL-MACHINE/Software/Microsoft/WindowsNT/CurrentVersion/Winlogon

در این قسمت legalnoticecaption را به مقدار دلخواه ( نام پنجره ای که پیغام در آن نمایش داده میشود )تغییر دهید.
همچنین مقدار legalnoticetext را به متن پیغامی که میخواهید نشان داده شود تغییر دهید. ویندوز را دوباره راه اندازی کنید تا تغییرات اعمال شوند.

6- حذف ساعت ویندوز
اگر میخواهید زمان و تاریخ نشان داده شده در سمت راست پایین صفحه ویندوز حذف شوند به مسیر زیر در رجیستری بروید .

HKEY-LOCAL- MACHINE/Software/Microsoft/Windows/CurrentVersion/Policies/Explorer

در این مسیر مقداری به نام HideClock را بیابید اگر این مقدار وجود ندارد آن را از نوع DWORD بسازید . برای این کار در قسمت سمت راست کلیک راست کنید و New وسپس DWORDرا انتخاب نمایید .سپس این مقدار را به یک تغییر دهید .

در آخر سال نو را به همه ی خوانندگان وبلاگ تبریک میگم . سال خوبی داشته باشید.


دوستان عزیز سلام
این عید باستانی رو به همتون تبریک میگم .خوشحالم که اولین مطلب رو تو یه روز بهاری براتون پست میکنم.

سالی سرشار از موفقیت و شادکامی براتون آرزو میکنم .

کوکی ها ؟

تقریبا تمام سایت هایی که بازدید می کنید اطلاعاتی را در قالب یک فایل کوچک متنی (Text) بر روی کامپیوتر شما ذخیره می کنند به این فایل کوکی می گویند متل ذخیره شدن این فایل در فولدر Temporary Internet Files در اینترنت اکسپولرر و در نت اسکیپ در فولدر Cashe است در اپرا و موزیلا و نسخه های قدیمی تر اینترنت اکسپولرر در فولدر جدایی به نام کوکی است.

انواع مختلفی از کوکی ها وجود دارد و شما در نسخه های جدیدتر وب بروسر ها (Web Browsers) این امکان را دارید که انتخاب کنید کدام کوکی ها برروی کامپیوتر شما ذخیره شوند در صورتی که کوکی ها را کاملا غیر فعال کنید ممکن است بعضی سایت های اینترنتی را نتوانید ببیند و یا از بعضی امکانات مثل به یاد داشتن شناسه و رمز عبور شما در آن سایت محروم شوید و یا انتخاب هایی که داشتید مثل ساعت متلی و یا دمای هوای متلی و کلا از تنظیمات شخصی ای که در آن وب سایت انجام داده اید نتوانید استفاده کنید.

کوکی ها چگونه مورد استفاده قرار می گیرند؟

همانطوری که گفتیم کوکی یک فایل است که توسط یک وب سایت برای ضبط اطلاعات بر روی کامپیوتر شما قرار می گیرد یک کوکی می تواند شامل اطلاعاتی باشد که شما در آن سایت وارد کرده اید مانند ای میل - آدرس - شماره تلفن و سایر اطلاعات شخصی - همچنین کوکی ها می توانند صفحات و یا کارهایی را که در آن وب سایت انجام داده اید مثل تعداد کلیک لینک های بازدید شده و مدت بازدیدرا نیز ضبط کنند. این به سایت کمک می کند تا دفعه بعد که به آن سایت بازگشتید اطلاعات شما را به خاطر داشته باشد و از وارد کردن تکراری اطلاعات خودداری کنید نمونه بارز این مطلب لاگ این ماندن شما در آن سایت است و یا پیغام های Welcome Back و یا حفظ تنظیماتی که درآن سایت انجام داده این به عنوان مثال می توان به خصوصی کردن صفحه My MSN اشاره کرد. نکته ای را که باید به خاطر داشته باشید این است که هر وب سایت فقط می تواند از اطلاعاتی که شما وارد کرده اید استفاده کند نه بیشتر مثلا اگر ای میل خود را در آن سایت وارد نکرده اید آن وب سایت نمی تواند ای میل شما را به دست آورد و یا به سایر اطلاعات کامپیوتر شما دست یابد . مورد دیگر اینکه وب سایت ها فقط می توانند کوکی هایی را که خود ایجاد کرده اند بخوانند و نمی توانند از سایر کوکی های موجود استفاده کنند. وقتی که از یک وب سایت برای بار دوم بازدید می کنید آن وب سایت به دنبال کوکی مربوط به خود می گرد و در صورت وجود از آن استفاده می کند.( البته باز هم با توجه به تنظیماتی که انجام داده اید )

انواع کوکی ها:

کوکی های پایا - دائمی (presistent Cookies):
این نوع کوکی ها به عنوان یک فایل بر روی کامپیوتر شما ذخیره می شوند و بعد از بستن مرورگر اینترنتی شما پاک نخواهند شد و همچنان باقی می مانند. این کوکی ها قابلیت به روز شدن توسط سایت ایجاد کننده خود را دارند همچنین سایت اجازه دسترسی مستقیم به این کوکی ها رو نیز دارد تدود ?? درصد کوکی های مورد استفاده از این نوع هستند.

کوکی های موقت (Temporary Cookies):
کوکی هایی هستند که بعد از بستن مرورگر اینترنتی شما و یا خروج از سایت استفاده کننده از کوکی پاک می شوند.
نوع دیگر کوکی های موقت کوکی های زمان دار هستند که زمانی برای کار دارند و بعد از آن اصطلاحا Expire می شوند و از کار می افتند ولی پاک نمی شوند و در صورت بازدید مجدد از سایت ممکن است به روز رسانی شوند و مجددا مورد استفاده قرار بگیرند.

کوکی های ناخوشایند؟* (Unsatisfactory cookies)
این کوکی ها اجازه دسترسی به اطلاعات خصوصی شما را برای استفاده دویاره بدون پرسیدن از شما دارند از این کوکی ها بیشتر در خرید های اینترنتی و سایت امن (SSL*) مورد استفاده قرار می گیرند.


ادامه مطلب...

<      1   2   3   4      



لیست کل یادداشت های وبلاگ

OpenCube Drop Down Menu (www.opencube.com)