سفارش تبلیغ
صبا ویژن




تازه های فناوری

امکان ساخت رایانه های کشی فراهم شد

دانشمندان آمریکایی در تحقیقات خود نشان دادند که مدارات یکپارچه برپایه سیلیکونهایی که بسیار انعطاف پذیر هستند می توانند در رایانه ها جایگزین دیسکهای سخت کنونی شوند و در حقیقت نوعی رایانه کشی را تشکیل دهند.
مدارات پردازشگرهای رایانه های شخصی و دیگر دستگاههای الکترونیکی به طور قابل توجهی سخت هستند، برای مثال "هارد دیسک" به معنی "دیسک سخت" است. این جنبه از مدارات یکپارچه کاربردهای این پردازشگرها را در مواردی که نیاز به سازگاری با شکل دستگاههای قابل حمل و مسطح است، محدود می کند.
به همین منظور اکنون گروهی از دانشمندان دانشگاه "ایلینویز" که شرح تحقیقات خود را در مجله "ساینس" منتشر کرده اند، راه حل این مشکل را یافته اند. این کشف می تواند راه جدیدی به سوی استفاده از کاربردهای متنوع مدارات یکپارچه را بگشاید.
این محققان که تحقیقات خود را از سال 2005 آغاز کرده اند، موفق شدند یک کریستال سیلیکونی انعطاف پذیر را بدون اینکه در ضریب هدایت الکتریکی آن تغییر ایجاد شود، بسازند.
سپس با استفاده از این متد روی یک صفحه سخت یک لایه پلیمری را بکار گرفتند که روی آن یک پوشش نازک پلاستیکی کشیده شده بود. پس از این مرحله اجزای مدار را با کمک تکنیکهای سنتی روی این پوشش پلاستیکی سوار کرده و در کنار آن از نانولوله هایی از جنس کریستالهای مجزای سیلیکون به عنوان نیمه هادی استفاده کردند.
در این مرحله پلیمر و صفحه سخت را جدا کردند و به این ترتیب تنها یک مدار یکپارچه انعطاف پذیر و متحرک باقی ماند که تنها با یک چسب سیلیکونی اجزای آن به هم متصل شده بودند. این مدار در عین حال که بسیار انعطاف پذیر بود استحکام و مقاومت بالایی داشت.
در این خصوص "جان راجرز"، سرپرست این تیم تحقیقاتی توضیح داد: "مداراتی که با این روش ساخته می شوند، کاملا عملکردی و کاربردی هستند و می توانند با شکل فضا و بخشهای بدنه سازگار شوند و حتی در شرایط فشار، کشیدگی و دیگر انواع تغییرشکل عمل کنند. بنابراین امکان استفاده از این سیستمهای جدید حتی در کنترل حالت سلامت افراد نیز وجود دارد."

( هیچ عکس مناسبی برای این قسمت پیدا نشد. می تونید رایانه کشی رو خودتون تصور کنید)

قاب عکس دیجیتالی به همراه ساعت دیجیتالی                   
یکی از طراحان شرکت Win Win در hong kong اخیرا توانست چند گجت دیجیتالی مختلف را در یک مجموعه گرد آوری کند. این ست خوشکل که تصویرش را مشاهده می کنید تر کیبی از ساعت دیجیتالی , قاب عکس دیجیتالی و دوربین webcam می باشد. به کمک پورت USB شما می توانید این دوربین وب کم را به کامپیوتر خود متصل کرده و از آن استفاده کنید.  از طرفی می توانید در قاب عکس دیجیتالی 1.5 اینچی آن صدها عکس زیبا را دیده و از آنها لذت ببرید. هر زمان هم که خسته شدید می توانید ساعت دیجیتالی آن را کوک کرده و با خیال راحت استراحت کنید! حجم حافظه آن 8 گیگا بایت است و می توان به طور تقریبی گفت که قابلیت ذخیره 70 عکس را دارا می باشد. 2 عدد باتری قابل شارژ مدیریت کل این مجموعه را بر عهده دارد. هنوز از قیمت تمام شده این محصول و زمان ورود آن به بازار خبری در دسترس نیست. اگر شما خبری یافتید در اینجا به ما هم اطلاع دهید.

ادامه مطلب...

شما می توانید قسمت اول این مقاله را با یک کلیک بخوانید.

9) هزینه: برای پیاده‌سازی یک WLAN هزینه اصلی شامل دو بخش است: هزینه‌های زیرساختار شبکه مانند APهای شبکه و نیز هزینه کارتهای شبکه جهت دسترسی کاربران به WLAN.

هزینه‌های زیرساختار شبکه به تعداد APهای موردنیاز شبکه بستگی دارد. قیمت یک AP بین 1000 تا2000 دلار می‌باشد. تعداد APهای شبکه به شعاع عملکرد شبکه، تعداد کاربران و نوع سرویسهای موجود در شبکه بستگی دارد و هزینه کارتهای شبکه با توجه به یک شبکه رایانه‌ای استاندارد حدود 300 تا 500 دلار برای هر کاربر می‌باشد. هزینه نصب و راه‌اندازی یک شبکه بی‌سیم به دو دلیل کمتر از نصب و راه‌اندازی یک شبکه سیمی می‌باشد:

1)هزینه کابل‌کشی و پیدا کردن مسیر مناسب بین کاربران و سایر هزینه‌های مربوط به نصب تجهیزات در ساختمان، بخصوص در فواصل طولانی که استفاده از فیبر نوری یا سایر خطوط گرانقیمت ضروری است، بسیار زیاد است.

2)به دلیل قابلیت جابجایی، اضافه کردن و تغییرات ساده در WLAN، هزینه‌های سربار، برای این تغییرات و تعمیر و نگهداری آن بسیار کمتر از شبکه سیمی است.

10) قابلیت گسترش سیستم: با یک شبکه بی‌سیم می‌توان شبکه‌ای با توپولوژی بسیار ساده تا بسیار پیچیده را طراحی کرد. در شبکه‌های بی‌سیم با افزایش تعداد APها یا WBها می‌توان محدوده فیزیکی تحت پوشش و تعداد کاربران موجود در شبکه را تا حد بسیار زیادی گسترش داد. شعاع عملکرد این شبکه تا حدود 20 کیلومتر می‌باشد.

11) اثرات جانبی: توان خروجی یک سیستم بی‌سیم بسیار پایین است. از آنجایی که امواج رادیویی با افزایش فاصله به سرعت مستهلک می‌گردند و در عین حال، افرادی را که در محدوده تشعشع انرژی RF هستند، تحت تاثیر قرار می‌دهند، باید ملاحظات حفظ سلامت با توجه به مقررات دولتی رعایت گردد. با این وجود اثرات مخرب این سیستمها زیاد نمی‌باشد.

ادامه مطلب...
آیا از ظاهر حساب جیمیل خود خسته شده اید ؟
آیا میخواهید در آن تنوع ایجاد کنید ؟
آیا میخواید حساب جیمیل شما همچون خودتان شیک و جذاب باشد ؟
.
.
.
پس در انجام این سه قدم لحظه ای درنگ نکنید !!



اول: دانلود و نصب مرورگر فایرفاکس
دوم: نصب افزونه استایلش
سوم: نصب استایل Gmail Redesigned که توسط ایشون طراحی شده

منبع

آشنایی با درگاه موازی

در زمان اتصال یک چاپگر به کامپیوتر از پورت موازی استفاده می گردد. با اینکه اخیرا” استفاده از پورت های USB رایج شده است ولی همچنان استفاده از پورت موازی برای اتصال چاپگر به کامپیوتر بسیار متداول است .
از پورتهای موازی می توان برای اتصال تجهیزات جانبی زیر استفاده کرد:

چاپگر، اسکنر،هارد درایوهای خارجی ، کارت های شبکه ، درایوهای Removable ، CD burners ، Tape

مبانی پورت های موازی

پورت موازی ، توسط شرکت IBM و بمنظور اتصال یک چاپگر به کامپیوتر طراحی گردید. زمانیکه شرکت IBM در اندیشه طراحی و ارائه کامپیوترهای شخصی بود، ضرورت استفاده از چاپگرهای شرکت ” سنترونیکس” نیز احساس گردید.شرکت IBM تصمیم نداشت که از همان پورتی که توسط چاپگرهای سنترونیک استفاده می گردید، در طراحی خود استفاده نماید.
مهندسین شرکت IBM از یک کانکتور 25 پین (DB- 25) بهمراه یک کانکتور 36 پین برای ایجاد یک کابل خاص بمنظور اتصال چاپگر به کامپیوتر استفاده کردند. سایر تولید کنندگان چاپگر نیز در ادامه از استاندارد سنترونیک تبعیت و به مرور زمان استاندارد فوق در سطح جهان مطرح و مورد استفاده قرار گرفت .
زمانیکه کامپیوترهای شخصی اطلاعاتی را برای چاپگر و یا هر وسیله دیگری که به پورت موازی متصل است، ارسال می نمایند ، در هر لحظه هشت بیت ارسال خواهد شد.. هشت بیت فوق بصورت موازی برای دستگاه ارسال خواهند شد. پورت موازی استاندارد، قادر به ارسال 50 تا 100 کیلوبایت در هر ثانیه است .

نحوه عملکرد چاپگر به شرح زیر است :

- پین یک، حامل سیگنال Strobe بوده و دارای ولتاژی بین 2/8 و پنج است . زمانیکه کامپیوتر اطلاعاتی ( یک بایت داده ) ارسال می دارد ولتاژ به نیم ولت افت پیدا خواهد کرد.افت ولتاژ فوق به چاپگر اعلام می نماید که داده هائی ارسال شده است .

- پین دوتا نه حامل داده است .بمنظور مشخص نمودن اینکه یک بیت دارای مقدار یک است ولتاژ پنج از طریق پین مربوطه ارسال ( شارژ) خواهد شد.بر روی پینی که شامل مقدار داده صفر است ولتاژی قرار نخواهد گرفت .

- پین ده ، اطلاعات لازم در خصوص نحوه عملکرد چاپگر را برای کامپیوتر، ارسال می نماید . نحوه پیاده سازی پین فوق نظیر پین “یک” است .زمانیکه ولتاژ موجود بر روی پین فوق به نیم ولت تنزل پیدا نماید، کامپیوتر اطلاعات لازم در خحصوص فرآیند چاپ را از چاپگر اخذ خواهد کرد .( کامپیوتر به این اطمینان خواهد رسید که چاپگر اطلاعات را دریافت نموده است )

- در صورتیکه چاپگر مشغول باشد، پین شماره یازده شارژ می گردد. زمانیکه ولتاژ نیم ولت بر روی پین فوق قرار بگیرد به کامپیوتر اغلام خواهد شد که چاپگر آماده دریافت اطلاعات است .

- در صورتیکه چاپگر دارای کاغذ نباشد ، از طریق پین شماره دوازده به کامپیوتر آگاهی لازم داده خواهد شد.

- زمانیکه بر روی پین شماره سیزده شارژی وجود داشته باشد، آماده بودن چاپگر به کامپیوتر اعلام می گردد.

- کامپیوتر از طریق پین شماره چهارده و با استفاده از یک ولتاژ پنچ ولت سیگنال Auto Feed را برای چاپگر ارسال می دارد.

- در صورتیکه چاپگر دارای مشکلی باشد ولتاژ پین شماره پانزده به نیم ولت کاهش و کامپیوتر از بروز اشکال در چاپگر آگاهی پیدا می نماید.

- زمانیکه یک کار آماده چاپ باشد، کامپیوتر از پین شماره شانزده برای مقداردهی اولیه چاپگر ( کاهش ولتاژ) استفاده می نماید.

- کامپیوتر از پین شماره هیفده برای Offline نمودن از راه دور چاپگر استفاده می نماید، بدین منظور برای چاپگر یک شارژ ارسال خواهد شد.

- پین های شماره هیجده تا بیست و پنج Ground بوده و از آنها بعنوان یک سیگنال مرجع برای شارژ های پایین تر از نیم ولت استفاده می گردد.

ادامه مطلب...

GPRS چیست ؟

GPRS یا همان General Packet Radio Service یک لایه Packet-Switched به شبکه GSM موجود موبایل شما اضافه می کند.برای استفاده از این تکنولوژی، شما باید PDA یا موبایلی داشته باشید که GPRS را پشتیبانی کند و به شرکتی که توانایی ارایه سرویس GPRS را دارد، دسترسی داشته باشید.GPRS به صورت کلی سه فایده برای هر کاربر دارا می باشد. اول اینکه به شما امکان می دهد تا همواره ارتباط خود با اینترنت را حفظ نمایید و دیگر لازم نیست برای برقراری ارتباط هر دفعه به شرکت ارایه دهنده سرویس اینترنت وصل شوید. دوما GPRS به صورت ذاتی دارای سرعت به مراتب بالاتری نسبت به خطوط ارتباطی داده معمولی در موبایل می باشد.
خطوط معمولی موبایل حداکثر دارای سرعت 9.6 کیلوبیت در ثانیه می باشند و در صورت استفاده از سرویس High-Speed Circuit Switched Data یا همان HSCSD حداکثر می توانند از سرعت 1.44 کیلوبیت در ثانیه بهره ببرند.
این در حالی است که GPRS به راحتی می تواند با سرعت 40کیلوبیت در ثانیه شما را به اینترنت متصل نماید که حداقل چهار برابر سرعت معمول خطوط داده در موبایلهای معمولی می باشد.سومین و اصلی ترین مزیت GSRP این است که شما مبلغ ارتباط خود را بر اساس مقدار اطلاعات ورودی و خروجی به شرکت ارایه دهنده سرویس می پردازید و نه بر اساس مدت زمانی که به اینترنت متصل هستید.این به آن معنا است که ممکن است شما تمامی روز بر روی اینترنت باشید اما فقط در هنگام ارسال یک پیغام مبلغی را پرداخت کنید.

کــــــاربــردهای GPRS

پست الکترونیکی
پست الکترونیکی جایی است که GPRS در آن خودنمایی می کند.با توجه به ارتباط دایمی با اینترنت و پرداخت به ازای اطلاعت ورودی/خروجی، شما می توانید به نامه های الکترونیکی دوستان و یا همکاران خود در هر زمان با حداقل هزینه و حداکثر سرعت پاسخ دهید و یا برای کارهای فوری به دیگران نامه دهید.
پیغام های لحظه ای
ارتباط دایمی به اینترنت به شما امکان می دهد تا همواره پیغام های فوری خود را که توسط نرم افزار های Chat فرستاده می شوند، در هر لحظه دریافت و به آنها پاسخ دهید.یعنی شما می توانید از IRC/ICQ/Yahoo Messenger/MSN Messenger/AOL Messenger و… در تمامی مدت روز بهره ببرید.
MMS
تنها بستری که شما می توانید از امکانات صدا، تصویر و ویدیو در سیستم MMS یا Multimedia Messaging Service - که نسخه پیشرفته SMS می باشد - به طور کامل بهره مند شوید، GPRS می باشد.
مرور سایت های وب
همچون دیگر خدمات، شما توسط GPRS می توانید تقریبا با سرعتی معدل خطوط تلفن معمولی، یعنی 56کیلوبیت در ثانیه، صفحات مورد علاقه خود را مرور کنید.
WAP
کارهای گروهی: GPRS به شما امکان می دهد تا همواره به تقویم کاری و یا اطلاعات اشتراکی همکاران خود دسترسی داشته باشید.


ادامه مطلب...

آینده از آن کیست ؟ سیلورلایت یا فلش
شرکت مایکروسافت یک رقیب جدی برای تمامی شرکت های نرم افزاری دنیا می‏باشد؛ این شرکت تلاش جدی برای بدست آوردن بازار جهانی نرم افزار دنیا و رقابت شدید با تولیدکننده های نرم افزار در تمامی زمینه ها دارد؛ در زمینه مالتی مدیا تحت وب به نظر می رسد تکنولوژی silverlight را در رقابت با Flash وارد عرصه وب نموده است و در سطح بسیار وسیعی در حال تبلیغ و مانور بر روی این تکنولوژی می باشد.

Silverlight چیست؟
Silverlight یک تکنولوژی جدید و شبیه به فرمت swf مربوط به Macromedia Flash می باشد؛ که از آن برای ارائه برنامه های تحت وب به شکل مستقل از مرورگر (Cross - browser) و نیز مستقل از سیستم عامل (cross-platform) با ظاهری زیبا یا Rich Interactive Application) RIAاستفاده می شود.

برخی از مهم ترین نکات در مورد سیلورلایت:
- از سیلورلایت می توان برای نمایش آنلاین یا استریمینگ (Streaming ) فیلم و موسیقی استفاده کرد.
- به دلیل حجم کم (کمتر از 2mb) به راحتی قابل دانلود و نصب روی مرورگر می باشد.
- سیلورلایت به دلیل استفاده بیشتر از منابع سخت افزاری کلاینت، باعث بهبود ظاهر و افزایش سرعت اجرای برنامه های تحت وب می باشد .
- در silverlight  نیز مانند فیلم های  Flash می توان از تصویربرداری (Vector-Based-Graphics)، موسیقی، متن و انیمیشن به صورت یکپارچه استفاده کرد.

- طراحان وب، تمام کارهایی که با استفاده از تکنولوژی AJAX انجام می دادند در سیلورلایت به صورت درونی و ساده تر می توانند انجام دهند.
- برنامه نویسان .NET اعم از #VB ,Cو ... می توانند از توانایی های کسب نموده خود در دنیای .NET برای تولید برنامه های silverlight استفاده نمایند.
- حتی برنامه نویسان jSP , PHP و دیگر زبان های سمت سرور نیز می توانند از silverlight استفاده کنند.
- به دلیل تعدد زبان های قابل انتخاب برای تولید برنامه های silverlight، یادگیری و به کارگیری این تکنولوژی بسیار راحت است.
- از تمام زیبایی Windows vista اعم از ظاهر کنترل ها ، رسانه های آن و ... می توانید در silverlight استفاده کنید.
 - در silverlight به راحتی می‌توان از JSON, LINQ , RSS و هر گونه وب سرویسی استفاده کنید.
- فایل‌های صوتی با پسوند WMA و MP3 را می توانید با استفاده از silverlight استریم نمایید.
- و مهمتر از همه این که، Silverlight با تمام سیستم عامل‌ها و مرورگرهای موجود سازگاری دارد.

محیط طراحی برنامه‌های silverlight
برای تولید برنامه‌های silverlight می‌توانید از دو ابزار Microsoft Expression Blend 2 و Visual studio 2008 استفاده نمایید:
Microsoft Expression Blend 2: از این ابزار می‌توانید برای طراحی ظاهر گرافیکی، Encode کردن فایل‌های تصویری و صوتی و قرار دادن آن در برنامه های silverlight استفاده نمایید.
Visual studio 2008: برای کدنویسی طرف کلاینت و سرور، مربوط به برنامه‌های silverlight می‌توانید از این ابزار استفاده نمایید؛ همچنین این ابزار امکان Debug کردن کدهای برنامه‌های silverlight را نیز به صورت کامل فراهم می کند و قابلیت full-IntelliSense (منظور syntax checking, AutoComplete , Syntax Highlighting و ...) آن نیز فعال می‌شود.

با توجه به شدت تبلیغات روی silverlight و تولید ابزارهای مربوط به آن به نظر می‌رسد Microsoft تصمیم بسیار جدی در مورد توسعه و جهانی سازی silverlight دارد. از آنجا که یادگیری و به کارگیری silverlight چندان دشوار به نظر نمی رسد پییشنهاد می کنیم طراحان وب و برنامه نویسان سریعتر به مطالعه و یادگیری این تکنولوژی فانتزی بپردازند تا از قافله علوم مختلف دنیای کامپیوتر عقب نمانند.

منبع


بنام یگانه یزدان پاک

امیدوارم سال 87 برای تمامی دوستان همایون باشد...

بشر نام علمى homo-sapiens یا «مرد خردمند» را به خود نسبت داده است، زیرا قابلیت هاى ذهنى و حسى ما براى زندگى روزمره بسیار مفید هستند. حوزه هوش مصنوعى (artificial Intelligence) سعى دارد تا موجودیت هاى هوشمند را درک کند. از این رو یکى از علل مطالعه آن، بیشتر دانستن در مورد خودمان است، اما برخلاف فلسفه و روانشناسى - که آنها نیز به هوشمندى مرتبط هستند - هوش مصنوعى سعى دارد به همان خوبى که آنها را مى فهمد، به ساخت آنها نیز قادر شود.
دلیل دیگر براى مطالعه هوش مصنوعى، جالب و مفید بودن این موجودیت هاى هوشمند است. هوش مصنوعى محصولات مهم و مؤثر زیادى در مراحل اولیه توسعه اش تولید کرده است. اگر چه هیچ کس نمى تواند آینده را به طور مشخص پیش بینى کند، اما آشکار است که کامپیوتر هایى هوشمند همردیف با انسان، تأثیر بسزایى بر زندگى روزمره و همچنین برآینده خواهد داشت.
روبات یک ماشین الکترومکانیکى هوشمند است که مى توان آن را بارها برنامه ریزى کرد. چندکاره و کارآمد و مناسب براى محیط است.

اجزاى یک روبات:
 -وسایل مکانیکى و الکتریکى: شاسى، موتورها، منبع تغذیه و...
- حسگرها (براى شناسایى محیط) دوربین ها، سنسورهاى sonar، سنسورهاى ultrasound و...
- عملکردها (براى انجام اعمال لازم) بازوى روبات، چرخ ها، پاها و...
- قسمت تصمیم گیرى (برنامه اى براى تعیین اعمال لازم): حرکت در یک جهت خاص، دورى از موانع، برداشتن اجسام و...
- قسمت کنترل (براى راه اندازى و بررسى حرکات روبات): نیروها و گشتاورهاى موتورها براى سرعت مورد نظر، جهت مورد نظر، کنترل مسیر و...
کلمه روباتیک (robatics) را اولین بار «ایزاک آسیموف» در یک داستان کوتاه ارائه کرد. ایزاک آسیموف (1992-1920) نویسنده کتاب هاى توصیفى درباره علوم و داستان هاى علمى - تخیلى است.

ادامه مطلب...
مقاله ی اصلی در این آدرس قرار گرفته که البته هنوز به عدد 101 نرسیده و به مرور داره تکمیل میشه. فعلا 54 مورد اون نوشته شده که چون به زبان انگلیسی هست اینجا براتون ترجمه اش رو میارم. در حال ترجمه ی متن بودم که به این آدرس برخورد کردم و خوشبختانه تمام مقاله با نثری زیبا به فارسی برگردان شده بود. من هم عینا اونو اینجا نقل میکنم.

خصوصیات هسته‌ی اصلی سیستم

1- اون کار می‌کنه! ( اینو شاید سریع نفهمین )

2- لینوکس مشکل ویروس ندارد!! و این به دلیل نبود ویروس برای لینوکس نیست، بلکه به این دلیل است که لینوکس خیلی ایمن تر است، و خیلی کمتر از ویندوز مستعد ویروس است! حتی استیو بالمر هم نمی‌تونه ویندوز رو از ویروس‌ها رها کنه! هنوز قانع نشدین؟ برای مطالعه بیشتر بر اینکه چرا لینوکس کمتر تحت تاثیر ویروس خراب می شود این را مطالعه کنید!

3- زندگی بدون جاسوس‌ها، و نه فقط جاسوسها که بدور از همه‌ی اون برنامه‌های که در پس زمینه اجرا می‌شن و یه کارایی با هم می‌کنن، و شما هم نمی‌تونین کاریشون بکنین!

4- لینوکس نیازی به defrag کردن پارتیشن ها ندارد!!! فایل سیستم های لینوکس به نحوی طراحی شده اند که داده ها را طوری توی دیسک می نویسند که نیازی به ابزاری برای defrag کردن ندارد!!! برای اطلاع بیشتر یه سر به اینجا بزنید!

5- در گنو/لینوکس هسته سیستم ،کرنل لینوکس، از محیط گرافیکی(X-Window) و از نرم افزار ها(OpenOffice.org) جدا است، پس هنگ (crash) کردن یکی از برنامه ها باعث هنگ کردن(crash) کل سیستم نمی شود، در ویندوز (مایکروسافت این را یکپارچگی می نامد!!!!!!!!!) اگر مرورگر وب هنگ کند کل سیستم هنگ می کند، و شما نیاز به ریستارت سیستم دارید!

6- لینوکس نیازی به دوباره نصب شدن دوره‌ای ندارد! در ویندوز اگر سیستم عامل خراب شود، هیچ راه ساده ای برای بازگردانی سیستم نیست، خیلی از مدیران پشتیبانی هیچ راهی غیر از دوباره نصب کردن سیستم ندارند! و این یعنی دوباره نصب کردن درایورها، نرم افزارها، و تنظیمات کاربری!! در لینوکس غیر از خرابی هارد دیسک، نیازی به دوباره نصب شدن سیستم نیست! خیلی از مشکلات در لینوکس بدون دوباره نصب کردن سیستم قابل حل هستند. اگر به هر دلیلی (شاید مثل من بخواهید از سوزه به اوبونتو و بعد به پارسیکس مهاجرت کنید!) شما نیاز به نصب دوباره دارید، با داشتن یک پارتیشن home جداگانه می توانید، تنظیمات خود را در همه‌ی توزیع ها داشته باشید!!!

7- لینوکس همچنین بعد از نصب و تنظیم یک سخت‌افزار جدید نیازی به ریبوت شدن ندارد! (شما می‌تونین با دستوراتی از قبیل modprobe یا rmmod هنگام روشن بودن سیستم یک سخت‌افزار رو وارد کار یا از کار خارج کنید!)

ادامه مطلب...

سلام
ضمن تبریک مجدد نوروز و اعیاد مبارک ربیع، آرزو میکنم تعطیلات خوبی را سپری کرده باشید ...

دو مورد هست که لازمه قبل از پایان تعطیلات به اطلاع دوستان برسه :
اول اینکه در ایام تعطیلات نوروز تحولاتی در دانشگاه و به خصوص بخش فناوری (کتابخانه و کارگاه کامپیوتر) در حال انجام هست و تصمیم به تجهیز بیشتر کتابخانه دانشگاه از آن جمله است که فرصت خوبی رو فراهم آورده تا احتمالا بسیاری از منابع مفیدی که مورد نیاز هست به کتابخانه اضافه بشه و برای دوستان در دسترس قرار بگیرد.
بنابراین، خواهش میکنم با توجه به لیست کتاب های موجود در کتابخانه که دوستانمون در انجمن فناوری اطلاعات مدتی پیش جمع آوری کرده بودند و در آدرس http://www.qomit.blogfa.com/post-397.aspx قابل دسترس هست (که البته ممکنه تغییراتی هم کرده باشه)، اگر کمبودی به نظرتون میرسه یا کتاب جدیدی رو می شناسید که میتونه مفید باشه از طریق ایمیل انجمن به آدرس qomelecom@yahoo.com و یا بخش نظرات همین مطلب، ترجیحا تا قبل از پایان تعطیلات معرفی کنید تا با پیشنهاد به دانشگاه در لیست کتاب های جدید قرار بگیره ...

مورد دوم اینکه، واحد آموزش انجمن کامپیوتر، از مدتی پیش اقدام به جمع آوری و آماده سازی برخی جزوات درسی اساتید برتر دانشگاه و به موازات اون نمونه سوالات امتحانی به همراه پاسخ ها نموده تا در ایام امتحانات در اخیتار عزیزان قرار بگیره...
از اونجایی که حجم کار بسیار زیاده و انرژی زیادی طلب میکنه، دوستانی که میتونند در این زمینه با انجمن همکاری کنند، از جمله جمع آوری نمونه سوالات و تهیه پاسخ آنها و حتی تایپ، از طریق ایمیل واحد آموزش به آدرس qomelecom_amoozesh@yahoo.com اعلام آمادگی کنند. لازم به ذکر است که انجمن در برنامه های آتی خود برای اعضای فعال امتیازاتی را در نظر گرفته که به زودی به اطلاع خواهد رسید!


اسکن آنلاین فایلها
فرض کنید در جایی(مثل دانشگاه) فایلی رو از اینترنت دانلود کردید و موقع ریختن اون فایل بر روی حافظه‌فلش یک لحظه شک میکنید که نکنه،فایل یه مشکلی داشته باشه(مثل ویروس و کرم و…) و هیچ گونه آنتی‌ویروسی هم روی کامپیوتر دانشگاه نصب نیست.

(معمولا که اینجوری‌ه!!)؛حالا چکار میکنید ؟! خوب می‌تونید از سایت VirusTotal استفاده کنید.یک سایت ساده و در عین حال قوی که همزمان فایل شما رو در 32 آنتی‌ویروس اسکن می‌کنه و نتایج رو به صورت لیستی از اونها نمایش میده.استفاده از این سایت نیاز به هیچ‌گونه ثبت‌نامی نداره و کار کردن با اون به راحتی آب خوردنه!
سه مشخصه اصلی این سایت که اون رو از نمونه‌های مشابه جدا میکنه این‌ها هستند:
• قابلیت Virus Total Uploader : شما با دانلود یک نرم‌افزار خیلی کوچک(80 کیلوبایت) قادر خواهید بود تا فایلهاتون رو مستقیما برای اسکن به این سایت بفرستید.
• استفاده از آدرس ایمیل و ارسال فایل‌ها برای اسکن (scan@virustotal.com)
• استفاده از 32 آنتی‌ویروس قوی،که امنیت کار رو به میزان زیادی بالا می‌بره.
نقطه قوت دیگه این سایت پشتیبانی از زبان‌های زیاده،این ساین از 15 زبان پشتیبانی می‌کنه!

سخنگوی آنلاین
نرم‌افزارهای زیادی وجود دارند که کار تلفظ لغات و عبارات را بر عهده دارند.این نرم‌افزارها را در اصطلاح Text To Speech نامگذاری میکنند. حتی ویندوز هم یه همچین چیزی در خودش داره (که البته زیاد جالب نیست!) اکثر دیکشنری‌ها هم دارای چنین ابزاری برای تلفظ کلمات و عبارات هستند.

vozMe دقیقا همین کار رو برای شما انجام میده.یک سایت بسیار ساده که به شما در تلفظ صحیح کلمات کمک میکنه.فقط کافیه در کادر مربوطه عبارت مورد نظرتون رو وارد کنید و بر روی دکمه Create Mp3 کلیک کنید.

بلافاصله پنجره‌ای برای شما باز میشه که در اون میتونید به تلفظ اون عبارت گوش کنید و حتی اون رو در قالب یک فایل Mp3 بر روی کامپیوترتون ذخیره کنید.
اما قابلیتی که این سایت رو از بقیه سایتها جدا می‌کنه اینه که در قسمت Webmasters سایت ، شما قادر خواهید بود از امکانات این سایت در وبلاگ/سایت‌تون استفاده کنید! فقط کافیه که در این قسمت کد مربوطه رو در وبلاگ/سایت‌تون قرار بدید تا خوانندگان وبلاگتون بتونن مطالب شما رو گوش کنند!!! (شاید نوعی پادکست!)
این سایت علاوه بر زبان انگلیسی از زبان اسپانیولی هم پشتیبانی میکنه .

 منبع


<      1   2   3   4      >



لیست کل یادداشت های وبلاگ

OpenCube Drop Down Menu (www.opencube.com)