اینترنت :
برای دوستانی که با مرورگر Internet Explorer زیاد کار می کنند، تمامی کلید های میانبر را لیست و برای هر یک توضیحات لازم را داده ام. امیدوارم برای این دوستان مفید باشد.
F1 : نمایش راهنمای مرورگر؛ در زمانی که پنجره ای باز باشد، راهنمای مربوط به همان عنصر را نمایش می دهد .
F11 : جابجایی بین حالت تمام صفحه در مرورگر و پنجره در ابعاد عادی .
Tab : حرکت بسمت جلو بین عناصر صفحه وب، نوار آدرس و نوار لینک .
Shift+Tab : حرکت بسمت عقب بین عناصر صفحه وب، نوار آدرس و نوار لینک .
Alt+Home : رفتن به صفحه خانگی.
Alt+Right Arrow : رفتن به صفحه مشاهده شده بعدی.
Alt+Left Arrow : رفتن به صفحه مشاهده شده قبلی.
Backspace : رفتن به صفحه مشاهده شده قبلی.
: Shift+F10 نمایش منوی آبشاری و میان بر برای یک لینک.
Ctrl+Tab : انتقال بین فریم ها بسمت جلو.
F6 : انتقال بین فریم ها بسمت جلو.
: Shift+Ctrl+Tab انتقال بین فریم ها بسمت عقب .
Up Arrow : حرکت صفحه بسمت ابتدای سند.
Down Arrow : حرکت صفحه بسمت انتهای سند.
Page Up : حرکت به سمت ابتدای صفحه با انجام پرشی بزرگ تر ( نسبت به UP ARROW )
Page Down : حرکت به سمت انتهای صفحه با انجام پرشی بزرگ تر ( نسبت به DOWN ARROW )
: Home انتقال صفحه به ابتدای سند.
End : انتقال صفحه به انتهای سند.
Ctrl+F : نمایش پنجره جستجو برای صفحه جاری .
: F5 تازه سازی ( Refresh ) صفحه در صورتی که نیازی به این کار باشد ( تاریخ صفحه که بصورت محلی بروی سیستم شما ذخیره شده است با تاریخ صفحه در وب متفاوت باشد. )
Ctrl+R : تازه سازی ( Refresh ) صفحه در صورتی که نیازی به این کار باشد ( تاریخ صفحه که بصورت محلی بروی سیستم شما ذخیره شده است با تاریخ صفحه در وب متفاوت باشد. )
Ctrl+F5 : تازه سازی ( Refresh ) صفحه ( تاریخ صفحه که بصورت محلی بروی سیستم شما ذخیره شده است با تاریخ صفحه در وب یکسان باشد، مناسب برای صفحاتی که توسط ISP ها cache می شون د. )
Esc : متوقف نمودن عملیات دانلود در صفحه.
Ctrl+O : باز کردن یک مکان ( آدرس اینترنتی ) دیگر.
Ctrl+L : باز کردن یک مکان ( آدرس اینترنتی ) دیگر.
Ctrl+N : باز کردن یک صفحه مرورگر دیگر.
Ctrl+W : بستن صفحه مرورگر جاری.
Ctrl+S : ذخیره کردن صفحه جاری.
Ctrl+P : چاپ صفحه جاری.
Enter : فعال سازی لینک انتخاب شده.
Ctrl+E : باز کردن جستجو در نوار مرورگر.
Ctrl+I : باز کردن علایق ( Favorites ) در نوار مرورگر.
Ctrl+H : باز کردن سابقه ( History ) در نوار مرورگر.
Alt+D : قرار دادن متن انتخاب شده در نوار آدرس.
F4 : نمایش نوار آدرس سوابق .
Ctrl+Left Arrow : در صورتی که این کلید را در نوار آدرس فشار دهید مکان نما به شکست بعدی سمت چپ ( محلی که کاراکتر / قرار دارد ) منتقل می گردد .
Ctrl+Right Arrow : در صورتی که این کلید را در نوار آدرس فشار دهید مکان نما به شکست بعدی سمت راست ( محلی که کاراکتر / قرار دارد ) منتقل می گردد .
Ctrl+Enter : در نوار آدرس با زدن این کلید رشته www. به اول متنی که در آدرس باز نوشته اید اضافه می گردد. همچنین رشته .com را به انتهای این رشته اضافه می نماید. مثال google : www.google.com
Up Arrow : در صورتی که خاصیت Auto Complete فعال باشد، در لیست مزبور به سمت بالا حرکت می کند .
Down Arrow : در صورتی که خاصیت Auto Complete فعال باشد، در لیست مزبور به سمت پایین حرکت می کند .
Ctrl+D : صفحه جاری را به فهرست علایق ( favorites ) اضافه می کند .
Ctrl+B : نمایش پنجره سازمان دهی علایق ( favorites )
Alt+Up Arrow : بالا رفتن در لیست در پنجره سازمان دهی علایق ( favorites )
Arrow Alt+Down : پایین رفتن در لیست در پنجره سازمان دهی علایق ( favorites )
Ctrl+X : حذف ( درصورت امکان ) و انتقال کپی عنصر انتخاب شده به حافظه.
Ctrl+C : کپی عنصر انتخاب شده به حافظه.
Ctrl+V : اضافه کردن عنصر درون حافظه در مکان فعلی .
Ctrl+A : انتخاب تمام عناصر صفحه.
-----------------------------------------------------------------------
لینک شماره 68 : http://www.3canc.ir
سخت افزار :
افزایش سرعت و بهره گیری از حداکثر توان پردازنده ها، یکی از مهم ترین اهداف طراحان سیستم های کامپیوتری است و تکنولوژی های DDR و Dual Channel یکی از راه های افزایش سرعت هستند. برای بیان بهتر موضوع یک مثال میزنم: شما یک پردازنده پنتیوم 4 با FSB 800 مگاهرتز همراه یک RAM DDR400 رو در نظر بگیرید.
نکته :FSB چیست ؟
FSB مخفف Front Side Bus است. منظور از FSB همان گذرگاهی است که CPU از طریق آن با پل شمالی مادربورد ارتباط برقرار می کند و همچنین نمایانگر سرعت انتقال اطلاعات بین پردازنده و چیپ اصلی مادربورد یعنیMCH (Memory Controler Hub) است. تا پیش از سال 1995 و آمدن پنتیوم پرو ها،Host Bus این وظیفه را بر عهده داشت و بعد از آن FSB پا به عرصه گذاشت. فرکانس FSB از نظر کارایی سیستم بسیار دارای اهمیت است، چون تنها راهی است که پردازنده از طریق آن داده را از حافظه و دستگاه های دیگر کسب می کند و در واقع می شود گفت که FSB پایه اصلی سرعت مادربورد است، چون تعیین کننده سرعت ارتباط پردازنده با گذر گاه هایPCI و AGP نیز هست.
در حالت FSB 800 مگاهرتز سرعت انتقال اطلاعات در حدود 6/4 گیگابایت در ثانیه است و حداکثر سرعت انتقال در رم های DDR 400 در حدود 3/2 مگابایت در ثانیه است. با یک حساب دودوتا چهارتا معلوم می شود که نیمی از پهنای باند پردازنده و MCH تقریبا بلااستفاده می ماند و این یعنی 50% کارائی سیستم.
با استفاده از این تکنولوژی به جای استفاده از یک مسیر انتقال اطلاعات، بین رم و کنترلر حافظه، از 2 مسیر استفاده می شود که با توجه به پهنای باند هر یک از کانال ها (2.3 Gb/s) مجموع نرخ انتقال اطلاعات در هر 2 کانال با نرخ انتقال اطلاعات بین CPU و MCH برابر می شود.و اما چند نکته در این باب :
1. رم هایی که در این تکنولوژی استفاده می شوند، تفاوتی با رم های معمولی DDR2/DDR ندارند.
2. تعداد رم های نصب شده بر روی مادربورد حتما باید زوج باشند.
3. رم ها حتما می بایست یا در اسلات های 1 و 3 و یا در اسلات های 2 و 4 به صورت جفت نصب شوند. اصولا برای راحتی کار این بانک های رم بر روی مادربورد با 2 رنگ مجزا مشخص می شوند.
4. رم هایی که به صورت جفت نصب می شوند، هر دو باید از نظر فرکانس و ظرفیت یکسان باشند، مثلا اگر یکی از رم ها 256 و DDR 333 است آن یکی هم باید مشابه همین باشد.
5. نیازی نیست که رم ها در اسلات های 1 و 3 با رم های اسلات 2 و 4 مشابه باشند.
منبع : تبیان زنجان
معرفی منابع و افراد :
پرفسور لطفی زاده در سال 1921 در شهر باکو پایتخت جمهوری آذربایجان به دنیا آمد. مادرش پزشک و پدرش یک روزنامه نگار از اهالی آذربایجان ایران بود. در سن 10 سالگی، همزمان با حکومت دیکتاتوری استالین در اتحاد شوروی سابق، همراه خانواده اش مجبور به مراجعت به ایران شد و در شهر تهران ساکن گردید. لطفی زاده تحصیلات ابتدایی را در تهران ادامه داد و دوره متوسطه را در کالج البرز (دبیرستان البرز فعلی) به پایان رسانید و در کنکور ورودی دانشگاه تهران شرکت و رتبه دوم را احراز نمود.در حالی که بیست و یک سالگی را پشت سر میگذاشت، با درجه لیسانس در رشته مهندسی برق از دانشگاه تهران فارغالتحصیل شد. مقارن با جنگ جهانی دوم جلای وطن کرد و به قصد ادامه تحصیل رهسپار ایالات متحده شد. در آنجا ابتدا وارد انیستیتو تکنولوژی ماساچوست (MIT) شد و مدرک فوق لیسانس گرفت. سپس در سال 1949 شمسی توانست تحصیلات دوره دکترا را در دانشگاه کلمبیای نیویورک با موفقیت به پایان برساند و در همانجا به تدریس تئوری سیستمها در مهندسی مشغول شد.
از سال 1959 به تدریس در دپارتمان مهندسی برق دانشگاه برکلی پرداخت و چهار سال بعد صاحب کرسی استادی در آن دانشگاه شد. از آن زمان به بعد، لطفی زاده به تدریس و پژوهشهای خود در زمینه مهندسی کامپیوتر، برق، کنترل و سیستمها پرداخته است.
در 1965 میلادی، یعنی دوسال پس از کسب کرسی استادی در دانشکده مهندسی برق، نظریه درخشان و بحثبرانگیز « مجموعههای فازی » را که اساس تئوری تجزیه و تحلیل سیستم های پیچیده است و در آن "زبان طبیعی" به جای متغیرهای عددی برای تشریح رفتار و عملکرد سیستم ها به کار میرود، را در قالب یک مقاله علمی ارائه نمود. این مقاله نه تنها زندگی علمی و پژوهشی او را دگرگون کرد، دنیا را نیز تکان داد.
لطفی زاده مردی ساده، فروتن و بیتکلف است. با اینکه تمام وقت او صرف فعالیتهایی میشود که با پیشبرد علم و مهندسی ارتباط دارند، وضعیت شغلی بسیار خوبی دارد. او در سال 1991، یعنی زمانی که به هفتاد سالگی رسید رسما بازنشسته شد ولی عجیب نیست که فهرست فعالیتهای مرد خلاق، باهوش و فعالی همچون او، پس از بازنشستگی، حتی شلوغتر و متراکمتر از قبل باشد.
اکنون که 86 سال دارد نیز، اگر در کالیفرنیا باشد، هر روز به دانشگاه میرود. اما بسیاری از روزهای او صرف حضور در کنفرانسها و همایشهایی میشود که اغلب در شهرهای دیگر یا خارج از ایالات متحده برپا میشوند. هربار که به خارج میرود، شبانه سفر میکند تا وقت خود را در هتلها و فرودگاهها تلف نکند؛ زیرا برنامه کاری روزانه او بسیار فشرده است. لطفیزاده در وادی دانش، یک عاشق است. تاکنون دانشگاههای متعددی در سراسر دنیا لطفی زاده را برای دریافت دکترای افتخاری و مدال افتخار دعوت کردهاند. او در فاصله سالهای 1986 تا 2001 میلادی چهارده دکترای افتخاری از دانشگاههای فرانسه، آلمان، ایالات متحده، کانادا، اسپانیا، آذربایجان، چک و لهستان دریافت کرده است. پرفسور لطفی زاده در طول زندگی پربار خود موفق به کسب ده مدال و نشان افتخار از مؤسسات علمی جهان، به ویژه انجمن بینالمللی مهندسان برق و الکترونیک،IEEE شده است و نزدیک به پانزده جایزه بینالمللی دیگر را به پاسداشت تلاشهای بیوقفه خود در این عرصه از آن خود نموده است.
تاکنون بیش از پانزده هزار مقاله علمی معتبر در زمینه منطق فازی منتشر شده است، بیش از هزار اختراع مربوط به سیستم های فازی در ژاپن، و سایر نقاط جهان به ثبت رسیده است. تنها در ژاپن، جایی که پژوهشگران زیادی به این رشته علاقه دارند و واژه فازی را گاهی با لهجه ژاپنی <فاجی> می خوانند ،بیش از دو هزار دانشمند فقط روی منطق فازی و سیستم های مبتنی بر آن کار می کنند.
لطفی که لطفی زاده در حق علوم مهندسی کرد، براستی ستودنی است. نظریه او اکنون دیگر محدود به ریاضیات و مهندسی نمانده است و بسیاری از اندیشه ها و تفکرات فازی را که از صدها سال پیش در ذهن بشر مطرح بوده، دوباره در ابعاد جهانی برای انسان معاصر مطرح کرده است.
این روزها علم هوش مصنوعی مدرن از نظریه فازی بهره فراوانی می برد. اندیشه متعالی او قفلی را که سال ها بر چارچوب علوم بشر باقی مانده بود، شکست و دریچه ای شد به سوی جهان پیچیده و ناشناخته ای که انسان معاصر هنوز در تکاپوی شناختنش است.
منبع : ماهنامه شبکه
-----------------------------------------------------------------------
لینک شماره 64 : http://www.serialdevil.com
جستجوی سریال نامبر و کرک برنامه ها
معرفی نرم افزار :
چند هفته قبل و در بخش اصطلاحات و فناوری، در مورد Spyware ها صحبت کرده بودیم و این رو هم گفته بودیم که Spyware ها ویروس نیستند و به همین دلیل بسیاری از نرم افزارهای ضدویروس توانایی شناختن و از بین بردن آنها رو ندارند. به همین دلیل به کاربرانی که ساعات زیادی آنلاین هستند، اکیدا پیشنهاد میشه که در کنار Antivirus و Firewall حتما از یک نرم افزار Anti Spyware روی سیستم خود استفاده کنند. امروز میخوام یکی از نرم افزارها که بسیاری عقیده دارند بهترین اونها هم هست رو بهتون معرفی کنم.
Spyware Doctor 5.0.5.259
Spyware Doctor محصول شرکت PC Tools، نرم افزار استادکار در حذف جاسوس ابزارها و تبلیغ افزارها (ad-ware) می باشد. این برنامه توانایی شناسایی و حذف هزاران نرم افزار جاسوسی، تروجان ها، Keyloggers، کوکی های Spyware، trackware، spybots و دیگر ابزارهای مخرب را دارا می باشد و در زمینه کشف و پاک کردن موارد مذکور دارای چندین جایزه است.این نرم افزار بسیار سریع هنگام شروع ویندوز (Startup) اجرا می شود و بطور لحظه ای و مستمر از محیط رایانه در مقابل ابزارهای مخرب محافظت می کند. با استفاده از حالت شناسایی سریع در زمان راه اندازی ویندوز می توانید لیست تمامی موارد خطرناک موجود روی کامپیوترتان را بیابید.
علاوه بر اینها این برنامه با افزودن قابلیت جلوگیری از نمایش صفحات Pop-Up و حفاظت شما از سایت های مخرب، به مرورگر اینترنت اکسپلورر، گشت و گذار شما را در اینترنت ایمن تر میکند. از دیگر مزایای این برنامه می توان به سادگی کار و سرعت بالای Scan آن اشاره کرد.
اسکنر این برنامه یک جستجوگر چندگانه است که مواردی چون رجیستری ویندوز، فایل های سیستمی، مرورگر وب، وضعیت شبکه (Network Configuration) و کوکیها را پوشش میدهد. همچنین با استفاده از این برنامه شما قادر خواهید بود بعد از یافتن برنامه های مضر مانندSpyware ها آنها را در قرنطینه نگه دارید.
یکی دیگر از تواناییهای فوق العاده این نرم افزار این است که اگر ویندوز شما به Virus آلوده شده باشد و فعال هم باشد، برای پاک کردن آن ویروس می تواند تقریبا کلیه برنامه های ویندوز را End Task نماید (نه فقط Explorer را) تا برنامه هایی که باعث باز ماندن فایل ویروس می شوند دیگر دسترسی به آن فایل نداشته باشند و خطای Open پیش نیاید.
آپدیت هوشمند برنامه و محافظت از کامپیوتر شما در برابر آلودگی های جدید هم که جزء حیاتی و جدایی ناپذیر این قبیل برنامه هاست و این نرم افزار هم از آن بی بهره نیست ...
دانلود Spyware Doctor 5.0.5.259
-----------------------------------------------------------------------
آموزش :
مجموعه Office و در صدر اون برنامه Word بدون شک یکی از پرکاربردترین نرم افزارهای روزمره برای دانشجویان به حساب میاد و اکثر دوستان با اون آشنا هستند و استفاده می کنند. به همین دلیل مطلب آموزش این هفته رو اختصاص به این برنامه و دو تا از رایج ترین سوالات بین کاربران مبتدی و نیمه حرفه ای این برنامه داره. در پایان هم جزوه آموزشی این برنامه برای دانلود در اختیار دوستان قرار گرفته است.
فارسی نویسی اعداد در Word
عده ی زیادی هستند که هنگام کار با برنامه Word به این مشکل برمی خورند که حتی در خلال متن های فارسی اعداد به صورت لاتین (البته درست تر اینه که بگم عربی) نمایش داده می شود.
برای حل این مشکل باید از منوی Tools گزینه Options را کلیک کرده و در پنجره باز شده سربرگ Complex s را فعال کنید. در نیمه پایینی پنجره دنبال قسمت Numeral بگردید و از منوی بازشوی مقابل آن گزینه Context را انتخاب و Ok کنید. با انتخاب این گزینه، از این پس اعداد بکار رفته در متن سند، با خود متن هماهنگ خواهند بود. یعنی در هنگام تایپ انگلیسی به صورت لاتین (عربی) و در هنگام تایپ فارسی یا عربی به صورت فارسی (هندی) نمایش داده می شوند.
هماهنگ کردن پاورقی با متن فارسی
یکی از امکانات برنامه Word امکان درج پاورقی در متن است. مشکلی که در این زمینه خیلی معمول هست اینه که حتی در متون فارسی و سند های راست به چپ پاورقی ها همچنان سمت چپ برگه درج می شوند.
راه حلی که برای این مشکل میتونم پیشنهاد کنم اینه که ابتدا مسیر زیر رو طی کنید:
Start > All Program > Microsoft Office > Microsoft Office Tools > Microsoft Office 2003 Language Settings
در پنجره باز شده سربرگ Enabled Languages را فعال کرده و در پایین ترین قسمت پنجره از لیست بازشوی زیر عبارت Choose the language that … گزینه Arabic را انتخاب کنید. کلید Ok و سپس کلید Continue and lose customization را کلیک کنید. برنامه Restart شده و از این پس پاورقی ها سمت راست سند درج خواهند شد.
جزوه آموزشی برنامه Word
اما دوستانی که آشنایی کافی با برنامه Word و طرز کار ابزارهای مختلف این برنامه ندارند، میتونند از طریق لینک های ارائه شده در ذیل مطلب جزوه آموزشی این برنامه رو دانلود کنند. در مورد لینک ها توضیح اینکه، لینک اول شامل نسخه DOC (فایل Word) و لینک دوم شامل نسخه PPS یا همون اسلایدهای نمایشی پاورپویت هست که البته باید عرض کنم، به دلیل تصاویر رنگی از دو محیط فارسی و انگلیسی برنامه و قابلیت خوانایی بهتر در صفحه نمایش به نوعی کامل تر از اولی می باشد. البته هر دو مجموعه به صورت فشرده شده هستند که برای باز کردن اونها میتونید از برنامه WinRAR استفاده کنید.
دانلود جزوه آموزشی برنامه Word با فرمت DOC (619 KB)
دانلود اسلایدهای آموزشی برنامه Word با فرمت PPS (1.79 MB)
-----------------------------------------------------------------------
لینک شماره 62 : http://openlearningcenter.com/learning/grammar/index.htm
لینکی که میخوام امروز بهتون معرفی کنم هم آموزشی است. آموزش گرامر زبان انگلیسی ...
اصطلاحات، فناوری :
حتماً بارها شنیدهاید که کامپیوتر از یک منطق صفر و یک تبعیت میکند. در چارچوب این منطق، چیزها یا درستند یا نادرست، وجود دارند یا ندارند. اما انیشتین میگوید: <آنجایی که قوانین ریاضیات (کلاسیک) به واقعیات مربوط میشوند، مطمئن نیستند و آنجا که آنها مطمئن هستند، نمیتوانند به واقعیت اشاره داشته باشند.> هنگامی که درباره درستی یا نادرستی پدیدهها و اشیایی صحبت میکنیم که در دنیای واقعی با آنها سروکار داریم، توصیف انیشتین تجسمی است از ناکارآمدی قوانین کلاسیک در علم ریاضیات. از این رو میبینیم اندیشه نسبیت شکل میگیرد و توسعه مییابد. در این مقاله میخواهیم به اختصار با منطق فازی آشنا شویم. منطقی که دنیا را نه به صورت حقایق صفر و یکی، بلکه به صورت طیفی خاکستری از واقعیتها میبیند و در هوش مصنوعی کاربرد فراوانی یافته است.
دنیای فازی
تصور کنید یک روز مطلع میشوید، نمایشگاه پوشاکی در گوشهای از شهر برپا شده است و تصمیم میگیرید، یک روز عصر به اتفاق خانواده سری به این نمایشگاه بزنید. چون محل نمایشگاه کمی دور است، از اتومبیل استفاده میکنید، اما وقتی به محل نمایشگاه میرسید، متوجه میشوید که عده زیادی به آنجا آمدهاند و پارکینگ نمایشگاه تا چشم کار میکند، پر شده است.
اما چون حوصله صرف وقت برای پیدا کردن محل دیگری جهت پارک اتومبیل ندارید، با خود میگویید: <هر طور شده باید جای پارکی در این پارکینگ پیدا کنم.> سرانجام در گوشهای از این پارکینگ محلی را پیدا میکنید که یک ماشین به طور کامل در آن جا نمیشود، اما با کمی اغماض میشود یک ماشین را در آن جای داد، هرچند که این ریسک وجود دارد که فضای عبور و مرور دیگر خودروها را تنگ کنید و آنها هنگام حرکت به خودرو شما آسیب برسانند. اما به هرحال تصمیم میگیرید و ماشین خود را پارک میکنید.
بسیارخوب! اکنون بیایید بررسی کنیم شما دقیقاً چه کار کردید؟ شما دنبال جای توقف یک اتومبیل میگشتید. آیا پیدا کردید؟ هم بله، هم نه. شما در ابتدا میخواستید ماشین را در جای مناسبی پارک کنید. آیا چنین عملی انجام دادید؟ از یک نظر بله، از یک دیدگاه نه. در مقایسه با وقت و انرژی لازم برای پیدا کردن یک مکان راحت برای توقف خودرو، شما جای مناسبی پیدا کردید. چون ممکن بود تا شب دنبال جا بگردید و چنین جایی را پیدا نکنید. اما از این نظر که اتومبیل را در جایی پارک کردید که فضای کافی برای قرارگرفتن ماشین شما نداشت، نمیتوان گفت جای مناسبی است.
اگر به منطق کلاسیک در علم ریاضیات مراجعه کنیم و این پرسش را مطرح نماییم که قبل از ورود به پارکینگ چند درصد احتمال میدادید جایی برای پارککردن پیدا کنید، پاسخ بستگی به این دارد که واقعاً چه تعداد مکان مناسب (فضای کافی) برای توقف خودروها در آنجا وجود داشت؟ اگر به حافظه خود رجوع کنید، شاید به یاد بیاورید که هنگام ورود به پارکینگ و چرخیدن در قسمتهای مختلف آن، گاهی خودروهایی را میدیدید که طوری پارک کردهاند که مکان یک و نیم خودرو را اشغال کردهاند. بعضی دیگر نیز کج و معوج پارک کرده بودند و این فکر از ذهن شما چندبار گذشت که اگر صاحب بعضی از این خودروها درست پارک کرده بودند، الان جای خالی برای پارک کردن چندین ماشین دیگر هم وجود داشت.
دل نوشت !
با آب نمی میریم
بلکه بی آب می میریم!! آب مایه ی مرگ نیست،
اساس حیات است
البته هستند کسانی که در آب و با آب مرده اند!
ولی مقصر کیست ؟ آب ؟
یا آنکه می میرد ؟
و زندگی آب است!
و هیچکس با زندگی نمی میرد! بلکه بی زندگی می میرد!
زندگی مایه ی مردگی! نیست
زندگی، خود زندگی است!!
البته هستند کسانی که در زندگی و با زندگی می میزند!!
ولی مقصر کیست ؟ زندگی ؟
یا آنکه با زندگی و در زندگی می میرد ؟
راستی چرا بعضی ها در زندگی می میرند ؟!
فقط بخاطر آنکه هنر زندگی را نمی شناسند
والسلام !!
اینترنت :
هفته گذشته در همین بخش، طی مطلبی با عنوان آداب جستجو در اینترنت، صحبت درباره نحوه یافتن اطلاعات مورد نیاز از بین میلیارد ها صفحه اینترنتی را آغاز کردیم. گفتیم که اگر تا به حال به جستجو بر روی اینترنت پرداخته باشید، متوجه شده اید که با توجه به حجم بسیار زیاد اطلاعات موجود بر روی شبکه یافتن اطلاعات مفید و مناسب کار ساده ای نیست. در واقع هرگاه به دنبال اطلاعاتی می گردید با دو سؤال مهم روبه رو هستند:
§ چگونه جستجو کنیم ؟
§ کجا جستجو کنیم ؟
همچنین گفتیم، درصورتی که بتوانید به این دو سؤال پاسخ مناسب و روشنی بدهید، به راحتی خواهید توانست اطلاعات مورد نظر خود را بر روی شبکه بیابید و سعی شد به سوال اول تا حدودی پاسخ داده بشه. و اما سوال دوم :
کجا جستجو کنیم ؟
پیش بینی میشه امروزه بیش از 7 میلیارد پرونده ( متن، تصویر و ... ) در سراسر شبکه اینترنت موجود باشه که همه روزه و با شتاب زیادی این عدد رو به افزایش است. طبیعی است که با این روند، دسترسی به همه ی این اطلاعات برای کاربران غیرممکنه و لازمه که به نوعی این صفحات سامان دهی و دسته بندی شوند.
در این میان بیشتر مردم به ابزارهایی علاقمندند که اطلاعات را در شبکه برایشان پیدا کند و ابزارهای متعددی هم در این زمینه فراهم شده است. اصولاً دو نوع سرویس جستجو در وب وجود دارد: موتورها ( Engines ) و دایرکتوری ها ( Directories ) .
سرویس جستجوی دایرکتوری ها ( Directories) :
دایرکتوری ها یک سلسله بانک های اطلاعاتی هستند با لینک هایی به وب سایت مرجع که این وب سایت ها بوسیله اشخاص در زمان حال بوجود آمده است و بر اساس قانون مختص به سرویس جستجو که معمولا به صورت موضوعی است طبقه بندی می شود.
سایت Yahoo مادر همه دایرکتوری ها است. Look smart هم کاملاً عمومی است و این دایرکتوری را می توانید در سایت هایی مانند MSN پیدا کنید. همچنین میتونم از دایرکتوری های معروف خارجی به Prolink و Directoryworld و از دایرکتوری های ایرانی به سایت های ایران مهر ، ایندکس ایران ، Searchir و لینک اشاره کنم.
زمانی که شما بیش از یک مفهوم یا توصیف برای آنچه که جستجو می کنید ندارید دایرکتوری ها بسیار مفید هستند. البته بعضی از دایرکتوری ها اگر نتوانند در خواست شما را پاسخگو باشند اطلاعاتی را از موتورهای جستجو برای شما پیدا می کنند.
موتورهای جستجو ( Search Engines ) :
موتورهای جستجو، موتورها یا روبات هایی هستند که صفحات وب را می پیمایند و صفحات جدید را پیدا می کنند. این روبات ها صفحات وب را می خوانند و تمام یا قسمتی از متن را در یک بانک اطلاعاتی یا فهرستی که شما امکان دستیابی به آن را داشته باشید قرار می دهند. البته هیچکدام از آنها تمام شبکه را پوشش نمی دهند ولی بعضی از آنها واقعاً بزرگ هستند.
یکی از سایت های بسیار متداول برای جستجو سایت Google است. در صورتی که املای صحیح کلمه مورد نظر خود را نمی دانید، سایت Google با ارائه کلمات پیشنهادی می تواند شما را در انتخاب صحیح یاری دهد. همچنین در صورتی که در جستجوی تصویر هستید، این سایت امکانات مناسبی را در اختیار شما قرار می دهد در قسمت جستجوی پیشرفته این سایت برای تصاویر، شما می توانید تصاویر مورد نظر خود را با تعیین اندازه، نوع و یا کیفیت رنگ آنها محدود نمایید. اگر با جستجو در این سایت جواب موردنظر خود را نیافتید، استفاده از سایت هایی چون Yahoo و Altavista رو توصیه میکنم.
سایت های دیگری نیز وجود دارند که امکان جستجوی یک موضوع خاص را برای شما فراهم می کنند. در صورتی که شما همیشه به دنبال مطالبی با یک موضوع خاص هستید، بد نیست اگر بتوانید یک سایت جستجوی مرتبط با این موضوع را بیابید و در آنجا به دنبال مطلب مورد نظر خود بگردید. برای مثال می توان به سایت seekbook برای جستجوی کتابها، hotjobs برای جستجوی مشاغل و rxlist برای جستجوی داروها اشاره کرد.
زمانی که دقیقاً می دانید که بدنبال چه چیزی می گردید، موتورهای جستجو باید اولین انتخاب شما باشند. آنها همچنین قسمت خیلی بزرگتری از وب را در مقایسه با دایرکتوری ها می پوشانند.
همچنین موتورهای فراجستجو یا Metasearch Engines ها وجود دارند که در یک زمان در چندین موتور جستجو و دایرکتوری بدنبال پاسخ شما می گردند و سعی می کنند مناسبترین پاسخ را از بین همه بیرون بکشند. مانند search.com ، Metacrawler و یا سایت Mamma .
ابزار دیگه ای که در این زمینه وجود داره موتورهای جستجوی زبان طبیعی هستند مثل سایت AskJeeves که جواب سوالات شما را از بانک اطلاعاتی خودش بیرون می کشد. یعنی یک سری پاسخ ها به پرسش های متداول را در خود دارد.
و اما آخرین ابزاری که میخوام بهتون معرفی کنم، مشابه Metasearch engine ها هستند، با این تفاوت که برنامه هایی هستند که از روی کامپیوتر شما اجرا می شوند و می توانند در اینترنت به جستجو بپردازند که اصطلاحاً به آنها Search Utility می گویند.
بیشتر آنها مانند موتورهای فراجستجو ( Metasearch engines ) کار می کنند. آنها از چندین موتور جستجو نتایج را جمع آوری می کنند و این زمانی است که شما درخواست خود را مطرح می کنید. برای این منظور از copernic برای PC و از sherlock برای مکینتاش می توانید استفاده کنید. این برنامه ها برای یک جستجوی ساده خیلی مفید هستند، اما اگر شما می خواهید جستجوی پیشرفته تری داشته باشید، باید هر بار جستجوی خود را به یک سرویس جستجو محدود کنید.
فکر میکنم معرفی چند موتور جستجوی ایرانی و خارجی دیگه ( غیر از اونایی که تو متن هست ) پایان خوبی برای این مطلب باشه :
موتورهای جستجوی ایرانی :
1. http://www.parseek.ir
2. http://www.persiangoogle.com
3. http://www.jamasp.com
4. http://www.jostojoo.com
5. http://www.jostejoogar.ir
6. http://www.dahio.com
7. http://www.shiasearch.ir
8. http://www.ghatreh.com
9. http://www.zigur.com
10. http://www.rismoon.com
موتورهای جتسجوی خارجی :
1. http://www.alltheweb.com
2. http://www.aol.com
3. http://www.msn.com
4. http://www.dogpile.com
5. http://www.abcsearchengine.com
6. http://www.about.com
7. http://www.allacademic.com
8. http://www.kanoodle.com
9. http://www.amfibi.com
10. http://www.goguides.org
11. http://www.joeant.com
12. http://www.checkhouston.com
13. http://www.dmoz.org
14. http://www.teoma.com
15. http://www.iwon.com
16. http://www.lycos.com
17. http://www.hotbot.com
18. http://www.enhance.com
19. http://www.oobdoo.com
20. http://www.searchit.com
21. http://www.whatuseek.com
22. http://www.walhello.com
23. http://www.lookseek.com
24. http://www.entireweb.com
25. http://www.fotosearch.com
-----------------------------------------------------------------------
لینک شماره 60 : http://narmafzarpnm.parsiblog.com
میگم انگار ما کارمون خیلی درسته خودمون هم نمی دونستیم!! اینقدر که بعضی ها مطالبمون رو کپی میکنند، حتی فونت و رنگ بندی و تصاویرش رو هم تغییر نمیدن، البته به نام خودشون!! اون هم نه یکی نه دو تا، یه نگاه به لیست مطالبشون بندازید ... جالب اینجاست که توضیحات درباره وبلاگ رو هم عینا کپی کردن! وبلاگ دانشجویان ( !!؟ ) دانشگاه پیام نور مرکز میبد ...
کارت
گرافیک یکی از عناصر مهم در کامپیوتر است که با توجه به نوع استفاده و
نیاز کاربران، دارای مدل های متفاوت با پتانسیل های مختلف می باشد.
کاربران با توجه به امکانات کارت گرافیک قادر به استفاده از بازی های
کامپیوتری پیشرفته، مشاهده فیلم و انجام عملیات حرفه ای نظیر ضبط و ویرایش
فیلم، می باشند. در زمان استفاده از تصاویر گرافیکی حجیم و یا برخی بازی
های کامپیوتری، ممکن است تصاویر بصورت منقطع نمایش داده شوند، در چنین
مواردی استفاده از یک کارت گرافیک مطلوب و با سرعت مناسب، علاوه بر افزایش
کارائی سیستم، امکان پردازش تصاویر دو بعدی و یا تصاویر سه بعدی استفاده
شده در بازی های کامپیوتری را با سرعت بیشتر فراهم می نماید. برخی از کارت
های گرافیک دارای امکانات متنوعی نظیر پورت های ورودی و خروجی برای اتصال
به دوربین های دیجیتال و تلویزیون بوده و در برخی از مدل های دیگر امکان
اتصال بیش از یک نمایشگر به کامپیوتر، وجود دارد. کارت های گرافیک در
مقایسه با گذشته دارای امکانات بیشتر، کیفیت بهتر و توانائی مطلوب به
منظور بازخوانی تصاویر می باشند.
جایگاه کارت گرافیک
تولید کنندگان کارت ها و تراشه های ( Chipset )
گرافیک، سخت افزار خود را هر شش ماه تغییر و بهنگام می نمایند . طراحان و
پیاده کنندگان محصولات نرم افزاری با اتکاء به پتانسیل های ارائه شده توسط
کارت های گرافیک، قادر به تولید محصولات متنوعی نظیر بازی های کامپیوتری
پیچیده و با گرافیک بالا می باشند. بازی های کامپیوتری تنها دلیل ارائه
کارت های گرافیک جدید نبوده و در این راستا دلایل دیگری همچون استفاده از
امکانات جانبی ارائه شده توسط آنان نیز مورد نظر می باشد. امکان دسترسی به
دو و یا سه تصویر بطور همزمان، استفاده از پورت DVI ( اینترفیس دیجیتالی ویدئو ) ، اینترفیس های S-Video و پورت های ( Firewire ( IEEE 1394 ، نمونه هائی از امکانات ارائه شده در کارت های گرافیک جدید می باشند.
ویژگی ها ی مهم
از مهمترین ویژگی های مرتبط با کارت گرافیک، می توان به موارد زیر اشاره نمود :
پردازنده :
امروزه به برکت وجود پردازنده های استفاده شده در کارت های گرافیک، امکان
مشاهده تصاویر سه بعدی متحرک بطور کامل فراهم شده است. کارت های گرافیک
قادر به پشتیبانی از تصاویر ویدئوئی سه بعدی و بازی های کامپیوتری به نحو
مطلوب و با بهترین وضعیت نمایش می باشند. زمانیکه بازی های کامپیوتری با
سرعت شصت فریم در ثانیه و یا بیشتر نمایش داده شوند، وضعیت مطلوبی فراهم و
تصاویر فاقد هر گونه لرزشی خواهند بود ( چشم انسان در این سرعت قادر به تشخیص لرزش تصاویر نمی باشد. )
کارت های گرافیک ارزان قیمت به خوبی جوابگوی بازی های قدیمی می باشند.
کارت هائی که قادر به تولید فریم ها با سرعت بیشتری باشند، امکان مشاهده
تصاویر و بازی های کامپیوتری در Resolution بالاتر را به خوبی فراهم می
نمایند. به منظور اجرای بازی های کامپیوتری که از تکنولوژی DirectX 8
استفاده می نمایند، می بایست از کارت هائی که تکنولوژی فوق را حمایت می
نمایند، استفاده گردد.
معرفی منابع و اشخاص :
گرافیک کامپیوتری یکی از زمینه های تخصصی نرم افزاری است که اتفاقا جای کار زیادی هم داره. امروزه شما کمتر فعالیت رایانه ای رو میتونید بیابید که سر و کاری با گرافیک و طراحی نداشته باشه. در این بالطبع نرم افزارهای تخصصی گرافیکی از جمله برنامه Photoshop، Flash و ... جایگاه ویژه ای دارند، که طرفداران و کاربران زیادی رو با سلیقه های مختلفی دور خودشون جمع کردند و با ویژگی های خاص خودشون جزو پر طرفدارترین برنامه های گرافیکی هستند. سایت هایی هم هستند که به طور اختصاصی به اون پرداختند. یکی از این سایت های بسیار جامع که تقریبا به بسیاری از نیازها، تو این زمینه میتونه پاسخ بده سایت www.majidonline.com است که آمار بالای بازدید کنندگان سایت میتونه موید این مسئله باشه ...
پیشنهاد میکنم اگر دوست دارید به این سایت سر بزنید قبل از اون این پست رو بخونید چون توی پیدا کردن چیزی که می خواهید میتونه بهتون کمک کنه:
صفحه اصلی سایت بیشتر حالت خبری داره یعنی آخرین اخبار مربوط به حوزه کامپیوتر رو برای بازدید کننده به نمایش گذاشته البته یه قسمت اختصاصی اخبار هم هست که آرشیو اخبار ماهانه سایت رو در اختیارتون میگذاره.
قسمت مقالات یکی از قسمت های شدیدا به درد بخور سایته. مقالات سایت در چند دسته ی کلی تقسیم بندی شده اند که این دسته بندی ها پیدا کردن مقاله ای که دنبالش هستیم رو خیلی راحت تر میکنه. هر کدوم از بخش ها انبوهی از مقالات رو دارند که بعضی از اوقات تعداد اونها به بیشتر از 100 تا هم میرسه. یه آرشیو تقریبا بی نظیر در زمینه گرافیک و به خصوص فتوشاپ!!
§ آموزش های مربوط به افکت های فتوشاپ که برای همه کاربران از نوع حرفه ای و غیرحرفه ایش میتونه مفید باشه.
§ اگه علاقه مند به Flash هستید و دنبال جایی برای آموزش نرم افزار Flash می گردید، این جا یکی از همون جاهاست. علاوه بر این Flash MX از اول برای علاقه مندان تدریس میشه.
§ برای پیدا کردن مقالاتی راجع به گرافیک، اصول گرافیک و ... به قسمت مقالات گرافیک برید.
§ توی قسمت آموزش های طراحی صفحات وب هر آموزشی که مربوط به وب و برنامه نویسی تحت وب باشه رو میتونید ببینید.
§ آموزش های ASP و ترفندهای این زبان برنامه نویسی هم بخشی رو به خودشون اختصاص دادند.
خیلی از طرفداران فتوشاپ هستند که نمیتونند نرم افزار و کتاب و از این قبیل چیزهای مربوط به فتوشاپ رو به راحتی تهیه بکنند. فروشگاه اینترنتی مجید آنلاین این مشکل رو برای اونها حل کرده. کتاب های مختلفی در این فروشگاه عرضه میشن که اطلاعاتی مثل یه توضیح مختصر در مورد مطالب کتاب، قیمت اون و ... توی صفحه اصلی فروشگاه هستند. البته محصولات فروشگاه فقط به کتاب منحصر نمیشه؛ ابزارها و نرم افزارها هم جزو محصولات فروشگاه هستند که اتفاقا برخی از اونها توسط همین سایت تولید شده. با محبوب ترین، پرفروش ترین و جدیدترین محصولات هم میتونید توی این قسمت آشنا بشید.
انجمن های سایت هم جای خیلی خوبی برای بحث و تبادل نظر در زمینه های مختلف هستند. اسم هر کدوم از انجمن ها به خوبی نشون میده که مطالبش چیه و در چه زمینه ای؟ گرافیک دوبعدی، گرافیک سه بعدی، Flash و مالتی مدیا، طراحی سایت های اینترنتی، وب مسترها و مدیران سایت ها، مدیریت محتوا و ...
حرف آخر اینکه این سایت قسمت های دیگه ای هم داره که اگه خودتون سر بزنید خیلی بهتره ...
-----------------------------------------------------------------------
لینک شماره 58 : http://www.maghaleh.net
بزرگترین بانک مقالات ایرانیان، وبسایت مقاله نت پایگاهی است علمی که در جهت تدوین و نشر مقالات در موضوعات گوناگون فعالیت می کند ...
لیست کل یادداشت های وبلاگ
جستجو در وبلاگ
عضویت در خبرنامه وبلاگ
آمار بازدیدکنندگان