معرفی نرم افزار :
یکی از دستاورد های مهم علوم رایانه در سال های اخیر، ارائه نرم افزار های هوشمند، و قدرتمند در محاسبات و حل مسایل پیچیده است. به گونه ای که کمتر مسئله ای را می توان یافت که رایانه ها قدرت پردازش و تحلیل آن را نداشته باشند.
از اونجایی که اکثریت مخاطبان این وبلاگ رو هم دانشجویان و بخصوص دانشجویان کامپیوتر تشکیل میدهند، آشنایی با نرم افزار های تخصصی تر در کنار دیگر برنامه های کاربردی و حتی استفاده از اونها در طی مراحل تحصیل میتونه امتیاز بزرگی براشون به حساب بیاد و حتی شاید یکی از ملزومات ...
اصولا نرم افزار ها برخی کاملا تخصصی و فقط در زمینه های خاصی مورد استفاده قرار می گیرند. مانند نرم افزار های آماری، مهندسی، پزشکی، علوم اقتصادی، بهینه سازی، و غیره. برخی دیگر از نرم افزار ها به صورت عام تر بوده و موضوعات بیشتری را در بر می گیرند. یکی از این نرم افزار ها در زمینه ی عمومی ریاضیات نرم افزار Maple است.
میپل ابزاری قدرتمند در انجام محاسبات ریاضی و مهندسی می باشد. این نرم افزار در دهه هشتاد بوسیله گروههای تحقیقاتی چندین موسسه از جمله دانشگاههای واترلو، درکسل، موسسه تکنولوژی فدرال سوییس و... با نام Maple VR1 تهیه و در این مدت توسعه یافته است. هم اکنون نیز نسخه Maple 11 در اختیار کاربران قرار گرفته است.
Maple نرم افزار ریاضی ایده آلی برای پژوهشگران، معلمان و دانشجویان است که با بیش از 3500 روال، طیف گسترده ای از مفاهیم ابتدایی تا سطح پیشرفته حساب دیفرانسیل و انتگرال جبر را پوشش می دهد. تاکید میکنم که این نرم افزار خاص رشته ریاضی نیست، و حتی بچه های کامپیوتر میتونند در درس هایی از جمله ریاضی 1 و 2، معادلات دیفرانسیل، ساختمان های گسسته، ریاضیات مهندسی، آمار و احتمال مهندسی و تمام واحد هایی که به نوعی به ریاضیات مرتبط میشه کمک بگیرند.
از قابلیت های این برنامه هم به صورت مختصر به چند مورد اشاره میکنم :
1. پوشش واقعی تمام حوزه های علم ریاضیات از جمله حساب دیفرانسیل و انتگرال، جبر، معادلات دیفرانسیل، آمار، جبر خطی، هندسه و ...
2. ویرایشگر پیشرفته معادلات ریاضی با کاربری آسان
3. توانایی رسم نمودار های دو بعدی و سه بعدی به همراه انیمیشن و قابلیت های گسترده
4. دارای فرهنگ اصطلاحات فنی علوم مختلف ریاضی
5. توانایی تولید خودکار کدهای زبان های برنامه نویسی دیگر از جمله C، Fortran،Visual Basic ،Java ، MATLAB.
6. توانایی برقراری ارتباط با نرم افزارهای مرتبط از جمله Excel، C، Fortran و MATLAB.
7. آموزش تعاملی مباحث ریاضی
دانلود جزوه آموزشی برنامه Maple نسخه 9،5
معمولا در این قسمت لینک دانلود نرم افزار معرفی شده، پایان بخش مطلب بود. از اونجا که نرم افزار Maple بسیار حجیمه و عملا دانلود اون حداقل برای کاربران خانگی امکان پذیر نیست، و از طرفی میشه اون رو به راحتی از مراکز فروش سی دی های نرم افزاری تهیه کرد، امروز چنین لینکی نمیذارم. به جاش جزوه آموزشی این نرم افزار رو در قالب PDF آماده کردم که مطمئنا خیلی بیشتر به دردتون میخوره، چرا که پیدا کردن منابع فارسی از این نرم افزار در سطح وب و حتی کتاب فروشی ها کار راحتی نیست. حداقل من که اون موقع ها – حدود یک سال پیش- چیز زیادی ازش پیدا نکردم، نه سایت و نه کتاب.
در مورد جزوه هم توضیح اینکه، نرم افزار Maple مثل دیگر برنامه های مشابه از جمله Mathematica و MATLAB بیشترین کارایی خودش رو در خط فرمان و از طریق کدنویسی نشون میده. به همین دلیل در این جزوه هم فقط روی دستورات Maple تمرکز شده و فارغ از نسخه ای که با اون کار میکنید، برای همه قابل استفاده خواهد بود.
دوستانی که مایلند حرفه ای تر با این نرم افزار کار کنند، پیشنهاد میکنم قبل از هر منبع دیگه به Help برنامه رجوع کنند، چرا که Maple از اون دست نرم افزار هاییه که روی Help اون خیلی کار شده و شما رو از هر منبعی بی نیاز میکنه ...
-----------------------------------------------------------------------
لینک شماره 38 : http://www.fotosearch.com
یک موتور جستجوی خیلی عالیه عکس که هر موضوعی بهش بگید براتون پیدا میکنه.
لیست کل یادداشت های وبلاگ
جستجو در وبلاگ
عضویت در خبرنامه وبلاگ
آمار بازدیدکنندگان