امروز سه تا خبر در رابطه با لوگو دارم 1- معرفی نرم افزار طراحی لوگو2-معرفی دو سایت برای طراحی ان لاین لوگو3-طراح لوگوهای گوگل کیست ؟معرفی نرم افزار:
GreenBox Logo Maker 1.01a Retail نرم افزاری بسیار ساده اما قدرتمند، جهت طراحی حرفه ای برای شرکتها می باشد، این نرم افزار می تواند برای شما لوگوهای مختلف با طراحی های فوق العاده، تبلیغات، ساخت صفحات و سرصفحه های وب سایت و دیگر طراحی ها را به راحتی فقط در یک دقیقه انجام دهد.
سادگی در استفاده از برترین ویژگی های نرم افزار GreenBox می باشد، صدها لوگو آماده و قالبها و اشیاء مختلف که همه و همه دسته بندی شده اند در اختیار شما قرار می گیرد، با کیفیتی فوق العاده عالی و با افکت های بسیار جذاب و خاص لوگوی خود را می توانید به آسانی بسازید.
برای استفاده از GreenBox هیچ نیازی به داشتن فهم و علم گرافیک نیست، زیرا شما فقط عکس ها، اشکال، اشیاء گرافیکی و متن خود را در این نرم افزار با استفاده از ابزاری که در اختیارتان قرار می دهد، در لوگوی خود قرار می دهید، و به راحتی همه فقط در یک دقیقه در کنار هم لوگوی شما را به صورت طراحی شده و بدون نیاز به سفارش دادن آن به گرافیست ها یا شرکت های تبلیغاتی آماده خواهد شد.
از ویژگی های نرم افزار می توان به موارد زیر اشاره کرد :
- بیش از 200 لوگوی طراحی شده که همه به صورت دسته بندی شده در اختیار شما قرار داده شده است
- بیش از 1800 اشیاء و اشکال برای ساختن لوگوها
- آسان در استفاده، درگ و دراپ
- داشتن بیش از 30 جلوه برای ویرایش اشیاء و متن ها مانند سایه، پنهان کردن، روشن کردن، بلور کردن، گرادینت و…
- داشتن پلاگین های زیاد برای اضافه کردن افکت های ویژه مانند آب، نوک تیزیها، پیکسلی، لرزش ها و…
- توانایی نمایش صفحه ساخت لوگر به صورت کامل و تمام صفحه (Full Screen)
- توانایی ذخیره لوگوی شما با فرمتهای PDF, JPG, TIF و…
- و بسیاری امکانات دیگر …
دانلود با لینک مستقیم برنامه GreenBox Logo Maker 1.01a Retail
رمز:www.taksoft.comحجم : 39.6 MBتذکر اول: به کوچک نوشته شدن تمام حروف رمز توجه کنید.
تذکر دوم: برای دریافت برنامه بر روی لینک دانلود راست کیلک کرده و گزینه Save target as را انتخاب کنید !
معرفی دو سایت برای طراحی ان لاین لوگو:LogoYesLogoMaker
طراح لوگوهای گوگل کیست ؟
دنیس وانگ ( Dennis Hwang ) نام اصلیاش وانگ جونگ موک ( Hwang Jung-moak) جوانک 27 ساله از کره جنوبی، متولد شهر ناکس ویل در ایالت تنسی امریکا، زمانیکه تقریبا 5 سالش بود از آمریکا به زادگاهش شهر واچیون Gwacheon در کره جنوبی برگشت و شش سال دبستان را در مدرسه دولتی Gwacheon و دو سال بعدش را در دبیرستان Munwon در همان شهر گذراند. خودش میگوید که شیطنتهای دوران دبستان و دبیرستانش در کره جنوبی به او در خلق ایدههای لوگوهایی که برای گوگل میسازد کمک میکنند.
در سال 1992 پدرش برای انجام یک دوره تحقیقی به آمریکا رفت و دنیس و خانواده هم با او وارد آمریکا شدند. در شش ماه اول، دنیس حتی یک کلمه انگلیسی هم بلد نبود و نمیتوانست با همکلاسیها و معلمین ارتباط برقرار کند. او کم کم انگلیسی یاد گرفت. پدر مادرش به کره بازگشتند اما دنیس و برادرش برای ادامه تحصیل در آمریکا ماندند.
گوگل در اوایل، طراحی لوگوهایش را به هنرمندان خارج از مجموعه خود واگذار میکرد. در سال 2000، لری پیج و سرگی برین (بنیانگذاران گوگل) برای دستکاری و بهبود لوگوی چهارم جولای (روز استقلال امریکا)، از دنیس که رشته تحصیلیاش هنر و طراحی بود و بعنوان یک دانشجو گاهگاهی در گوگل هم بعنوان دستیار وب مستر و نگهداری سیستم کار میکرد خواستند تا بعنوان دستیار آرتیست، روی آن لوگو کمی کار کند. برین و پیج میخواستند که لوگوها یک اسانس و تم خودمانیتری داشته باشند و از آن حالت خشک و رسمی فاصله بگیرند. کار دنیس مورد توجه گوگل قرار گرفت و اولین لوگویی که مستقلا طراحی کرد برای بزرگداشت روز باستیل( فرانسه ) بود.
حروف "O" و "L" را ساده ترین، و اولین "G" در گوگل را سختترین حروف برای استفاده در طراحیهایش میداند و تابحال از حرف "E" ، بخاطر اینکه در آخر Google است کمترین استفاده را کرده. از "L" بعنوان چوب پرچم یا مشعل یا آدم برفی استفاده میکند. از "O" هم بیشتر بعنوان کدو تنبل روز شکرگزاری، کره زمین، مدال صلح نوبل و پرچم کره جنوبی استفاده کرده.
بخش هنری گوگل فقط یک کارمند دارد و آن هم دنیس است که در کنار شغل اصلیاش بعنوان وب مستر، لوگوها را هم طراحی میکند. لوگوهای دنیس را میلیونها بازدید کننده منتقد دنبال میکنند و هربار که لوگویی میکشد هزاران انتقاد و عیب و ایراد یا تشویق دریافت میکند.
لوگوهای گوگل را مدیران گوگل هر چند ماه یکبار به مناسبتهای مختلف سفارش میدهند و نهایتا این سرگی برین است که با خیره شدن به لوگو و دست به چانه، سبک سنگین طرحها را ارزیابی و تایید یا رد میکند.
البته دنیس برای طراحی لوگوهایی که جنبه خبری دارند (مثل سفر به سیاره مریخ) فقط چند ساعت وقت دارد و برای دیگر لوگوها چند روز یا ماه ...
لوگوهای مخصوص هر فرهنگ یا کشور را اکثرا فقط در سرچ باکس (دومین) ویژه همان کشور نمایش میدهند و کاربران سایر کشور/فرهنگها نمی توانند آن را ببینند. مثلا لوگوی نوروز را تقریبا فقط فارسی زبانها میبینند.
ویژگی اصلی لوگوها همانا خودمانی بودن و القای این احساس به بیننده است که صرفا، نه با یک کامپیوتر و ماشین، بلکه با آدمهایی از جنس خودشان طرفند.
همچنین اگر شما نیز علاقهمند به دانلود تمامی لوگوهای گوگل هستید، میتوانید
این مجموعه را دانلود نمایید.