سفارش تبلیغ
صبا ویژن




امنیت :

در صورت دستیابی سایرین به سیستم شما، کامپیوتر شما دارای استعداد به مراتب بیشتری در مقابل انواع تهاجمات می باشد. شما می توانید با استفاده و نصب یک Firewall، محدودیت لازم در خصوص دستیابی به کامپیوتر و اطلاعات را فراهم نمائید.

فایروال چه کار می کند ؟

فایروال ها حفاظت لازم در مقابل مهاجمان خارجی را ایجاد و یک لایه و یا پوسته حفاظتی پیرامون کامپیوتر و یا شبکه را در مقابل کدهای مخرب و یا ترافیک غیرضروری اینترنت، ارائه می نمایند. با بکارگیری فایروال ها، امکان بلاک نمودن داده از مکانی خاص فراهم می گردد. امکانات ارائه شده توسط یک فایروال برای کاربرانی که همواره به اینترنت متصل و از امکاناتی نظیر DSL و یا مودم های کابلی استفاده می نمایند، بسیار حیاتی و مهم می باشد.

چه نوع فایروال هائی وجود دارد ؟

فایروال ها به دو شکل سخت افزاری (خارجی) و نرم افزاری (داخلی)، ارائه می شوند. با اینکه هر یک از مدل های فوق دارای مزایا و معایب خاص خود می باشند، تصمیم در خصوص استفاده از یک فایروال به مراتب مهم تر از تصمیم در خصوص نوع فایروال است.

· فایروال های سخت افزاری : این نوع از فایروال ها که به آنان فایروال های شبکه نیز گفته می شود، بین کامپیوتر شما (و یا شبکه) و کابل و یا خطDSL قرار خواهند گرفت. تعداد زیادی از تولید کنندگان و برخی از مراکز ISP دستگاه هائی با نام "روتر" را ارائه می دهند که دارای یک فایروال نیز می باشند. فایروال های سخت افزاری در مواردی نظیر حفاظت چندین کامپیوتر مفید بوده و یک سطح مناسب حفاظتی را ارائه می نمایند. (امکان استفاده از آنان به منظور حفاظت یک دستگاه کامپیوتر نیز وجود خواهد داشت.) در صورتی که شما صرفا" دارای یک کامپیوتر پشت فایروال می باشید و یا این اطمینان را دارید که سایر کامپیوتر های موجود بر روی شبکه نسبت به نصب تمامی patch ها، بهنگام بوده و عاری از ویروس ها و یا کرم ها می باشند، ضرورتی به استفاده از یک سطح اضافه حفاظتی (یک نرم افزار فایروال) نخواهید داشت. فایروال های سخت افزاری، دستگاه های سخت افزاری مجزائی می باشند که دارای سیستم عامل اختصاصی خود هستند. بنابراین بکارگیری آنان باعث ایجاد یک لایه دفاعی اضافه در مقابل تهاجمات می گردد.

· فایروال های نرم افزاری : برخی از سیستم های عامل دارای یک فایروال تعبیه شده درون خود می باشند. در صورتی که سیستم عامل نصب شده بر روی کامپیوتر شما دارای ویژگی فوق است، پیشنهاد می شود که آن را فعال کنید تا یک سطح حفاظتی اضافی در خصوص ایمن سازی کامپیوتر و اطلاعات، ایجاد گردد. (حتی اگر از یک فایروال خارجی یا سخت افزاری استفاده می نمائید.) در صورتی که سیستم عامل نصب شده بر روی کامپیوتر شما دارای یک فایروال تعیبه شده نمی باشد، می توان اقدام به تهیه یک فایروال نرم افزاری کرد. با توجه به عدم اطمینان لازم در خصوص دریافت نرم افزار از اینترنت با استفاده از یک کامپیوتر محافظت نشده، پیشنهاد می شود برای نصب فایروال از CD و یا DVD مربوطه استفاده گردد.

نحوه پیکربندی بهینه یک فایروال به چه صورت است ؟

اکثر محصولات فایروال تجاری (هم سخت افزاری و هم نرم افزاری) دارای امکانات متعددی به منظور پیکربندی بهینه می باشند. با توجه به تنوع بسیار زیاد فایروال ها، می بایست به منظور پیکربندی بهینه آنان به مستندات ارائه شده، مراجعه تا مشخص گردد که آیا تنظمیات پیش فرض فایروال نیاز شما را تامین می نماید یا خیر ؟ پس از پیکربندی یک فایروال یک سطح امنیتی و حفاظتی مناسب در خصوص ایمن سازی اطلاعات انجام شده است. لازم است به این موضوع مهم اشاره گردد که پس از پیکربندی یک فایروال نمی بایست بر این باور باشیم که سیستم ما همواره ایمن خواهد بود. فایروال ها یک سطح مطلوب حفاظتی را ارائه می نمایند ولی هرگز عدم تهاجم به سیستم شما را تضمین نخواهند کرد. استفاده از فایروال به همراه سایر امکانات حفاظتی نظیر نرم افزارهای آنتی ویروس و آنتی اسپای و رعایت توصیه های ایمنی می تواند یک سطح مطلوب حفاظتی را برای شما و شبکه شما بدنبال داشته باشد.

منبع : www.srco.ir

-----------------------------------------------------------------------
لینک شماره 69 : http://www.handyrecovery.com
از طریق سایت هندی ریکاوری میتونید یک برنامه کم حجم برای بازیافت فایل هایی که مدت ها پیش از کامپیوترتون پاک کردید را دریافت کنید، این برنامه با حجم کمی در حدود 548 کیلوبایت دارای قابلیت نسبتا خوبیه، علاوه بر اینکه فایل هایی را که با <شیفت + دلت> پاک کردید رو به شما برمیگردونه، حتی قابلیت برگرداندن فایل های قدیمی درون فلاپی دیسکت رو هم داره، ولی نمیتونید فایل های درایوی که فرمت کردید رو با این برنامه بازیافت کنید. طرز کار برنامه هم خیلی ساده است تنها یک نکته اینکه فایل ها رو بعد از بازیافت حتما باید در یک آدرس درایو دیگری غیر از از مکان قبلی ذخیره کنید، یادتون نمیره که ...





لیست کل یادداشت های وبلاگ

OpenCube Drop Down Menu (www.opencube.com)