اندیشه «مهدویت» به دلیل دارا بودن ویژگیهای منحصر به فرد بسیار، یکی از توانمندترین عوامل رشد جامعه دینی ما است. طرح درست و گسترش این فرهنگ نورانی در جامعه، باعث رشد و بالندگی هر چه بیشتر جامعه و حفظ آن از فرو غلتیدن در فسادها و تباهیها است. در جهت گسترش فرهنگ مهدویت، با بهره گیری از فن آوری های جدید، «پایگاه اطلاع رسانی مهدویت» با موضوعات متنوع، در سال 1381 راه اندازی گردیده است. این سایت از مجموعه سایت های زیر مجموعه بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود (عج) است که هم اکنون به چهار زبان فارسی، انگلیسی، عربی و اردو در حال سرویس دهی به بازدید کنندگان می باشد.
از مهمترین قسمت های سایت در صفحه اصلی بخش فارسی، می توان به لینک های ارتباط با بعضی دیگر از سایت های وابسته به این مجموعه از جمله آموزش اینترنتی، مجله امان، مجله انتظار، مهدی بلاگ و غیره اشاره کرد که توضیح اجمالی در مورد آنها در مطلب معرفی پایگاه های مهدویت آمده است.
شما می توانید در بخش انتشارات بنیاد متن کامل کتاب های منتشر شده بنیاد حضرت مهدی موعود (عج) رو مطالعه کنید و یا در قسمتی با عنوان مرجع مهدویت، به صورت موضوعی به دنبال مراجع منتشر شده در زمینه های مختلف مرتبط با مهدویت بگردید و از بانک اطلاعاتی بنیاد جهت شناخت آنها بهره بگیرید .
همچنین در سایت قسمتی با عنوان سخن بزرگان ایجاد شده که در آن سخنان برخی مراجع عظام و علمای گرانقدر همچون آیت الله فاضل لنکرانی، آیت الله مکارم شیرازی، آیت الله مشکینی و ... درباره امام عصر (عج) به صورت تصویری (فیلم) در دسترس کاربران قرار گرفته است.
در بخش میزگرد سایت (یه جورایی همون فروم خودمون) می توانید به بحث و گفت و گو در مورد موضوعات مهدوی بپردازید و یا در میان پرسش و پاسخ های مطرح شده در سایت سوالات خود را مطرح کرده و برای آنها به دنبال جواب بگردید.
شما میتونید در این سایت به مهدیه برید و از اخبار، سخنرانی ها، مطالب مناسبتی و تحلیل های آزاد مطرح شده در آن استفاده کنید. و در بخش مقالات کوتاه، مقالات شماره های پیشین فصلنامه تخصصی انتظار رو به مطالعه بنشینید. همچنین در آینده ای انشاالله نه چندان دور بخش تخصصی مهدویت با پژوهش مجازی و بهینه سازی و ساماندهی امور پژوهشی در سایت راه اندازی خواهد شد که میتونه کمک بزرگی به محققان بکنه.
از دیگر بخش های این سایت میتونم به قسمتی با عنوان اخبار مهدویت اشاره کنم که آخرین اخبار فعالیت های بنیاد رو در بر میگیره و یا بخش مسابقه آنلاین که هر ماه به برندگان خودش جوایزی اهدا میکنه. دیگه اینکه به اندازه 600 کاراکتر هم فرصت دارید تا نظرات و پیشنهادات خودتون رو به چشم و گوش مسئولین سایت و موسسه برسونید. فکر نمیکنم لازم باشه که بگم اگر اطلاعات بیشتری در مورد سایت و یا خود موسسه نیاز دارید، میتونید به صفحه ی درباره ما رجوع کنید. لازمه ؟!
بهتر دیدم زیاد در مورد قسمت های مختلف سایت توضیح ندم، تا دوستان خودشون به سایت مراجعه کنند و با گشت و گذاری که در اون خواهند داشت، با دیگر امکاناتی که این سایت در اختیارشون میگذاره آشنا شوند ...
لیست کل یادداشت های وبلاگ
جستجو در وبلاگ
عضویت در خبرنامه وبلاگ
آمار بازدیدکنندگان