سفارش تبلیغ
صبا ویژن




GPL: آزادی و تضمین آزادی

دیدگاهی که بنیاد نرم‌افزار آزاد – که از این به بعد آن را FSF معادل Free Software Foundation می‌نامیم - درباره آزادی لازم در رابطه با نرم‌افزار دارد در پروانه محصول این بنیاد متبلور می‌شود. پروانه GNU General Public License که می‌توان آنرا «پروانه جامع همگانی گنو» ترجمه کرد. نام متداول این پروانه GNU GPL است و ترجمه‌ای برای فارسی معمول نیست.
نگاهی به آمار پروژه‌های میزبانی شده در سایت freshmeat.net نشان می‌دهد که 68 درصد پروژه‌ها با پروانه GPL ثبت شده‌اند. در این مقاله سعی می‌کنیم دلایل محبوبیت این پروانه بین توسعه‌دهندگان نرم‌افزارهای آزاد و بازمتن را بررسی کنیم.

بنا بر نظر FSF یک نرم‌افزار برای آنکه نرم‌افزار آزاد به حساب آید باید چهار نوع آزادی برای کاربران فراهم آورد که عبارتند از:
آزادی اجرای برنامه برای هر منظوری (آزادی 0)
آزادی مطالعه و بررسی چگونگی عملکرد برنامه و تغییر آن برای نیاز خود (آزادی 1). دسترسی به کد منبع یک پیش‌شرط برای این آزادی می‌باشد.
آزادی توزیع مجدد کپی‌هایی از آن، به این ترتیب شما می‌توانید به همسایگان [اطرافیان] خود کمک کنید (آزادی 2).
آزادی بهبود برنامه و انتشار این تغییرات برای عموم، بدین وسیله تمام جامعه از آن بهره می‌برند (آزادی 3). دسترسی به کد منبع یک پیش‌شرط برای این آزادی می‌باشد.

در مقدمه پروانه تصریح شده که قصد GPL دفاع از آزادیهای برنامه‌نویسان، توسعه‌دهندگان و کاربران است. همان آزادیهایی که FSF بر آنها تاکید دارد. اما اینها امکاناتی هستند که هر نرم‌افزاری که با کد منبع و در عرصه عمومی، بی هیچ مجوزی منتشر شود هم به افراد می‌دهد. به عنوان نمونه پروانه BSD هیچ محدویتی برای نوع انتشار مجدد نرم‌افزارهای منتشر شده با آن پروانه در نظر نگرفته اما GPL تاکید می‌کند که محدودیتهایی وضع کرده تا از سلب حقوق افرادی که از این مجوز برای توزیع نرم‌افزارشان استفاده می‌کنند جلوگیری کند.
گروهی، از جمله طرفداران پروانه BSD معتقدند که هر نوع محدودیتی حتا اگر برای تضمین آزاد ماندن نرم‌افزار وضع شود، در واقع آزادی را مخدوش کرده است. می‌توان گفت این اختلاف دیدگاه، تفاوت نظری تفکر حاکم بر پروانه GPL در مقابل طرز فکر ارائه دهنده پروانه BSD است که یکی آزادی را بدون تضمین آن ناقص و دیگری آزادی را با هر تضمینی برای آن مخدوش می‌داند.

ادامه مطلب...

وقتی  این دو خبر (که مکمل هم هستن) رو می خوندم، فکر کردم جدا که این تحولات چه تاثیر مثبت و غیر قابل انکاری رو  در نوع روابط که بزرگترینش  اشتراک و تبادل افکار و ایده بین ما انسان ها در غرب ترین و شرق ترین نقطه  رو جی پی اس هستش، رو داشته وباعث  پاگرفتن اندیشه های نو ظهور  بشری شده و می شود ، سرعت این سیر اونقدر بالاس که به هیچ وجه نمیشه نادیده گرفتش ،بد ندیدم شما هم با گوشه ای از این تحولات اشنا بشید

 10 ایده جالب که وب را متحول کرد
15  وب‌سایتی که دنیای وب را متحول کردن

10 ایده جالب که وب را متحول کرد   
از زمانی که استفاده از وب به شکل امروزی در آمد و کاربران زیادی را جذب خود کرد،همواره ایده های زیادی توسط افراد مختلف مطرح شدند که باعث ایجاد تغییر و تحولی عظیم در محیط وب گشتند. به همین خاطر  به بررسی 10 تا از برترین ایده های مطرح شده تحت وب می پردازم.

ایده شبکه اجتماعی فیس بوک: ایده اولیه این سایت ابتدا توسط برادران Winklevoss مطرح شد. طرح اولیه زمانی به اجرا گذاشته شد که آن ها در هاروارد بودند و سایتی را به نام ConnectU ایجاد کردند تا کاربران به وسیله آن بتوانند مشخصات خود را ارسال کنند و در همان فضا به هم لینک بدهند. طرح کامل این سایت در سال 2003 به اجرا گذاشته شد. در همین زمان هم آن ها مشغول به برنامه نویسی سایت مشابه دیگری شدند که امکان اضافه کردن عکس و پروفایل را به کاربران خود می داد. طرحی که بعد ها facebook نام گرفت!


ایده پیغام رسان اینترنتی AOL: تقریبا در ابتدای شروع دهه 90 بود که سرویسی برای کامپیوتر های کومودور 64 (که در آن زمان وجود داشتند) ایجاد شد که به کاربران خود این امکان را می داد که با هر خط اتصال مشترک بتوانند با هم پیغام هایشان را رد و بدل کنند. سرویسی که On-Line Messages (یا به طور مختصر OLM) نام داشت. بعد از آن برنامه ای توسط شرکت America Online سفارش داده شد که    AOLInstant Messages (و بطور مختصر AIM) نام گرفت. این برنامه پیشرفت های زیادی را در آن زمان نسبت به نمونه اولیه خود داشت تا آن که با گذشت زمان و ورود مودم ها و شبکه گسترده اینترنت، برنامه های این چنینی رونق زیادی گرفتند تا جایی که حالا شرکت های زیادی (نظیر یاهو، ام اس ان و گوگل) از آن بهره می برند.

ایده وب سایت هایی برای آپلود و به اشتراک گذاری فایل ها: اولین بار در سال 2000 بود که سایتی با این محوریت (که به اصطلاح One-click hosting نامیده می شوند) ایجاد شد. سایتی به نام FileFront. توجه اصلی این سایت بیشتر در مورد ایجاد سرویس دانلود برای کاربران خود بود


بعد از آن نوبت RapidShare بود تا در سال 2002 گوی سبقت را از رقیب خود برباید! سایتی که در آن زمان شامل 2 قسمت بود و بخش اصلی روی RapidShare.de قرار داشت. حدود 4 سال بعد از این تاریخ یعنی در اکتبر سال 2006 رپیدشیر اعلام کرد که متاسفانه کلیه فضاهای موجود روی سرورهایش کاملا پر شده و از این به بعد (با انتقال کلیه اطلاعات) سایت جدید با آدرس RapidShare.com قابل دسترس خواهد بود.
YouSendIt گزینه بعدی بود تا در سال 2004 متولد شود. تمرکز این سایت بیشتر روی ارسال، دریافت، پیگیری و سازمان دادن فایل های حجیم بود. 1 سال بعد هم Box.net راه اندازی شد و سر انجام در 21 مارچ 2005 میلادی، یکی از محبوب ترین سایت های آپبود فایل شروع به کار کرد. سایتی به نام Megaupload!

ایده میزبانی فایل های ویدیوی ای Youtube: اغلب کاربران گمان می کنند که یوتیوب اولین سایت به اشتراک گذاری آنلاین ویدیو است. اما در واقع اینطور نیست! سایت هایی قبل از Youtube (که در فوریه 2005 شروع به کار کرده) نیز وجود داشتند که قبل از شروع به کار آن، به کاربران خود خدمات می دادند. سایت هایی نظیر Guba (در امریکا) از سال 1998، Heavy از سال 1999، Metacafe در 2003، Grouper از 2004، Daily Motion در فرانسه از 2005 و ChinaYouTV در 2005. در حال حاظر از بین سایت های مشابه، یوتیوب محبوب ترین آن هاست! به نظر شما چرا با وجود سایت های مشابه دیگر، یوتیوب در مدت زمانی کوتاه توانست رقیبان خود را کنار بگذارد و حرف اول را در اشتراک ویدیو بزند؟!

ایده وب سایت هایی برای همسر یابی: در زمینه این ایده .Match از همه پیشتاز تر بود. سایتی که در 21 آوریل 1995 با هدف یافتن شریک عشقی برای کاربرانش فعالیت خود را شروع کرد! این سایت تا جایی پیش رفت که در حال حاظر 15 میلیون کاربر فعال را از 246 کشور جهان میزبانی می کند و این یعنی یک موفقیت فوق العاده!


Date هم بعد از آن، نمونه مشابهی است که رسمیت بیشتری دارد چرا که دارای یک شرکت خصوصی در نیویورک نیز هست. سایتی که در روز ولنتاین 1997 شروع به کار کرد و 3 سال بعد، با ایجاد تغییراتی، دوباره راه اندازی شد. بعد از این تاریخ هم سایت های زیادی با این زمینه آغاز به کار کردند که شاید معروف ترین آن ها (البته نه برای ما!)، .True باشد که میانگین بازدید ماهانه اش حدود 3.8 میلیون نفر است. فکر کنید!

ادامه مطلب...

کلاسهای رفع اشکال ++C این ترم ،طبق برنامه زیر برگزار خواهند شد :


دوشنبه : ساعت 12-10                       رشته علوم کامپیوتر و فناوری اطلاعات (ساختمان 3)
دوشنبه : ساعت 14-12                                            رشته مهندسی کامپیوتر (ساختمان 3)


کلاسهای ICDL :

این هفته روز های یک شنبه 15/2 /و  دوشنبه 16/2 / ساعت 14 – 16  برگزار خواهد شد.

......................................................................................................................................

برنامه کلاسهای رفع اشکال مبانی کامپیوتر و برنامه نویسی به شرح زیر خواهد بود :

روزهای یکشنبه                           

 ساعت 8- 10                             رشته علوم کامپیوتر

       ساعت12 -  14                            رشته مهندسی کامپیوتر

        ساعت 14 -16                               رشته فنا وری اطلاعات

 

تمامی کلاسهای فوق درساختمان 3 تشکیل خواهند شد.


  

شاید شما نیز نام نرم افزارهای ایجاد کننده یک سیستم مجازی در سیستم را شنیده باشید. این نرم افزارها که در اصطلاح به Virtual Machine معروف می باشند ، توانایی ساخت یک کامپیوتر مجازی در سیستم عامل ویندوز را به شما می دهند و شما قادر خواهید بود تا به کمک این برنامه ها یک سیستم عامل دیگر را بر روی دستگاه های مجازی نصب نمایید و در واقع از 2 یا چند سیستم عامل به صورت همزمان استفاده نمایید. از معروفترین این برنامه می توان به Microsoft Virtual PC اشاره نمود. این نرم افزار به شما توانایی نصب سیستم عامل های مختلف را به شما می دهد. البته این نرم افزار در هنگام نصب سیستم عامل ویندوز بسیار قدرتمند می باشد و در هنگم نصب سیستم عامل های دیگر مانند Linux بسیاری از ضعف ها را در خود اشکار می نماید.

در ادامه با نرم افزاری قدرتمند در این زمینه اشنا می شوید که در دسته بهترین ها می باشد.

 VMware Workstation نام نرم افزاری مشهور در زمینه ساخت هارد دیسک های مجازی و سیستم عامل های مجازی می باشد. به کمک این برنامه و محیط موجود در آن کاربر قادر به نصب هر نوع سیستم عاملی در آن می باشد. همچنین شما قادر خواهید بود تا با این نرم افزار علاوه بر استفاده همزمان از چند سیستم عامل از ویژگی مدیریت وظایف موجود در برنامه نیز برای سوئیچ نمودن مابین سیستم عامل های موجود در محیط مجازی استفاده نمود. استفاده از چنین محیط های مجازی دارای استفاده های مفید و فراوانی می باشد ، به عنوان مثال کاربری قصد دارد تا نرم افزاری را که به آن از نظر آلوده بودن به ویروس مشکوک است را استفاده نماید. چنین محیط مجازی برای این کار بسیار مناسب اند زیرا هیچ ارتبطی میان هارد اصلی سیستم و محیط مجازی نیست.

 از ویژگی های این نرم افزار می توان به موارد زیر اشاره کرد:

- قابلیت اجرای سیستم عامل های 64-bit

- قابلیت کنترل کلیه های پروسه های در حال اجرا

- قابلیت باز کردن وتبدیل فایل های برنامه های مشابه و اجرا نمودن آن ها . به عنوان مثال شما می تواید فایل اصلی نرم افزار virtual PC را که ویندوز را در آن نصب کرده اید در این برنامه وارد نموده و از آن استفاده کنید.

- قابلیت نمایش سیستم عامل قبل از اجرای آن

- پشتیبانی از سیستم عامل های Microsoft, Red Hat, SUSE, Ubuntu, Sun Solaris x86, FreeBSD  و ....

و بسیاری دیگر از امکانات

 منبـــــع


بازم براتون چندتا ترفند میذارم امیدوارم که تکراری نباشه! تو روخدا اگه تکراریه بگید دیگه نذارم. شاید بعد از این هم ترفندهایی پیدا کنم و براتون بیارم...( به شرطی که نظر بدین.)

پسورد قوی برای کامپیوتر (واقعا قویه ها)
برداشتن پسورد ویندوز اکس‌پی
قراردادن عکس در زمینه Toolbar
خارج ساختن سریع برنامه‌ها از حافظه

پسورد قوی برای کامپیوتر
به جز اکانت شما می‌تونید برای کامپیوترتون پسورد بزارید؛ برای این منظور run رو باز کنین و تایپ کنید syskey پنجره‌ای باز میشه که سه تا دکمه پایینش است از بین اونا گزینه update رو انتخاب کنین. تو این قسمت می‌تونید پسوردی برای رایانه‌تون انتخاب کنین. تو قسمت‌های دیگه هم می‌تونید تنظیمات دیگه‌ای انجام بدید. مثلاٌ کاری کنین که قفل با فلاپی مخصوص باز بشه. قابل توجه است که اگه در موقع دادن پسورد سه بار اشتباه کنین رایانه‌تون ری‌استارت میشه. اگه پسورد یادتون بره راهی برای ورود به ویندوز نخواهید داشت. اگه کسی بخواد پسورد رو عوض کنه یا کلا نوع حفاظت رو از بین ببره باید دیسکت رو داشته باشه.

ادامه مطلب...
نویسنده: محمد فیروزی

ADSL

احتمالا اغلب شما از dial up واسه وصل شدن به اینترنت استفاده می کنین باهمون سیستم شماره گیری بایه مودم معمولی روی سیستم ، کلی هم وقتتون تلف می شه تا وصل بشید تازه اگه تلفن اشغال نباشه یا قطع ووصل نشه باید پول تلفنش رو هم بدین با این سرعت اعجاب آورش ، تازه مولتی مدیا رو هم بی خیالش . اما تا حالا اینترنت پرسرعت رو تجربه کردین؟
یه راه دیگه وصل شدن به اینترنت فناوری ADSL هست که ازهمون خطای تلفن استفاده می کنه اما از نوع پر سرعتش .( ADSL (Asymmetric-DSL یا روش خطوط دیجیتال نامتقارن یکی از فناوری های DSL هست . تو این فناوری پهنای باند کابل تلفن به چند قسمت تقسیم می شه البته ازنظر فرکانسی هرکدوم از اعمال تو سیگنال فرکانسی مشخص انجام می شه مثل : صوت و ارسال و دریافت مقدارهای دیجیتالی ( البته به صورت آنالوگ که بعدا تبدیل خواهد شد .) این طوری دیگه واسه اتصال به اینترنت لازم نیست که خط تلفن هم اشغال بشه تازه این جوری می تونیم صوت و تصویر رو مبادله کنیم چون وقتی که ما ازتلفن واسه حرف زدن استفاده می کنیم حدودا از یک نهم پهنای باند خط تلفن استفاده می کنیم .
تو ADSL سرعت ارسال(send ) با سرعت دریافت(receive ) یکی نیست . تو بالاترین سطح تئوری ، دریافت باسرعتی حدودا برابرmbps 8 وارسال هم باسرعتی برابر mbps 640هست . همون طوری که می بینین اختلافشون خیلی زیاده به همین خاطر که بهش نا متقارن می گن . سرعت واقعیه ارسال ودریافت به ترتیب mbps 256و2هست. تو این فناوری دیگه ازشماره گیری و منتظرشدن واسه اتصال و قطع و وصل شدن خبری نیست و وقتی شما کامپیوتر رو روشن کردین به اینترنت هم وصل می شین .

مزایای این فناوری :
استفاده از خطوط تلفن معمولی و شبکه ارتباطیه به همین خاطر نیازی به سیم کشی و تجهیزات جدید نیست ، خط تلفن اشغال نمی شه ، اینترنت پرسرعت نسبت به Dial up   ، اتصال دائمی ، هزینه کم واسه نصب و راه اندازی آسون و سریع .

معایب این فناوری :
کیفیت این فاوری بستگی زیادی به فاصله بین کاربرو مرکز تلفن ارائه خدمات DSL داره یعنی هر چی فاصله بیشتر باشه سرعت و کیفیت کمتر می شه ، حتی اگه فاصله بیشتر از 5 کیلومتر بشه عملا دیگه خبری از اینترنت پرسرعت نیست و نمی شه خدمات رسانی کرد ، تازه علاوه بر این ، این فناوری وابسته به خطوط و سیم کشی تلقنه که هرچی خراب تر و فرسوده تر باشن سرعت و کیفیت پایین تر می آد و با این خطوط قدیمی که ما داریم مطمئنا سرعت خیلی پایین تر می آد .ADSL
ADSL ازدو دستگاه استفاده می کنه : یکی مودم DSL   که تو محل مشترک باید باشه ویکی دستگاه DSLAM ( DSL Access Multiplexer(   که  تو محل شرکت ارائه دهنده باید باشه . به مودم های DSL  ، ATU-R هم می گن . این مودم ها مسئولیت دارن که اتصال رو بین کامپیوتر مشترک رو با خط DSL برقرار کنن .این مودم ها معمولا با USB یا پورت اترنت   base-T10  به کامپیوتر وصل می شن .DSLM هم کار جداسازی  باندهای فرکانسی 4 کیلو هرتزی رو از باندهای  فرکانسی دیگه رو به عهده داره و باعث می شه که ارتباط بین کاربر با مجتمع پرسرعت واسه اینترنت  برقرار بشه . هر DSLAM به صدها زوج سیم وصل می شه که هر کدوم واسه ی یه مشترکه . به غیراین دو دستگاه  ممکنه که تو سمت کاربر از یه دستگاه فیلتربه اسم  Splitter استفاده بشه که تا بین مکالمات تلفن با اطلاعات ADSL تداخل پیش نیاد.
هزینه ای که باید بدید واسه ی یه اتصال به این فناوری به غیر از تجهیزاتش هزینه ی حق اشتراک و هزنیه ی مخابراتی ( البته نه مثل پول تلفن ) بر اساس جدول سرویس های مختلف با سرعت ارسال و دریافت مختلفه ، هرماه هم بر اساس حجم download یه هزینه ثابت باید بدین ،  هرشرکت خدمات ADSL هم یه سقفی واسه حجم انتقال داده معین می کنه که اگه بیشتر از اون استفاده کنین باید یه هزینه اضافه هم بدین .

منبع


انجمن علمی کامپیوتر برگزار می کند:

 کارگاه های آموزشی یکروزه

     جلسه سوم

Linux

از آشنایی تا کاربری

شنبه 14/2/1387 ساعت 12 - 14
ساختمان شماره 3

شرکت برای همه دانشجویان کامپیوتر آزاد است.


نسل پنجم رایانه به رایانه هایی اطلاق می شود که هوش مصنوعی را به کار می گیرند. اینها قادر به درک زبان های طبیعی و تشخیص مطالب و نوشتاری هستند و می توانند به ما در تصمیم گیری های پیچیده کمک کنند. IBM ظهور ابررایانه غول آسای خود به نام ASCI ارغوانی را که اولین نماینده ی نسل پنجم رایانه ها تلقی می شود، اعلام کرده است. این رایانه می تواند با سرعت 467 ترا فلاپ کار کند و در مجموع نیروی کارکردش بیش از قدرت کل 500 دستگاهی است که اخیرا در لیست رایانه ها به نام TOP 500 اعلام شده است. این نسل از رایانه ها در تلاشند شکل انسان را به خود بگیرند. روبات ژاپنی به شکل بچه گربه و با نام Robokoneko ، مغزی به قدرت 40 میلیون نورون CAM دارد. دانشمندان معتقدند در شرایط زیستی آینده نزدیک، ما باید توانایی های بشری خود را با افزودن قطعات رایانه و لوازم ذخیره ساز به بدنهایمان بالاتر ببریم تا بتوانیم در شرایط دشواری که خودمان به وجود آورده ایم به حیات ادامه بدهیم. این موجودات بشری پیشرفته که به وسایل خارجی مجهز شده اند، سایبورگ نامیده می شوند.

سایبورگ چیست؟
نگاهی کوتاه به ریشه ی لغوی سایبورگ نشان می دهد که این کلمه مخفف کلمات سایبرنتیک و ارگانیسم است. سایبر از کلمه ی یونانی Kubernetas به معنی سکان دار کشتی گرفته شده است. سایبرنتیک علم ارتباط ماشین با انسان است. این کلمه در دهه 1940 توسط نوربرت وینر به کار رفت. او و دانشمندان همکارش عقیده داشتند، در جامعه و در کارهایی که به صورت مکانیکی انجام می شود، ماشین باید جای انسان را بگیرد و انسان ها باید به کارهایی بپردازند که نیاز به خلاقیت و تفکر دارد. مانفرد کلاینز کلمه سایبورگ را در سال 1960 برای تشریح نیاز انسان به کار برد که عملکردهای بیولوژیکی خود را به صورت مصنوعی تقویت کند تا بتواند در محیط پرستیز فضا به کار خود ادامه دهد. در اصل سایبورگ به انسانی گفته می شود که وسایلی نظیر مخزن اکسیژن، دریچه ی قلب مصنوعی یا پمپ انسولین، به عملکردهای بدنش کمک کنند یا آن ها را تحت کنترل داشته باشند. این اصطلاح طی سال ها معنی عام تری یافته است: وابستگی انسان به تکنولوژی. در این معنا از کلمه ی سایبورگ می توان برای توصیف هر کس که برای انجام کارهای روزانه اش به رایانه وابسته است، استفاده کرد.

ادامه مطلب...

مدتی است که علاقه مندان و دست اندر کاران مخابرات و IT با نام (VOIP ( Voice Over Internet Protucol آشنا شده اند. VOIP که به کاربران برقراری تماس های تلفنی از طریق اینترنت را می دهد از آن دسته ابتکارات نوینی است که نتوانست جایگاه چندان قابل توجهی در دزدیهای دیجیتال پیدا کند. برای دستیابی به ( VOIP ) برنامه های زیادی نوشته شده اند. این برنامه ها ماموریت دارند تا آنجا که ممکن است کیفیت کارکرد VOIP را آنطور که برنامه ریزی شده، ارائه دهد. شاید Skype جالب ترین برنامه حمایت کننده VOIP باشد. گرچه برای برقراری تماس از طریق Skype جالب ترین برنامه حمایت کننده VOIP باشد. گرچه برای برقراری تماس از طریق Skype باید مبلغی را هزینه کنید اما در عوض خدمات بسیار مفیدی را کسب خواهید کرد.

1- قدم اول ؛ ابزار شروع کار
اول از همه شما باید به برنامه Skype مسلط شوید، برای این کار طبیعتا نصب برنامه الزامی است. شما می توانید برنامه Skype را به طور رایگان در skype بیابید و آن را دانلود کنید. Skype معمولا تحت سیستم های ویندوز Mac os X و لینوکس کار می کند. " هر سه این برنامه ها به نحوی با هم همخوانی دارند به طوری که برنامه مخصوص مکینتاش با لینوکس و لینوکس با ویندوز همخوانی دارند" برنامه راه اندازی ( Set up ) را فعال کنید تا Skype نصب شود. می توانید برای این کار از روش Start up ( دستی ) و یا اتوماتیک استفاده کنید.

2- قدم دوم ؛ خود را به دنیای مجازی معرفی کنید
حال زمان ایجاد یک آدرس شخصی رسیده است. لازم نیست برای این کار هیچ نوع اطلاعات شخصی را ارائه دهید اما یادتان باشد، Username خاصی را که شما معرفی می کنید همان نامی است که باید همواره از آن استفاده کنید. پس در انتخاب آن نهایت دقت را به خرج دهید.

3- قدم سوم؛ اجتناب از مزاحمت های ناشی از VOIP
در راه اندازی این قسمت نهایت دقت را به خرج دهید. از قسمت File گزینه Option را در اختیار و روی دگمه Privacy کلیک کنید. قسمت Call گفت و گوهایی است که شما به طرز خاصی به دوستان خود اجازه برقراری تماس با خود را می دهید.

4- قدم چهارم ؛ سخت افزار مورد نیاز را فراهم کنید
بهتر است در این مرحله کمی زمان به آزمایش وسایل خود اختصاص دهید. نرم افزار کاهش اختلالات صوتی Skype به این معنی است که حتی اگر در اتاق خود در حال گوش دادن به موزیک هستید نباید مشکلی در برقراری تماس از طریق VOIP داشته باشید.

5- قدم پنجم؛ معرفی دوستان و آشنایان به برنامه
در قسمت " Adda Contact " که در گزینه Tools آن را می یابید به محض اضافه کردن نام دوستان و آشنایان خود به لیست Contact می توانید به راحتی هر چه تمام تر به سرعت شخص مورد نظر را انتخاب و با آنها صحبت کنید.


<      1   2   3   4      >



لیست کل یادداشت های وبلاگ

OpenCube Drop Down Menu (www.opencube.com)