سفارش تبلیغ
صبا ویژن




آموزش :

تبدیل فایل های PDF فارسی به نسخه Word
نرم افزار Adobe Acrobat 7 یکی از رایج ترین نرم افزارها برای خواندن فایل های PDF و تبدیل فایل های Word به PDF است. درباره کاربردهای دیگر Adobe Acrobat باید بگم که امکانات متعددی نسبت به نسخه Reader آن داره که از جمله آنها می تونم به ویرایش متن، چسباندن صفحات متعدد PDF به هم و تهیه گزارش یکپارچه، جابجایی صفحات گزارش و کم و زیاد کردن آنها، باز کردن قفل پرینت بعضی متن ها، همچنین استفاده از دیکشنری نارسیس و بابیلون فعال بر روی کلمات اشاره کنم. ضمناً یکی از امکانات جالب آن حتی در نسخه Reader خواندن متن انگلیسی است که از طریق منوی View و انتخاب Read out loud فعال میشه. سرعت خواندن و سایر تنظیمات از طریق Edit و سپس گزینه Preference (cntr+k) و سپس Reading قابل تنظیم است.
در مورد انتقال فایل ها به
Word باید بگم که شما می تونید با انتخاب ابزار Text در Adobe Acrobat 7 جمله های مورد نظر خودتون رو و یا کل متن رو Select کرده و بعد اون رو کپی و در Word، Paste کنید. در این مرحله تمام کلمات به صورت چپ به راست نشون داده می شوند (به اصطلاح کدی Direction اون به صورت ltr می باشد) شما با انتخاب دوباره متن در Word و انتخاب گزینه Paragraph در کلیک راست و یا از منوی Foramt در قسمت Direction حالت Right-to-Left رو انتخاب کنید و در این حالت بعد از تائید، تمام متن به صورت صحیح در کنار هم قرار می گیرند. در ادامه یه کار دیگه هم باقی میمونه و اونم اینه که بعد از اینکه متن شما به صورت صحیح نشون داده شد، خطوط به صورت منقطع می باشد و نمیشه اونها رو به حالت Justify درآورد که باید در این حالت برای هر خط به انتهای خط رفته و با زدن کلید Enter به خط بعد رفته، سپس خط ایجاد شده را Select و Cut می کنیم. این یه توضیح خلاصه و کوتاه از روش انتقال فایل های PDF فارسی از Adobe Acrobat 7 به برنامه Word بود.
اما این روش یه مشکل
اساسی داره، این که وقتی در متن کلمات انگلیسی هم وجود داشته باشه یه مقدار کار سخت تر میشه و باید بعد از تمام تنظیمات بالا کلمات انگلیسی رو به صورت دستی در خطوط جابجا کرده و شکل صحیح متن رو ایجاد کرد. راه ساده تر تبدیل به Word این است که از طریق Save as آنرا در فرمت DOC (Microsoft Word Document) دوباره ذخیره کنید.
البته یه راه مطمئن تر هم هست و اون استفاده از نسخه
ME، Adobe Acrobat است که زبان های خاورمیانه ای (عربی و فارسی) را پشتیبانی می کند. اما متاسفانه این ورژن هم، همه ی فونت های فارسی را پشتیبانی نمیکنه که بتونید متن ها را در داخل آن ویرایش کنید، ولی تا حدودی کارتون رو راه میندازه.

مدیریت آیکون های سمت راست Taskbar
در گوشه سمت راست پایین ویندوز، تعدادی آیکون مربوط به بعضی از برنامه های در حال اجرا وجود دارد. معمولا با کلیک راست کردن یا دوبار کلیک کردن روی این آیکون ها می توان تنظیمات آن را تغییر داد، ولی نمی توان آن را از این قسمت حذف کرد. برای حذف بعضی از این آیکون ها یا اضافه کردن آیکون های جدید، روی یک قسمت خالی از Taskbar کلیک راست کرده و Properties را انتخاب کنید. در قسمت Taskbar در مقابل Hide inactive icons روی کلید Customize کلیک نمایید. در پنجره ای که باز می شود، روی برنامه موردنظر خود کلیک کرده و برای مخفی کردن آیکون این برنامه از این قسمت Always hide و برای نشان دادن همیشگی آن Always show را انتخاب کنید.

دو کار مفید برای هارد و ویندوز
در ویندوز دو قابلیت به نام های Disk Cleanup و Disk Defragmenter وجود دارد. Disk Cleanup فایل های اضافی و موقتی روی سیستم را پاک می کند و Disk Defragmenter هم فایل هایی را که در هارد دیسک پشت سرهم قرار نگرفته اند و یک فایل در چند قسمت مختلف تکه تکه شده است، مرتب می کند و قسمت های مختلف را پشت سر هم می چیند، تا سرعت و کارایی سیستم بالا رود. برای اجرای این برنامه ها در منوی شروع به قسمت All Programs سپس Accessories و System tools بروید. در این قسمت می توانید این برنامه ها را برای درایوهای مختلف اجرا کنید. دقت کنید در هنگام اجرای Disk Defragmenter بهتر است با درایوها کاری نداشته باشید.

-----------------------------------------------------------------------
لینک شماره 83 :  
http://safireiran.blogfa.com
تا بحال رسم معمول این نبوده که در این قسمت وبلاگی رو به عنوان لینک معرفی کنم. (البته غیر از وبلاگ انجمن های خودمون) اما این یکی یه مورد خاصه که اتفاقا نویسنده بخش آموزش معرفی کرده و واقعا خوندن داره. خاطرات یک دانشجوی دکترای ایرانی در فرانسه ...





لیست کل یادداشت های وبلاگ

OpenCube Drop Down Menu (www.opencube.com)